8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Jacky
    Sose mondtam, hogy a szerelem csak érzelmi alapú. Épp most fejtettem ki, hogy a nők igenis "pontozzák" a férfiakat, még ha nem is tudatosan.
    Nem fognak egy csövesbe beleszeretni, aki a híd alatt lakik. Max akkor ha ők is hasonló helyzetben vannak.
    Tudat alatt legtöbbször már az első vagy néhány találkozáskor kialakulhat náluk az, hogy úgymond "ez az ember megfelelő a szerelmemre, vagy nem".
    Az más kérdés, hogy sokszor csalódnak, mert rávetítettek valamit ami nincs ott.
    Férfiaknál ugyanez van, csak megspékelve még egy jókora, hatalmas testi vággyal.
    Hangsúlyozom, ez saját véleményem.
  • Dick Riddick
    Hát, nem vagyok nőből, de szerintem 35-40 körül.
  • salsoul
    Ezen az alapon az én hozzászólásaim is érvényesek
  • salsoul
    Játszunk kicsit a gondolattal.

Amint korábban írtátok a szerelem nélkülözi a gondolkodást és pusztán érzelmi alapú. És ebből a szempontból - ha lángra lobbant - anyagi helyzetet sem és egzisztenciát sem fog mérlegelni.

A társadalomi elvárásokat pedig hagyjuk ki.
    Vagy vizsgáljuk ki, hogy miért azok amik.

Szóval labailis ez a magyarázat az optimálisságra.
  • Jacky
    Van, de hol van ez kb? 40 éves kor körül?
  • Jacky
    Így van, hallgattassék meg a másik fél is

Tuti, hogy lepontozzák a férfiakat. Még ha nem is vallják be, sőt maguk se tudnak róla. Csak a kialakult végeredményt láthatjuk. Tetszel - nem tetszel.
    Egy picit azért lehet ezt is befolyásolni és ezt végül is meg is tesszük az udvarlásunkkal.
  • Dick Riddick
    Szerintem nőknél ez az életkorral folyamatosan változik.
    Ahogy én látom a fiatalabb lányok inkább idősebb srácokat keresnek, a korosabb nőknek pedig imponál ha fiatalabb férfiak érdeklődnek utánuk.
    Van az életkorban egy fordulópont.
  • Jacky
    Van köze a témához. Az optimális párkapcsolathoz rendes fiú szükségeltetik.
  • BEAST #4085
    Szerintem megvarom hogy a topic holgy reszlege is leirja a velemenyet errol :d Meg mindig nem eleg tiszta a kep... en eddig ugy gondoltam hogy a kor az egy nagyon sokadlagos resze a dolognak. Az egyik oldal altal oly sokszor emlegetett tuz meg nagy szerelem meg ilyenek hol vannak ilyenkor, mert a te allitasod szerint a nok lepontozzak az embereket es ha megfelel akkor -> idealispar, langolo szerelem ON

Nem kotekedni szeretnek, erdekel.
  • Jacky
    Vegyünk egy példát. Van egy 25 éves nő. Van egzisztenciája már jó esetben. Nem fog valószínűleg leállni egy 20 éves, még tanuló egyetemistával, mert annak kb. nincs semmije még, hiszen valójában el sem kezdte még az önálló életét.
    És akárki akármit mond, a nők anyagi biztonságra (is) törekednek.

Nem mellékesen jóval nagyobb a társadalmi elfogadottsága is az ilyen kapcsolatoknak, ahol a férfi idősebb. Nem idegenkednek annyira tőle, mintha fiatalabb lenne a férfi.
    És valami ilyesmit írtál eccer, hogy a nők is a könnyebb ellenállás irányába mennek.
  • salsoul
    Az előző két hozzászólásodnak köze nincs a topikhoz.

Mert a topik címe:
    Ritka rendes fiút találni

és nem: milyen az optimális párkapcsolat
  • Jacky
    Még valami eszembe jutott. A nők - állításuk szerint - szeretnének NŐK lenni egy kapcsolatban és úgymond a FÉRFIT keresik.
    Ez számukra úgy jön le, hogy maguknál idősebb srácot keresnek, mert ő testesíti meg számukra a FÉRFIT.
    Fiatalabbnál - gondolom én - nehezebben tudják rávetíteni ezt a "szerepet".
  • salsoul
    "De ettol miert optimalis?"
  • Jacky
    Beast, ebben szerepet játszhat az is, hogy a férfiak szeretik a nadrágot hordani egy kapcsolatban, a nők többsége meg el is várja ezt.
    Namost, ez könnyebben megoldható/elfogadható egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi valamivel idősebb.
  • Jacky
    Állításod szerint ti generáltátok a topic hozzászólásainak 80%-át. Akkor ki is a hibás abban, hogy nem megfelelők ezek a hozzászólások?
    Ti vagytok a hibásak ebben, mert úgy adtátok elő a mondanivalótokat, mint megfellebbezhetetlen igazságokat, ráadásul rá akartátok erőltetni mindenkire.
    Senki nem mondhatott ellent. Ha mondott, mint pld. én, le lettem hurrogva.
    Az hogy nem hagytuk magunkat páran, ebből lett a sok flém.

