12433
-
Két rész után én azt mondom, kár volt elkészíteni a 2. évadot a Wayward Pinesból... -
A második részére értettem, mert ahhoz még nincs magyar felirat.
Most pl 3 nap múlva jön a 3.rész és talán addigra lesz magyar felirat a másodikhoz.
Ha rákattansz egy sorozatra akkor ilyen helyzetbe kellemetlen várni a feliratra:)
Más:
Dobtam hosszú őrlődés után pár sorozatot, benne a Fargó második évadát is, két rész maradt már csak belőle, de ültem rajta hónapokig és nem tudtam rávenni magam, hogy befejezzem.
Damien: 5 részig néztem, de rettentően gyenge.
Tele borzasztóan gyenge és amatőr fillerekkel. A történet sem volt képes komolyabban érdekelni a karakterek meg nulla reakciót váltottak ki belőlem.
Szerintem egy eleve béna és rossz alapanyag az egész.Mindezt a modern környezetbe, hogy még inkább tucat fosnak nézzen ki.
Second Chance: Nem is értem, hogy hogy bírtam 5 részig és minek.Már az elején látszott, hogy ez egy tucatsorozat lesz egy minimális egyediséggel.
Legends:Nem azt kaptam amit vártam, ettől függetlenül bíztam benne, de 7 rész után ott rohadt a listámba már csak.
Arrow,Flash-en is gondolkodok, de nem tudom még biztosan.
Az Arrow esetében viszont tényleg nem tudom minek kellene történnie, hogy kedvem legyen a 15X42 perc tömény amatőrséget bepótolni.
A flashnél is rezeg a léc.
A legends of tomorrowot el sem kezdtem már...
Wayward Pines 2.évad, mennyire agybaj sorozat?
Bevallom eléggé félek nekikezdeni, mert ha minden igaz itt már nincs könyv mögötte és nekem az első évad sem volt az a felhőtlen királyság.
Szerintem az alapjai is gyengék és rosszak ennek a történetnek.
-
már másnap volt felirat, nem? -
Én szinkronosan nem nézek sorozatot.
Az amc amúgy sem jön be.(bár nem tudom én a tv-be a sport adókon kívül nem nagyon szoktam mást nézni) -
Thibi #10978 Hétfőn volt magyarul a tv-ben a Preacher második része -
Elementary
Nem tudom, korábban volt-e róla szó. Itthon talán Sherlock és Watson néven fut Jonny Lee Miller és Lucy Liu főszereplésével. Nagyon szeretem, erős pszichológiai vonal van benne és érdekes bűnügyek. Az emberi kapcsolatok alakulása, illetve Sherlock és Watson jellemfejlődése és egymáshoz való viszonya is nagyon jó. A mellékszereplők káprázatosak, a történet pedig összefüggő, de könnyen követhető. 3 évadot láttam szinkronizálva, Van egy negyedik évad is és ősszel indul az ötödik (talán utolsó?). Bátran ajánlom. -
Lehet a Preachert is angolul leszek kénytelen nézni, mert ma nem bírtam magammal és megnéztem angol felirattal. -
Gagyi CGI és mellékszereplő gárda jellemzi, viszont maga Supergirl egy nagyon szimpatikus és szerethető karakter lett -
Az Outcast se rossz, beteg az is... -
-
Ez a Preacher nagyon jó!:)
-
van, de ne kérdezz semmit mert egy másodpercet se láttam -
supergirl, van ilyen sorozat? :D -
"A Supergirl 2. évadában feltűnik Superman! De ezúttal nem homályos karakterként, nem is chat partnerként és nem is csak említésként. Hanem IGAZI szereplőként!!!
Greg Berlanti, Ali Adler és Andrew Kreisberg, a sorozat készítői azt nyilatkozták, "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Clark Kent és a sokkal híresebb alteregója, Superman tiszteletét teszi a sorozatunkban, ezúttal valódi formában. A 2. évad első 2 részében fog feltűnni, alig várjuk, hogy kiderüljön, ki mellett.
Az még nem derült ki, hogy ki kapja Clark Kent/Superman szerepét, sokan Tom Welling-re (Smallville) gondolnak, ami megjegyzem nem lenne rossz de én kétlem. " -
Outcast pilot jóa?
