Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó amúgy? (mondjuk promó alapján gondolom <#idiota>#idiota>)
"The trees move. Do you not see it?"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sorkin mûvei eddig nekem kimaradtak, de ez bejött nagyon
amúgy javult negyedik évad eleje óta? emlékszem, h évadnyitónál konkrétan bemutattam a monitornak a rész végén és valamilyen furcsa okból nem volt kedvem utána folytatni <#rolleyes>#rolleyes> pedig elsõ két évada tényleg kibaszottul jó volt, sõt, még a harmadikban is voltak zseniális részek (The Rashomon Job!) még ha összességében gyenge is volt...
ha HIMYM
ha meg elmegyünk inkább a nagyon-nagyon vicces irányába: Black Books. úgy is ajánlgatni akartam (most akadtam rá youtube-on a részekre), íme, az a sorozat, amit kb eddig ötször láttam, és mindig könnyesre röhögöm magam rajta <#idiota>#idiota>
New Girl
Don't Trust the B in Apartment 23
2 Broke Girls
Whitney
Én nemtom, még egy részt adok neki de valamiért, nem tudom miért, de nem akar összejönni nálam egyelõre😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
...illetve Strike Back még megy, de #7280-ban emlegetett okokból még attól is elment a kedvem. (na meg mert valahogy fos az új évad)
Ti döntitek el kivel 😄
Én már kiválasztottam a cuki rendõrpartnerem! Facebookon és a tévé elõtt is vele töltöm el majd az estéket 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Vexed után meg Strike Back van betervezve, meg Misfits, de sztem arra már nem lesz idõm.
elsõ évadban is kibaszottul nevetséges volt, másodikra szerencsére az új csapattal eltûnt, most megint rákezdtek... gáz, és inkább szánalmas, mint kemény. jó akciósorozatot ül le nézni az ember, nem ilyen gyökér, propagandaszagú pattogást.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Leparkol autó, kamera mutatja Kia logót, kiszáll, utána:
-Where's your car?
-In the shop. Again.
-Not that I'm complaining.
-Marisol's optima is just as well-equipped.
-Air-cooled front seats, panoramic sunroof
-you sound like a car commercial.
-I'm just trying to do my job here.
😄