12417
-
#8360 elkezdtem nézni az under the dome-ot,de minek...totál reménytelen az egész. Mondjatok már valami jó címet ilyen scifi témában,ne legyen túl elrugaszkodott mint a stargate,kb olyasmi mint a rejtély -
ldavid #8359 én csak a színészek miatt nézem még tovább, aztán majd meglátom -
#8358 nem tudtam mi ez, de most megnéztem, ugyanúgy indult mint a Happy Endinds ami nem tetszett, de aztán jöttek a jó arcok, úgyhogy maradok:) -
Janika114 #8357 We are men pilot is fasza lett. Nagyon hangulatos, és jók a színészek is. -
#8356 Azaz köszönöm! -
#8355 Roswell? -
#8354 Melyik az a sorozat aminek a bevezető zenéjében ez van; i cant breath i cant sleep.......? -
#8353 nem kedvelem, csak racionális vagyok :D -
Monoton #8352 Jó, de te Benzemat is bírod :D -
#8351 nemtom, én bírom őt is. -
Monoton #8350 Igazából nekem Andy Samberggel van a bajom, mert szerintem egyáltalán nem vicces. A 3 csaj viszont rohadt jó :) -
Monoton #8349 Anyuka vitte a hátán az első részt :D -
#8348 nekem bejött -
ldavid #8347 az idősebbik fiú pont olyan benne hogy reflexből ütném -
Monoton #8346 The Gorldbergs - Erősen közepes, de még mindig jobb, mint a B99. -
Janika114 #8345 Crazy Ones nekem is nagyon bejött, legjobb újonc sitcom nálam eddig. -
#8344 Crazy ones és Fox Show is jó volt. Mindkettőt nagyon bírtam. Hozták a kötelezőt :D -
Monoton #8343 A Trophy Wife viszont kellemes meglepetés. -
Monoton #8342 Hát a B99 sem váltja meg a világot. A 2. rész is elég gyenge volt. :( -
#8341 Kissé tartottam tőle, de jó lett, igaz a duplának csak az első fele fért bele. Ami ennyi alapján negatív, hogy kérdéses a többi szereplő mennyire lesz humoros és mit tud hozni Apu betegsége nélkül.
A cím az meg olyan ami, kissé (ön)irónikus az epizódban lévő NBC-s hozzáállással. :) -
#8340 Jó ez a Michael J. Fox Show.
Csak a címével nem vagyok kibékülve :D -
Monoton #8339 Igen, nekem is az volt a bajom vele, hogy a 20 perc alatt ingadozó az egész. -
#8338 Tényleg elég gyér az a Dads...
Bár a 2. részben én szakadtam a röhögéstől az egyik poénon (másnál meg tuti kiverte a biztosítékot :D) -
Monoton #8337 De nem lehet rosszabb, mint a Dads 2. része :D -
Monoton #8336 Nekem tetszett, szerintem jól felvezették :) Ami meglepett, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cobie Smulders is benne volt :) -
ldavid #8335 ez a mom még rosszabb mint a dads -
#8334 Lehet, hogy most ki fogtok röhögni, de nálam eddig az év abszolút meglepetése és nyertese a Siberia. Lehet, hogy pont azért, mert semmit nem vártam tőle, sőt. Bele se akartam nézni, de a nyár egyik ínségesebb hetében csak tettem vele egy próbát, de még amikor leszedtem akkor sem adtam volna 10 fillért az egészért. Kajakra rajtamaradtam... és bár az utolsó résszel azért rezgett a léc, de csak sikerült a végét érdekesen kihozni, az utolsó 2percben meg volt wtf rendesen. Le a kalappal. -
ldavid #8333 fülig ért a szám mikor meghallottam a mutant enemy zombiját a shield végén :)
amúgy még lehet belőle valami, de a két "tudósból" nekem kicsit sok volt, a csaj rendesen irritáló is -
Monoton #8332 Mindjárt megnézem én is -
#8331 SHIELD - ez elég fos volt. VÉgig se tudtam nézni olyan dög unalmas volt.... -
#8330 nézettségileg is elég gyér volt, nem lesz husszú életű szerintem... -
Monoton #8329 Na a Castle 6x01 valami rohadt jó volt -
#8328 Ez a Hostages nem valami nagy szám egyelőre...
Bár nekem magyarként és nem orvosként elég nehéz beleélnem magam a doktornő dilemmájába :D -
#8327 Akkor legalább ne tolnák az ember arcába a jeleket már az első pár percben, inkább legyen valami eltitkolt nagybácsi :) -
#8326 Pedig ez a legvalószínűbb.
A pilot pedig jó lett, az epizódikusság itt nem feltétlen zavar majd, habár persze jobb lenne az olyan féle epizódikusság és átfuttatott szálak keverése, mint ahogy a PoI-ben pl elég ügyesen csinálnak. -
#8325 nem tetszik, hogy a blacklist epizódikus lesz, de a SHIELD is annak tűnik....így nem nagyon fog érdekelni
nem baj, holnapután J.Fox show és Crazy Ones... -
#8324 pedig valami ilyesmi lesz. de valami köze van hozzá, az tuti... -
#8323 Tetszik ez a Blacklist, csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki ne derüljön, hogy a két főszereplő apa és lánya...
Persze ez annyira nyilvánvaló lenne, hogy remélhetőleg úgyse ez lesz :D -
#8322 Nem rossz darab, de második rész alapján úgy néz ki nagyon epizódikus lesz, ami még megronthatja a sorozatot. Speciel szerintem jobban járnának ha minden felbukkanó problémát kihúznának pár részig, átfedésekkel néha több szálon, ahelyett, hogy egy részben lezavarnák. Itt az epizódra jutó mini-sztorik kapcsolódnak a főszálhoz, de akkor is lezárták ugyanabban a részben. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Monster of the Week effektusnak néz ki. -
paly90 #8321 pilot megvolt, új rész még nem
nekem nagyon bejött az első rész, simén nézős
van benne humor kellő izgalom minden ami kell
és a 2. rész nézettsége is elég jó :)