• stargatelost
    Nekem is bejövős volt a film, de ez a pilot egy rakás szar volt... Kezdjük a kezdéssel, semmi látvány, vagy érdekesség, amivel ott foghatják a nézőt, csak valami hülye dumálgat az elmegyogyóban, aztán meg csótányok... (most itt a random nézőkre gondolok, nem azokra, akik ismerik Constantine-t) Még jó, hogy ilyen szar nézettséggel nyitott. Már tavasszal az előzetesben láttam, hogy mekkora miscast volt ez a színész a főszerepre, és a pilot alatt sem változott a véleményem. Kurva szar a színész. Aztán, ez gondolom csak annak tűnt fel, aki követte a casting híreket, annyira béna volt, ahogy kiírták a végén a csajt, akire az egész pilot épült. Látszott, hogy eredetileg hosszú távra terveztek a csajjal, de így nagyon izzadságszagú lett. Aztán, ahogy bemutatták az új főszereplő csajt, LOL, gondolom ő lehet a sorozat marketingese, ahogy rajzolgatta a concept artokat, meg posztereket Constantine-ról (az egyik rajz egy az egyben az egyik promóanyag posztere volt).

Na, szóval végigszenvedtem, de úgy veszem, hogy majd jövő héten láthatjuk az igazi első részt, mert ezt az összeszabdalt, átirkált szart nem nevezném annak...