8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • soulhunter
    nem emléxem rá, h fenyegetőztem vna...
    ha mégis, akkor szeretnék vmi hivatkozási pontot is látni :P
    a topic helyzetleirása meg nem flém, mivel az legalább konkrétan a topicrol szol :P

amugy azért tüntem el mostanában, mer tod, nekem még mindig van 1 kapcsolatom, és szeretnék inkább Vele lenni, minth ide irogassak :)
  • NessieGraf
    Mert nem a jelenlegi párom volt a férjem. A volt férjem pontosan 1,5 évvel idősebb nálam. És a mai napig a barátom - nem az ágyban.
  • Rita79
    Örülök, hogy újra köztünk vagy, már hiányoltam a flémelő hsz-eidet, mert mostanában nem volt nagyon mit kitörölni.
    Remélem nem fogsz megint elkezdeni fenyegetőzni, mert azt nem szeretem.
    Egyébként azt írsz, amit akarsz.....
  • Rita79
    Elolvastam a hétvégi "termést", szerintem semmi gond nincs a hsz-ekkel, mint ahogy egy modi is mondta már nekem, ez a téma majdnem olyan, mint a gumiszoba, tehát akkor minek is kellene kitörölnöm egy-két személyeskedő hsz-t?

Néha elszakad a cérna, irogatunk egymásnak ezt-azt, de ettől lesz még személyesebb a dolog, nem kell itt nyalakodni, de ezt már mondtam.

A korkülömbségről annyit, hogy még ha nem is a férfi az idősebb, azért maradjunk meg annál, hogy közel egy idősek legyenek.
    De, mint látjuk, vannak, akik a jóval fiatalabbakat szeretik, /Nessi/, csak hát ott is hibádzik az a dolog, hogy ugye a férje nem lehetett nála 20 évvel fiatalabb jóval 20 évvel ezelőtt, mert akkor ugye a férje a csecsemőkorban lett volna még.....
    Tehát ez az állításod sem igaz Nessi, hogy neked mindig is a fiatalabb faszik jöttek be, mert ugye, akkor hogy-hogy hozzámentél valaha egy veled egykorú férfihoz???????????
  • soulhunter
    tök jo, h senki nem veszi észre, h én nem személyeskedem, nem anyázok, csupán a topic jelenlegi helyzeteit villantom fel...
    mert igen, én le merem irni, amit látok, olvasok, és nem is kivánok válaszolni senkinek, mer amugy sincs értelme
    dzseki meg most bevágta a durcit, mer nem kötöttem bele, hanem válaszomban indoklást adtam a close topic parancsra :)

amugy tök jo, látom már kezdi mindenki átvenni (ezt is tőlem ugyebár - hehehe) a /ignore XY parancsot :D

mégiscsak jo tanár vok, ugye-ugye?
  • NessieGraf
    Szerintem vissza kéne olvasnod azt is, amiket magad írsz. Nem áll szándékomban személyeskedni, de nem hiszem, hogy el kell tűrnöm bárki modortalan sértegetését.

És ezen kívül: Bár fogalmad sincs arról, hogy amit magamról mondok, abból mi helytálló és mi nem, te látsz egy számot, az alapján általánosítasz. Abszolút helytelen. Mondott rólam valaki olyat, ami szerinted sértő, rögtön szajkózod.

Ezek alapján nem értem a válaszod.

Az általad elmondottak alapján valószínűnek tartom, hogy a szüleid együtt vannak. Mit gondolsz? Melyikük undorodik a másiktól azért, mert elmúlt néhány év?

Mert az én szüleim még 70 éves korukban is aktívak voltak szexuálisan. Apám szerelmes lett anyám halála után, de nem volt képes szexuális kapcsolatra. Azt mondta erről: mindig anyád jut eszembe, nem tudok másik nőhöz nyúlni. És ugye anyám nem 20 éves volt, mikor meghalt. Lehet, hogy a szexuális vágy is sokkal összetettebb dolog, mint a jó nő / jó pasi?
  • zoliapu
    Szerintem a dohányzás és az alkohol is elfogadható lehet munkahelyi ártalom pl. ismerősöm jobban tud gondolkozni ha megiszik egy sört vagy rágyújt egy cigire. Az igaz ha valaki azt mondja nekem, hogy alkalmanként dohányzik az azt jelenti kemény bagós. Vagy a vékony vagyok az azt jelenti közepes testalkatú :)
  • salsoul
    Okés, csak az ember hajlamos arra, hogy hú milyen jó csaj de mikor kinyitja a száját.. hát... hát... de azért ez még belefér... legyen...
    Kicsit rendetlen is, hát istenem ez is belefér még stb stb stb

#4124 kapcsán: lássuk be, a hangnemmel neked is vannak problémáid, nem kicsit...
    /ha gondolod mondhatok #hsz számokat.../
  • Jacky
    Nektek volt már olyan, hogy láttatok egy lányt, nem volt szimpatikus ill. közömbös volt, aztán ahogy múlt az idő és beszélgettetek, megismerted, kiderült hogy nagyon aranyos, szimpatikus?
    (Nekem nemrég volt egy ilyen, igaz hogy csak jóbarátság lett belőle, de ez most nem lényeges a téma szempontjából)
  • Jacky
    Ha meglátok egy nőt az utcán, aki tetszik, arra gondolok hú de jó nő, azta mennyire jó lenne vele megismerkedni.
    Ettől függetlenül, ha megismerkedem vele és kinyitja a száját, nem biztos, hogy továbbra is kívánni fogom, mert lehet, hogy akkora hátrányát ismerem meg, amit nem ellensúlyoz semmiféle testi pozitívum.
  • Jacky
    Egy kicsit mintha kevernéd a vágyat a szerelemmel. Az csak egy része ám.

#4121-re való hozzászólásodra: Így talán lenyugszanak a kedélyek ha nem szólok hozzájuk. Mivel nem bírnak normális hangnemben, stílusban írni, csak nagyképűen vagy iszonyatosan ordenáré támadó módon, én meg ismerem önmagam, hogy nem hagynám.
  • salsoul
    Én egy másik fórumon egy másik általam nyitott topikban voltam moderátor, ahol ráadásként a beírás nem volt regisztrációhoz kötve.
    Ott is elszabadultak dolgok, hiába kértem, hogy a politizálást mellőzük nem sikrült mellőzni. Törölgetéssel gyakorlatilag a topik hozzászólásainak többségét törölnöm kellett volna. De ha ezt megtettem volna összefüggéstelenek lettek volna a hozzászólások.
    A másik megoldás a topikzárás lett volna, de az ismét nem a problémát oldotta volna meg.
    Mert időközben meg nagyon jó gondolatok merültek fel.
    Végül, hagytam az egészet.

-fav-okat illetően meg 5-10 db belőle nem hiszem, hogy marhára mérvadó lenne.
    Úgyis mindenki visszajár attól független. S van aki már kétszer háromszor is elsütötte.

És ha elsőre tetszik akkor az ember mindent el fog követni, hogy másodikra és harmadikra is tetszen. Engedményeket fog tenni egy csomo józan ész érvből stb. És vissza is csatoltuk a témát a #4090-hez.

Az emberek személyét kell figyelmen kívül hagyni, és amit mondani akar - nem a stílusával - figyelembe venni. És arra reagálni. Nem a stílusára.
    Magamat tekintve ugyan olyan vagyok mint korábban, semmivel sem több vagy kevesebb, semmivel sem reménytelenebb vagy reményteljesebb, attól hogy ping-pong labdaként pattogtatsz hol ide hol oda attól függően, hogy első benyomásra szimpatikus e számodra egy véleményem vagy sem.

