Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Previously" részben viszont olyan jeleneteket (ráadásul elég meghatározóakat) látok, amik abszolút nem szerepeltek korábban. Semmi infót nem találtam errõl az anomáliáról, kivétel egy epizódpreview-t egy blogról, ahol az író sem értette ezt, de ezen kívül semmi infó nincs errõl az egészrõl.
Most akkor mi van?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The Wrong Mans ígéretesnek tûnik, Friday Night Dinner is. Life Unexpected-et néztem pár részig, elején tetszett, aztán ráhagytam <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
REAL MADRID
Néznivalónak a 3 amazonos pilot egész jó(Rebels, Transparent, The After), Friday Night Dinner megvolt?, The Wrong Mans darálni, Life Unexpected guilty pleasure dara, nem rosszabb mint a gossip girl:D
ajánljatok valamit, mert már ezen a héten is New Girl epizódokkal próbáltam túlélni az aszályt, House of Lies 3. évadhoz meg közepesen fáj a tököm. True Detective mennyire "sötét" és gonosz? Almost Human túlélhetõ, vagy szokásos országos adós minõség, és jobban járok, ha elkerülöm?
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Az új részt látta már valaki? Én ma fogom megnézni, már tökre várom, fõleg találtam egy ilyen cikket is: http://goo.gl/B3WiHh
Next PC upgrade: 2022
Yo, Bitch!
egy kicsit többet vártam, persze lehet ez még jó...
nem tetszett hogy az elsõ jelenetben semmi vér nem volt, pedig próbáltak rámenni a brutalitásra... vért csak az utolsó jelenetben mutattak.... na meg ott voltak a keménykedõ kalózcsajok meg a kocsmárosné :DD Remélem finomítanak még ezeken..
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"