Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.26. 01:57:04
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ahogy a H265 meg bejött HD sorozatoknál, mert az még kisebb.
Az is igaz, hogy régi gagyi PC tulaja örül ha az Xvidet elviszi a gép jól.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.25. 14:52:44
Ha már formátumok, meg Mr. Robot téma. Íme az epizódok címei, vigyázat spoileres lehet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eps.1.1_ones-and-zer0es.mpeg - July 1, 2015<10>10>
eps.1.2_d3bug.mkv" - July 8, 2015
eps.1.3_da3m0ns.mp4 - July 15, 2015
eps.1.4_3xpl0its.wmv - July 22, 2015
eps.1.5_br4ve-trave1er.asf - July 29, 2015
eps1.6_v1ew-s0urce.flv - August 5, 2015
eps1.7_wh1ter0se.m4v - August 12, 2015
eps1.8_m1rr0r1ng.qt - August 19, 2015
eps1.9_zer0-day.avi - August 26, 2015
LINK
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az introvertált paranoid skizó narkós, enyhén autisztikus kocka hacker főszereplő haláli.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Rohadt jó lesz az évad, nekem az a sejtésem, tetszett nagyon a nyitás, mindent szépen felvezettek, bemutattak, jó zenék, képi világ és színészek 😊
Elég jópofa kosztümös történelmi fantasy a Napoleoni háború idejéből, ahol is egy Mr. Norell nevű mágus felajánlja szolgálatait a hazának.
Mr. Norell-t játszó színész hatalmas arc szerintem, a többiek sem rosszak, de ahogy ő ki tud nézni a csapott vállaival, görnyedt járásával és a direkt hülyén álló parókában az nagyon ott van. Persze a történet is érdekes, a mágiát meg direkt nem vették látványosra és így jobban üt szerintem.
Pedig ez egy igen magas színvonalú sorozat😞 ahogy megvan írva, a képi világ egyszerűen zseniális.
Amúgy meg ilyen alapon semmilyen sci-finek nem lenne létjogosultsága, ha rajtad múlna. Mivel NZT nem létezik (talán a Piracetam tartalmú gyógyszereknek van némileg hasonló hatása, de az NZT-ét meg se közelíti), ez is sci-finek számít.
igen, belekötök. ez meg csak egy példa.
azért egyébként, mert nagyon szarnak tartom az ilyen filmeket, amikor az intelligenciát pumpálják fel valakinél és ezáltal jós és Superman lesz belőle. ez nem így működik
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.06.21. 21:27:05
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A rejtély rész nem ütött annyira benne és miután kiderül az igazság olyan érzésem van, hogy rendben, de most mi lesz ami fenn tartja az érdeklődésem...
Megkockáztatom vagy az alapanyag igen gyenge vagy készítők gyengék egy ilyen sorozathoz...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szerk.: csak a S8, a DM syfy gyártás
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.06.15. 21:11:30
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Dark Matter-en eléggé látszik alacsony költségvetés, a karaktereken meg a képregény adaptáció átka. Ettől még nézhető, csak láttam más sokkal jobbakat.
Sense8-ből eddig négy részt néztem meg, az első résznél azt hittem, kaszálom, de aztán eléggé elkapott. Drámaként kell rá tekinteni, nem sci-fiként, ha megkedveled a karaktereket és a történetünket, sima ügy 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Úristen, több év kihagyás után újra űrhajós sci-fi sorozat!!!!!!!! És egész ígéretesnek tűnik a pilot alapján, fasza volt.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Deadbeat-et meg ajánlom megint, a második évad is állati.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Tudtok valami hasonló, megbízható oldalt?
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.20. 12:30:51

amúgy elég nyomulós tud lenni a subway. chuckban és community-ben is elég hagsúlyos volt.