/És ezt sem kötekedésnek írtam/
  • Dick Riddick
    Nem én vagyok a moderátor, de ez a véleményem.
    De kezdetnek nem rossz!
  • Jacky
    Legyen úgy. Mostantól figyelmen kívül hagyom nessiegraf és soulhunter írásait, véleményét.
    salsoulét még nem, mert mostanában normálisan tudtunk beszélgetni és nem kötözködött (annyira).
    Így jó lesz Dick?
  • Jacky
    soulhunter, te gondolkodj el azon, hogy megint tanúbizonyságát adtad a nagyképűségednek: "veled ellentétben vannak olyanok, akiknek van is mire nagyképünek lennie"

nessie: "az impotencia kérdés esetedben lehet szellemi jellegű is. Akkor meg már tényleg csak a nagy pofonokra építhetsz, hiszen írni még tudsz, tehát a kezed ép"
    És még én sértegetlek?
    Szépen beszélgettünk itt, te meg berontasz, mert nem elégített ki a fiatal barátod vagy elfogyott a nyugtatód és elkezdesz sértegetni.

#4114-re: Hát perszehogy elsőre tetszeni fog és nem azért mert okos. Hiszen akkor még nem is tudhatok róla semmit, csak annyit, hogy jól néz ki.
  • Dick Riddick
    Mindig elmegy a kedvem ettől a topictól.
    Nem hiszem el hogy értelmes emberek nem tudnak kulturáltan beszélgetni!
    Van két tábor akik ész nélkül osztják egymást, mint a középsulisok.
    Nem tanított meg benneteket senki normálisan vitatkozni?
    Nandusz, Jacky, Nessi, stb... vitaképtelen, kompromisszumképtelen emberek vagytok. És ezt az egymással való szóváltásaitokra értem. Értelmes ember nem veszi fel a másik stílusát, hanem vagy lelép vagy pedig figyelmen kívül hagyja. Vagy NORMÁLIS STÍLUSBAN REAGÁL! Nemtudom figyelte-e valaki hogy mostanában hogy hány -fav üzenet villant be? Szó szerint kinyírjátok a topicot. Én is írtam már korábban hogy nem nézek be többet, de úgy láttam lenyugodott a helyzet. Tévedtem. Érdekelt a téma, de itt nem lehet értelmesen beszélgetni. Ritának még annyit hogy a helyében MINDEN személyeskedő vagy durva hangvételű hsz-t könyörtelenül törölnék, függetlenül az írójától és az előzményektől. És akkor talán lenne még remény...

U.i.: -Fav
  • soulhunter
    a nagyképüség még nem jelenti azt, h nem tisztelem a nőket :P
    tudod, veled ellentétben vannak olyanok, akiknek van is mire nagyképünek lennie :P

egyébként nem nyalok salsoulnak, mer ha ezt tenném, igencsak megnőnének a hsz-eim számai.

gondolkodj el ezen
  • NessieGraf
    De csak azért osztjátok a pofonokat, mert csak ti ketten vagytok sakkfigurák a topikban. Én nem voltam veled se, Nandusszal se udvariatlan és személyeskedő. Az impotencia téma is csak az erőteljes tiltakozásod miatt merült fel.

Nem tehetek róla, de attól egyikőtöket se látom rendes fiúnak, hogy mindenkit leszóltok, aki más véleményen van mint ti. És ezt nyugodtan értheted arra: nemcsak velem viselkedtek így.

Emellett kulturálatlan viselkedéseddel, a hozzászólásokra reagálásaiddal már erősen elgondolkodtam azon is: ez az impotencia kérdés esetedben lehet szellemi jellegű is. Akkor meg már tényleg csak a nagy pofonokra építhetsz, hiszen írni még tudsz, tehát a kezed ép.
  • salsoul
    OFF is meg nem is.
    Az olvasótól függ, hogy lát-e benne olyat, amit fel tud használni párkapcsolathoz..

"Az egység egyesít, éspedig nem úgy, hogy a dolgokban levő egységet kiemelve, az azokban levő nemegységet elnyomja. Az Egység azáltal egyesít, hogy a dolgok között levő egységet állandóan teremti. Ez a megjegyzés igen fontos. Mert az Egység, ha a dolgokban levő nem egyesülő törekvést (tendenciát) elnyomná és ennek ellenére egységet akarna teremteni, az egység feltétlenül ál-egység lenne. Az ál-egység nem realizált egység, nem megvalósított, s így nem egység. A valódi egység a dolgokban levő minden tulajdonság számontartásával és fenntartásával teremti meg a dolgokban és a dolgok közt levő egységet. Az egyesítés kívülről egybeesik a belülről való egyesítéssel. Az egyesítés felszólításra, az egyesülés szabadon történik. Az egység megteremtésében a szabadság nem mellőzhető.

E tétel következménye igen nagy. Elképzelhető hogy Egység felszólítás, vagy kívülről való beavatkozás nélkül, esetleg spontán megvalósuljon. Erre már példa volt és van elég, de teljesen ki van zárva, hogy egyesülés szabad elhatározás nélkül történhessék. Az egyesülés művelete személyes (szabad) művelet.

Az egység csak szabadon (személyesen) egyesülő elemek között valósulhat meg. Erre példa az ál-egységek megteremtésének számos kísérlete és valamennyi kísérlet szánalomra méltó kudarca. A kívülről való egységesítés belső (szabad, személyes) egyesülő művelet nélkül az elemeket egymással nem egyesíti, hanem azt a helyzetet teremti, amelyben az elemek az egymás ellen felizgatott elkülönülés állapotába kerülnek.

BAADER azt mondja, hogy az egymással szabadon egyesülő elemek haladványának (történetének) az evolúció, az egymással kényszerből egyesülő elemek haladványának (történetének) a revolúció felel meg. A külső kényszer által teremtett ál-egységben a felizgatott elkülönülésben levő elemek izgalma egy ponton felrobban, s ez a robbanás a forradalom. A forradalom minden esetben ál-egységet robbant fel és pusztít el.

Az Egység csak az elemek között levő egyetértés alapján teremthető meg. Ez az egyetértés szabad művelet. A szabad műveletet az ember akkor végzi, ha integritása (egysége, egyszerisége, egyetlensége) intakt marad és maradhat. Bármilyen beavatkozás, amely az ember integritását érinti, azonnal mint dezintegráló erő (szám) jelentkezik, éspedig az ember (egyén) és a közösség területén egyaránt. - Ezzel az azonosság és az analógiás és az egység logikájának és az aritmológiának egymással összefüggő tárgyalása befejeződött.

Ki van zárva, hogy meg nem különböztetett elem a másikkal egységbe tudjon lépni. Legfeljebb vele összezavarodik. Ki van zárva, hogy az ember, aki nem teljesen szabad, a másikkal közösséget alkosson. Ki van zárva, hogy az emberben egység támadhasson az összes tulajdonságok és képességek tökéletes önállósága nélkül. Ha az elemek között egyenlőség van, az egység lehetetlen, mert az egyenlőség az egység megrablása. Minden demokrácia az emberi testvériség közösségének megrablása. Minden azonosság- (ellentét-) logika az egyetlen helyes emberi gondolkozás (közös áthatás) megrablása. Ezért a racionalista logika és a neki megfelelő demokrácia és szcientifizmus hiba és bűn. Ezért van minden racionalizmusnak és demokráciának rossz lelkiismerete. Nem lehetetlen, hogy a bizonyítási eljárás (ész meggyőzése) nem egyéb, mint a rossz lelkiismeret kompenzációja. Mert bizonyítási eljárás csak azóta van, amióta racionalista logika van.

