275
A sikeres Xdoboz exluzív szerepjáték folytatása!
-
GaBi 888 #115 Dollcatcher acsihoz keresek Hammer babát! Ha valakinek van írjon és a részletekben megegyezünk. Kösz! -
0246886420 #114 Hellosztok!
Most szeretném megnézni majd a 2 mert az 1-et kijátszottam. Valaki be tudna linkelni egy oldalt ahol gyorsan le lehet tölteni? És itt is lehet azt csinálni, hogy a gyereket izmosabbra? Vagy ilyesmit nem lehet csinálni?
Kösz! -
Boyle #113 Hi all! Engem az érdekelne hogy az árnyak templománál miután eleget áldoztál azt mondják h egy különösen gonosz áldozatot kell bemutatni valami legsötétebb órában. Az érdekelne hogy mi legyen az áldozat és hogy mikor kéne bemutatni az áldozatot??? -
tyrant71 #112 a mostani dömpingben nem volt idő 3x végignyomni
befejezésnél megadja az acsit, kilépsz, betölt, másikat választasz, és még1x -
#111 Láttam kijátszottad 1000Gre, grat! :) ( 3 féle befejezést hogy csináltad meg ilyen hamar? 3szor végigjátszottad? ) -
tyrant71 #110 12:00 és 13:00 között -
#109 Nekem azokhoz lenne 1 kerdesem,akik jatszak,vagy mar befejeztek a Fable 2 -ot.
Van 1 olyan kudetes,hogy adakozni kell a feny templomanak 1 nagyobb osszeget a szent oraban,amikor a nap a legmagasabban jar....meg tudna valaki mondani nekem,hogy ez mikor van ?
azt eszre vettem,hogy a fenyt kell figyelni...de nem tudok rajonni,hogy mikor van a szent ora
Koszi elore is! -
fanatifo #108 nem a játékot persz hanema választ köszi:) -
fanatifo #107 Hi!
Van egy kis gondom!
Vérkőnél vagyok amikor Lucian megtámadja a várost!Nemtudom hogy bug-e a játékba vagy elnyomtam valamit de sem varázsolni sem fegyvert elővenni nem tudok hiába nyomok bármit nem reagál ezekre a gombokra!Ha ez buk akkor hatalmas nagy szívás mert kezdhetem előlről a játékot!
Kösz előre is a játékot -
#106 tudja valaki hol lehet földműves sapkát szerezni? az kéne még az egyik démonkapushoz de sehol se találok
jah meg ha a káromkodás kifejezést meg akarom tanulni ahhoz goosznak kell lennem? mert olyan könyvet nem találok.. -
#105 köszi!:) -
#104 menj hozá oda és elkezd beszélni utánna már megy tovább -
Norberto91 #103 Én elakadtam a térkapus küldinél.. írja hogy kövesd Garth -ot, az meg ott maradt a szobornál:S valamit kihagytam volna? -
#102 vagy rb és ott kutya ikon gyógyítás.
vagy mikor közel mész a kutyához, kivillan ott a gyógyítás és fel fele irány asszem. -
#101 A kutyát hogyan lehet gyógyítani? Megsérült a lába, és elég lassan tud jönni... -
tyrant71 #100 nekem van 2 mester katanám, ha kell az egyik, nekedadom -
Ricardo23 #99 HAli
"gyors" sebességű fegyvereket hol lehet venni? Eddig 1x találtam Katanát az egyik árusnál, de azóta semmi. Csak "sima" kard, meg bárd, meg kalapács-félék.
A másik: Ezeket a Vízköpőket keresem, de nem lelem. Lehet látni őket? Vagy csak ez a "hang" van? Ez a Teresa álandóan dumál, meg háttérhangok is sokszor vannak, aztán így nehéz rájuk ismerni. 1x-2x már ráijesztettem néhány falusira, mert előkaptam a fegyverem, mert megszólalt az egyik. :D
Válaszokat köszi. -
Lalli1423 #98 köszi a választ. Még egy kérdésem lenne, az elvileg Collector's editionhoz járó plusz tartalmat hogy lehet elérni? -
#97 Importálod a hősöd a pub gamebe majd össze"illeszted" valameikkel amieiikel eddig játszottál. A tárgyakat meg akkor kapod meg ha már a játékba is játszottál szerencsejátékokat. -
Lalli1423 #96 Sziasztok!
Beszereztem egy Collector's Edition-t.
Kérdésem lenne, hogy a Pub Games-ben anno összegyűjtött pénzt, és tárgyakat hogy tudom átvinni a játékba?
Köszi!! -
#95 Legjobb arcok a játékban:) -
tyrant71 #94 vizköpőket nem jelzi sehogy, onnan lehet észrevenni, hogy pofáznak egyfolytában
ha nincs ott senki és beszél valaki, akkor van ott egy -
#93 heh, ez de komoly :) erre nem biztos, hogy rájöttem volna magamtól... -
#92 Ha veszel könyveket direkt van olyan amiből kifejezést lehet tanulni.
Azok a "nagy kőarcok" meg rejtenek vmi helyet és ott általában van valami tárgy vagy ilyesmi.. (pl legendás fegyver) -
Ricardo23 #91 És vízköpőket hol lehet találni? Nem pontos helyre vagyok kiváncsi, hanem pl. kertekben, épületeken, barlangokban. és jelzi őket a progi valamilyen "aurával" (zöld, lila, piros)?
Gondolom, akkor vízköpős barlangból nincsen olyan sok.
Más: A kifejezéstáramat hogyan lehet bővíteni?
Azok a "Nagy Kőarcok" jók valamire, vagy csak játékszínezés?
No egyelőre ennyi.:d Válaszokat előre is köszönöm. -
tyrant71 #90 zellert kell enni, más nem segit -
#89 Hogy lehet lefogyni?:D -
#88 Hát vízköpő :D Tudod olyan szörnyszobrok, mint a Notre Dameon :) -
#87 az a vízköpő az mi? :S -
#86 Minden 10. vízköpő után megnyílík 1 ajtó és vágül az út egy Híres tárgyhoz.
Összesen 50 vízköpő van az egész "világba" szét kell őket lőni. -
Zoba #85 hali all kétszer végigpörgettem a játékot aztán haverraé coopba nagyon bejött
igaza let peter urnak minden végigjátszás különbőző
és lehet formálni a világot
nagyon bejött mindenkinek ajánlom;) -
#84 Azt én is megtaláltam, én sem tudok mit kezdeni. Sztem később lesz jelentősége... -
Ricardo23 #83 HAli
A lugaskői piacon, a híd alatt találtam 1 vízköpő barlangot. Oda lementem, de semmi sem történt. 1 rakat zárt ajtó. A ládát láttam a túloldalon, meg volt 1 nagymedence, széleken (gondolom) teleportok, de tényleg semmi sem történt.
Elrontottam valamit? Vagy csak még túl korai volt oda lemennem? Előre is kösz a válaszokat. -
#82 Áhhh...eleve az ünnep miatt nem pénteken hanem hétfőn jön a játék...mondták nekem...és semmi
előrendelt játék nem jön meg a megjelenés napjára....sőőőt...mien munka ez? -
#81 Közben tettem egy próbát és igen, függ a szorzótól. -
#80 szerintem igen, mivel múltkor többször egymás után ittam meg 12ezres potikat és 30-40 ezer jött belőle. -
#79 Az elfogyasztott tapasztalatlttyökből kinyerhető tapasztalat függ a harcban szerzett szorzóktól? Tehát mint az első részben. -
#78 Az egy dolog, de érdemes ingatlanokat, üzleteket vásárolni. Kezdésnek a piacon meg kel venni az árusokat, ami nem drága, de utána jönni fog a pénz belőle... aztán érdemes a kocsist, és később ha van lesz rá keret minimum egy sörözőt, aztán ha dől a lé ingatlanokat és ki kell adni:) -
#77 Én ezért '92-ben 390.000.- Ft-ot és két, komolynak számító gépet áldoztam be a rendőrségnek 2 hónap alatt... Az akkori fizetésem 44 ezer Ft volt. -
#76 kovácskodj, vágj fát, stb...ettől lesz lóvéd.