12433
  • LasDen #10140
    Constantine veszélyes vizekre érkezett. 3 millió néző és 0.9-es rating. Persze az ünnep nagyot mért rá, de ez már bőven kasza kategória. Remélem jövő héten tud valamit javítani...
  • ldavid
    kizárt
  • Narxis
    Ennyi.
  • LasDen #10137
    jobban éreznéd magad, ha bejösz a topikba. duh...
  • ldavid
    mivel lenne nekünk attól jobb? 0
  • LasDen #10135
    akkor már "Sorozatok, minden nap egy rész" v "Mi atyánk ki vagy a piratebayen, mindennapi sorozatunkat ad meg nékünk ma"
  • Narxis
    Eredeti játékaink topik adta az ötletet, hogy ide is be lehetne tenni egy idézetet, csak nem olyan undorítóan nyálasat mint ami ott van.

Mondjuk pl. ehhez mit szólnátok? "Sorozatok, életünk sava-borsa."
  • ForzaInter
    álomnő:D
  • LasDen #10132
    jóvanna. néha lassú vagyok :D
  • Sir Quno Jedi
    Ez így 7-8 évad után esett le?!??! :D Penny tipikus vidéki tahó. Ráadásul mivel szépnek hiszi magát (és még van is benne valami), így úgy gondolja, hogy ő királynői kegyet gyakorol, hogy beengedi a bugyijába néha a szerencsétlen kísérleti fizikus dokit. Soha nem vesz ajándékot, önző, nem figyelmes, nem törődik senkivel, nem romantikázik stb., neki elég ha odaadja a testét (aka hagyja hogy Leo rámásszon) és már meg is van oldva minden részéről. Ebben szentül hisz, hogy ő egy főnyeremény, miközben valójában egy tehetségtelen, butus vidéki kislány, aki pincérnősködik már vagy egy évtizede, mert azt hiszi nagy mozisztár lehet a városban (és folyton depresszióba esik, mert semmi sem sikerül). Végtelenül lusta, rendetlen, rossz tanuló... Ja és enyhén szólva is alkoholista, de durván.

Ettől függetlenül nem rossz (szándékú) ember és még jópofa is tud lenni. Gyakran megsajnálja még Sheldont is. Igyekszik azért valamennyire alkalmazkodni és ő is fejlődik szép lassan (csak nagyon lassan). Még némi szarkasztikus humora is van és van benne életrevalóság és talpraesettség bizonyos téren. Kell is ez oda a tesze-tosza fizikusok mellé. Kiegészíti őket. Szóval jó lány ő, csakhát van mit behoznia...
  • Narxis
    de azért dugnád^^
  • LasDen #10129
    most megint belenéztem TBBT-be és arra jöttem rá, hogy Penny tök bunkó barátnő. Soha nem figyel meg cikizi Leonardot :D
  • ForzaInter
    ja, fasza volt, bár a kórházas sorozatokat nem szeretem, de ez a kor miatt nagyon érdekes volt.
  • Tikal #10127
    The Knick-et nézte valaki?
  • ForzaInter
    Ez a főszereplő már első nézésre ezerszer jobb mint Keanu Reeves, sokkal jobban illik Constantine karakteréhez.
  • tugyiti
    Én a kezdést máshogy látom ,sztem 4 percnél nagyjából kap is a néző egy kis ízelítőt ,hogy miről is lesz nagybaszó ,mi a faszommal is foglalkozott ez a pali eddig amiből annyira elege van ,hogy elektrosokknak veti alá magát csak hogy felejtsen.Persze nem egy michael bay féle kezdés amibe szétpukkantunk egy univerzumot csillagszóróként ,csak mer ,hogy lássanak má az epilepsziások is valamit,de pont ez a felvezetés kell sztem azoknak akik úgy ülnek le elé ,hogy fogalmuk nincs miaretekez.A főszereplővel kapcsolatban nem tudom mire érted ,hogy szar volt ,talán túl higgadt kimért volt a játéka én ennyit vettem észre,de bizalmat szavazok neki ,aztán meglátjuk :)))
  • tugyiti
    Sajnálnám ,van benne potenciál...
  • stargatelost
    Nekem is bejövős volt a film, de ez a pilot egy rakás szar volt... Kezdjük a kezdéssel, semmi látvány, vagy érdekesség, amivel ott foghatják a nézőt, csak valami hülye dumálgat az elmegyogyóban, aztán meg csótányok... (most itt a random nézőkre gondolok, nem azokra, akik ismerik Constantine-t) Még jó, hogy ilyen szar nézettséggel nyitott. Már tavasszal az előzetesben láttam, hogy mekkora miscast volt ez a színész a főszerepre, és a pilot alatt sem változott a véleményem. Kurva szar a színész. Aztán, ez gondolom csak annak tűnt fel, aki követte a casting híreket, annyira béna volt, ahogy kiírták a végén a csajt, akire az egész pilot épült. Látszott, hogy eredetileg hosszú távra terveztek a csajjal, de így nagyon izzadságszagú lett. Aztán, ahogy bemutatták az új főszereplő csajt, LOL, gondolom ő lehet a sorozat marketingese, ahogy rajzolgatta a concept artokat, meg posztereket Constantine-ról (az egyik rajz egy az egyben az egyik promóanyag posztere volt).

