Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Zsír végre elkezdõdött a Haven 3. évad!

Next PC upgrade: 2022

Calver

jó amúgy? (mondjuk promó alapján gondolom <#idiota>)

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt

😄DDDDD

Bulykin
Revolution és Last Resorts is van már, ezek voltak a legvárósabbak számomra 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
Line of Duty -t picit lehúzta sorozatjunkie, pedig szerintem kurvajó, érdemes megnézni, most úgy sincs még semmi értelmes

Calver
bár erõsen reklámszagú a hszed, de... Kerekes Vica faptasztikus, viszont kb pár videón kívül semmiben nem láttam, és ott sem épp a humor volt a lényeg.

ForzaInter
Mob Doctor pilot egész jó lett.

Yo, Bitch!

Ezt az új sitcomot láttátok már, amiben a Kerekes Vica nyomja? Én egyelõre csak ezt a pár darabot, ami fent van youtube-on, de kíváncsi vagyok a többire, mert nem tûnik rossznak.
szerintem baromi jó volt, szinte minden része tetszett
Sorkin mûvei eddig nekem kimaradtak, de ez bejött nagyon
ForzaInter
pilotot láttam. nem volt rossz, minõségi cucc meg minden, de nem az én világom.

Yo, Bitch!

FZoleee
Newsroomot nézi valaki?
passatgt
szarabb lett sokkal, ez a rész volt eddig a legjobb😄

Calver
na, ez tényleg jó volt.
amúgy javult negyedik évad eleje óta? emlékszem, h évadnyitónál konkrétan bemutattam a monitornak a rész végén és valamilyen furcsa okból nem volt kedvem utána folytatni <#rolleyes> pedig elsõ két évada tényleg kibaszottul jó volt, sõt, még a harmadikban is voltak zseniális részek (The Rashomon Job!) még ha összességében gyenge is volt...

Calver
oks, lekaptam, majd ránézek valamelyik nap, úgy is szenvedek h nincs mit néznem.

passatgt
s05e08-at nézd meg, nem kell hozzá a régebbi részeket megnézni, és tudom, hogy Beth Riesgraf-ot te is kedveled, lényegében csak õ szerepel benne a csapatból😄

stargatelost
Scrubs

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
vicces és "fiatalos": Scrubs, Psych. ez a két félisten ilyen kategóriában.
ha HIMYM pótlék utolsó évadait bõven lekörözõ cucc kell: My Boys.

ha meg elmegyünk inkább a nagyon-nagyon vicces irányába: Black Books. úgy is ajánlgatni akartam (most akadtam rá youtube-on a részekre), íme, az a sorozat, amit kb eddig ötször láttam, és mindig könnyesre röhögöm magam rajta <#idiota>

pár frissebb ami eszembe jut:
New Girl
Don't Trust the B in Apartment 23
2 Broke Girls
Whitney
egy jó viccces, fiatalos sorozatot keresnék nézni, community kilõve, himym, friends már láttam ötletek?tippek?
passatgt
Elementary-t néztétek? Vélemény?

Én nemtom, még egy részt adok neki de valamiért, nem tudom miért, de nem akar összejönni nálam egyelõre😊

stargatelost
WILFRED emberek!!!! Bár annak is vége lesz a héten 😊 De hamarosan beindul az õsz, pár hét.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
Ja most nagy pangás van. Véget értek a nyári sorozatok, az õsziekre meg pár hetet még várni kell. Nem baj addig lehet darálni.😄

Yo, Bitch!

Calver
minden nyári cucc véget ért :C True Blood, Breaking Bad, Vexed, minden, és mind egyszerre <#rinya>
...illetve Strike Back még megy, de #7280-ban emlegetett okokból még attól is elment a kedvem. (na meg mert valahogy fos az új évad)

passatgt
több mint 1 hete nincs mit nézni

mi a pöcs van?😄

Bulykin
fantasztikus 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ezen videó szereplõivel randizhattok hamarosan! http://www.youtube.com/watch?v=HOKf7JO4q3M&feature=youtu.be
Ti döntitek el kivel 😄
Én már kiválasztottam a cuki rendõrpartnerem! Facebookon és a tévé elõtt is vele töltöm el majd az estéket 😄
stargatelost
De.

grebber
Ez a Revolution sorozat nem lesz rossz!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
yéy ! 😄 Dextert várom nagyon :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bulykin
szeptember van, mindjárt indulnak az új sorozatok is 😛

ForzaInter
A copper-t nézi valaki? A junkien eléggé lehúzták, de szerintem jó.

Yo, Bitch!

passatgt

én csak Jewel miatt szenvedtem végig az elsõ évadot, elég is volt.
passatgt
The L.A. Complex elég jó, nézzétek

stargatelost
Szerintem meg ne hagyja ki, jó az elsõ évad is. De amúgy én a Misfits-el kezdeném a helyedben 😊

Calver
Strike Back-bõl btw ajánlanám, h elsõ évadot ugord - alig kapcsolódik valamiben másodikhoz, simán el lehet onnan kezdeni, és... nos, második évadhoz képest fos.

FZoleee
Vexed-et elkezdtem nézni, mivel elég gyakran írtatok itt róla, és nem csalódtam benne 😄 2. évad 1. részénél tartok, mondjuk talán ez volt a leggyengébb, de azt olvastam junkie-n, hogy a 2. rész már jó lesz.
Vexed után meg Strike Back van betervezve, meg Misfits, de sztem arra már nem lesz idõm.
Calver
Strike Back, Strike Back... miért kellett megint ezt a militarista verbális faszcibálást elkezdeni? "I'm a soldier, soldier, hurr durr durr, follow orders herp derp, soldier soldier soldier soldier soldier"
elsõ évadban is kibaszottul nevetséges volt, másodikra szerencsére az új csapattal eltûnt, most megint rákezdtek... gáz, és inkább szánalmas, mint kemény. jó akciósorozatot ül le nézni az ember, nem ilyen gyökér, propagandaszagú pattogást.

Calver
én spec jobb szerettem mikor zöld volt... mondjuk kinderes hátteret sikerült blokkolni adblock-al, de még így is megmaradt babakék háttérszín meg tetején a link, igaz kép nélkül. meh.

passatgt
pár napja, engem nem zavar, sõt ez a kék háttér be is jön😄

Calver
junkie-val mi történt? mikor szállta meg az a rohadt kinder?

ProGabe
Nálam még a reklámokat sem tölti be! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
Ez nálatok elindul? Nálam betölt 3 reklámot és utána se kép se hang

Calver
Vexed, gyáááá <#idiota>
a "szakításnál" fuldokoltam úgy röhögtem <#bohoc>

passatgt
amúgy ennyire pofátlan reklámot mint amit a kia mûvel a gladesben ritkán látni😄 minden részben...

stargatelost
Wilfred-et ugye nézitek? 😄 😄 Ütõs mindfuck, wtf sorozat. Az egyik legjobb dramedy. És egy rakatot lehet rajt röhögni 😄

passatgt
The Glades 3x05-ben:

Leparkol autó, kamera mutatja Kia logót, kiszáll, utána:
-Where's your car?
-In the shop. Again.
-Not that I'm complaining.
-Marisol's optima is just as well-equipped.
-Air-cooled front seats, panoramic sunroof
-you sound like a car commercial.
-I'm just trying to do my job here.

😄

legfrissebb tweet róla a fordítótól
grebber
A hetedik rézék sorozat feliratáról tud valaki valamit mert már elég régóta nincs az új részekhez magyar felirat😞?