275
A sikeres Xdoboz exluzív szerepjáték folytatása!
  • GaBi 888
    Dollcatcher acsihoz keresek Hammer babát! Ha valakinek van írjon és a részletekben megegyezünk. Kösz!
  • 0246886420
    Hellosztok!
    Most szeretném megnézni majd a 2 mert az 1-et kijátszottam. Valaki be tudna linkelni egy oldalt ahol gyorsan le lehet tölteni? És itt is lehet azt csinálni, hogy a gyereket izmosabbra? Vagy ilyesmit nem lehet csinálni?
    Kösz!
  • Boyle
    Hi all! Engem az érdekelne hogy az árnyak templománál miután eleget áldoztál azt mondják h egy különösen gonosz áldozatot kell bemutatni valami legsötétebb órában. Az érdekelne hogy mi legyen az áldozat és hogy mikor kéne bemutatni az áldozatot???
  • tyrant71
    a mostani dömpingben nem volt idő 3x végignyomni
    befejezésnél megadja az acsit, kilépsz, betölt, másikat választasz, és még1x
  • Istencsászár
    Láttam kijátszottad 1000Gre, grat! :) ( 3 féle befejezést hogy csináltad meg ilyen hamar? 3szor végigjátszottad? )
  • tyrant71
    12:00 és 13:00 között
  • zsolt1983
    Nekem azokhoz lenne 1 kerdesem,akik jatszak,vagy mar befejeztek a Fable 2 -ot.

Van 1 olyan kudetes,hogy adakozni kell a feny templomanak 1 nagyobb osszeget a szent oraban,amikor a nap a legmagasabban jar....meg tudna valaki mondani nekem,hogy ez mikor van ?
    azt eszre vettem,hogy a fenyt kell figyelni...de nem tudok rajonni,hogy mikor van a szent ora

Koszi elore is!
  • fanatifo
    nem a játékot persz hanema választ köszi:)
  • fanatifo
    Hi!

Van egy kis gondom!

Vérkőnél vagyok amikor Lucian megtámadja a várost!Nemtudom hogy bug-e a játékba vagy elnyomtam valamit de sem varázsolni sem fegyvert elővenni nem tudok hiába nyomok bármit nem reagál ezekre a gombokra!Ha ez buk akkor hatalmas nagy szívás mert kezdhetem előlről a játékot!

