12417
  • Zsoxx
    A Mr. Robot s02 e00-t érdemes megnézni, vagy csak egy összefoglaló?
  • Calver
    Penny Dreadful ennyi volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...és esküszöm Ned Stark óta nem örültem ennyire karakter halálának... tele volt kifejezetten vicces karakterekkel és király színészekkel, kurva jó sorozat lett volna ha az első évadban nemes egyszerűséggel megeszik a gecibe Miss Vanessa Ives-t. amikor meg végre megdöglik a sorozat legérdektelenebb és legunalmasabb karaktere, és felcsillan a remény hogy igen, ebből lehet még valami jó is... akkor bejelentik, hogy bocsi srácok, ennyi volt...
  • Tikal #11004
    Még a legfrissebb szezont nem láttam, de amúgy szeretem, mert a kiscsaj rohadt jól hozza a karaktereket :)
  • cylonflatus
    Orphan Blacket nézi valaki? Én elég jól szórakoztam rajta, de ahogy befejezték ezt a szezont, az kicsit gyengus volt, szerintem.
  • grebber
    Unforgettable
  • Tikal #11001
    hogy mit?
  • grebber
    Lelőtték a felejthetetlent
  • Jim Morrison
    hoppá, csak most nézem, hogy nem csak a ramseyt alakító színészen kívül játszott benne másik GoT szereplő is.
  • Tikal #10998
    csak hallottam a sorozatról, de mindig elcsúszik a megnézése, na akkor most rámegyek :)
  • Jim Morrison
    Lehet már láttad, de akkor nézd meg a misfits et :) ő nincs benne az elejétől, de van egy másik aki kb ugyanez a karakter (aztán ő lesz kvázi helyette később :))
  • Tikal #10996
    De a Preacher-t ajánlom mindenkinek, nekem ez most az év legjobb újonca, zseniális, wtf jelenetek, sírok minden alkalommal mikor az ír vámpírnak vannak jelenetei :D
    Nagyon jó Banshee pótló :)
  • Tikal #10995
    azért ez túlzás :)
  • DasIsFuck
    Én azokért nem igazán vagyok oda:D

• stargatelost
    A második évadra kurva jó akciósorozatot faragtak belőle. Mivel abból nem sok, szerintem jelenleg a legjobb.
  • DasIsFuck
    Én is csak bizalomból néztem addig, hogy hátha lesz valami érdekes csavar.
  • LasDen #10991
    én még addig se jutottam el talán...
  • Tikal #10990
    nem egy nagy szám, erős közepes..
  • DasIsFuck
    Ez a Last Ship nem igazán jött be, 5 rész után dobtam.
  • grebber
    Scream 2 évad az első 2 rész alapján tartja a szinvonalat. Új emberek mindenki egy kicsit gyanus ismét egy évadon keresztül basz az ideg ki a killer 2
  • Calver
    "♪ Me some Johnny Cash! ♪"
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2016.06.15. 01:42:51
  • Jim Morrison
    Úgysem pörög a topik.

Preacher s01e03
    16:03
    +idióta még mindig jó :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.14. 22:24:26
  • xido
    Srácok..25 évet kellett várnom arra,hogy a spanyoloknak!! eszébe jusson egy kibaszottul zseniális könyv ötletét sorozatra vinni (nem számítva Van Damme 1994es kitérőjét)

Időminisztérium
  • Selminar
    Z Nation

Nagyon tetszett a 2. évad is, a walking dead egy idő után mar nagyon uncsi lett, de ez szorakoztato
  • cobol
    Van felirat a második részhez? Mert én nem találtam.
  • stargatelost
    Két rész után én azt mondom, kár volt elkészíteni a 2. évadot a Wayward Pinesból...
  • DasIsFuck
    A második részére értettem, mert ahhoz még nincs magyar felirat.
    Most pl 3 nap múlva jön a 3.rész és talán addigra lesz magyar felirat a másodikhoz.
    Ha rákattansz egy sorozatra akkor ilyen helyzetbe kellemetlen várni a feliratra:)

Más:

Dobtam hosszú őrlődés után pár sorozatot, benne a Fargó második évadát is, két rész maradt már csak belőle, de ültem rajta hónapokig és nem tudtam rávenni magam, hogy befejezzem.