Próbálom mindig visszaterelni a beszélgetést a fórum eredeti témájához.
    Lásd pld. előző 2 hozzászólásomat is.
    DE TE MEG A HOZZÁD HASONLÓK NEM HAGYJÁK!
    Tovább flémeltek ezerrel.
  • BEAST #4078
    De ettol miert optimalis? Azt alairom hogy testileg fejlettebbek tizenevesen, de hogy szellemileg azt mar erosen ketlem ;p

Ez a resze meg ebbol a szempontbol nem szamit, mert csak attol sem lesz egy par "idealis" hogy az egyik fel az idosebb fiukat/ferfiakat reszesiti elonyben. Akkor mar inkabb ugy mondanam hogy a parok nagy reszeben ilyen a felallas, es akkor nevezhetjuk atlagnak... de semmikepp sem optimalis, idealis, vagy barmi hasonlo.
  • salsoul
    Hát a szellemi érésről... szóval... max jó barátk közt szintig... a nagy többség... férfiak is nők is... azt' ennyi
  • Jacky
    Nagyon egyszerű. A nők korábban érnek. Fizikailag és gyakran szellemileg is.
    Sőt, a testük érése a mai modern korban még jobban begyorsult! Még korábban érnek mint az elmúlt századokban.
    Egy 16-17 éves lány simán szülhetne. Nem teszi, sok ok miatt, de a testi fejlettsége adott rá.

A másik dolog, hogy a fiatal nők általában a náluk pár évvel idősebb férfiakat részesítik előnyben. Ez már nemcsak arról szól, hogy a természet ilyen késztetéssel látta el őket, hanem ez tudatos választás eredménye is. Egy náluk idősebb férfiban megtestesülni látják a leendő párt, gyermekeik apját, anyagi biztonságot stb.
    Ja és ne felejtsük el, hogy tapasztaltabbnak gondolják.
  • salsoul
    Sejtem, hogy erre milyen válasz fog születni...
    /Nem ez a topik témája, senkit nem érdekelnek a kérdéseid, menj gumiszobába, kuss, stb stb stb/
  • salsoul
    Ha ha rendes ha nem rendes, ha nagyképű ha nem nagyképű: a mondandóját tekintve: IGAZA VAN.
  • BEAST #4073
    Miert az az optimalis hogy a no fiatalabb? :o
  • Jacky
    40 körülinek néznek, ha fáradt vagy? Ne etess már senkit ezzel!

"az ő részéről ugyanolyan furcsa, hogy egy nála idősebb férfival jár"
    Ez miért lenne furcsa egy nő részéről? Ez az optimális.
  • Jacky
    OFF
    "1 vadidegent nem fogok a hülye elvont baromságaiért tisztelni" Dehogynem, egy vadidegennek, jelen esetben salsoulnak nyalizol állandóan, és minő véletlen, pont azt nem veszed észre, hogy ő a fentieket műveli. Te meg követed mint egy borjú az anyját.
    Holott jól beszólt neked is párszor (meg is érdemelted).
    ON

A nagyképűségeddel igazolod azt, hogy nem tiszteled a nőket, a véleményüket, hozzáállásukat.
    "sajnos már megint igazam van, mint eddig is :)" - nagyképűség
    "sajnos az további erősitést adna, h igazam van :)" - nagyképűség
    Neked CSAK a saját véleményed számít, a többit figyelembe sem veszed.
    Meg lehetne találni a többi ilyen dumádat is, de nincs felesleges időm erre.
    A durvábbakat már törölték is ...

Szóval te sem vagy egy rendes fiú.
  • NessieGraf
    És ő mit lát benned érdekesnek? Mert az ő részéről ugyanolyan furcsa, hogy egy nála idősebb férfival jár, csak megszokottabb az átlagnál.

Addig egyébként, amíg velemkorúak, vagy nálam alig pár évvel idősebbek szemrehányóan néznek rám a buszon, ha ülök, ők meg állnak, nem hiszem, hogy aggódnom kéne a dolgaim miatt.

A párom kicsit idősebbnek látszik a koránál, engem meg akkor szoktak 40 körülinek nézni, mikor nagyon fáradt vagyok. És lehet, hogy furcsa, de nem szoktam foglalkozni az emberek korával. A baráti köröm 8 évestől 80 évesig terjed. A páromtól se kérdeztem meg a korát, mikor megismerkedtünk, azt meg bátran elhiheted, eszemben sem volt kezdeményezni.
  • Nandusz
    Nem, a barátnőm fiatalabb nálam, és nem 58 éves
  • NessieGraf
    Kiégett kettőnk közül maximum te lehetsz. Egyébként - ha megkérdezhetem - a barátnőd egyidős veled?
  • Nandusz
    Akkor is durva egy 38 éves kiégett nő egy élete előtt álló 18 éves sráccal... Továbbra is állítom, ha akkor az a 18 éves srác téged mint vén öreg 38 éves nyanyát kívánt meg, akkor vagy egy debil gyerek, vagy nincs semmilyen kapcsolatod. Azért ne akard már a nonszensz hülyeségeidet ráerőltetni itt másokra. Tudod én résen vagyok és sas szemem van, mint már korábban ezt említettem neked.
  • soulhunter
    ja, még 1 kiegészités: én azt tisztelem, aki kiérdemli azt, h tiszteljem (ez nemtől és kortol független amugy)...
    1 vadidegent nem fogok a hülye elvont baromságaiért tisztelni... remélem ezért megbocsáltasz óóó te bölcsek királyának hercegi császára :P
  • soulhunter
    kérném állitásod indoklását... ha nem megy, vagy csak annyit irsz, h "a stilusodbol ez jön le", stb stb, akkor sajnos ez igy üres vádaskodás marad, és tovább növeli azon nézetem, h a topic megérett a zárásra, mert:

1: a házigazda rendrakás helyett inkább uszitja 1más ellen az embereket
    2: tul sok a személyeskedés, az anyázás
    3: itt már minden megy, csak ON nem...
    4: sajnos már megint igazam van, mint eddig is :)

az első 3 indok már bőven indokolttá teszi, h a topic bezárásra legyen itélve...

ezen hszem nem szeretném, ha ki lenne törölve, mert sajnos az további erősitést adna, h igazam van :)
  • NessieGraf
    Attól hogy te öregebb vagy, mint az anyakönyvi kivonatod, még nem mindenki van így. Azon kívül nem írtam 20 évet, csak majdnem 20-at. Ezen felül amikor 17 volt már közeledett a kapcsolat a mostanihoz. Valós, összeköltözéses változat 18 éves korára lett.

Ezzel szemben nem tartozom magyarázattal, főleg nem neked. Az, hogy valami számodra szokatlan még nem kérdőjelezi meg más erkölcsi alapjait, hozzáállást. Úgyhogy véleményed változatlanul parisztokratikus alapokon nyugszik.

Te képes lennél arra is, hogyha valamelyik szülőd özvegyen maradna elvárd tőle: maradjon magányos, mert szerinted így szokás, ezért így helyes.
  • Nandusz
    Múltkor még 17 éves volt a párod, amikor összejöttetek (hagy ne keressem ki az ominózus hsz-edet, de ha nagyon akarod, kikeresem) és akkor voltál te 37 éves. Elmondásod szerint 20 éve tart ez a kapcsolat, tehát most 57 éves vagy (a mostani újabb verzió, meg a matematika szerint 58). Na most ha te nem érted a matematikát, attól még az köszöni szépen jól van (ellenben veled). Tehát vagy hazudsz, vagy nincs semmiféle kapcsolatod. Ráadásul az adatlapodon 50-55 éves kor szerepel. Tehát ha mind igaz, amit eddig állítottál magadról, akkor nem 18 éves volt a gyerkőc, amikor összejöttél vele, hanem 10-15 éves intervallumban mozgó.
    Tehát itt mindenki állíthat RÓLAD véleményt ezen bizonyítási elv és az általad elhangzottak alapján, viszont te SENKIRŐL nem állíthatsz semmit sem. Egész egyszerűen azért mert nincs ehhez ERKÖLCSI alapod. De nagyon nincs.

Ui.: Másfelől meg tudod kit hülyíts azzal, hogy egy 17 (de a mostani verzió szerint 18) éves srác majd összejön egy 37-38 éves nénivel. Ezt bemesélheted bárkinek, de nem nekem mami. Max. abban az esetben, ha full debil gyerekről van szó. Sajnos ez az igazság. A matematika nem hazudik (ellentétben persze veled)
  • NessieGraf
    Nos Rita, Nandusz és Jacky! Ti kívántátok.

