12433
  • Jim Morrison
    Pont ezt a kettot (mindjart harom) sorit nezem :c

Preacher eheti nyitoharca....:))
  • karajjj
    A House of Cardsból mennyit néztél meg?

The Man in the High Castle megvolt már? Bátran merem ajánlani.
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.07.08. 08:46:04
  • Tikal #11020
    Preacher, Mr. Robot, Ray Donovan.... van még sok jó sorozat GoT-on kivűl...
  • UUUU
    Most, hogy vege a Tronok Harca evadanak, nem is tudom mit nezzek, mert egyszeruen nem talalok magamnak valami erdemes sorozatot.
    Last Ship,Dark Matter,The 100,Black Sails,House of Cards nalam sullyesztobe ment. Az Expanse,The last kingdom szunetel. Jo Sci-Fi,fantasy sehol az egvilagon.
    A zold ijasz,into the badlands,Jessica Jones,Daredevil,Flash es hasonlo nagyon gaz sorozatok nem fognak meg, ezeknel meg az Avatar, the last Airbender rajzfilmsorozat is fenyevekkel jobb.
  • Jim Morrison
    Westworld jönne már :c
  • stargatelost
    Most nyáron szerintem az UnREAL és a New Blood a fasza sorozatok. Mindkettő kurva erős és jó cucc.
  • Caliph
    tegnap fejeztem be az első évadot,elég jó.
    és a dark matter második évada is elkezdődött,ha valaki a scifi sorozatokat szereti :)
  • LasDen #11015
    az expanse az korrektül néz ki
  • DasIsFuck
    Belenéztem a wynonna earp nevű borzadályba.
    Már az első pár perces jelenet után kimutatta foga fehérjét...

Hihetetlen, hogy a Syfy milyen szinten okádja a szart...
    Nem értem minek kell természetfeletti,szörnyes meg mindenféle szart csinálni, ha egyszerűen nincs arra büdzsé, hogy normálisan meganimálják.
  • JackTar
    Üdv!
    A Szökés (Prison Break) 3-4. évadát,
    Lost (Eltűntek) 3-6. évadát,
    keresem vételre. Akinek vannak felesleges, "porosodó" díszdobozos évadai, írjon!
  • passatgt
    11.22.63-at ajánlom, ha nincs mit nézni:)
  • Stockbauer33 #11011
    http://www.hbo.hu/series/aznap-ejjel/encyclopedia/forro-nyomok-es-hidegver-hbo-sikersorozatok-regisztracio-nelkuli-evadjaival-mutatkozik-be-az-aznap-ejjel_53887
  • ReszegKoldus
    Orange is the new black és a Gomorrah még mindig nagyon jók
  • Tikal #11009
    az már nálam is kezd lecsúszni, első rész nagyon jó volt, de már most úgy érzem nem fog lekötni...
  • cylonflatus
    A Preacher baromi jó, de az Outcast nekem nem jött be. Igaz a harmadikat még nem láttam, még adok neki 1-2 részt.
  • LasDen #11007
    A sorozat hátteréről, hogy mennyi valóság alapja van meg ilyesmik...
  • Zsoxx
    A Mr. Robot s02 e00-t érdemes megnézni, vagy csak egy összefoglaló?
  • Calver
    Penny Dreadful ennyi volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...és esküszöm Ned Stark óta nem örültem ennyire karakter halálának... tele volt kifejezetten vicces karakterekkel és király színészekkel, kurva jó sorozat lett volna ha az első évadban nemes egyszerűséggel megeszik a gecibe Miss Vanessa Ives-t. amikor meg végre megdöglik a sorozat legérdektelenebb és legunalmasabb karaktere, és felcsillan a remény hogy igen, ebből lehet még valami jó is... akkor bejelentik, hogy bocsi srácok, ennyi volt...
  • Tikal #11004
    Még a legfrissebb szezont nem láttam, de amúgy szeretem, mert a kiscsaj rohadt jól hozza a karaktereket :)
  • cylonflatus
    Orphan Blacket nézi valaki? Én elég jól szórakoztam rajta, de ahogy befejezték ezt a szezont, az kicsit gyengus volt, szerintem.
  • grebber
    Unforgettable
  • Tikal #11001
    hogy mit?
  • grebber
    Lelőtték a felejthetetlent
  • Jim Morrison
    hoppá, csak most nézem, hogy nem csak a ramseyt alakító színészen kívül játszott benne másik GoT szereplő is.
  • Tikal #10998
    csak hallottam a sorozatról, de mindig elcsúszik a megnézése, na akkor most rámegyek :)
  • Jim Morrison
    Lehet már láttad, de akkor nézd meg a misfits et :) ő nincs benne az elejétől, de van egy másik aki kb ugyanez a karakter (aztán ő lesz kvázi helyette később :))
  • Tikal #10996
    De a Preacher-t ajánlom mindenkinek, nekem ez most az év legjobb újonca, zseniális, wtf jelenetek, sírok minden alkalommal mikor az ír vámpírnak vannak jelenetei :D
    Nagyon jó Banshee pótló :)
  • Tikal #10995
    azért ez túlzás :)
  • DasIsFuck
    Én azokért nem igazán vagyok oda:D

• stargatelost
    A második évadra kurva jó akciósorozatot faragtak belőle. Mivel abból nem sok, szerintem jelenleg a legjobb.
  • DasIsFuck
    Én is csak bizalomból néztem addig, hogy hátha lesz valami érdekes csavar.
  • LasDen #10991
    én még addig se jutottam el talán...
  • Tikal #10990
    nem egy nagy szám, erős közepes..
  • DasIsFuck
    Ez a Last Ship nem igazán jött be, 5 rész után dobtam.
  • grebber
    Scream 2 évad az első 2 rész alapján tartja a szinvonalat. Új emberek mindenki egy kicsit gyanus ismét egy évadon keresztül basz az ideg ki a killer 2
  • Calver
    "♪ Me some Johnny Cash! ♪"
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2016.06.15. 01:42:51
  • Jim Morrison
    Úgysem pörög a topik.

Preacher s01e03
    16:03
    +idióta még mindig jó :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.14. 22:24:26
  • xido
    Srácok..25 évet kellett várnom arra,hogy a spanyoloknak!! eszébe jusson egy kibaszottul zseniális könyv ötletét sorozatra vinni (nem számítva Van Damme 1994es kitérőjét)

Időminisztérium
  • Selminar
    Z Nation

Nagyon tetszett a 2. évad is, a walking dead egy idő után mar nagyon uncsi lett, de ez szorakoztato
  • cobol
    Van felirat a második részhez? Mert én nem találtam.