Damien: 5 részig néztem, de rettentően gyenge.
    Tele borzasztóan gyenge és amatőr fillerekkel. A történet sem volt képes komolyabban érdekelni a karakterek meg nulla reakciót váltottak ki belőlem.
    Szerintem egy eleve béna és rossz alapanyag az egész.Mindezt a modern környezetbe, hogy még inkább tucat fosnak nézzen ki.

Second Chance: Nem is értem, hogy hogy bírtam 5 részig és minek.Már az elején látszott, hogy ez egy tucatsorozat lesz egy minimális egyediséggel.

Legends:Nem azt kaptam amit vártam, ettől függetlenül bíztam benne, de 7 rész után ott rohadt a listámba már csak.

Arrow,Flash-en is gondolkodok, de nem tudom még biztosan.
    Az Arrow esetében viszont tényleg nem tudom minek kellene történnie, hogy kedvem legyen a 15X42 perc tömény amatőrséget bepótolni.
    A flashnél is rezeg a léc.
    A legends of tomorrowot el sem kezdtem már...

Wayward Pines 2.évad, mennyire agybaj sorozat?
    Bevallom eléggé félek nekikezdeni, mert ha minden igaz itt már nincs könyv mögötte és nekem az első évad sem volt az a felhőtlen királyság.
    Szerintem az alapjai is gyengék és rosszak ennek a történetnek.
  • Tikal #10980
    már másnap volt felirat, nem?
  • DasIsFuck
    Én szinkronosan nem nézek sorozatot.
    Az amc amúgy sem jön be.(bár nem tudom én a tv-be a sport adókon kívül nem nagyon szoktam mást nézni)
  • Thibi
    Hétfőn volt magyarul a tv-ben a Preacher második része
  • Amiga
    Elementary
    Nem tudom, korábban volt-e róla szó. Itthon talán Sherlock és Watson néven fut Jonny Lee Miller és Lucy Liu főszereplésével. Nagyon szeretem, erős pszichológiai vonal van benne és érdekes bűnügyek. Az emberi kapcsolatok alakulása, illetve Sherlock és Watson jellemfejlődése és egymáshoz való viszonya is nagyon jó. A mellékszereplők káprázatosak, a történet pedig összefüggő, de könnyen követhető. 3 évadot láttam szinkronizálva, Van egy negyedik évad is és ősszel indul az ötödik (talán utolsó?). Bátran ajánlom.
  • DasIsFuck
    Lehet a Preachert is angolul leszek kénytelen nézni, mert ma nem bírtam magammal és megnéztem angol felirattal.
  • LasDen #10975
    Gagyi CGI és mellékszereplő gárda jellemzi, viszont maga Supergirl egy nagyon szimpatikus és szerethető karakter lett
  • Tikal #10974
    Az Outcast se rossz, beteg az is...
  • Tikal #10973
  • DasIsFuck
    Ez a Preacher nagyon jó!:)

• Palinko
    van, de ne kérdezz semmit mert egy másodpercet se láttam
  • Tikal #10970
    supergirl, van ilyen sorozat? :D
  • grebber
    "A ‪Supergirl‬ 2. évadában feltűnik ‪‎Superman‬! De ezúttal nem homályos karakterként, nem is chat partnerként és nem is csak említésként. Hanem IGAZI szereplőként!!!
    Greg Berlanti, Ali Adler és Andrew Kreisberg, a sorozat készítői azt nyilatkozták, "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Clark Kent és a sokkal híresebb alteregója, Superman tiszteletét teszi a sorozatunkban, ezúttal valódi formában. A 2. évad első 2 részében fog feltűnni, alig várjuk, hogy kiderüljön, ki mellett.
    Az még nem derült ki, hogy ki kapja Clark Kent/Superman szerepét, sokan Tom Welling-re (Smallville) gondolnak, ami megjegyzem nem lenne rossz de én kétlem. "
  • Jim Morrison
    Outcast pilot jóa?

Preacher második része nekem szintén bejött. Beteg, még mindig nem tudom mi folyik itt pontosan, és van egy érzésem, hogy egy darabig ez nem fog kiderülni :C
  • Jim Morrison
    Szomoru lettem mikor megtudtam, hogy meg 3 napba kovi reszig:(