Kösz előre is a játékot
  • Senkkik
    tudja valaki hol lehet földműves sapkát szerezni? az kéne még az egyik démonkapushoz de sehol se találok
    jah meg ha a káromkodás kifejezést meg akarom tanulni ahhoz goosznak kell lennem? mert olyan könyvet nem találok..
  • Xenu
    köszi!:)
  • Senkkik
    menj hozá oda és elkezd beszélni utánna már megy tovább
  • Norberto91
    Én elakadtam a térkapus küldinél.. írja hogy kövesd Garth -ot, az meg ott maradt a szobornál:S valamit kihagytam volna?
  • Adi
    vagy rb és ott kutya ikon gyógyítás.
    vagy mikor közel mész a kutyához, kivillan ott a gyógyítás és fel fele irány asszem.
  • Xenu
    A kutyát hogyan lehet gyógyítani? Megsérült a lába, és elég lassan tud jönni...
  • tyrant71
    nekem van 2 mester katanám, ha kell az egyik, nekedadom
  • Ricardo23
    HAli
    "gyors" sebességű fegyvereket hol lehet venni? Eddig 1x találtam Katanát az egyik árusnál, de azóta semmi. Csak "sima" kard, meg bárd, meg kalapács-félék.
    A másik: Ezeket a Vízköpőket keresem, de nem lelem. Lehet látni őket? Vagy csak ez a "hang" van? Ez a Teresa álandóan dumál, meg háttérhangok is sokszor vannak, aztán így nehéz rájuk ismerni. 1x-2x már ráijesztettem néhány falusira, mert előkaptam a fegyverem, mert megszólalt az egyik. :D
    Válaszokat köszi.
  • Lalli1423
    köszi a választ. Még egy kérdésem lenne, az elvileg Collector's editionhoz járó plusz tartalmat hogy lehet elérni?
  • AntiHero
    Importálod a hősöd a pub gamebe majd össze"illeszted" valameikkel amieiikel eddig játszottál. A tárgyakat meg akkor kapod meg ha már a játékba is játszottál szerencsejátékokat.
  • Lalli1423
    Sziasztok!
    Beszereztem egy Collector's Edition-t.
    Kérdésem lenne, hogy a Pub Games-ben anno összegyűjtött pénzt, és tárgyakat hogy tudom átvinni a játékba?
    Köszi!!
  • Istencsászár
    Legjobb arcok a játékban:)
  • tyrant71
    vizköpőket nem jelzi sehogy, onnan lehet észrevenni, hogy pofáznak egyfolytában
    ha nincs ott senki és beszél valaki, akkor van ott egy
  • musha
    heh, ez de komoly :) erre nem biztos, hogy rájöttem volna magamtól...
  • Senkkik
    Ha veszel könyveket direkt van olyan amiből kifejezést lehet tanulni.
    Azok a "nagy kőarcok" meg rejtenek vmi helyet és ott általában van valami tárgy vagy ilyesmi.. (pl legendás fegyver)
  • Ricardo23
    És vízköpőket hol lehet találni? Nem pontos helyre vagyok kiváncsi, hanem pl. kertekben, épületeken, barlangokban. és jelzi őket a progi valamilyen "aurával" (zöld, lila, piros)?
    Gondolom, akkor vízköpős barlangból nincsen olyan sok.
    Más: A kifejezéstáramat hogyan lehet bővíteni?
    Azok a "Nagy Kőarcok" jók valamire, vagy csak játékszínezés?
    No egyelőre ennyi.:d Válaszokat előre is köszönöm.
  • tyrant71
    zellert kell enni, más nem segit
  • bubu13
    Hogy lehet lefogyni?:D
  • Neogan
    Hát vízköpő :D Tudod olyan szörnyszobrok, mint a Notre Dameon :)
  • Senkkik
    az a vízköpő az mi? :S
  • AntiHero
    Minden 10. vízköpő után megnyílík 1 ajtó és vágül az út egy Híres tárgyhoz.

Összesen 50 vízköpő van az egész "világba" szét kell őket lőni.
  • Zoba
    hali all kétszer végigpörgettem a játékot aztán haverraé coopba nagyon bejött

igaza let peter urnak minden végigjátszás különbőző
    és lehet formálni a világot
    nagyon bejött mindenkinek ajánlom;)
  • Neogan
    Azt én is megtaláltam, én sem tudok mit kezdeni. Sztem később lesz jelentősége...
  • Ricardo23
    HAli
    A lugaskői piacon, a híd alatt találtam 1 vízköpő barlangot. Oda lementem, de semmi sem történt. 1 rakat zárt ajtó. A ládát láttam a túloldalon, meg volt 1 nagymedence, széleken (gondolom) teleportok, de tényleg semmi sem történt.
    Elrontottam valamit? Vagy csak még túl korai volt oda lemennem? Előre is kösz a válaszokat.
  • Csero90
    Áhhh...eleve az ünnep miatt nem pénteken hanem hétfőn jön a játék...mondták nekem...és semmi
    előrendelt játék nem jön meg a megjelenés napjára....sőőőt...mien munka ez?
  • Neogan
    Közben tettem egy próbát és igen, függ a szorzótól.
  • musha
    szerintem igen, mivel múltkor többször egymás után ittam meg 12ezres potikat és 30-40 ezer jött belőle.
  • Neogan
    Az elfogyasztott tapasztalatlttyökből kinyerhető tapasztalat függ a harcban szerzett szorzóktól? Tehát mint az első részben.
  • Istencsászár
    Az egy dolog, de érdemes ingatlanokat, üzleteket vásárolni. Kezdésnek a piacon meg kel venni az árusokat, ami nem drága, de utána jönni fog a pénz belőle... aztán érdemes a kocsist, és később ha van lesz rá keret minimum egy sörözőt, aztán ha dől a lé ingatlanokat és ki kell adni:)
  • OliApa
    Én ezért '92-ben 390.000.- Ft-ot és két, komolynak számító gépet áldoztam be a rendőrségnek 2 hónap alatt... Az akkori fizetésem 44 ezer Ft volt.
  • musha
    kovácskodj, vágj fát, stb...ettől lesz lóvéd.