12417
-
#6242 lehet hogy az lesz
nem tűnik rossznak -
3D TV, kell egy ilyen -
#6240 valami sitcom....imdből ennyi derül ki...nézd meg :D -
#6239 ezmiez a Players(2010)??
láttam hosszupuskán angol sub már van -
karajjj #6238 süti a meccsek után ma pont jó lesz :D -
#6237 egymásutánba gyorsan lenyomják....gondolom így több nézettséget tudnak elérni....:D -
karajjj #6236 3 akkor holnap, meg pénteken jön is a következő rész belőle? -
#6235 én is sokat várok tőle :D -
#6234 magyar sorozatot ennyire még nem vártam:D:D
3 részes lesz összesen amúgy és elég horrorisztikus lesz állítólag -
#6233 én azé kiváncsi vagyok rá...talán nem lesz olyan szar :D -
#6232 MA 21:30 Géniusz, az alkimista (magyar tévéfilm sor., 1. rész) M1
-
#6231 ja és még a VGA is lesz szombaton....:D szerintem azé vannak ilyen műsorok animaxon, mer axn adója :D -
karajjj #6230 engem sem, meg is néztem a részt, amit adtak :D -
#6229 nem...de szokták adni a táncolj, ha tudszt is...sőt, korábban a szuperhős kerestetiket is atták....gondolom nincs mit adni és akkor ilyennel töltik ki a sávot...engem nem zavar :D -
karajjj #6228 az Animaxon miért adják a Reapert? az nem anime -
karajjj #6227 baszki muter -
#6226 -
#6225 de megőszült...:F
de azé nézős lesz....mikó jön ez?? :D -
#6224 Episodes
még1 tuti nézős :D -
#6223 és még mindig nincs 720p -
#6222 amúgy csak azért utaláom bbc-t, mert 6 rész/évad
hogy rohadna meg:) -
#6221 Conan O'Brien leírása twitteren:
Bio: I had a show. Then I had a different show. Now I have a Twitter account.
És az első twitt:
Today I interviewed a squirrel in my backyard and then threw to commercial. Somebody help me.
Király ez a twitter :D -
#6220 nézzetek Archer-t, mert kurvajó
Miss Guided btw milyen? Judy Greer hangja igencsak szexi Archer-ben (igen, furcsa kétlábú vagyok, tudom), ez alapján elfilóztam rajta h belekezdek -
#6219 Géniusz, az alkimista
az első magyar sorozat ami érdekel :-D
Karesz le is foglalom előre -
#6218 még bármi megeshet :D -
#6217 azért is szimpatikus, mert én is hasonló stílusú vagyok, cska én nem ölök embereket:D -
#6216 legjobb karakter, iszonyat jól eltalálták ezt az anti-hős jellemet szerencsére második évadban rendesen rá is gyúrtak a srácra, gyakorlatilag ő viszi a hátán a sorozatot.
viszont kérek évadzáróból 720p-t brühühü -
#6215 Tom amúgy egy állat, kedvencem -
#6214 Nurse Jackie 1.évad
SPOILERES véleményem úgy összességében az egész sorozatról is, nem csak az évadról -
#6213 probléma megoldva, nemtudom de rosszul volt elnevezve a rész -
#6212 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiszabadult a visszatekintőben? wat? az majd csak később lesz, vagy ugrottál... hát minimum két részt, vagy ööö passzolom... bár arról h s02e01 visszatekintőben mi történik arról halvány lila gőzöm sincs (nincs már meg a rész), de az biztos h Abby csak később szökik meg. de amúgy ja, az első évadzáró úgy ér véget h Greg "kilyukad", Abby-t elviszik, Tom meg kemény. második évadban ezek közül az állítások közül az egyik tovább fokozódik, kac-kac-kac -
amúgy tegnap belenéztem a 2.évad első részbe és nem úgy volt vége az első évadnak hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abby-t elkapják és elviszik a helikopterrel? mert már a visszatekintőben kiszabadult lehet hogy végig se néztem az uccsó részt?XDXD -
#6210 mivel holnap este jön, nekieshetsz szerintem 2x05 végén előzetes alapján elég ütősnek néz ki évadzáró
azért nem semmi h mit elindítottam egy kósza feliratért síró majd egy "nem túl pozitívan kritizáló" kommenttel
/büszke -
#6209 én már megvárom míg vége az évadnak, 1 rész :D majd egybe -
#6208 ez a Survivors tényleg nagoyn jó, most nézem 2. évad 2. részét:) -
#6207 régi nagy hiba, angol és nagyon konkrétan zseniális. de tényleg, megkockáztatom h Primeval 3x03 volt a legzseniálisabb sorozatepizód (bármiből!) amit az utóbbi években láttam. -
#6206 Dark Angel vki? mióta megtudtam hogy J. Cameronnak köze van a sorozathoz meg akarom nézni :D:D -
#6205 nem olvastam :)
#6203 azt meg nem nézemXD
-
karajjj #6204 dzsankin volt már hír róla -
#6203 Primeval-t úgysem tudja ütni.