12433
-
Janika114 #10902 Tegyél utána egy pontot, oz. így keress rá én még beállítottam azt is h eng xvid kategóriába, és egy darabot hozott ki a komplett 6 szezont. Amúgy egy nagyon jó döntés bele kezdeni :D Nekem kedvencem Adebisi benne, azóta is bírom a színészt -
publicon próbáld, hozzáteheted, hogy complete, vagy season, akkor tuti azt dobja ki. -
Le akarom szedni az Oz börtönös sorozatot, de baromi tanácstalan vagyok, most erre hogy keressek rá? Az enc. keresőjébe ugye minimum három karaktert lehet beírni, de ez még önmagában nem baj. Fogalmam sincs hogy keressek, hogy ne kismillió találat legyen.
-
Vinyl Eddig 8/10. Bejött,van pár érdekes figura a sorozatban
-
Vinyl - a HBO megint belenyúlt a tutiba. Igaz, még csak egy rész ment le, de ha tartja a színvonalat -és miért ne tartaná- akkor egy maradandó alkotással leszünk gazdagabbak. Az biztos, hogy a színészeken nem fog múlni, de valószínűleg Scorsesén sem. -
Én még a negyedik részt megnéztem, de nálam is kasza. Első két részben még jópofa volt Lucifer, de aztán átbillent az idegesítő szerepbe. Meg már az is unalmas volt ennyi rész után, hogy az az egy képessége van, hogy kimondatja a vágyakat...
Ellenben pl. a Limitless hétről hétre szállítja a kreatív részeket, kurva jó az a sorozat :D -
imo Lucifer elviszi a hátán a sorozatot... -
Meg néztem a Lucifer 3 részét,elég is volt ennyi.Sablonos,klisés,unalmas,fantáziátlan stb......................... -
Selminar #10894 11.22.63
Anno olvastam a konyvet, első blikkre stimmel (majdnem) minden, nagyon tetszett! -
megvalósítás valóban nagyon jó, viszont nekem a forgatókönyvvel vannak problémáim. számomra unalmas :( az első 4 részt láttam.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.02.16. 08:47:48 -
Nem gondoltam volna, hogy SyFy ebben az évezredben még fog csinálni valami értékelhető, nem zs kategóriás sorozatot. De az Expanse meglepően érdekes lett. Mégha az alapfelállás elég általános (Mars vs Föld vs Öv), de érdekes szálakat sikerült összepakolni. A CG min megfelelő. Kicsit videójátékosak az űr jelenetek, de teljesen elfogadható. Hiányzott már valami űrscifi... -
Befejeztem végre az Atlantiszt. A bele folyjon ki és a varjak lakmarózonnak abból, aki így abbahagy egy sorozatot.
Akkor legalább a netre tettem volna fel egy összecsapott rész amivel lezárják. És mennyi jó sorozat jut ugyanerre a sorsra :( -
Attól még ,hogy valamit soha nem láttam nem biztos , hogy nem létezik.
Ezért jó ez az egész X-akták téma. Raklap ember hiszi-tudja-látta stb ,hogy vannak ,de raklap ember legyint rá.
És szerintem az hogy egyre több ilyen aktát nyit meg mindenféle nagy szervezet , azt mutatja, hogy kezdik belátni, hogy amitől eddig féltek, hogy pánik lesz (ezt nem is értem mitől lenne pánik ,de hagyjuk) nem lesz. Látják, hogy az emberek ugyanúgy leszarják és akik nem hittek eddig sem ezután se fognak ,akik meg hittek max elmormolnak egy hát ez mi már tudtuk/láttuk. -
karajjj #10889 Egy időben olvasgattam egy hasonló facebook csoportot. Bőven van olyan, aki ezt halálosan komolyan veszi. Persze olyan is akad, trollkodni szokott csak velük, de azt kivetik általában maguk közül.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.02.06. 14:33:35 -
az nem lehet hogy ez csak egy rakás troll?? ennyi fasságot nem lehet összehordani csak úgy :D -
karajjj #10887 Na erről beszéltem az X aktákkal kapcsolatban. -
American Crime Story igazán minőségi volt. Lehet, hogy ha valami original story lenne, akkor nem érdekelne annyira a 2. rész, de így igazán megfogott a dolog. És milyen gárdát sikerült összerántani erre az évadra.... -
Narcos: 2 nap alatt megnéztem az évadot,nagyon minőségi és kurva jó sorozat!!! Csak is ajánlani tudom mindenkinek. -
A 6-ik résztől be indulnak a dolgok,van mit nézni :) -
igen - bevallom első két részt még szombaton néztem meg :) -
Első rész marha unalmas volt, de majd valamikor rászánom magam, mert tényleg csak jót hallani róla. -
Fargo s02
Tegnap vettem a bátorságot és délután/este-hajnal ledaráltam az egész évadot. Szerintem nagyon jó volt, zene meg minden a helyén volt. -
karajjj #10880 A logikátlan hülyeséget a félperc alatt bekövetkezett pálfordulásokra értettem, amire több példa is volt. -
Szerintem semmivel nem volt jobb ez régen sem. De logikusabb biztos nem. Nem tudom ki mit várt tőle, de ha valami realisztikus scifit, az az X-Aktákkal rossz lóra tett. Nekem az a bajom vele, hogy túl nagyot merítettek az elején, és ehhez jönnek még az egy epizódos ügyek. Elég lett volna, ha ez a 6 rész pl csak az ufo összeesküvéssel foglalkozik. -
NWO=New World Order. Az összeesküvés hívők zászlóshajója. -
karajjj #10877 Parancsolj, jó szórakozást! -
Nem tudom mi az az NWO és nekem nem logikátlan.
De neked nem jön be, ennyi ok elhiszem. -
karajjj #10875 Az a baj, hogy ha belenézel az NWO topikba, ott a sztori 90%-a. A maradék meg logikátlan hülyeség.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.01.27. 09:28:49 -
Igen, csak szerinted -
karajjj #10873 Megnéztem este az új X-Akták első részét. Csak szerintem lófasz esti fénnyel az egész? -
A DC Legends-ből ma jött ki az első. Viszont van fönt egy 0.-rész is, ezt esetleg látta valaki? Az érdekelne, hogy az valami bevezető, előzmény a sztorihoz, vagy egy werk film, mint az X-Akták 0. -
na, csak megnéztem a harmadik részt és jó lett. filmbe nem fért volna el, rendesen (najó, de nagyon hosszú lett volna), ez így pont jó volt. -
And then there were none
Elso ket resz alapjan jo kis krimi, bar aki olvasta a konyvet annak ez nem okoz meglepetest. egyelore ugy tunik, jo kis miniseriest csinaltak beleole. -
Shades of blue überfos -
uh..szörnyű, nekem nem jött be... talán mert sok benne a műmájer feka?.. -
Ha már Fox...csak pár napja találtam rá az Empire-re,és nagyon komoly szinten beszippantott,itt nézi valaki? :D
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.01.16. 10:32:42 -
A Fox nem szarozik, Scream Queens 2. évad, 24: Legacy :O :O Előbbinek nem örülök... -
2 órás doku ahol a díszletek (vagy még az se) között ülnek és beszélgetnek a sorozatról.... sounds good -
Friends cast reunion confirmed for two-hour special 
-
Billions nagyon jó
Illetve amit most kezdtem el nézni, az angol Cuffs. Rendőrös sorozat, Southland-hez tudom hasonlítani.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.01.06. 12:25:52