Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ami teljesen természetes a természetben.
Csak nézd meg az állatokat. A többségük egy életre választ párt magának.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
-Mert megcsalnak az érzéseid. ----> mi erre a bizonyítékod?
-Mert megcsal a látásod. ----> mi erre a bizonyítékod?
A továbbiakban meg a halál és elmúlás kérdését szívesen kivesézem veled egy arra hívatott topikban, ha van kedved. De azt hiszem, hogy itt a reményt keresõkbe (mert gondolom sokan vannak akik reményt keresik és a kiutat) nem kellene az elbukást és a hamis nézeteidet plántálni.
Valami fa körül táncolsz hétvégente pár alvilági gondolkodású szektataggal?
Mert amiket állítasz, azt evilági embertõl még nem hallottam.<#wilting>#wilting>
Atyavilág!
Ne ijezgess!
<#wilting>#wilting>
1. Euro Truck Simulator
2. Football Manager
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. Milyen gépet vegyek MOST?
5. Radeon HD Series
6. Máv Ábe-s helyzet
7. SG's first Connection: Miskolc
8. Ritka rendes fiút találni
9. Namiez?
10. Jaccunk mi is szoláncot
<#taps>#taps>
"miért van az az érzésem, hogy a halált és az elmúlást épp te nem tudod elfogadni és a helyén kezelni?"
-Mert megcsalnak az érzéseid.
"Miért látom azt, hogy másokat vádolsz ezek el nem fogadásával és tagadásával?"
-Mert megcsal a látásod.
"Csak mert nem minden nap ezzel foglalkozunk, és nem errõl beszélünk, az nem jelenti azt, hogy nem vagyunk készek szembenézni ezekkel."
-Nem köpöködök pánikomban mérget mikor arról beszélek, hogy a szerelem max 3 év alatt elmúlik, mint ahogy szép lassan az ember teste is és minden mater...
A szerelem vak és múlandó, a szeretet ellenben szemes és örök.
És nem csak egy általam kiválasztott dologhoz kötõdik.
De olyanról még nem hallottam, hogy valakit azért küldtek elmeorvoshoz, mert képes szerelmes lenni a párjába.
Ez nem betegség, hanem egy normálisan mûködõ ember alapvetõ igénye.
Tehát nem kell kigyógyítani belõle.<#love11>#love11>
Másfelõl meg: miért van az az érzésem, hogy a halált és az elmúlást épp te nem tudod elfogadni és a helyén kezelni? Miért látom azt, hogy másokat vádolsz ezek el nem fogadásával és tagadásával?
Csak mert nem minden nap ezzel foglalkozunk, és nem errõl beszélünk, az nem jelenti azt, hogy nem vagyunk készek szembenézni ezekkel.
És fatális hiba szerelmet és a szeretet egy kalap alá venni.
Harcra (erõszakra) nincs szükség.
Csak önzetlen áldozat hozási képességre, és türelemre.
Miért probléma hogy valaki szembenéz és letisztázza magában az élet alapvetõ dolgait: a halált és az elmúlást.
Egyikben seincsen semmi rossz, az élet velejárója.
Akkor is ha nem beszélek róla, akkor is ha magamba folytom a kérdéseket, és ha nem merek szembesülni a ténnyel.
Aki ezeket a dolgokat tisztába teszi magában sokkal szabadabban lesz boldog.
Csak tudod nagyon kezd úgy lejönni, hogy te és nessigraf éltek illúziókban és nem létezõ világban. Próbáljátok meg elhinni, hogy a létezõ világban vannak maradandó értékek és a szeretet meg sosem múlhat el (pl. lásd Pál apostol I. Khorintus levél 13. fejezet)
Mondjuk az már régen lejött számomra, hogy meggyõzni titeket nem lehet, viszont meggyógyítani is nehéz feladat. Ugyanis leginkább az utóbbit kéne alkalmazni.
A másik, látom, hogy bassza a csõrödet ez a "harc" szócska...de ezuton tájékoztatnálak, hogy harc nélkül nem megy semmi. És nem az érzésért kell harcolni, hanem azokért a negatív impulzusok miatt, melyek pl. a te életedbe is bejöttek és sajna determinálják is az életedet rendesen. Aminek a következménye lehet az általatok oly nagyon kedvelt szavakkal leírt életérzések: halál, elmúlás, bukás, kiégés, stb. Na meg nem utolsó sorban az olyan hazudozások, melyeket ide beszemetelsz és ami miatt már rég lebuktál, viszont megcáfolni képtelen vagy, mert a logikád nem eléggé kifejlett részint ahhoz, hogy megtegyen bárminemû cáfolatot, részint meg ahhoz, hogy ELEVE logikusan nyilatkozzon meg.
Az érzelmeitek tudati foka az álomképek nívóján mozog.
És ezt nem én találtam ki, hanem ez így van.
Mit gondolsz, miért akarják egyesek erõszakkal megtartani a párjukat? Mert alkalmatlanok arra, hogy az õmiattuk maradjon velük. Szerintem az eddigiek alapján te nem ilyen vagy. Minden okod megvan feltételezni, hogy személyiségednek van akkora varázsa, hogy amiatt is veled marad. Innentõl értem nehezen, mi a problémád.
