• tugyiti
    Constantine - pilot

Előre szólok ,nekem egyik kedvenc filmem a 2005-be készült hollywood-i interpret így valszeg kicsit elfogult leszek a sorival :D
    Amennyire vártam annyira tartottam is tőle ,hogy elszúrják vagy a színészekkel vagy a cgi vagy silány operatőri munkával,de szerencsére 42 perc után elégedetten konstatáltam ,hogy összerakták úgy ahogy kell ^^^^^^^ Nem zs kategóriás cgi volt 6sec benne ,hanem rendesen telenyomták igen kellemes nem asylum szintű spec. effektekkel (gondolom ez köszönhető a dc comics és warner nem kevés költségvetésének) a színészek helyükön voltak nagy botlás vagy apatikus nem maradt benne.A főhősünk kevésbé rohad mint Keanu annak idején, sokkal komorabb és életuntabb volt a filmbe, a hölgyike még egy kicsit hasonlít is Rachel Weisz-re :)))) az aranyköpések nekem kicsit erőltetettek voltak egyes helyzetekben ,de nyilván ez a képregény adaptáció miatt elnézhető.Ami nekem furi volt kicsit az a brit akcentus ,pedig Atlantai helyszínen voltak forgatva a scenek ahogy olvasom :D ez legyen a legnagyobb hibája.Sztoriról sztem korai lenne bármit is mondani ahogy körvonalazódni látszik ,főhősünknél elgurul a pöttyös mert megcumiztatta egy démon így aztán jegyet vesz a hathuszasra, hogy utána induljon a pokolba ahol majd letépheti a golyóit.Nálam kezdésnek 8/10 remélem ez csak felfele pontozódik majd a későbbiekben.