12417
-
#4280 nekem az a baj nincs helyem így idővel a nézett sorozatok leredukálódtak 1-re :( korábban volt 500-as vinyóm, de szarrá ment és.... -
#4279 amúgy a faszom kivan már az ide évéadzárókkal hát teljesen kivagyok már, egyszerűen tátva marad a szám minden egyes sorozat(amit nézek) évadzárója után...
Prison Break: igaz még nem láttam, de tudom mi lesz...
Lost: asszem egyértelmű:D
Grey's Anatomy: ez teljes letargiába ejtett, kibaszott dúúúrva, kegyetlen, az összes sorozat közül ez a legdurvább, legjobb!!!
Fringe: részről részre nézősebb, az évadzáró meg különösen az volt
Supernatural: "He's coming"... én erre azt mondom: bekaphatjátok...mikor??:D:D
My Name is Earl: igaz szitkom, de uccsó részben jól megkavarták a dolgokat:D ráadásul cancel-t is kapott a sori, szal duplánszáksz:S:S
Scrubs: az egész sorozatnak vége, 8 év, heti 1 rész, nagyon a szívemhez nőtt, meg is könnyeztem az utolsó részt...respect!!!
egend of the Seeker: igaz még hátra van az évadzáró, de amit a promóban láttam attól lazán összefostam magam, szal...
stb...
btw. képet kapunk L'man??:D:D -
#4278 azaz, Clerks: The Animated Series. -
#4277 Clerks ha minden igaz -
gondolom animációs sorozat is jöhet -
#4275 pedig jó sorozat volt, bár kell hozzá egy hangulat, mert vmi elképesztően nyomasztó...
Jeffrey Donovan mondjuk mindenütt kurvajó - CSI: Miami-ban is vmi zseniális volt a vendégszereplése, pedig tök véletlenül kaptam el azt a részt - egyetlen problémája h nem akciófilmezik, pedig szerintem bőven hozhatna egy John McClane szintű karaktert
képet mindjárt rakok. -
#4274 kár hogy elkaszálták, ráadásul vége se lett, olyan mint a Traveler, az is kurvajó volt:/
de ilyen nyári darálásnak ajánlom mindenkinek mindkettőt -
#4273 én nem is hallottam még rólaXD
akar vki tenni? mert ha nem akkor később rakok^^ -
#4272 Touching Evil-ből képet beszúrni azért már bőven a gonoszság határát súrolná, bár az is kurvajó volt, de szerintem kb senki sem látta -
#4271 Threshold jaja, legjobb és leg"reálisabb" sci-fi ever -
#4270 vagy Ördögi nyomozó -
#4269 burn notice? -
#4268 átadom :D -
#4267 az volt:) -
#4266 nem az a küszöb vagy miféle??? .D -
#4265 na jó, inkább rakok, ha már végigdúrtam csöppet túlméretezett dvd gyűjteményem
-
#4264 megvárom azért visszaigazolást (egy részt sem láttam belőle), de legalább már tudom #4256-ben lévő kiscsaj ártatlan pofikája honnan volt ismerős -
#4263 az szvsz -
#4262 Damages? -
#4261 reggel megmondom ha addig se lesz változás:D:D -
#4260 hát, a fasz tudja :D -
#4259 senki nem tudja??
uccsó kép:
-
#4258 az alter sorozatokból 5 évente 1 él meg több évadot....mint annó a lost, mert az is újított akkoriban és veszélyes voltz ilyet berendelni... :D -
#4257 mindegy, akkor is kurva anyjukat life-ért:) -
nah erről már menni fog:
-
#4255 rakok még1 képt, mert most lépep le, szal ha vki tudja biztosra, akkor rakhat majd:)
-
#4254 nem az -
#4253 pardon, hülyeséget írtam, Life NBC-s sorozat. akkor csak The Unusuals miatt vagyok rájuk morcos.
kép meg... Do No Disturb? (csak tipp) -
#4252 és tényleg.
hátööö... basszameg. pedig szvsz tényleg 2009 legjobb újonca volt
először a Life aztán ez... morcos vagyok már az ABC-re. -
#4251 én meg ezt kezdem el a héten nézni:)
-
#4250 de, tegnap jelentették be -
#4249 de már kaszálták ezt a sorit nem? -
legjobb idei sorozat elvont humorával - pl második képen a két szereplő épp egy "gyilkosság boltba" megy be, ahol megtalálsz mindent ami kell ha meg akarsz ölni valakit - és hasonlóan elcseszett karaktereivel, megéri nézni, legalábbis én egyszerűen imádom -
#4247 The Unusuals??? -
#4246 na még egyet:
meg egy kis segítség: idei, midseason sorozat, és kurvajó -
#4245 -
Monoton #4244 Régen se voltunk többen szerintem :D -
#4243 hát jah, csak sajna már kevesen vagyunk régen a n.1 is volt a topik, nem is egyszer -
#4242 btw +fav topic, kár h nem tudtam eddig h ilyen is van, pedig el tudtam volna itt mókázni -
#4241 első részt megnéztem, de már közel sem vagyok annyira horror/zombi fan - mondjuk jazz zenészek után még mindig a zombik a lehető leglazább lények - mint pár éve, szóval többi nálam kimaradt.
na kép: