Fable 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipp: Ne érdekeljen :P
PSN: berghold
Tipp?:)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mester többcsövû puska ( 75öt sebez ), amibe raktam egy Arany érintést ( minden gyilkolást pénzel jutalmaz ).
Simán inventoryból beleraktam...
/ heppy :) /
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha még nem volt elég a csaj karakteremet kopaszra nyirták ( a történet fõszálából adódóan ) , ha igy halad lassan õ lesz Lugaskõ réme:D
kösz!
meg az elején van egy kincsesláda amire azt írja h menjek fel a fable2.comra ott levan írva hogy kell kinyitni de nem találtam semmit.. azt hogy kell kinyitni? :D
Végülis csak az kellene hogy az alakját visszaszerezze...
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Our employees will meet you soon.
Best Regards: SG Anti-warez bot
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Fable 2 elsõ 10 perce
Ezt leszámítva remek játék :)
Ja, a kutyám adatlapján az áll, "bûnözõ". Hogy tudom ebbõl kinevelni?
én is csak megerõsítem, hogy zseniális a játék, hangulatban hozza az elsõ részt. rengeteg lehetõség van benne, szép, pörgõs, király ^^
ja és nagyon örültem, hogy itt is van aréna, az elsõ részben az nagyon hangulatosra sikerült.
A magyar felirat remek lett, félrefordítást és elírást nem láttam, stílusos és többnyire a megfogalmazás is kiváló!
Néha van egy-egy apróbb hiba, de ez nem a fordítókon múlott.
Innen is szeretnék gratulálni!
Két dolog szúrta a szemem, az egyik, hogy a címeknek minden szava nagybetûvel kezdõdik, a másik, hogy ilyen szintaktikával ír az adatlapokon: XY, a(z) Tetováló. Szerintem a(z) helyett lehetett volna: aki.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Virus: HTML/Infected.WebPage.Gen
Date discovered: 14/08/2007
Type: Trojan
In the wild: Yes
Reported Infections: Low
Distribution Potential: Low
Damage Potential: Low
Static file: No
Engine version: 7.04.01.62
Steam: [HUN]Feriggno
A
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun