8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Jacky
    Egy kis közös főzicskélés, netán egy palack bort felbontva és elszopogatva..
    (Tudom Beast, kivéve te! :) )
  • soulhunter
    ja, és kedves házigazdanő!

ez úton szeretném felhivni a figyelmét a következőkre:
    - nem szakitottunk
    - még mindig várom azon kijelentésére a példákat, hol fenyegetőztem
    - még mindig nem fogok kimutatást késziteni arrol, mikor és meddig forumozok, ez a forumozok dolga, hogy figyelemmel kisérjenek
    - megvan az oka, hogy ma miért leszek jelen kisebb-nagyobb mexakitásokkal online
    - holnaptol ismét lehet hiányolni, v max extrém időpontokban leszek csak jelen :)
  • soulhunter
    fura...
    hamár szoba jöttek az idősebb nők a fiatalabb pasikkal...
    nos, nekem 2 kivétellel csak idősebb bnőim vtak (ez a mostani is idősebb) :P
    fura, de az idősebb nők sokkal komolyabban tják venni az embert, ha megkapják, amit akarnak :P
    a hülye kis 18-23 évesek (akik korban hozzám illenének) meg maradjanak csak a többi ócskának :)
    ja, itt megjegyezném, h az a 2 kapcsi tökéletesen rövid volt, mivel abban a korban még a csajok nem tják értékelni a jot, és fogalmuk sincs rola, h mi is kell nekik. én meg nem vok uri geller, se kutya, h a gondolataik szerint ugráljak és csováljam a farkam 1-1 buksisimiért

amugy MI is szoktunk 1ütt tevékenykedni a lakásban, mert mig Ő a konyhát vágja rendbe, addig én a szobát, és mig Ő a fürdőt + a wc-t, addig én az előszobát + a másik 2 szobát...
    nemtom, sztem ez tök normális dolog, a végén igy nem 1 napig tart a cihecuha, hanem csak fél napig.
    eztán lehet menni akárhova, v lehet akármit csinálni, és nem az van, h tyüüüüha, megint elment 1 nap, mig én csak gép előtt ültem és sörözgettem
    de az tuti, h a főzésbe be kell segitenem, mert csak én tom, h szeretem a kajákat :D és nem mindent lehet utolag hozzátenni, mint pl. a sot :P

és most nyugodtan lehet fikázni, h nem hullafáradtan, használhatatlan állapotban akarom látni este a párom, hanem már délutántol vele akarok lenni :P
  • Dick Riddick
    Szerintem azt írja hogy a közösen elvégzett házimunka által felszabadult időt tudják másra fordítani. Van is benne ráció, egy komplett lakástakarítás esetén órákra is rúghat.
    Bár én inkább egyedül csinálom ezeket a dolgokat, fele annyi idő alatt kész vagyok vele mintha segítenének...
    Bár társas takarítás, a csajon egy fekete combfix, egy kis kötényke, és egy tollseprű a kezében, hááát... nem is rossz, nem is rossz...
  • Jacky
    Van bizony alapja ennek a humornak. Sajnos.
  • Rundstedt17
    Sőt?
  • Rundstedt17
    Na ez az hobbi is létezik a világon akármennyire hihetetlen egyesek számára
  • Rita79
    Köszi szépen a frappáns összefoglalót, nem nem tudtak meggyőzni. Sőt...
  • Rita79
    "Te majd csináld egyedül mikor itt lesz az ideje"

Mire gondoltál? A takarításra? Már megint
    Ne haragudj, de nekem ez a takarítás téma nem az agyam középpontjában áll, mint ahogy a főzés sem.
    Pedig képzeld el, takarítok is, meg főzök is, de nem csinálok belőle napi problémát, hogy mikor, kivel, mennyit.......

A párommal meg SZÁMTALAN más dologgal töltjük a napot, amikor "felszabadul egy kis szabadidő!"

Egyébként miért unatkozna a párom például akkor, amikor én takarítok?
    Mert ő is csak azt szeretné és tudja éppen akkor csinálni?
    Képzeld el, vannak olyan férfiak, akiknek van olyan hobbijuk, amit tudnak művelni akkor, amikor én például felmosok.
  • NessieGraf
    Rita! Ne menj messzire otthonról!

