Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira nem vészes, de elég sok a gagyi benne, de nem spoilerezek
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
bah. ráadásul lett volna más megoldás, és mûködött is volna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ellenben már csak azt remélem, h a 3 "halott" szereplõ közül... nos, mindhárom halott marad következõ évadra (vagy max Lydia éled fel), de akár jöhet a kaszás a másik két Grayson-ért is, baromira nem hiányoznának a karaktereik.
"The trees move. Do you not see it?"
és valószínûleg "sorozatfinálé" is, mert valamelyik zseni úgy döntött, h a mikromenedzselõ kreátornak (Dan Harmon) itt az idõ, h távozzon, pár íróval együtt.
ami pedig nem valószínû, hogy jó hatással lesz a sorozatra. konkrétabban valószínûbb, h a Community "soha nem lesz ugyanaz", kapunk egy Scrubs-hoz hasonlóan +1 évadot.
kár érte, remek sorozat volt. reméljük azért így sem lesz olyan szörnyû a végeredmény... ha meg igen, legalább látszott, h a készítõ érezte a vesztét: az évadzáró beillett egy sorozatfinálénak is simán.
legalább ez nem volt egy rossz finálé.
ellenben NCIS: LA... amilyen jó volt az azt megelõzõ rész, annyira fos lett az évadzáró.
de ja, majd max unalmas hideg téli estékre.
"...I'm curious if you can keep acting like a douchebag when I shove that gavel up your ass!"
#7155 Dharma & Greg megvolt? (régi, de jó) esetleg Episodes?
#7154: Scrubs-ot láttam, Psych-ot nézem 😊 Az angol humort nem igazán kedvelem, de majd megnézem a Black Books-ot is, neked is köszi😄
Black Books valaha készült egyik legjobb (angol) sitcom, 3 óra az egész, és zseniális.
Scrubs megért 8+1 évadot egy-két megingással, de elképesztõen jó.
Psych nem konkrétan sitcom, de utóbbi évek messze legviccesebb sorozata.
szerintem ezzel kihúzod😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
szóval "egyelõre" pihen, de majd szóljatok ha esetleg csöppet... izgalmasabb lesz <#bohoc>#bohoc>
viszont kurvajó akciójelenetet szállított legalább <#eljen>#eljen>
viszont h a gonosz helyett hogy tudtam szépet írni, az örök kérdés marad.
Castle finálé meg... ehh, 6/10. ott van egynek h "végre", de közben egész kurva évadot végigszenvedték, és alig voltak vicces részek, pedig ez lenne a Castle lényege - a dráma meg még mindig nem áll jól nekik.
meglátjuk jelenlegi szituációból mit hoznak ki, voltak már rá jól példák (Standoff ugyebár), de fene se tudja, néha nekem nagyon úgy tünt, mintha az írok kicsit már "elfáradtak" volna - ha meg ez a helyzet, dobjanak össze egy jó záróévadot és ollé. de inkább legyen még 3-4 évad és tegyék újra *viccessé* a sorozatot, a felesleges picsogást/drámázást meg irtsák ki lángszóróval.
Finder, túl jó voltál ehhez a szép világhoz <#rinya>#rinya>
avagy: szarok szoktak lenni Castle évadzárók, meglátjuk most mit hoznak ki belõle.
ezen percekig röhögtem <#idiota>#idiota>
kedves eheti rész: broaff, faszért kell ilyen szörnyetegeket lenyomni az emberek torkán.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de az utolsó 6-percért érdemes megnézni :C
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
még amit kihagytam, és még nem is nagyon emlegettem itt: Standoff. ez is veszettül jó, leginkább gondolj Castle kevesebb humorral és több drámával... csak ez Castle évadzárókkal ellentétben mûködik <#gonosz1>#gonosz1>
meg Threshold, meg The Unusuals... ezeket viszont már sokat emlegettem itt is.
20 percesre elõbb emlegetett Black Books, Archer, na meg a Scrubs, ami akkora alapvetés, hogy ha valaki nem vágja, akkor pótolni. azonnal.
másik amit nem említettem az elõbb (#7119-ben): The O.C.
szintúgy alapvetés, kicsit hullámzó a minõsége, de kurvajó.
Justifiedot elkezdtem egy hete kb. tetszik, Timothy Olyphantre nagyon illik ez a karakter, most az elsõ évad vége felé járok, remélem késõbb is le tud majd kötni, mert tetszik az egész atmoszféra.
A Shamelessbõl (US) is néztem 2 részt, a pilot nagyon tetszett, ha esetleg valaki nem látta még ajánlom legalább a pilot megtekintését.
Nekem meg elfogytak a 20-30 perces sorozataim, ha valaki tudna ajánlani esetleg valamit a humorosabb fajtából, megköszönném.
...
Boomtown - ugyanaz az alkotó mint Justified-é, kibaszottul jó, junkien van írás róla, ott is verbálisan kinyalják nemesebbik felét, és meg is érdemli. 5+ rész körül kezd igazán beindulni, de addig is jó.
Green Wing - angol, elborult.
Dead Like Me - junkien olvass utána, ez is kurvajó.
Jeremiah - posztapok, kicsit meh. többet ki lehetett volna hozni belõle.
Life on Mars, eredeti angol - zseniális, fõleg Gene Hunt figurája miatt. spinoffja (Ashes to Ashes) egy fos.
Black Books - ha ez kimaradt, azonnal pótolni.
hirtelen ennyi. Smith meg Simon Baker kb legjobb alakítása, látszik h iszonyatosan élvezi azt a "csöppet" pszichopata karaktert <#hawaii>#hawaii>