Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
cyber <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
passatgt
Unbreakable Kimmy Schmidt kurvajó😄 tele van cringe jelenetekkel, mégis olyan formában adja, hogy nem kell rajta áttekernem, nagyon jól el van találva az arány számomra😄

Tikal
mi ez a cyber??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
trakt

Herold
imdb-n 4,6, szóval... <#banplz>

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt

MoRT2195
Köszi, megvan, de semmi haszna.
Most nézem, hogy mozillán se jó... sőt telefonon se. Szóval erősen kétlem, hogy nálam lenne a gond.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.07. 19:42:12
beállítások - további vagy haladó (az enyém nem magyar) - tartalom beáll. - minden süti - és a keresőbe beírod az oldal címét
MoRT2195
És hogy lehet kizárólag egy oldal cookieját törölni? (Chrome)
akinek nem megy, próbálja törölni a whatnextes cookiekat, aztán újra belépni
MoRT2195
Tudtok ajánlani valami sorozatkövető oldalt? A whatnext.eu-t használtam eddig, de az most behalt. Nem tudom, hogy csak nálam, vagy másnál is, de én biztosan nem látok 1-2 sorozaton kívül semmit a az "airdate" ---> "saját" kategóriába.
Calver
én is így tolom, sőt, követőről nem is tudtam eddig. viszont most már airdate is jó, a kettő kombója meg egyszerűen mennyei.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.03.07. 13:25:35

"The trees move. Do you not see it?"

Hát nem tudom, már megszoktam így, nekem így átláthatóbb, de ottani fórumon azóta már más is írta, hogy ugyanez a hibája van, biztos javítva lesz akkor.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

de a követőben nem egyszerűbb? sárgával meg vannak jelölve mindig
Köszi, akkor nálam van a gond. Én airdatenél szoktam figyelni melyik nap mi volt éppen a sorozataim közül, mit kell töltenem.

Calver
dettó

stargatelost
Megy rendesen nekem is.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

nálam jónak tűnik az airdate, de a követőn kívül semmit nem nézek, mert minek?
Aki whatnextet hasznlja azoknak működik rendesen? Nekem az airdatenél egyetlen egy sorozatot mutat a sajátokból csak.

passatgt
én csak a crossover epizódot láttam, de már ott kiderült, hogy a pilotra nem vagyok kíváncsi😄

csi cyber pont olyan amit vártam. tele csipogó, beszélő, csilingelő eszközökkel 😄 ...ja, meg ott van még dawson is meg a médium
az első pár percben nekem is megfordult a fejemben, de én biztos hogy máshogy csinálnék nagyon sok dolgot. ...utána meg már engem is zavart a hapsi trehánysága, tényleg állat módjára "élt"
a női karakter és/vagy színésznő meg baromi irritáló (btw. gondolom mindenkinek egyszerre esett le hogy "man" van a címben, mint férfi)
még 1-2 részt megnézek de kizárt hogy végig maradjak.
Calver
"Sorry I tried to spit-roast your mom."

<#taps>

Narxis
Szerintem rohadt jó, első felét végig irigykedtem, másodikat meg végig röhögtem. 😄 Bárcsak én lehetnék a last man on Earth.

last man on earth
hát... ennyi erővel akár egy lakatlan szigeten is lehetnének
stargatelost
Atyaég, egy ilyen hulladék cikket belinkelni <#wilting> Három mondat, de akkora faszságok vannak benne (ahogy alattam írják)... Blikk, mint igaz hírmondó, lol. A hír amúgy tényleg igaz, de akkor legalább egy junkiet linkelnél...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
"szappanopera"
"filmben"
<#falbav>

#10491: mondjuk van ellenpélda is, LL Cool J egész jól teljesít NCIS: LA-ben.

mondjuk engem nem érint, 1 percet sem láttam AHS-ból, de azért nagyon remélem hogy ebből nem lesz "divat"
kisebb vendégszerep még okés, de az ilyen nem tetszik
Herold
Tikal
mi van?? rühellem azt az egér fejét...

de főszereplő?
passatgt
justin bieber is volt már csi-ban

ööö mi a faszt keres sorozatban?

Lady Gaga - American Horror Story Hotel
Narxis
Forever Forever!

fresh off the boat egyre jobban bejön 😊
Herold
Banshee 4. évad berendelve (8 rész lesz).

Malakai
Nekem nagyon tetszett, de a szín és műfaj mondhatni előre megpecsételte a nézettségét és ezzel — hacsaknem történik valami csoda — a sorsát is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Galavant-et nem tudom nézte-e itt valaki, de én most már kinda remélem hogy lesz folytatása jövőre
Szerintem az 5. évadtól már elkezdődött a javulás ami a 6. évadban teljesedett ki, aztán miután lezárult a főszál kicsit visszaesett de még így is élvezhető. Szerintem aki a negyedik évad körül kaszálta adhat neki még egy esélyt, mert nagy javuláson ment keresztül.

tényleg jobb idén a castle, elég jól indult.
tetszett mostanában a PI téma is, de már megint elkezdtek komolykodni, az meg nagyon nem megy nekik.
Malakai
CASTLE: Van javulás előző évadhoz, ne nagy váltásra gondolj, de szerintem egyértelműen jobb.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

passatgt
Én nem adom fel és nézem! 😄

Calver
negyedik-ötödik évadra nagyon gyengélkedett már és nekem is a "mindenből kifogytam" néznivaló volt, de aztán hatodikra *nagyon* magához tért, és hirtelen azon kaptam magamat hogy hétről hétre várom az újabb részeket. utolsó évad azért annyira nem jó mint előző volt, de... megteszi.

Castle nézésre viszont új évad óta egyszerűen nem visz rá a lélek, annyira gyenge fos volt legutóbbi. mostani is követi, vagy azért színvonalasabb?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.02.13. 07:26:26

hogy én arra mennyire ráuntam pár évaddal ezelőtt... de már a castle-t is kezdem egyre jobban
Még nem láttam a heti részt, de az előzőben lévő húzás nagy mocsokság volt az íróktól így 3 résszel a sorozat vége előtt. Máskor merésznek tartanék egy ilyesmi húzást, de most nagyon nem örültem.

Calver

viszont Mentalist finálé jövő héten, the fuck.

Tikal
semmi baj, valakinek nézni kell a szuperhősös filmeket is...