Mert akik csukott szívvel és aggyal járnak erre, akik a papír erejét használnák önmaguk helyett, akik "megharcolnak" a kapcsolatokért, azoknak van mitõl tartani. Végig kell élniük egy jó hosszú, töküres életet. Ahol az egyetlen jó érzést az kelti: leszólok mindent, amihez nem értek, mert ha leszólom, én leszek a nagyobb. Nagyobb is lesz...
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Így van. Egy kapcsolat arról szól, hogy minél inkább megszereti az ember a másikat, egyre jobban és jobban, nem arról, hogy paráznak mind a ketten, hogy úgyis vége lesz!?
Akkor meg minek belekezdeni egy kapcsolatba?
Az tölti el jó érzéssel az embert, hogy tudja szereti a másikat és az is viszontszereti. Ennél jobb dolog nincs a Földön.
Valószínû tényleg érzelmileg kiégtek, mert képtelenek átadni magukat a mindent elsöprõ szerelem érzésének.
Sztem simán le kell szarni, az emailjeit meg törölni kitartóan. Felesleges hazudozásokkal manipulálni. Mindig az egyenes utat kell követni.
Sõt, ha ennek ellenére még mindig kitartó, pár hét múlva nyögd be neki, hogy terhes vagy.
A szeretet két ember között nem a negatív gondolatokról kell, hogy szóljon, hanem arról, hogy egyre jobban érezzék az összetartozás örömét.
És már mi is rájöttünk Nandusszal, meg veled egyetemben, hogy Nessi meg Salsoul a saját kudarcai miatt el sem tudja képzelni, hogy egyesek úgy szeretik egymást, hogy nem azon gondolkoznak közben, hogy úgy is vége lesz nemsokára.
Bõdület!<#levele>#levele>
Te jó ég...ennél egoistább felfogással ritkán lehet találkozni. De egyébként maga az egész hsz-ed ismét csak ellentmondásokba ütközik az eddigi véleményeiddel. Úgy látom te is csak okoskodni jársz ide fel, merthogy épkézláb, értelmes hsz-ed nem volt ebben a kategóriában (de egyébként a photoshoposban sem, ahogy olvasgattam), az hótziher.
Megjegyzem, a nõk sok esetben elég ravaszak. Mi, férfiak sokszor dacból is az ellenkezõjét csináljuk annak, amit a nõ mond nekünk, így a nõk úgy érik el céljukat, hogy pont arra bízatnak, amit nem akarnak. Bár a te esetedben ez valószínûleg nem segítene... hehehe
De hát úgy látszik, nem csak a fórumon kelt feszültséget az egyik nézet (elmúlik/megkopik a szerelem = a kapcsolatodban Te), és a másik nézet (van igaz, soha el nem múló szerelem = a fórumon Rita, és Nandusz) találkozása. <#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Ha ez neked negatív, nem tudok segíteni.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Lenne egy kérdésem. Arról van szó, hogy novemberben szakítottam egy sráccal, és egészen konkrétan megmondtam neki, hogy soha többé nem akarok hallani róla. Namármost: azóta sem hagy békén, és egyfolytában íméleket küldözget. Szerintetek mit lehet egy ilyennek csinálni? Csak mert már nagyon elegem van... :S
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Micsoda negatív hozzáállás már ez!?
Igenis teljes ember kell egy jó kapcsolathoz és nem azon rágódni, hogy mi lesz majd késõbb, ha esetleg elmúlik a lila köd. Ez megrontja már a elején is az egészet!!
http://videa.hu/videok/zene/catullus-eljunk-lesbia-fr-Kp3oLHUmMyOpn1iX
“Minden barátságban szükséges egy bizonyos vágyódás, amely összeköt,- és forrasztja a lelkeket; ellenben a megunásig való együttlét, amely nem ismeri idõnként a távollét okozta vágyat, az elteltség túlsága folytán eltávolítja az embereket egymástól.” (Platón)
korrekció #3011-hez:
Nem Homérosz, hanem Hérodotosz.
Arról, meg hogy ki keresi a valós tartalmat a kapcsolatában én is mondom most neked, hogy nem pont neked kéne itt kiselõadást tartani, meg papolni. A tõled olvasottakból simán leszûrhetõ, hogy közöd nincs egy valós érzelmekkel és értékekkel átszõtt kapcsolathoz, de még csak részed sem volt ilyesmiben.
Azt meg hagyjad már, hogy elmúlik, hisz már unalmas ezt olvasni tõled. Mindenki tisztában van rajtad kívül az élet törvényeivel, de tudod én azért magamnak rásegítek annyit, (mint ahogy te is tetted ezt a munkád területén), hogy kezembe veszem annak irányításait. És ha te azt mondod papagáj módára utánozva magad, hogy két ember megunja egymást és elmúlik az érzés, ami lángol, akkor azt kell mondjam, hogy egy gyenge és életre alkalmatlan, sõt harcképtelen ember vagy, aki képtelen új területeket felfedezni és meglátni a másikban a végtelent.