Preacher második része nekem szintén bejött. Beteg, még mindig nem tudom mi folyik itt pontosan, és van egy érzésem, hogy egy darabig ez nem fog kiderülni :C -
Szomoru lettem mikor megtudtam, hogy meg 3 napba kovi reszig:( -
Preacher
Nagyon jó volt,én is röhögtem az egészen! Remélem ilyen lesz a többi rész is
-
Inquisitor #10965 Na igen, a híradós jelenetnél sírtam a röhögéstől. Minden jelentnél azt mondtam, ezt nem lehet überelni, erre következőben meg de. -
Wolf Creek-et ajánlom, ránézésre hasoló stílus -
Preacher
Elkezdtem nézni. Első két percben már sejtettem, hogy ez nem olyan lesz mint aminek gondoltam. Fél óra után már biztosan tudtam, hogy ez teljesen más mint ami előzetesben lejött, ez beteg történet lesz. 41:00 percben pedig (tv híradó) kilóra megvett :D -
Zsoxx #10962 Állítólag lesz 4. évad. -
akkor mondhatjuk azt hogy volt egy szar első évad, ami egész jó lett a végére, egy viszonylag érdekes 2. évad és a harmadikkal kimúlt a sorozat :) -
Lacc 88 #10960 Elég nagy faszság lett az egész... Én már attól is rosszul vagyok, hogy minden második mondatban egymás nevét mondogatják a szereplők. Egy rohadványos részben 50-szer elhangzik mindenki neve.... -
A The 100 szamomra teljesen kimult a 3. evadtol.
Sikerult tonkretenniuk ezt a jol indulo sorozatot, a Feny Varosa vonallal es a tobbi kretenseggel. -
Lenyomtam a sorozatot, de a vicc kategória jelzőt kapta végül :\ Pedig az első rész jó volt nagyon, de utána egyik sem. James Franco eleve röhej sajnos. -
ezek szerintem nem "fantasy alapú" -
és a sort folytatva: The Finder illetve Terriers! -
xido #10955 Personnak adj egy esélyt,ha még nem láttál belőle semmit...és ha a Watch dogs játék bejött :)
az első pár részénél azt fogod érezni,hogy epizodikus és sablonos lesz,de aztán elindul egy főszál és letenni se lehet majd :)
témádra reagálva 1-1 évados kaszáltakat ajánlanék..Forever..New Amsterdam,
Journeyman
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.22. 15:15:03 -
Limitless a Dexteres csaj miatt nyerő lesz remélhetőleg, Jessica Jones egyelőre nem tudom, Person of Interest nem jött be trailer alapján.
Köszi a tippeket -
Person of Interest -
Limitless? Jessica Jones? -
Ez elég jó eddig, ledaráltam már 1évadot.
Mivel ez is hamar elfog fogyni, valakinek van még tippje? -
Sleepy Hollow? -
Van még olyan "nyomozós" sorozat ami fantasy alapú és érdemes nézni? Lucifer, Izombie stílusra gondolok. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen sikerült megakadályozni a merényletet, de milyen következménye lett a jelenre nézve? Totális háború.
Nem törvényszerű, hogy Sadie meghal de megtörténhet, és Jake nem akar abban a tudatban élni, hogy bármikor megtörténhet miatta, csak azért mert ő ott van, márpedig ő nem oda való hanem a jelenbe.
A sorozat mondandója szerintem, hogy a múlt úgy történt ahogy annak történie kellett, és bármilyen beavatkozás következményekkel jár.
A múlt pedig azt veszi el aki a legközelebb áll az emberhez.
Al mondja is Jakenek: "Értse meg, a múlt nem akarja, hogy megváltoztassák." -
Selminar #10947 Überfasza -
Black Mirror jóa? -
Zsoxx #10945 Oké, akkor majd várom a véleményedet. -
Nem nyitom meg a spoilert, az utolsó két részt még nem láttam, majd holnap nézem meg. -
Zsoxx #10943 A 11/22/63 befejezését nem találtad kissé logikátlannak?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Arra gondolok, hogy Jake azért ment haza (a jelenbe) a végén, mert attól félt, hogy így is, úgy is elveszíti Sadie-t. Amiatt, amit a Yellow Card Man mondott neki. Na de a faszi eleve azért ment vissza a múltba, hogy megakadályozza a lánya halálát, Sadie viszont egy megváltoztatott idővonalban halt meg, tehát nem volt törvényszerű, hogy újra megtörténik. Ráadásul az sem igaz, amit a Yellow Card Man mondott, (hogy mindenképp bekövetkezik aminek be kell), mert Kennedy halálát is sikerült megakadályozni. Ez hogyhogy nem jutott Jake eszébe?