8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#4052 Ugye, hogy milyen klassz kis topik ez?
Nem arról szól ez a fórum, hogy nyaljuk egymást, hanem, hogy elmondjuk a véleményünket, aki meg ezt nem meri, még a neten sem, az inkább ássa el magát!
Tehát elő a véleményekkel! -
#4051 Drága Nessi!
Csak úgy beugrott, hogy igaz, hogy nem vagyok 35 éves, mint amikor te megismerkedtél a 15!éves pároddal, de így fiatalabb fejjel is iszonyú gusztustalannak és betegesnek tartok egy ilyen kapcsolatot, amivel te itt példálózol.
Nekem nem tudna mit adni egy 15!éves fiúcska, tehát jobb, ha ezentúl mélyen hallgatsz arról, hogy mit is jelent egy párkapcsolat...... -
#4050 Te a metrón is elköszönsz, ha leszállsz? -
Jacky #4049 Zoliapu, itt van rögtön 2 embernek nem is igen nevezhető lény, aki egyáltalán nem tiszteli a nőket. salsoul és soulhunter.
Annak örülök, hogy te tiszteled őket. -
Jacky #4048 Gunyoros szövegedet tartsd meg magadnak!
Aki egy nővel itt így beszél, milyen az életben? -
#4047 Mivel azt mondtad ennyi volt, merek válaszolni erre:
Te megtaláltad és a módját is a megtartásának. Legalábbis az alapján, amiket mondtál. Ahogy elnézem, ez a módszer nem a rabláncon, nem is a külvilág ítéletén alapul.
Szerintem a ti kapcsolatotok alkalmas arra, hogy eldönthessétek: házasság, vagy együttélés, vagy majd kialakul.
Valószínűnek tartom, hogy azért szólaltál meg itt, mert ez a mód mindenki számára elérhető, de sokak számára egy életen át titok marad, te segíteni akartál: ne legyen az. Hidd el, sokan hallották, kivéve azokat, akiknek csak a saját hangjuk szól mindenhonnan.
Örülök, hogy erre jártál, köszönöm, hogy elmondtad néhány történeted. -
#4046 én már megtaláltam,az nem izgat :D -
#4045 Ajánlom a másik topikot (Ritka rendes lányt találni) , de ott kihalt minden... -
#4044 na,ez a topik is ennyi volt,viszlát :\ -
#4043 Csak, hogy védjem egy kicsit a mundért. Én mindig korrek voltam érzelmi területen a nőkkel, nem csaltam meg (itt a komoly kapcsoatokat értem), viszont forditva már volt rá precedens igaz bevalotta őszintén. Nem vagyok egy gazdag pasi, de mindent megadtam a barátnőimnek. Soha nem ütöttem meg senkit, (kivéve jogosan amikor katona voltam) főleg nem nőt.De, még a baráti körömben sem tudok olyanról aki nem tisztelte volna nőket. -
#4042 #4030, #4031, #4032:
Barátom, nagyobb gondolkodó vagy mint Platón -
#4041 Addig örülj magadnak, míg le nem írom a véleményem rólad. -
Nandusz #4040 Nem mondanád nyalizásnak, ha rólad, vagy a te véleményedről írtam volna ilyet, csak arról nem lehet.
Látom te is elszálltál magadtól itt nagy hisztériád közepette....ti.: a te véleményed RÓLAM, mindig is triviális volt, ha eddig ez nem esett volna le. Tehát szállj vissza a földre és ne próbálj olyan közegben mozogni, aminek még csak meg se tudod érteni az alap fundamentumát, nem hogy valamilyen szintű képviselője legyél).
Érdekes mód beszélsz (bocs zagyválsz) itt össze mindenféle ködös tudományt, amit szerinted jobb lenne, ha elfogadnék és tanulmányoznék....szal tök gáz, amik kijönnek belőled, építésre tuti nem alkalmas. Ellenben továbbra is állítom, hogy a korábbi klikkesedést előidéző felsorolásod KIFEJEZETTEN öncélú és a nagyképűségedet (ami nem tudom mire alapozott) támasztja alá. Igen, ott is ujjaid köré akartad csavarni a topik pár vehemens véleménnyel rendelkező alakját, azzal, hogy hihetetlen vastagon BENYALTÁL nekik.
Gratula mami. (gondolod folytathatjuk) -
#4039 Sziasztok.
Neha atolvasgatom a hsz-eket itt,erdekelt mirol szol a topik./na meg a flame is klassz nagyon :D /
Maradok ugyan readonly modban,azonban meg kell jegyeznem hogy a Hozzad,hozzatok hasonlo emberek miatt tud izgalmas es kihivasokkal teli lenni az elet.Az itt sokak altal leszolt,lenezett es szapult velemenyek sokkal tanulsagosabb es bolcsebb gondolatokat tartalmaznak mint a hetkoznapi es baromi naiv emberi elkepzelesek.Ugyhogy nem feladni az egyebkent gyakran kilatastalannak tuno harcot a 'normalis' elvarasokkal. -
#4038 nah, azért letisztáznék vmit:
1: nekem nem nyalizott senki, és amugy is rühellem, ha nyaliznak
2:
itt tényleg csak 2 tábor van:
1ik tábor tagjai a köviket irják:
- én vok ez + az, ezért igy + ugy kell tisztelni
másik tábor tagjai:
- én meg ilyen vok, meg olyan, ha nem tetszik, akkor is el kéne fogadni
erre az első tábor nekiugrott a másodiknak, h merészel nem ugy gondolkodni, s mi több, ÁTÉLNI DOLGOKAT ÚGY, mint ők...
de tjátok, én azért nem szolok semmit, mert nincs értelme, mer süket szemekre találnék, meg amugy is...
tök felesleges...
ti meg szapuljátok csak 1mást, majd akkor csapok le rátok, hamár kellőképpen legyengitettétek 1mást
nos, akkor következzék a 3. menet :) -
#4037 Soha nem nyaliztam. Véleményt nyilvánítottam arról, hogy sokkal szimpatikusabbak az őszinte érzésű, gondolkodású, romantikájú emberek, mint azok, akik ezt meg sem közelítik.
Nem mondanád nyalizásnak, ha rólad, vagy a te véleményedről írtam volna ilyet, csak arról nem lehet. -
#4036 Tévedsz. Igen, ők olyanok csak a te megfigyelőképességeddel vannak komoly problémák. -
#4035 Azt hiszem én is elvesztettem... Majd szólj ha megtaláltad. -
Jacky #4034 Jó nagy marhaságok az biztos. -
#4033 "Boldog kapcsolat azok között jöhet létre akik nem vágynak kapcsolatra stb.
a nem törődés törődés, a törődés nem tötődés."
Ez a két "kedvencem"!
LOOOOOOOL! -
Jacky #4032 Megint g..ciskedsz. -
Jacky #4031 Ez egy nagy ökörség. -
Jacky #4030 Nem bírod abbahagyni? -
Jacky #4029 Ne aggódj, a lányok értékelik a normálisat, rendeset, okosat.
Az hogy a 20 év alattiak nem, azon nem lehet csodálkozni. -
#4028 Kizárt dolog.
Tudom, hogy hülyén fogok meghalni s sajnos ez ellen nincs mit tennem. -
#4027 En azt hiszem elvesztettem a fonalat... uberlenyek, meg matek. Majd kesobb ujabb probat teszek :D -
#4026 Ami neked már megvan ugye te "bölcsek bölcse"? -
#4025 Ettől sem vagyok über lénye.
Mint ahogy nem überlény az sem aki tudja a metekot és az sem aki nem tudja.
Tanulás, és gyakorlat kell csak... -
#4024 Ezt másképp nem is gondolhatnád, teljesen rendben van.
Senki sem úgy jön a világra, hogy rögtön keni-vágja az ABC-t és a matematikát. -
#4023 Félreértettél.
Nekem tetszik ez a szókimondó stílus és legalább értem is, nem úgy mint egyesek fenkölt filozófálgatását. -
#4022 Ja emellett az sg nagy része olyan mint egy aréna :) senki sem kímél senkit, tehát ez alapbeállítás sg-n :D
Nem véletlenül a flém fellegvára az sg. -
#4021 Ebben az esetben el lehet felejteni az ember szabad akaratát. -
#4020 Meg én is, mert ez úgy b@romság, ahogy van! -
#4019 Hát a hülyeséget/szart utálom ja, abba belekötök de sztem ez normális. És ezt is normális hangnemben teszem, az oltás az egetrengető hülyeségeknél, meg az értetlenkedésnél jön be.
De nem csinálom azt hogy valakinek nem tetszik a feje, vagy a hobbija, vagy a ruhája azt elkezdek kötekedni vele, meg rászállok... -
#4018 Félreértesz.
Mondtam én hogy ugyan olyan szarházi vagyok mint más.
A lecke nem tanítás volt hanem egy paradox mondat értelmezése.
Gazdagok szegények.
Boldogok boldogtalanok.
Boldog kapcsolat azok között jöhet létre akik nem vágynak kapcsolatra stb.
A legjobb király az a király aki semmi pénzért sem lenne király.
A halhatatlan halandó, a halandó halhatatlan.
A jóllakás az éhség.
Ebben semmi bölcsesség és übergondolat nincs.
Csupán paradox dolgok, mint az, hogy
a nem törődés törődés, a törődés nem tötődés.
Persze most jön, hogy én tiszta hülye vagyok mert esetleg nem értitek meg ezeket a paradox dolgokat. Ennek a fajta meg nem értésnek Jacky a legnagyobb mestere.
-
#4017 Neked is van ám egy stílusod!
Más topikokban sem kíméled a népet.... -
#4016 Énis utáltam a "faszagyerekeket" bár én mindig visszaszóltam, és ütöttem, de soha nem én kezdtem, meg nem is volt bátyám :D úgyhogy egy idő után mindig a beszólogatásra redukálódott a dolog, persze soha nem én szóltam be először, és csak vissza valószínűleg azért ment ez végig, mert mindig visszavágtam, akik szépen csöndbe maradtak azokat hagyták, dehát ez van, én nem vagyok annyira nyugodt, nem bírom szó nélkül az ilyet.
De ezekkel a faszagyerekekkel ugye a suliban azért sokat voltam összezárva, még akkor is ha a "faszagyerekek" és a "kevésbé faszák" klikkesedtek, és pont láttam a "húdefaszamegtökösgyerekvagyok" csajozási technikákat, és bevált nekik (szétvertem ezt szétvertem azt, 220-al mentem,tökrészeg voltam, amihez hozzátartozik a direkt bemélyített hang, és az állatok párzási bőgéséhez hasonlítható hangeffektek :D)! Főleg a kurvás csajokat sikerült ezzel hatalmuk alá keríteni, de a nem kurvásak is, csak csinálták az "én nem vagyok olyan" színházat, nekik is tetszett.
Persze nagyon ritka az olyan lány akinek nem jön be ez, de akad. A többi meg csak sír, mikor magát szivatja és ilyenkor jönnek a tipikus "mindenpasiszemét" féle szövegek, amire én a "teszopatodmagadveddmárészre" szöveggel szoktam reagálni. -
#4015 Akkor térjünk a lényegre:
Tehát:
Tiszteletet csak az a férfi várjon el egy nőtől, aki maga is megadja azt.
Ha valaki bunkó, valszeg ugyanazt fogja visszakapni.
Ennek az ellenkezője, csak a plázacicák- és majmok világában fordul elő, akik mindent elviselnek némi anyagi támogatásért.
Tehát egy lány csak akkor fog aranyos cicus lenni, ha a párja mellett nőnek érezheti magát, így tudja csak kibontakoztatni nőiességét. -
#4014 mindegy most már irogatok majd ide is. -
#4013 egyrészt nem sírok, másrészt meg hú bazz rossz topicba írtam.