12417
-
#6282 de hosszú távon meg nem lenne életképes a dolog....a Tom Hankses szöveg is jó volt :D -
karajjj #6281 na ez egyre jobb :D
a stohl buci spangliján azért nagyot röhögtem :DDDDDD
de amúgy komolyan sajnálom, hogy már csak 1 rész lesz -
#6280 nah...jó volt ez...:D nagyon is vállalható....
spoilerbe írom azér mer hátha :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alföldi meg mosmá egyértelmű, hogy a géniusz :D
a zenék néhol nagyon szarok voltak...:D László Zsolt még valami kegyetlen jó :D -
#6279 azaz:)
jó kis cucc, ajánlom -
#6278 Wallander?
(btw ez a jellemzés kb minden harmadik angol sorozatra illik ) -
#6277 valaki tudja mi annak az angol sorozatnak a neve, ami egy nyomozóról szól?
az is ilyen 2-3 rész/évados egybefüggő történetes -
#6276 én se láttam bithn...... -
#6275 "Géniusz, az alkimista első részét fel tudja valaki tölteni?
Felvettem,de a 3 részt egyben akarom kitenni az oldalra."
ezt épp most olvastam az bitgéten^^
igaz meghívóm az nincs -
#6274 hmmm... ha valakinek van rapidshare/megaupload/akármilyen 720p linkje, na azt azért megoszthatja velem a remek "na majd ha jókat írnak megnézem 720p-ben" tervet kicsit elrontotta annak elfelejtése, hogy semmilyen nem létező magyar trackerre nem vagyok regisztrálva -
#6273 nem valószínű :D talán a syfy....azér azon szoktak lenni magas minőséget képviselő minik :D -
#6272 nem feledni, ma is Géniusz:)
jövőre vajon berendeli a FOX? vagy az ABC? a Lostnak úgyis vége -
#6271 fasza :D főleg a végén Kal Penn :D
-
karajjj #6270 Alföldivel semmi baj nincs, szerintem jó színész és most elég hiteles is a szerepében... -
#6269 pedig az, már töltöm is:D -
#6268 ez inkább tűnik játéknak mint sorozatnak :D -
#6267 más: ilyen is van?
6 részes az első évad ha jól tudom, lesz/van több is vagy ennyi volt? -
#6266 jah télleg....pécs jó választás volt...bár egyértelmű hogy miért, de sokkal jobb mintha pesten játszódna....sokkal szebb a táj :D -
#6265 istenítés az túlzás, én úgy fogalmaznék, hogy az eddigi magyar sorozatoktól/filmektől eltérő, merész és érdekes, látványos képi világgal bíró misztikus sorozat
FFFFFFUUUUUUU -
#6264 mondjuk azért az istenítéstől messze állunk :D -
#6263 jah...és 16:9-re is most áltak át :D -
#6262 na ha már így istenítitek, majd talán én is belenézek... ha lesz 720p rip
(úgyis átállt M1 már HD-ra, nem? ) -
#6261 nekem is bejött...:D nagyjából....amúgy én nem értem alföldit mér utálják annyian....szerintem most sem volt rossz...:D
azért az elején mikor brunner leesett és alföldi ott átkutatta és összevissza vágták, akkor csak néztem :D -
#6260 ez pont nem jó :D
tessék válogatni :D
én meglepődtem hogy ő is benne van :D de nem baj....jól néz ki :D -
karajjj #6259 Erdélyi Tímea -
#6258 szerintem meg kúrva jó:D igaz nem pörög, de ez az alkimistás dolog akkora feelinget ad hogy az hihetetlen, és azért vannak megválaszolatlan kérdések szép számmal, remélem kitisztul majd a kép :)
Buci jól alakít, de nem a legmegfelelőbb választás volt erre a karakterre, viszont a többi szereplővel nekem nincs bajom :) a cliffhanger meg ütörtt! -
#6257 azmelyikaz? képt! -
#6256 az ő volt? gyoh -
#6255 engem megvettek a holnapi részre...:D a cliffhanger jó volt :D
de ha nem lenne stohl, alföldi, feke, kolovratnik és erdélyi, akkor gáz lenne...:D
nekem bejött....csak a mellékszereplők nagyon gázak....
az ólckúl tilda belépője azé jó volt....:D -
Monoton #6254 -Egyél csak .. van uborka is.
-Kígyó?
-
karajjj #6253 ja meg a barátokköztös tilda is minuszpont -
karajjj #6252 stohl buci nekem már nem túl hiteles ebben a szerepben, ha más játszaná, azt mondanám, hogy kurvajó, de így csak szimplán nézhető egyelőre -
Monoton #6251 Nemtetszik ... majd megnezem egybe 990Ft-os DVD-n. -
#6250 Google maps
Na ki tudja, mi ez a hely?:)
help: google earth-ben is nézzétek meg -
#6249 mondjuk én szívesen látnék máskor is ilyen miniket :D ha már a sorozatok készítése nem megy...:D bár én modnjuk leginkább történelmi filmeket várnék :D hatalmas anyagból lehetne meríteni :D -
#6248 én is...mer akkor szenvedés lesz ez a 3 rész :D -
#6247 azért nem gyenge hogy ennyire várjukXD
remélem nem lesz gáz -
#6246 stohl buci mingyá megmenti a világot.....vagy az országot...nemtom...lehet, hogy azt willisre hagyja.... -
#6245 nem kell... -
#6244 mer' hülye vagy :D
és "csak" 500-600k -
#6243 nem kell....