Na, szóval végigszenvedtem, de úgy veszem, hogy majd jövő héten láthatjuk az igazi első részt, mert ezt az összeszabdalt, átirkált szart nem nevezném annak...
  • LasDen #10122
    viszont a nézettség nem volt túl jó. Ott lebeg a kasza felette...
  • tugyiti
    Constantine - pilot

Előre szólok ,nekem egyik kedvenc filmem a 2005-be készült hollywood-i interpret így valszeg kicsit elfogult leszek a sorival :D
    Amennyire vártam annyira tartottam is tőle ,hogy elszúrják vagy a színészekkel vagy a cgi vagy silány operatőri munkával,de szerencsére 42 perc után elégedetten konstatáltam ,hogy összerakták úgy ahogy kell ^^^^^^^ Nem zs kategóriás cgi volt 6sec benne ,hanem rendesen telenyomták igen kellemes nem asylum szintű spec. effektekkel (gondolom ez köszönhető a dc comics és warner nem kevés költségvetésének) a színészek helyükön voltak nagy botlás vagy apatikus nem maradt benne.A főhősünk kevésbé rohad mint Keanu annak idején, sokkal komorabb és életuntabb volt a filmbe, a hölgyike még egy kicsit hasonlít is Rachel Weisz-re :)))) az aranyköpések nekem kicsit erőltetettek voltak egyes helyzetekben ,de nyilván ez a képregény adaptáció miatt elnézhető.Ami nekem furi volt kicsit az a brit akcentus ,pedig Atlantai helyszínen voltak forgatva a scenek ahogy olvasom :D ez legyen a legnagyobb hibája.Sztoriról sztem korai lenne bármit is mondani ahogy körvonalazódni látszik ,főhősünknél elgurul a pöttyös mert megcumiztatta egy démon így aztán jegyet vesz a hathuszasra, hogy utána induljon a pokolba ahol majd letépheti a golyóit.Nálam kezdésnek 8/10 remélem ez csak felfele pontozódik majd a későbbiekben.
  • Herold
    Az Intruders első évada ennyi volt? 8 epizód?
  • Narxis
    Nemrég írtam ugyanezt. :D
  • Monoton
    Nagyon jo kis sorozat, kar, hogy a nezettseg nem valami jo.
  • xido
    még szép,de ha ez is kasza lesz 1 évad után,mint a Journeyman vagy a New Amsterdam,akkor az amcsikra atomot hajítok :)
  • passatgt
    én néztem és nekem nem tetszik:D
  • Herold
    Kurva jó ez a Forever, nézi valaki?
  • Narxis
    Dupla élvezet!

• ldavid
    jane the virgin-- gondoltam megnézem már, miafasz
    holyfuckingshit hát az valami rettenet, mintha egy latin telenovelllát kevertek volna egy tipikus cw csajos szarsággal...
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.10.16. 14:46:40
  • passatgt
    sírtam
  • Ariakus
    Ránéztem imdb-n , de nem tudom miért kapott ilyen alacsony pontszámot (persze ez nem feltétlen mérvadó). Sorozatok olyan könnyen kapnak 8.5 fölötti értkélest általában.
  • Monoton
    Scorpion pilot mekkora baromsag volt
  • Tikal #10109
    most már engem is :)
  • ldavid
    nekem most a Detectorists tetszik. fémkeresős csókák, kisvárosi hangulat, lassú de szép :)
  • stargatelost
    Azt vágjátok, hogy most fut egy kurva fasza brit sorozat, a Glue? Ha azt mondom, hogy totál Skins hangulat és elemek, valamint főszálként egy gyilkosság és nyomozás fut végig, akkor nem is kell többet mondanom, ugye? :D
  • passatgt
    ua mint eddig, de nem tudom nem nézni
  • Calver
    friss Castle részek mennyire gyalázatosak 1-től megszokottig terjedő skálán?
  • Herold
    Jóféle, bár kissé vontatott.
  • ldavid
    engem a Powers jobban fog érdekelni :)
  • ForzaInter
    Nem rossz sorozat, de amúgy semmi extra. Sztem csak annak érdemes nézni aki szereti gengsztersorozatokat, újat nem mutat, de végig hoz egy 6-7 pontos színvonalat.
  • Tikal #10101
    Power-t nézi valaki? Érdemes elkezdeni?