Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"The trees move. Do you not see it?"
Yo, Bitch!
REAL MADRID
kb olyan mint egy élõszereplõs Drawn Together... mindenki teljesen idióta karakter, fröcsög a vér kellemes B-horror stílusban, és tele van asztal alá borulós jelenetekkel <#vigyor1>#vigyor1> Jason Mewes meg ász mint az elborult gondnok.
- You're already reading the magic words, aren't you?
- Sorta?
- Alright... Can you hand me my blood mop there? I'm gonna need it later.
ja, és Maggie Castle, akit nagyon csípek Weirdsville óta <#smile>#smile>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de azért eyecandy szempontból sem utolsó
eyecandy?
REAL MADRID
REAL MADRID
a múltkor belenéztem az angol sindbad pilotjába, az egész korrekt volt, bár a felét áttekertem mert az arab téma sem jön be annyira 😊
Yo, Bitch!
valahogy kapásból mindig ez ugrik be:
<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Next PC upgrade: 2022
kurvajó Abby, az új karakter, jöhet még belõle
Egy kis kedvcsináló a legjobb komédiának 😊 Persze rétegsorozat, nem mindenkinek jön be a veep humora, de érdemes megpróbálni😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pedig messze ez a legnagyobb csalódás, Terra Nova után újabb elképesztõen jó potenciálokkal rendelkezõ sorozat lett nézhetetlenül pocsék. Pl. junkien is nagy az egyetértés ebben, elég csak megnézni a legutóbbi revolution poszt kommentjeit.
De hát az amcsik valamiért kajálják ezt a bugyuta fost, így még egy s2 sem elképzelhetetlen. <#vomit>#vomit>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ritka pocsék egy sorozat, iskolapéldája annak, hogyan kell egy tök jó alapsztorit elcseszni idióta mellék és fõtörténetekkel, történetvezetéssel, karakterekkel, színészekkel. 4. résznél kaszáltam, de amit olvastam errõl a félévadzárásról, hihetetlen blõd volt a cliffhanger (jajj, bajba kerülnek).
Kár hogy lelõttek, jó sorozat szerintem.
Kíváncsi vagyok ebbõl hogy másznak ki. Az lenne a legzsiványabb ha Rachel beépített volna egy szerkezetet a cuccba amivel távolról bojkottálni tudja!
Kíváncsian várom a végét!
The Shadow Line-t néztem egy darabig, de az nekem nem jött be, messze túl nyomasztó volt a képi világa, nem az én ízlésem.
szeretem nagyon az ilyen összeesküvéselméletes dolgokat 😊
nyugis kémes bosszús beépülõs sorozat😊
The Shadow Line, Top Boy amire még hasonlít (mondjuk asszem ti egyiket se néztétek, pedig mindkettõ nagyon jó😄)
Igaz h csak az elsõ részt néztem meg, talán ha folytatnám lehet ödeszögezne a képernyõ elé 😛
Pár kedvcsináló spoilermentes kép amit az elsõ részbõl lõttem:

na látod ezt se tudtam XD
amúgy angol sub van már a frisshez is
Tökre érdekelne, csak sajnos semmit nem írnak róla...magyar felirat felejtõs, angolt nemtudom van e :/
- She's onto us. Eliminate her!
- No!
- Screw her, then eliminate her!
- No!
- Eliminate her, then screw her?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Eddig 4 rész totlam végig.