A kettőt meg kell különböztetni, hogy egyesíteni lehessen, nem összezavarni, mert abból konfúzió támad. Így az eredmény nem az Egység, hanem a 0."
  • salsoul
    Most kicsit durva példát hozok /bár lehet nem ilyen vagy/: látsz az utcán egy jó nőt, nagy csöcsökkel, szép kerek hátsóval, csillogó gyönyörű szemekkel feszes ruhában valószínűleg első körben nem a józan ész erejét fogod bevetni, hanem valami egészen mást. És utána jön esetleg a józan ész, ha egyáltalán felül tud kerekedni azon a másikon
  • Jacky
    Előszörre nem nagyon tudod teljesen felmérni a másikat. Csak valamennyire lesz egy benyomásod róla. Szimpi-nem szimpi.
  • Jacky
    Már megint kezded a flémet?
    Arcodból vegyél vissza Flémnyanya!

Ha annyit nem értesz meg, hogy magamat hozom példának, mert mással nem példálózhatok, mivel nem ismerem a hálószobatitkait, akkor inkább fogd be!
    (Mi az, elfogyott a nyugtatód?)
    Hajnali 1 órakor, nem hinném hogy túl sokan vannak ebben a topicban. Úgyhogy ha más nem írt még hozzá, akkor talán ezért is lehet...

Impotencia? Max a barátodnak lehet ha rádnéz ..

Szinte kényszerítesz rá, hogy hasonló stílusban írjak vissza neked. De ha neked ez kell, megkaphatod, csak utána ne panaszkodj, ha tőlem is kapod a durva pofonokat, nemcsak Nandusztól.
  • salsoul
    Azért szerintem abban maradhatunk hogy ez elég felszínes gondolkodás amit nem igazán józan ész indít el.
  • NessieGraf
  • salsoul
    Válaszod másképp nem is lehetne.

A kulcs az analógiás gondolkodásban (látásban) van.
    Ami nem könnyű.

Az egyesüléshez (vegyület) a yin-nek és yang-nak is vegytisztának kell lennie. Egy kicsit több yang a yin-ben vagy fordítva és kész vége... a tökéletességet tekintve...

"A kínai hagyományban a Napnak az arany, a Holdnak az ezüst felel meg. Az arany a hím, a jang. Az ezüst a nő, a jin. Egy jang és egy jin teremti a középet: ez a jen.

A hindu hagyományban a radzsasz a hím, a tűz, a Nap. A tamasz a nő, a víz, a Hold. Radzsasz plusz tamasz egyenlő szattva. A szattva a közép.

Az alkímiában a sulphur a gyúlékony aktivitás, a hím, a sperma. A sal a passzív test, a nő, szülő. Sulphur megszorozva sallal adja a higanyt. A higany a közép."

ui: nemrég beszélgettem egy dohányossal a dohányzásról és iszogatásról, hogy mennyire rossz a dohányzás és a piálás. Ő azt mondta, hogy kis mértékben - egykét szál - azért mindenkép jó, meg kellemes. De a pia, az a legkisebb mértékben is gáz.
    Aztán beszélgettem egy italossal is aki elmondta, hogy egy kis pia - egy két sör - kell a jó hangulathoz [társaságbani oldottabbsághoz] de a dohányzás az a legkisebb mértékben is gáz.
  • Jacky
    Én is így gondolom, hogy 3-6 év az ideális korkülönbség egy férfi és egy nő között. Ez az optimális.
    Ha ennél több, nagyobb a kockázati tényező, hogy egyikük mást akar. Pld. ki akarja élni magát a fiatalabb. Vagy családot akar az idősebb, a fiatalabb meg még nem. Stb, stb.
  • NessieGraf
    Jacky! Te mered azt állítani, hogy mások azok, akik nem adják meg a kellő tiszteletet? Vergődsz itt, mint üregi nyúl a hálóban!

Az előző hsz-ed alapján: Se te, se a többi férfi ne akarja eldönteni, mit érezzen, gondoljon egy nő!

Engem soha nem érdekeltek a nálam idősebb férfiak. Akkor ez azt jelenti, hogy születésemkor is elmúltam 40 éves, vagy azt, hogy még most se vagyok.

