Fable 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A térkép hogy jelzi a fogadókat?:S én sehol se találok:S ingatlanhoz meg nincs lóvém:D

Csero90
Jó érzés a részletekkel fájdítani a szívemet???? xDDD

AntiHero
Lehet neten és lehet haverral otthol is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mi ez a co -op mód vagy mi? Mert néztem ezt a videót és nekem az szûrõdött le hogy ez valami multiplayer-es cucc, csak azt kérdem, hogy most akkor ez netes, vagy csak elég ha otthon 2 joyod van és haverral otthon nyomod?

Szerintem nem is lehet xD
Tipp: Ne érdekeljen :P

PSN: berghold

Adi
Nem tudjátok véletlen? Van egy emberke még egészen a legelején és egy barlangba kell bemenni megmenteni a fiát Joe-t. De idáig kétszer próbálkoztam, másodszorra sietve akkor se tudtam megmenteni!:( Mindig gonosz manó lesz.
Tipp?:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Istencsászár
ómájgád, borbélynál a nõmre lehet arcszörzet féléket csináltatni ( Transzveszticizmus 30% ) :D:D:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Na... találtam végre egy fegyvert amibe tudok rakni kiegészítõt, hát nem mondom, nem volt egy olcsó mulatság ( 23ezer ) :)

Mester többcsövû puska ( 75öt sebez ), amibe raktam egy Arany érintést ( minden gyilkolást pénzel jutalmaz ).

Simán inventoryból beleraktam...

/ heppy :) /

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
:) én 100% jósága gyúrok

Az enyém már az... Olyan szürke a bõre, mint egy kriptaszökevénynek, a szemei pedig vérvörösen izzanak. Az összképet a sátán kutyája egészíti ki :)

Istencsászár
A varázslásból eredõ testi elváltozások véglegesek?

Ha még nem volt elég a csaj karakteremet kopaszra nyirták ( a történet fõszálából adódóan ) , ha igy halad lassan õ lesz Lugaskõ réme:D

Senkkik
és hogyan? mert próbálgattam ott de nemsikerült...

aaasdd
cigánytáborban lehet a kõfaragónál asszem.
Istencsászár
logikusan hangzik, kipróbálom

kösz!

Senkkik
lefogyni asszem csak kajáktól lehet, vannak direkt olyanok amik fogyasztanak.. asszem én zöldséget vagy gyümölcsöt láttam ilyenbe..

Istencsászár
Szerintem nem létezik nem magyar feliratos verzió...

Istencsászár
Ez jó kérdés, de még nem találkoztam olyan fegyverrel amibe bele tudnám rakni... az a láda pedig passz.

Am ti már magyar felírattal játszátok?

Senkkik
kiegészítést hoyg lehet fegyverre rakni? vagy milyen fegyverre lehet egyáltalán?
meg az elején van egy kincsesláda amire azt írja h menjek fel a fable2.comra ott levan írva hogy kell kinyitni de nem találtam semmit.. azt hogy kell kinyitni? :D

Istencsászár
Hogy lehet lefogyni? tök szép volt a csajom benne, aztán mára egy nagy darab, elhízott, sebhelyes, a varázslattól ilyen kék csíkos banya lett:D

Végülis csak az kellene hogy az alakját visszaszerezze...

Neogan
Így van, bár én is "beszereztem", de ez a játék megérdemli hogy megvegyék, szal rá is teszem a bevásárlólistámra ;)

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Peppus
Az ilyen kis köcsögök miatt nem játszhatom az eredeti játékommal péntekig, mert Bannolhat érte a Microsoft... Kurvajó..

Csero90
És? hajadra kened pl a co-op-ot? Én legalább támogatom õket hogy mégtöbb ilyen jó játékot csináljanak. te meg inkább titkold a nyomorultságod és ne reklámozd...és mellékesen még véletlenül se gyere azzal h gazdagköcsög megveheti de te nem, mert nekem is megkellett dolgoznom az áráért...

Istencsászár
az vagy...

Tinman
Your IP adress has been sent to Artisjus and Proart!
Our employees will meet you soon.

