12417
-
#8202 Persze, de mint az már sokszor bebizonyosodott a megfelelő nézőszám elérésére nem elég csak a képregény geekekre alapozni, a mindennapi (casual) TV nézőt kell megnyerni, aki pedig különösebb előismeretek nélkül csak a filmet ismeri. -
Monoton #8201 Ha az Arrowban jo felvezetest kap Flash, akkor jovore abbol is lesz sorozat. -
#8200 Ja az jó de jöhetne több is. Engem egyáltalán nem zavarna, aztán meg egy film közös szerepléssel. :D -
Monoton #8199 Ott az Arrow -
#8198 Neeeeeee -
#8197 mondanám h teljesen érdektelen, de igazából halkan reménykedek, h végre kipusztul az egész szuperhősös műfaj
Orange Is the New Black első rész megnézve, jónak jó, meg igazából érdekelne h mi fog még benne történni, de ez kurvára nem az én sorozatom :C -
#8196 Akkor úgy mondom, hogy 8 pontot megelőlegezem neki. :D
De szuperhősös sorozat? Már alapból 5 pont nálam. :D The Dark Knight óta sírok egy ugyanilyen hangulatú, stílusú batmanes élőszereplős sorozatért. -
Monoton #8195 Neked ezentúl kötelező egy 10-es skálán kifejezni magad, mert neked minden jó :D -
#8194 Tyűűű ez jó lesz! -
#8193 azért van elég szuperhős, akit komolyabb pénz nélkül be lehet hozni. Iron Fists, Luke Cage, Penge, Black Panther vagy akár Frank Castle.
de a gonoszokból is lehet találni eleget, mint Puppet Master, stilt-man vagy Wilson Fisk...szóval lehet még akár jó sorozat is belőle... -
#8192 Szerintem sokan fogják túlzottan a filmet várni tőle, nagy hősöket, meg sok látványos csihi-puhit, amire úgysincs keret sorozatnál és láthatóan nem is úgy tervezik. -
ldavid #8191 ironman meg a thor jók, a többiért én nem voltam oda annyira -
#8190 sztem meg nagy siker lesz. engem érdekel, bár előtte jó lenne megnézni az avengerst meg a többi filmet:D -
Monoton #8189 Tőlem az esélyt megkapja, de szerintem bukás lesz a sorozat. Nem hiszem, hogy maga a cím elég lesz a sikerre, főleg nem az ABC-n. -
#8188 Kifejezetten hidegen hagy -
#8187 Na ehhez mit szóltok?
-
Monoton #8186 Nálam ezt a sorozatot a flashbackek és Michael Harney menti meg. Utóbbi a Weedsben is rohadt jó volt :D -
Monoton #8185 A Lost Girl első évada elég közepes, mert lassan indul be, a második a hossza miatt kicsit erőltetett, de vannak jó pillanatok, a harmadik viszont epic. -
#8184 amikor friss és ropogós volt, akkor néztem első évadig, szóval már nem igazán de majd belelesek asszem. -
#8183 Weeds megvan? Kb ua az arány -
#8182 láttam ajánlgatásokat, inkább komédia vagy nyomasztó oldal felé húz?
Mayday-t szerintem kihagyom, már kicsit túlcsordultam nyomozósokkal (bár így is nézegettem Top of the Lake felé )
másik: Lost Girl-ről mi a véleményetek? vállalható és szórakoztató, vagy...? -
#8181 vagy Mayday, kb az mint a broadchurch -
#8180 orange is the new black:D -
#8179 no, Broadchurch lezúzva, kifejezetten kellemes volt attól függetlenül h *baromira* nem az én stílusom, David Tennant akcentusától meg szerintem több kilométeres körzetben bugyik nedvesedtek.
utána még egy Shetland-et is lenyomtam (2 kőkemény rész, ehh), az is jó. és pacsi a castingosnak a főszereplő tinilányáért, egyik legkönnyebben elbaszható szerep, itt nagyon jól sikerült belőni.
...és akkor mit nézzünk most -
#8178 vége üt:) -
ldavid #8177 ez pl.? -
Monoton #8176 Van olyan oldal, ahol rendszerbe vannak szedve egy helyen, hogy mikor kezdodnek az uj sorozatok? Igy nyaron teljesen el vagyok veszve. -
ldavid #8175 én ma fogom befejezni, és tényleg baromi jó szerintem -
Monoton #8174 Megnéztem a pilotot, de annyira nem fogott meg, viszont kíváncsi vagyok rá mit hoznak ki a sorozatból. -
#8173 ue mint a weeds egyébként, mármint nagyon látszik, hogy 1 ember csinálta mindkettőt -
ldavid #8172 és tök jó poénok vannak benne -
#8171 kurvajó:) -
#8170 Én most az Orange is the New Black-re vagyok kíváncsi, a Weeds írójának új sorija :P -
Monoton #8169 -
#8168 nekem a 6 volt a kedvencem, mikor a lakókocsival utaztak össze-vissza:D -
Monoton #8167 Hát lehet, hogy elfáradt a végére a Weeds, de az utolsó három évad nekem nagyon tetszett. Nagyon megszerettem a végére a sorozatot és szereplőket is. -
#8166 első évad egynek elmegy, második tényleg kurvajó, harmadiknál újra rákezdtek az előzőből szerencsére hiányzó militarista verbális faszcibálásba, és kibaszottul nevetséges volt... "I'm a soldier, soldier, hurr durr durr, follow orders herp derp, soldier soldier soldier soldier soldier"
pedig szórakoztató akciósorozat is lehetne, de ez a propagandaszagú faszlengetés nagyon nem tett jót neki... na jó, meg az sem, h harmadik évad azért (első 3 rész alapján, ahol azt mondtam h köszi, ebből ennyi elég volt) erőteljesen gyérre sikeredett. -
Monoton #8165 Igen az nagyon jo sorozat -
#8164 Elkezdtem nézni a Strike Back-et, mindenkinek csak ajánlani tudom! Akciódús, fasza és érdekes sztori :) -
Monoton #8163 A fenebe is de rohadt jo lett a Lost Girl a 3. evadra. :D