Fable 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit hájpoljuk már azért ezt a játékot is,mingyá itt van a nyakunkban😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
na most az elsõben pont amiatt hagytam ki jópár mellék küldit,mert számomra némelyiknek olyan nyakatekert volt a szövege
úgyhogy nem lenne rossz egy felírat
hát nem az a jó,hogy szépen lépésrõl-lépésre fejlõdni?remélem jó kövér hosszúságú gémmel lesz dolgunk
és igen én is hallottam,hogy a pub games magyar is,amit ha jól tudok nem külön készítettek,hanem a teljesbõl emelték ki,tehát ugye ez azt jelentheti,hogy ateljes magyar is lesz(felírat bõségesen jó lenne)
de ez csak spekuláció,más fórumokon mások szintén eljátszottak már ezzel a gondolattal
A diablóval kapcsolatban azért nincs igazad mert nézd meg h a mûfajban több JOBB játék is kijött(Sacred,Titan Quest,Dungeon Siege) és mégis megbuktak míg a Diablo-val még most is szép számmal játszanak 😊
Semennyit. Live Arcade-ra jönnek a diabló szintû hekkenszlessek konzolon 2000 Ft-ért.
Fable 1-et jól meg is vettem (szépen viszi a 360), teljesen oké játék. Már látom hogy a kettõben csak a kutyával hosszú órákat fogok szórakozni (mit fogok, fogunk, local koop ISTEN).
Szal én várom eléggé.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
De csak úgy mellékesen: Fable 2
Az meg mindegy, mire jön.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nekem nincs ps3mam, de ami miatt lenne: gta4, fifa, nba sorozat, metalgearsolid (jobb mint gta allitolag), es meg jonehany utos cim van.
Inkabb azt mondanam hogy ketto jatek miatt van ertelme a PC-nek: Diablo3, Starcrat2.
u dont have to listen anybody else but me
de manapság már szuper eladásokat kell produkálni elõször konzolon, hogy megérje PC-re is kiadni.
mostanába folyamatosan csak a fos átportolt játékok jönnek xo
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
majd pont peter nem fejleszt pc-re? 😄 köhöm 😄
u dont have to listen anybody else but me
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi