Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval nem csodálom hogy Forte ráhajtott Jonesrra a való életben is 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
(Jon Hamm)
Nem nézi senki? Oltári jó sorozat, nagyon imádom. Tisztességes utód a BB után, ez eheti rész megint padlóra küldött.
Utoljára szerkesztette: Isti005, 2015.03.31. 13:15:51
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
meh. nem volt rossz, nézhető. Az alap sémát követi a felépítése, de a zombizás pöppet érdekessé teszi. Minimál átívelés a végére, aztán ennyi...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amúgy nyilván tisztában vagyok vele hogy előfordulnak ilyen epizódok, csak nem vagyok nagy rajongójuk.
Legalább akkor kezdték volna a 2. évaddal. Ez tök ugyanaz, csak angolul beszélnek, nem franciául.
Yo, Bitch!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
kimmy schmidt viszont egész jópofa 😄
#10530 Mike jó, de nekem most túl sok volt egy teljes részben, a címszereplő meg alig volt.
Az eheti rész engem padlóra küldött. Kb. Mike Origins. Eleve szeretem az ilyen rendőrsztorikat, de az, hogy évek után egy eleve kedvelt BB-s karakternek ilyen mélységet tudnak adni ez brutáljó!!!
képregény/szuperhősős sori ez is, de ez már csak a színészek alapján jobbnak tűnik, aztán persze lehet hogy szar.
Yo, Bitch!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”