12417
  • cobol
    Preacher
    Nagyon jó volt,én is röhögtem az egészen! Remélem ilyen lesz a többi rész is
  • Inquisitor
    Na igen, a híradós jelenetnél sírtam a röhögéstől. Minden jelentnél azt mondtam, ezt nem lehet überelni, erre következőben meg de.
  • passatgt
    Wolf Creek-et ajánlom, ránézésre hasoló stílus
  • Jim Morrison
    Preacher
    Elkezdtem nézni. Első két percben már sejtettem, hogy ez nem olyan lesz mint aminek gondoltam. Fél óra után már biztosan tudtam, hogy ez teljesen más mint ami előzetesben lejött, ez beteg történet lesz. 41:00 percben pedig (tv híradó) kilóra megvett :D
  • Zsoxx
    Állítólag lesz 4. évad.
  • Tikal #10961
    akkor mondhatjuk azt hogy volt egy szar első évad, ami egész jó lett a végére, egy viszonylag érdekes 2. évad és a harmadikkal kimúlt a sorozat :)
  • Lacc 88
    Elég nagy faszság lett az egész... Én már attól is rosszul vagyok, hogy minden második mondatban egymás nevét mondogatják a szereplők. Egy rohadványos részben 50-szer elhangzik mindenki neve....
  • UUUU
    A The 100 szamomra teljesen kimult a 3. evadtol.
    Sikerult tonkretenniuk ezt a jol indulo sorozatot, a Feny Varosa vonallal es a tobbi kretenseggel.
  • Rockynhooo
    Lenyomtam a sorozatot, de a vicc kategória jelzőt kapta végül :\ Pedig az első rész jó volt nagyon, de utána egyik sem. James Franco eleve röhej sajnos.
  • passatgt
    ezek szerintem nem "fantasy alapú"
  • Calver
    és a sort folytatva: The Finder illetve Terriers!
  • xido
    Personnak adj egy esélyt,ha még nem láttál belőle semmit...és ha a Watch dogs játék bejött :)
    az első pár részénél azt fogod érezni,hogy epizodikus és sablonos lesz,de aztán elindul egy főszál és letenni se lehet majd :)

témádra reagálva 1-1 évados kaszáltakat ajánlanék..Forever..New Amsterdam,
    Journeyman
    Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.22. 15:15:03
  • Panzeradler #10954
    Limitless a Dexteres csaj miatt nyerő lesz remélhetőleg, Jessica Jones egyelőre nem tudom, Person of Interest nem jött be trailer alapján.

Köszi a tippeket
  • passatgt
    Person of Interest
  • LasDen #10952
    Limitless? Jessica Jones?
  • Panzeradler #10951
    Ez elég jó eddig, ledaráltam már 1évadot.

Mivel ez is hamar elfog fogyni, valakinek van még tippje?
  • LasDen #10950
    Sleepy Hollow?
  • Panzeradler #10949
    Van még olyan "nyomozós" sorozat ami fantasy alapú és érdemes nézni? Lucifer, Izombie stílusra gondolok.
  • Serpa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen sikerült megakadályozni a merényletet, de milyen következménye lett a jelenre nézve? Totális háború.

Nem törvényszerű, hogy Sadie meghal de megtörténhet, és Jake nem akar abban a tudatban élni, hogy bármikor megtörténhet miatta, csak azért mert ő ott van, márpedig ő nem oda való hanem a jelenbe.

A sorozat mondandója szerintem, hogy a múlt úgy történt ahogy annak történie kellett, és bármilyen beavatkozás következményekkel jár.
    A múlt pedig azt veszi el aki a legközelebb áll az emberhez.

Al mondja is Jakenek: "Értse meg, a múlt nem akarja, hogy megváltoztassák."
  • Selminar
    Überfasza
  • Jim Morrison
    Black Mirror jóa?
  • Zsoxx
    Oké, akkor majd várom a véleményedet.
  • Serpa
    Nem nyitom meg a spoilert, az utolsó két részt még nem láttam, majd holnap nézem meg.
  • Zsoxx
    A 11/22/63 befejezését nem találtad kissé logikátlannak?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Arra gondolok, hogy Jake azért ment haza (a jelenbe) a végén, mert attól félt, hogy így is, úgy is elveszíti Sadie-t. Amiatt, amit a Yellow Card Man mondott neki. Na de a faszi eleve azért ment vissza a múltba, hogy megakadályozza a lánya halálát, Sadie viszont egy megváltoztatott idővonalban halt meg, tehát nem volt törvényszerű, hogy újra megtörténik. Ráadásul az sem igaz, amit a Yellow Card Man mondott, (hogy mindenképp bekövetkezik aminek be kell), mert Kennedy halálát is sikerült megakadályozni. Ez hogyhogy nem jutott Jake eszébe?
  • Zsoxx
    Hát ezek se lettek fiatalabbak...
  • Serpa
    Hat rész után azt tudom mondani kezdj bele, ha érdekel a főtéma vagyis a Kennedy-merénylet/összeesküvés-elmélet (harmadik résztől kezdődik főleg).
    Nagy körvonalakban, a főszereplő visszamegy a 60-as évekbe (képi- és hangvilág visszatükrözi), hogy változtasson a történelem fonalán, de a "múlt nem nézi jó szemmel", ahogy közeledik a nap egyre durvább dolgok történek.
  • passatgt
    bocs, előbb nem töltötte be flasht valamiért, nem láttam

igazából meg se néztem, de ez egy jó kifogás votl szerintem
  • Jim Morrison
    /4el alattad :c
  • passatgt
    dafuq?

• LasDen #10937
    én a 6. résznél fáradtam el. Olyan hülyeség volt már a végén, hogy egyszerűen csak elmaradt a folytatás....
  • Tikal #10936
    szerintem elég érdektelen... én pár részt bírtam megnézni csak..
  • Rockynhooo
    11.22.63-ról vélemények? 8 rész, szóval ha nem is olyan jó, nem vesztek sok időt az életemből.
  • Jim Morrison
    Lehet kicsit többet mutatnak mint amennyit kéne, szóval csak saját felelősségre..
  • Tikal #10933
  • Inquisitor
    The revolution is far from over. Prepare for what's to come.
    season_2.0 Official Trailer. Mr. Robot. 7.13.16.
  • LasDen #10931
    nézem
  • bakkerman
    akkor fasza :D te nézed?
  • LasDen #10929
    nincs semmi spoiler
  • bakkerman
    Flash első évad végefelé járok,és szemezek a "Legends of tomorrow"-al Scofield miatt,elkezdeném nézni,csak félek hogy beleszaladok valami spoilerbe ami kihathat a Flash későbbi történéseire :D Vagy ne aggódjak és kezdjem el nézni?
  • Calver
    hmmm... képregényt olvastam, elképesztően jó, de ez a trailer annyira nem jön be, elsősorban mert amit tolnak benne, arról az eredetiben szó sem volt. meglátjuk mit hoznak ki belőle.