12417
-
Monoton #4320 Primeval? -
#4319 na egy viszonylag könnyűt:
-
#4318 az:) -
#4317 90210? (a CW és a tinisorozatok garmadája, ehh) -
#4316 nem -
#4315 One Tree Hill kizárásos alapon -
#4314 thx, már rég nem használtam, nem tudtam, de ki van szedve, maradt 2, mind2 mükszik és jóak:) -
Monoton #4313 Amugy a Pirateclub ezen a cimen nem elerheto amire most hivatkozik, meg torlik is a kepeket ha nem a pirateclub forumba szurod be. -
#4312 jónak tűnik, csak szerintem most haldoklik, mert 10 perc alatt 0 kép az 5-ből :\ a kepx.info működik. kösz mindenkinek!
/off -
#4311 ott lesz -
#4310 nem -
Monoton #4309 Gossip Girl? -
#4308 -
Monoton #4307 Én most ezt használom, szerintem tegyétek be banner alá is. -
#4306 Pict.com ftw
Van hozzá progi is, amivel feltölthetsz -
#4305 nem tud valaki egy, a media.proxnet.hu-hoz hasonló jó kis képfeltöltő oldalt? tehát olyan kéne, ahova egyszerre több képet is fel lehet tolni és nem méretezi át őket
aki meg feljelentette azt az oldalt, tehet egy szívességet -.- -
kifejezetten kellemes kis sorozat, nem hiába istenítette winnie annakidején. -
#4303 tudom, de valahogy nem jutottam el oda hogy megnézzem :D
amúgy nem nehéz egy sorozatot letenni menet közben :D segít ha még szar is :D -
#4302 standoff -
#4301 -
Monoton #4300 Ez 24? Nekem az se jött be :D Ha az átadom, én mentem aludni. by -
#4299 namégegyet
-
#4298 mondom jobbat: én Ashes to Ashes-t s02e02 közepén hagytam abba, ott döntöttem úgy h Keeley Hawes dugja fel magának a "színészi teljesítményét" -
#4297 lesz pár jópofa sorozat jövőre is, legalábbis reméljük... de pl engem FOX és NBC kínálatából szinte semmi nem érdekel, max belenézek Day One c. Survivors másolásba ABC és CBS kínálata viszont nagyon jónak tűnik, CW meg meh... Vampire Diaries promója fizikai fájdalmat okozott, talán PDA Shiri Appleby miatt -
Monoton #4296 Én sose értettem, hogy hogyan lehet eldobni egy sorozatot több évad után :D -
Monoton #4295 Van 2. évadja azt tudod?
Meg ajánlom a Traitor c. filmet hasonló mint a sorozat. -
#4294 a heroest idén hagytam abba.....már túl vontatott volt.... -
#4293 hát engem csak jövőre a foxon a Son of Tucson, ami érdekel, de leginkább Tyler Labine miatt....a Reaperben is állat volt :D
az ABC-n meg a V, The Forgotten és Flash Forward érdekel...a többi elég felejtős számomra :D
A Sleeper Cell meg kibaszottul jó volt.....az axn-n láttam, de valami geci jó volt.....akkor a no 1 sorozat volt számomra.... :D kár hogy vége.... -
#4292 hát... én amit valaha talán újra fogok nézni az repül dvdre - lásd Life, The Unusuals, Bones, NCIS, House, Primeval, társai - de pl Mentalist részéket gond nélkül leirtottam, Heroes-nál meg egyenesen kacagva nyomtam meg a gombot (már amíg néztem) -
#4291 én sosem írom ki, úgyhogy egy idő után mindig törlök, de mappákat meghagyok, hogy lássam, mit néztem már meg:D -
Monoton #4290 Fú én utoljára a del gombot az új Knight Rider sorozat 2. része után használtam ősszel. Én általában kiírom amit leszedek, később újranézem mindig. -
#4289 jó, azért én a del gombot is szeretem használni
btw nem Sleeper Cell. jópofaság meg... én L&O: SVU-t is simán lejópofázom, mondjuk amiből a kép van abban bőven található humor is -
Monoton #4288 Hát erről a Sleeper Cell ugrott be, de az nem igazán "jópofa" kategória. Úgyhogy én passzolom :D -
Monoton #4287 Nekem a 100as bírja 2 hónapig. Szintén minden 720p-ban kivéve ami régebbi és csak DVDrippben jött ki.
Szinte minden új sorozatot nézek, a köv év is be van tárazva már :D
Ami be van csillagozva, az story alapján kipróbálós.
+ erre jönnek még azok amik majd kábelen mennek. :D -
#4286 ollé
én ezt kezdtem el tegnap nézegetni, és kifejezetten jópofa. -
#4285 nagyon más az ízlésünk úgy nézem, én ebből össz Scrubs-ot nézem
btw több mint 700 gigával tolom és max két hónapig bírja egy 25-ös kupac dvd, nyertem? mindent (amit tudok) 720p-ben nézek, káros tud néha lenni
na képet mindjárt rakok, ne haldokoljon a topic -
#4284 jaj tényleg, ezt tudtam:D:D de már nem oylan lesz, kiszállnak a szereplők, JD meg a többiek csak 6-6 rész erejéig ugranak be, stb. -
#4283 a scrubs folytatódik -
#4282 nekem egy 80-as vinyóra kell szorítanom mindent....
a 2. kedvencemről is lekellett mondanom....de lehet, hogy lassan bepótolom sorozatonként, ha már vége a lostnak.... -
#4281 ez igaz, én is így vagyok, nekem a 160as vinyómon a sokminden más mellett:D alig van 10-12 sorozat bezzeg régen...
igaz most előjött az ázsiafanságom is, szal már nem csak amcsi sorozatokat nézek^^ durva...