Best Regards: SG Anti-warez bot

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

muhahaha nekem már megvan :D mert köcsög kis warez pista vagyok

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

a játék elsõ pár percét feltették a netre. akit érdekel megnézheti :
Fable 2 elsõ 10 perce

Csero90
Én tudtommal pedig nem...mert külföldrõl akartam rendelni ócsóé de aztmondták h az angol nyelvû CSAK! nah mind1...majd kiderül

Neogan
Gondolom valamit ellopott vagy ilyesmi, csak az a baj hogy nem tudom úgymond jó cselekedetekre rábírni.

Neogan
Állítható a felirat tudtommal :)

musha
nekem is az, én sem értem egyelõre, hogy miért :)

Csero90
Muhahahha...elõrendelve a Limited Edition...magyar felirat rulz...pedig angolul akartam...de úgy az õsök nem tundnának játszani vele xD<#vigyor2><#wave><#taps>

Neogan
*Guildet= Guild

Neogan
nálam a kutya beragadt a levegõbe annál a küldinél, mikor az egykori Heroes Guildet barlangrendszerében kellett matatni :)
Ezt leszámítva remek játék :)
Ja, a kutyám adatlapján az áll, "bûnözõ". Hogy tudom ebbõl kinevelni?

musha
hi mindenki!

én is csak megerõsítem, hogy zseniális a játék, hangulatban hozza az elsõ részt. rengeteg lehetõség van benne, szép, pörgõs, király ^^

ja és nagyon örültem, hogy itt is van aréna, az elsõ részben az nagyon hangulatosra sikerült.

tarti19
A játékban tuti lesz 20-25 óra, mire végigértek...

Kipróbáltam, engem nagyon megfogott a játék, majd megveszem, ha baráti lesz az ára.

A magyar felirat remek lett, félrefordítást és elírást nem láttam, stílusos és többnyire a megfogalmazás is kiváló!
Néha van egy-egy apróbb hiba, de ez nem a fordítókon múlott.
Innen is szeretnék gratulálni!

Két dolog szúrta a szemem, az egyik, hogy a címeknek minden szava nagybetûvel kezdõdik, a másik, hogy ilyen szintaktikával ír az adatlapokon: XY, a(z) Tetováló. Szerintem a(z) helyett lehetett volna: aki.

köszi:D akkor rá érdeklõdök:P

Istencsászár
Hivatalosan 24, nem hivatalosan ma/holnap:)

Xbox360 -ra akkor mikor jelenik meg a játék magyarul? tudja valaki?

joshua
És most már hivatalos! Király...árak is vannak. Én egy Limitedre minimum beruházok ha lesz pénzem.

Evogordon
Mikorra is várható a teljes verzió?

ThugEdge
fasza,de sztem ez baromság,nem hiszem,hogy a kis magyar piac kedvéért lesznek külön magyar nyelvû nyomatok,sztem az egyik régiósban benne lesz a magyar nyelvû lehetõség is, mint pl a crakdown esetében

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

AntiHero
wtf?

Pedig ez egy xboxos oldal:S Nem értem.

Hyder
érdekes a weboldal:

Virus: HTML/Infected.WebPage.Gen
Date discovered: 14/08/2007
Type: Trojan
In the wild: Yes
Reported Infections: Low
Distribution Potential: Low
Damage Potential: Low
Static file: No
Engine version: 7.04.01.62

Steam: [HUN]Feriggno

zola2000
Az lenne a legjobb, ha magyar szinkronnal is jönne, vagy esetleg lehetnének letölthetõek a magyar nyelvi fájlok.

A

AntiHero
AntiHero
Kamerás Gameplay

Én játszok a PUB gammel, de nagyon nem kött le:) (amúgy most BRAID a best:P)

Csero90
Sajnos lekellett h töröljem a trial-t mert a zenéje anyira behozta a hangulatot h már kezdtem megõrülni h milyen messze van az az október xD

Nyomja vki a Pug Games-et? Én beáldoztam rá 800 Live Pointot, és tetszik a dolog. Egész jó,hogy a játékban elért pontokért tárgyakat, meg koncepcíórajzokat. Eddig az elérhetõ 15 tárgyból 9-et gyûjtöttem be.

Live gamertag:Pjaygee1423