275
A sikeres Xdoboz exluzív szerepjáték folytatása!
-
Norberto91 #75 A térkép hogy jelzi a fogadókat?:S én sehol se találok:S ingatlanhoz meg nincs lóvém:D -
#74 Jó érzés a részletekkel fájdítani a szívemet???? xDDD -
#73 Lehet neten és lehet haverral otthol is. -
Norberto91 #72 Mi ez a co -op mód vagy mi? Mert néztem ezt a videót és nekem az szűrődött le hogy ez valami multiplayer-es cucc, csak azt kérdem, hogy most akkor ez netes, vagy csak elég ha otthon 2 joyod van és haverral otthon nyomod? -
amdrula #71 Szerintem nem is lehet xD
Tipp: Ne érdekeljen :P -
#70 Nem tudjátok véletlen? Van egy emberke még egészen a legelején és egy barlangba kell bemenni megmenteni a fiát Joe-t. De idáig kétszer próbálkoztam, másodszorra sietve akkor se tudtam megmenteni!:( Mindig gonosz manó lesz.
Tipp?:) -
#69 ómájgád, borbélynál a nőmre lehet arcszörzet féléket csináltatni ( Transzveszticizmus 30% ) :D:D:D -
#68 Na... találtam végre egy fegyvert amibe tudok rakni kiegészítőt, hát nem mondom, nem volt egy olcsó mulatság ( 23ezer ) :)
Mester többcsövű puska ( 75öt sebez ), amibe raktam egy Arany érintést ( minden gyilkolást pénzel jutalmaz ).
Simán inventoryból beleraktam...
/ heppy :) /
-
#67 :) én 100% jósága gyúrok -
Szeszmester #66 Az enyém már az... Olyan szürke a bőre, mint egy kriptaszökevénynek, a szemei pedig vérvörösen izzanak. Az összképet a sátán kutyája egészíti ki :) -
#65 A varázslásból eredő testi elváltozások véglegesek?
Ha még nem volt elég a csaj karakteremet kopaszra nyirták ( a történet főszálából adódóan ) , ha igy halad lassan ő lesz Lugaskő réme:D -
#64 és hogyan? mert próbálgattam ott de nemsikerült... -
#63 cigánytáborban lehet a kőfaragónál asszem. -
#62 logikusan hangzik, kipróbálom
kösz! -
#61 lefogyni asszem csak kajáktól lehet, vannak direkt olyanok amik fogyasztanak.. asszem én zöldséget vagy gyümölcsöt láttam ilyenbe.. -
#60 Szerintem nem létezik nem magyar feliratos verzió... -
#59 Ez jó kérdés, de még nem találkoztam olyan fegyverrel amibe bele tudnám rakni... az a láda pedig passz. -
Norberto91 #58 Am ti már magyar felírattal játszátok? -
#57 kiegészítést hoyg lehet fegyverre rakni? vagy milyen fegyverre lehet egyáltalán?
meg az elején van egy kincsesláda amire azt írja h menjek fel a fable2.comra ott levan írva hogy kell kinyitni de nem találtam semmit.. azt hogy kell kinyitni? :D -
#56 Hogy lehet lefogyni? tök szép volt a csajom benne, aztán mára egy nagy darab, elhízott, sebhelyes, a varázslattól ilyen kék csíkos banya lett:D
Végülis csak az kellene hogy az alakját visszaszerezze... -
#55 Így van, bár én is "beszereztem", de ez a játék megérdemli hogy megvegyék, szal rá is teszem a bevásárlólistámra ;) -
#54 Az ilyen kis köcsögök miatt nem játszhatom az eredeti játékommal péntekig, mert Bannolhat érte a Microsoft... Kurvajó..
-
#53 És? hajadra kened pl a co-op-ot? Én legalább támogatom őket hogy mégtöbb ilyen jó játékot csináljanak. te meg inkább titkold a nyomorultságod és ne reklámozd...és mellékesen még véletlenül se gyere azzal h gazdagköcsög megveheti de te nem, mert nekem is megkellett dolgoznom az áráért... -
#52 az vagy... -
#51 Your IP adress has been sent to Artisjus and Proart!
Our employees will meet you soon.
Best Regards: SG Anti-warez bot -
Rena11 #50 muhahaha nekem már megvan :D mert köcsög kis warez pista vagyok -
Norberto91 #49 a játék első pár percét feltették a netre. akit érdekel megnézheti :
Fable 2 első 10 perce -
#48 Én tudtommal pedig nem...mert külföldről akartam rendelni ócsóé de aztmondták h az angol nyelvű CSAK! nah mind1...majd kiderül -
#47 Gondolom valamit ellopott vagy ilyesmi, csak az a baj hogy nem tudom úgymond jó cselekedetekre rábírni. -
#46 Állítható a felirat tudtommal :) -
#45 nekem is az, én sem értem egyelőre, hogy miért :) -
#44 Muhahahha...előrendelve a Limited Edition...magyar felirat rulz...pedig angolul akartam...de úgy az ősök nem tundnának játszani vele xD -
#43 *Guildet= Guild -
#42 nálam a kutya beragadt a levegőbe annál a küldinél, mikor az egykori Heroes Guildet barlangrendszerében kellett matatni :)
Ezt leszámítva remek játék :)
Ja, a kutyám adatlapján az áll, "bűnöző". Hogy tudom ebből kinevelni? -
#41 hi mindenki!
én is csak megerősítem, hogy zseniális a játék, hangulatban hozza az első részt. rengeteg lehetőség van benne, szép, pörgős, király ^^
ja és nagyon örültem, hogy itt is van aréna, az első részben az nagyon hangulatosra sikerült. -
#40 A játékban tuti lesz 20-25 óra, mire végigértek... -
Szeszmester #39 Kipróbáltam, engem nagyon megfogott a játék, majd megveszem, ha baráti lesz az ára.
A magyar felirat remek lett, félrefordítást és elírást nem láttam, stílusos és többnyire a megfogalmazás is kiváló!
Néha van egy-egy apróbb hiba, de ez nem a fordítókon múlott.
Innen is szeretnék gratulálni!
Két dolog szúrta a szemem, az egyik, hogy a címeknek minden szava nagybetűvel kezdődik, a másik, hogy ilyen szintaktikával ír az adatlapokon: XY, a(z) Tetováló. Szerintem a(z) helyett lehetett volna: aki. -
Norberto91 #38 köszi:D akkor rá érdeklődök:P -
#37 Hivatalosan 24, nem hivatalosan ma/holnap:) -
Norberto91 #36 Xbox360 -ra akkor mikor jelenik meg a játék magyarul? tudja valaki?