Másik senkit nem szóltam le. A te szexuális teljesítőképességed meg végképp nem érdekel, úgyhogy nem is tudom, melyikünknek kéne visszavenni. Viszont a tiltakozásodból nekem, mint nőnek az jön le, hogy igen közel van számodra az impotencia, ha még eddig el nem ért.

Mert ha nem vennéd észre az itt lévő sok-sok fiú közül egy se vette magára - rajtad kívül. És helyesen tették, mert nem az ő ingük.
  • Jacky
    Talán azért nem találsz magadhoz való lányt, mert rossz a hozzáállásod.
    Ha jól emlékszem te voltál az, aki az öngyilkossággal fenyegetőző barátnő kezébe kötelet adnál.
    Ha nem te voltál, bocs.
  • Jacky
    Nem egészen, mert mint mondtam, közrejátszik a józan ész olyankor is, hiszen alapesetben amikor találkozik egy férfi és egy nő, felmérik egymást, látják a külsejét a másiknak, de látják az anyagi körülményeit is körülbelülre. Meg tudják becsülni jó esetben.
    Nem valószínű, hogy egy hölgy, aki csinosan felöltözve az Operába készül, hirtelen beleszeretne az Operaház előtt lézengő piszkos ruhás utcaseprőbe.

De mindez borul pld. netes ismerkedésnél. Ott adatlapból, levélből derül ki pár dolog. Vagy épp hazugság. Fénykép is lehet hamis.
  • Jacky
    1. A te véleményed jelen esetben nem mérvadó. Ha vetted volna a fáradságot és elolvasod az előző hsz-eket, ott éppen arról beszélgettünk, hogy ez 40 éves kor körül megfordul. Te meg már jócskán elmúltál 40 ..

2. Vegyél vissza az arcodból! A stílus maga az ember. Az ilyen hsz-ek miatt, mint ez, van a flémek többsége itt.
    Teljesen normálisan beszélgettünk itt, már egy jó ideje. Nem kéne megint elkezdeni az idiótaságot!

3. Én most lehet, hogy szexuálisan kevésbé vagyok teljesítőképes, mint voltam anno 20 éves koromban (bár marhára nem úgy érzem, szerintem nincs is így), DE úgy kielégítek egy nőt, akár többször is, ahogyan 20 éves koromban nem tudtam!!! Érted?
    Na ez a nem mindegy!
    Ez se jött össze most neked.
  • NessieGraf
    A méret nem változik, legfeljebb ha pocakot ereszt kisebbnek látszik :D

Volt egy kollégám. Annak mondta a doki, mikor elment hozzá, hogy itt is fáj, meg ott is fáj: - Ideje belátnia, már nem 20 éves!

Szerencsétlen bejött dolgozni, elmesélte, aztán kifakadt: - Hát tényleg nem vagyok már 20, de még 3 hónap múlva leszek csak 21!

Ő a szervek működése szempontjából korán öregedő típus. Esetében ízületek és emésztőszervek problémásak.

#4102 Vitatom a felette állt már ahol így gondolják. A világ nem csak Európa. Vitatnám azt is, ha azt mondanád: a nő felsőbbrendű, mert ez sem igaz. A nemek kiegészítik egymást.

A nap és hold kérdés: a Hold nem nőies, mi mondjuk annak a hozzá kapcsolódó napszak miatt. Az eredeti legenda úgy szól:

Először volt az egység. Abból kivált egy fénylő energia - a yang. A yin a yang másik oldala. Ha ők egyensúlyban vannak az egység fennállhat ma is.

Eszerint a yangot és a yint férfira és nőre fordítani nagyon erős leegyszerűsítése a dolgoknak.

Az, hogy te erre a 3-6 évre szavazol saját életedben, a te dolgod. A természet rendje viszont nem borul fel semmilyen más megoldás esetén sem. Hidd el, mindennek megvan az oka, funkciója. Mindketten elég kicsik vagyunk ahhoz, hogy ezt felmérhessük.
  • salsoul
    Egyébként érdekes ez az korkülönbség téma.

Játék a gondolatokkal:
    A természet rendjét és hierarchiáját érdemes megfigyelni.
    Akár hogy nézzük a férfi a nő felett áll a rendben(, ám ez nem a nő elnyomását jelenti, s aki ezellen tiltakozni szeretne az ne tegye mert nem érti azt amire én itt gondolok.)
    Aztán mint ahogy a Naphoz és a Holdhoz bizonyos tulajdonságok sorolhatók pl Nap - férfias, Hold nőies. Ugyan így - kérdésünket tekintve - a férfihoz és a nőhöz is: férfias az idősebbség' és nőies a fiatalabbság. És ezért lehet az, hogy egy párkapcsolatban az az ideálisabb - a tradíciók szerint (is) - ha a férfi idősebb mint a nő. Mert a férfi attól is férfi(bb') hogy idősebb a nő mellett és a nő attól is nő(bb'), hogy fiatalabb a férfi mellett. /Megjegyzés: 1. értelmes életkorú emberekről beszélünk. És 50 éves férfihoz nem lesz nőbb egy 14 éves nő. 2. itt kiinduló pont, hogy a férfitól lesz nő a nő, és a nőtől lesz férfi a férfi./
    Namost egy kapcsolatban előfurdulahat, hogy a nő az idősebb és a férfi a fiatalabb ám akkor a nő nem lesz vegytiszta nő és a férfi nem lesz vegytiszta férfi. Mindkettő szennyezett lesz. És amikor egy kívánt vegyületet szeretnénk létrehozni akkor a vegyületnek a minősége nagyban fog függeni a felhasznált anyagok tisztaságától...
    Tehát az idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolatban valahol borult a természet rejtett rendje. A férfi valahol nő és a nő valahol férfi.

Hogy mekkora lehet a korkülönbség arra vonatkozólag nem tudok gondolatsort előhozni.
    Véleményem szerint megengedett tartományként vonjunk le a férfi életkorából négy évet és ehhez képest plusz/minusz három év lehet hozzá a nő életkora. Én ideálisnak 3-6 év[vel fiatalabb nő] korkülönbséget tenném meg felnőtt emberekre nézve, ahol a felnőtt az aki 21. életévét már betöltötte.

Én saját esetemben eképpen élek.
  • kocsisgabor9999
    Mindig szeretem megkérdezni a nőket erről: A méret a lényeg? :)
  • NessieGraf
    Melyiket? Hogy nekem soha nem jöttek be a nálam idősebb pasik, vagy, hogy a férfiak teljesítőképessége igen hamar kezd csökkenni?

Mert mindkettő igaz, de az utóbbinál általában nem látványosan gyors a folyamat.
  • Dick Riddick
    Részemről ezt megcáfolnám.
  • NessieGraf
    Optimális az lenne, ha megpróbálnád megerőltetni magad és elfogadni: az élet nem csak sablonokból áll. Neked, mint férfinak lehet, hogy optimális egy fiatalabb nő. Nekem, mint nőnek erről más a véleményem. Főleg mivel megállapodott a látogatók nagy része abban, hogy a jó kapcsolathoz jó szex is jár. A férfiak szexuális teljesítőképessége 20-22 éves korban kezd csökkenni. További kérdésed?
  • kocsisgabor9999
    Itt vagyok én... 18 éves 185 cm 70 kg tudok főzni, csúnya sem vagyok. Mégsem találtam egy normális csajt ezalatt a 18 év alatt. Nem ellenzem az internetes párkeresést bár nekem nemigazán jött be. Majd talán a Dunántúlon találok egy belevalót. :D
  • salsoul
    Akkor a tudattalan (ill ösztönös) az optimális?

Mert abból amit mondasz én azt értem, hogy az összes mérlegelés inkább az ösztönök szüleménye mint a józan észé.

/nem kötekedés végett írok/
  • Jacky
    Bocsi srácok, de most mennem kell. Majd jövök. Remélem addigra véleményt alkot a női szekció is
  • Jacky
    Én olyan 38-ra tippelem kb.