Nandusz! Te vagy itt az, aki önmagadon kívül senkit és semmit nem tisztel. Neked sakkmérkőzésen a helyed, nem a világos oldalon. Ha a barátnőddel is így kommunikálsz, mint itt azokkal, akik nem értenek egyet veled, még jobban sajnálom, hogy téged megismert, mint eddig. Emellett ellentétben a te ábrándjaiddal: Kraawz esetében több van a háttérben, mint lángolás. Úgyhogy változatlanul semmit se értesz, semmin se gondolkodsz és semmit se érzel önmagad imádatán kívül.

Rita! Te a világon semmit nem tudsz az emberi kapcsolatokról. Nem csodálkoznék ha a párod hamarosan elhajtana amiért folyton zaklatod és erőszakoskodsz vele. Egyébként a párom 18 éves volt mikor összejöttünk. Az csak része a történetnek, hogy addigra évek óta ismertük egymást.

Jacky! Nyugodtan erőlködj. Sajnálattal vagyok kénytelen megállapítani, hogy téged előbb-utóbb elér a gondolkodás. Próbálj nyitottabb lenni, mielőtt az egész világod összeomlik, ha ez bekövetkezik.
  • salsoul
    Akkor miből is áll a hozzászólások min 80%-a?
  • Nandusz
    1. Senki nem felejtett el semmit elolvasni és értelmezni.
    2. Semmit köszönet nem illet titeket a kihalás elkerülése miatt, max. amiatt, hogy felvállaltátok az alaptalan, minden gondolkodást nélkülöző hozzászólásaitokkal az egyfajta szobabohóc-duó szerepét.
  • salsoul
    Attól, hogy nem érted hogy pl hogy kell a matematikában hatványozni, a hatványozás köszöni szépen nagyon jól érzi magát.

Ne feledd kraawz sztorijától mindenki elkezdett ájuldozni, hóóó váóóó.
    És utána mintha mindeki elfelejtette volna elolvasni és értelmezni azt ami a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1215332834&no=3956]#3956-ban[/URL] írt.
  • salsoul
    #4048:
    Nem tartom meg. Szükségét érzem - jelen esetben.
    /Főleg mikor valaki kiérdemli/
    Egyébként nőnek érzed magad?

Vannak nőnemű emberek és vannak a Nők. Ez utóbbiból rettentően kevés van. Az utóbbiak úgy viselkednek, olyan a kisurgázásuk, hogy még a legtahóbb csöves ember sem tud nem tiszteletteljesen hozzájuk szólni.
    De látom már rémálmaid vanna tőlem és az idegösszeroppanás határán állsz. Mu-ha-ha.

A metrón is mindenkinek beszólsz ha kell ha nem?

Úgy látom, gyakorlatilag ezen kívül mással nem tudsz előjönni, mint Jacky az én esetemben az köteles sztorival.

A topik már régen nem a topik címéről szól.
    Talán ha 100 hozzászólásnak van köze hozzá...

Ez a topik már rég kihalat.
    Azért van csak életben mert én és NessieGraf az álláspontunkkal borzoljuk a kedélyeket.
    Az elmúlt egy oldalon is meg lehet nézni, hány hozzászólást tettetek hozzá topikhoz, s abból mennyi volt a topik címéhez kapcsolódó és mennyi a "személyünk jellemzése".
  • [HUN]FaTaL
    Aha persze :D
  • Nandusz
    Azért ez ismét egy hatalmas nagy BENYALÁS. Tekintettel arra, hogy eddig a kraawzéhoz hasonló eseteknél (ahol a lángolás volt a fő motiváló erő), ott óvatosságra intettél mindenkit (gondolom fanyar irigységedből adódóan). Érdekes mód kraawz elmesélt egy sztorit cirka EGY hsz-ben, majd te alaposan rátekeredtél mint egy kígyó. Másnál miért intetted óvatosságra, meg miért hívtad fel a figyelmet a múlandóságra? Ugyanezzel az erővel kraawzot is figyelmeztethetted volna, hogy ugyan nehogy azt higgye már, hogy ez örökös lesz, meg hasonló pesszimista dumákat.
    Gondolom azért nem tetted ezt, mert már túl sok lett volna neked azon emberekkel való ideológiai szembehelyezkedés, akik élvezik/csinálják/megélik egészségesen a párkapcsolatot.
    Ezért sem értette egyébként sem Jacky, sem Rita sem korábban, hogy miként kerülhetett ő a felsoroltjaid közé, amikor homlok egyenest máshogy éli meg a szerelmi életét mint ti ketten salsullal (ha egyáltalán megéltek valamit---> erre kicsi az esély).
  • Rundstedt17
    Na persze
  • Rita79
    Azért halt az ki, mert rendes lányt találni könnyebb!