12417
-
#6322 -
#6321 castle-t nézi valaki? -
#6320 elég gyenge volt numb3rs évadzáró, vagyis sorozatzáró)(legalábbis úgy néz ki):(
kár érte, szerettem:( -
#6319 szerintem meg szar :D -
#6318 jaja én is, csak az uccsó részt hagytam mára, már hunsub is van -
#6317 már rég végignéztem:D
utolsó részhez meg asszem ezen a héten lett csak angol felirat, kb fél évet késtek vele:D -
#6316 Flashpoint 3.évad
még mindig kecinagy!! nem értem miért fuccsolt be Magyarországon, évadról évadra nőtt a nézettsége is és a színvonal is, nem is kicsit. Ez az évad hihetetlen volt, ajánlom a figyelmetekbe pöcsök -
#6315 fú, jó volt psych évadvég -
#6314 vasárnap kezdődik a sons of tucson.....már nagyon várom :D Tyler Labine biztos kurva jó lesz :D -
#6313 piroska vérfarkasokkal? awesome
Tin Man is az volt, Alice nem annyira, de azért az is épp vállalható. -
Monoton #6312 Majd a Karib-tenger kalózai-t lecopyzzák tv-re :D -
#6311 ott meg Csubakka lesz a főszereplő -
#6310 a banya meg Darth Vader lesz a halálcsillaggal...:D szar lesz ez érzem :D
de szerintem a szindbádból sem hozható ki több :D -
#6309 és az űrben minden csokiból van xD sőőt maga az űr is az... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd a végén kiderül hogy az űr valójában egy nagy szaar és nem is csoki, váá -
#6308 lehet hogy ilyen űr sci-fi lesz....az űrben tévednek el mikor az étteremet keresik a világ végén....:D -
Monoton #6307 Jancsi és Juliska modern változat :DDD
Bazz akárki megnézi tuti azt fogja kérdezni miért nem vittek magukkal GPS-t :D -
#6306 amúgy végeztem a Survivors 2. évadjával... Tom egy sunyi kis köcsög
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az évad második fele érdekesebb, ütősebb volt, de azért első 3-4 rész is hozta a szintet. A repülőtéri pasas asszem Stevens nagyon állat volt, rengeteg kérdés felötlött bennem, remélem a következő évadban is hasonló wtf?-ok lesznek :D lesz kövi évad ugye? -
#6305 ezért nem voltam most annyira biztos benne -
#6304 aha...az...én nem láttam, csak azér kérdeztem...:D meghát neked múltkor az alice is az óz volt :D -
#6303 The Tin Man volt az Óz feldogozás... vagy most megint hülyeséget beszélek? -
#6302 Volt Óz feldolgozás is??? :D
én azé egy kicsit félek ezektől :D piroska-vérfarkasok még oké...szerencsére csak minisorozatban gondolkodnak, mer azé hosszú távon nem menne :D
de aladdin meg jancsi és juliska....oh my....:D
képzelem az aladdin milyen jó kis sci-fi lenne....a dzsinn egy program lenne, aladdin meg egy geek...jázmin meg egy szimpla csaj :D -
#6301 "A Syfy feldolgozza/modernizálja a Piroskát – vérfarkasokkal. A 2011-re tervezett minisorozat főszereplője Felicia Day lesz, mellette Kavan Smith és Stephen McHattie lesz ott a Red-ben. A csatorna dolgozik az Aladdin, a Szinbád, a tengerész és a Jancsi és Juliska modern, minisorozat verzióin is."
Alice és Óz után én ezeket is várom xD -
karajjj #6300 hát úgy nem mondanám, hogy hűűű de fasza volt, de ha ilyen magyar sorozatok lennének, tuti, hogy többet néznék TV-t, mert ez nagyon is nézhetőre sikerült... -
#6299 az biztos, néha már azt se tudtam hogy most mivanxD de végülis jó lett, ütött :)
-
#6298 nem volt rossz :D de ez a tenky réka bazzeg végig nyögte, sírta az egész részt :D
jól megcsavarták azért ezt az egész géniusz dolgot :D -
#6297 mingyá' uccsó rész :D -
#6296 A Futurama júniusban fog visszatérni a Comedy Central-re....
oooooh yeeeaaaah....:D -
#6295 van benne hülyeség is rendesen :D -
#6294 nah bazz az mekkora fos volt....azzal a ribanccal együtt...:D -
#6293 álom.net -
#6292 rosszul írtam :D a mainstream fillmekre gondoltam....erre a sok szar vígjátékra mint a szinglik éjszakája meg ilyenek :D -
karajjj #6291 abból kb 10 részt láttam, de még csak akkor kezdett kibontakozni, azt majd pótolnom kell -
#6290 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 60 éves képen ugyanaz a csaj volt mint amit Alföldi nézett az előző részben a vetítőn?
egyébként az feltűnően hasonlít a kisokos csajra, tuti vmi ük-ük mamája vagy vmi -
karajjj #6289 na azért a Nyomozót még mindig jobbnak találom történetileg -
#6288 rokona....
ugye ezt is nagy részben a tűzvonalban stábja készítette....nemtom, de nekem az nem jött be amúgy :D -
karajjj #6287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akikről beszéltek a rész elején, hogy már az egyiptomiaknál is tudni lehetett róluk, amúgy a promóba jött a kocsi alól Locke bácsi :DDDDDDD -
#6286 komoly inkább ilyeneket erőltettnének a szar romantikus komédiák helyett....már ez a 2 rész jobb volt mint az utóbbi évek magyar filmjei.... -
karajjj #6285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feltűnő, hogy fapofával nézte végig, ahogy a csaj rájön szép lassan mindenre, aztán még szépen ki is oktatja, hogy mi mit jelent meg mi mikor volt, ha nem ő lenne, már rég pofáncsapta volna és hazazavarta volna elégtelennel mert hogy képzeli azt, hogy kioktatja a professzort :D
viszont amit nem vágom, hogy azon a 60 éves fényképen mért volt a szőke csaj? -
#6284 tekert egy jointotxD azon beszartam:D:D:D vicces rész volt am, jó sorozat -
#6283 kúrva jó volt, kicsit kitisztult a dolog :)
és amit a spoilerbe írtál...én azon meglepődtem
arra leszek még kíváncsi, hogy [spoiler]az előző részben amikor megállt az idő a lepkés jelenetnél... akkor mondta Alföldi hogy még ne avatkozzatok közbe(vagy mi), azt kire/mire értette[spoiler]