Attól, hogy az értelmesen töltött idő alatt mivel foglalkozunk, ugye nem írtam le? De tudod, mit? Te majd csináld egyedül mikor itt lesz az ideje, aztán nézheted, merre ment a párod unatkozós idejében. Akkor lesz miért falba verdesni a fejedet. Nem mondhatod, hogy nem szóltunk többen előre!
  • BEAST #4164
  • Rundstedt17
    Foglaljuk össze szerintük a tökéletes kapcsolatban nem lehetnek lángok mert akkor úgyis vége lesz,illetve az együttlét alatt közös takarítást értenek,nem utolsósorban a fiatal normális férfiakhoz idősebb nők valók..Most őszintén ez nem győzött meg?
  • Rita79
    Mint eddig is láttuk, az ő érveik nekem nem sokat "használtak".
  • Rundstedt17
    Pedig olyan érveket vonultattak fel hogy nem kételkedhetsz az igazukban
  • Rita79
    Álljunk meg egy szóra!
    Engem nem bírtak meggyőzni....
  • Rundstedt17
    Pedig olvashattad minél tisztább a házad és minél serényebben takírat a párod annál jobban szeret.Így nincs sok jövője a kapcsolatodnak
  • Rita79
  • Rundstedt17
    Gondolj csak bele nincs is annál szebb és csodásabb amikor együtt takarítjátok ki a házat?.Oh maga az orgazmus
  • Rita79
  • Rundstedt17
    Hát nem örünél egy konyhatündérnek?
  • Rita79
    De várjál csak....
    A párja még nem érte el a 40-et!
    Hűha!
    Nemsokára a páromból konyhatündér lesz
  • Rita79

Igazad van!
    Tényleg!
    Hát én ezt ugye nem tudhatom, hogy 50 év felett ilyen közös programok elégítik ki egy pár életét
  • Rundstedt17
    A kort nem mondta lehet úgy értette hogy nyugdíjaskorba a legjobb közös időtöltés a házimunka.Gondolom a legintimebb pillanatuk pedig a közös galamb etetés?
  • Rundstedt17
  • Rita79
    Nessi tollából:
    "A közös házimunka például nemcsak az arra fordított időt csökkenti, hanem lehetőséget ad minkét félnek, hogy a felszabadult időt értelmesen töltse."

A házimunka a felszabadult idő értelmes eltöltése??????????
    LOOOOOOOOOOOL!
  • Rita79
    Már megint a közös házimunka
    Atyaúristen!
    Nektek tényleg más közös programotok nincs együtt, amit szívesen csináltok?
    Abból szűrítek le, hogy milyen pár vagytok, hogy mennyire jól tudtok együtt port törölni?
    Naaaaaa neeee!
    Együtt takarítok én is a párommal, dehát ha arra gondolok, hogy mennyire szeretem, nem az jut eszembe, hogy mennyire alaposan mosogat.....
  • Rundstedt17
    Jó a gondolkodásod
  • Rita79
    Ti mindig a takarítással jöttök.....
    Ti minden estéteket ezzel töltitek vagy ennyire nem vigyáztok a rendre, hogy minden nap suvickoltok?
    Egyszer egy héten megcsinálod a dolgokat, az kizárt dolog, hogy hétköznap ezzel foglalatoskodtok, ha hazaértek.
    Az meg még durvább, hogy akkor jó egy pasi, ha besegít a házimunkában.
    Ez egy normális hozzáállás, de ettől még nem fogom magam hanyatt vágni.
    Meg egy kávétól sem, amit megfőz nekem, ha hazaérek.
    Inkább a napi szerelmes telefonhívásoktól, meg sms-ektől olvadok el, mert szerintem az egy férfitől nagyobb dolog, minthogy mosogasson.
    Elmosogatok majd én.
    De ha gondol rám a nap folyamán, akár többször is, az nekem mindennél nagyobb bizonyíték.
  • Rita79
  • NessieGraf
    Nekem az a véleményem - változatlanul - hogy az idősebb férfi / fiatalabb nő a férfiak bizonyos csoportja szerint ideális. Azt tapasztaltam, hogy azok a férfiak, akik nem szeretik a plázajárást, disco jellegű szórakozóhelyeket, azok szívesebben keresnek olyan nőt, aki szintén nem.

Miután a fiatalok között "trendi" ez a stílus, nemigen találkoznak olyannal saját korosztályukból, aki a külcsínen kívül is mutat valamit, ezért másfelé fordulnak.

Mert valljuk be, a nők többsége elkelés előtt villogni próbál, amikor elkelt, tapad, mint a bogáncs, amikor feleség lesz, jön a mit főzzek stílus - otthonkában. Én amikor ezt látom, nagyon örülök, hogy nem férfinak születtem, mert mindháromtól felállna a hátamon a szőr.

A közös házimunka például nemcsak az arra fordított időt csökkenti, hanem lehetőséget ad minkét félnek, hogy a felszabadult időt értelmesen töltse. Akár közösen, akár nem. A nem együtt töltött időbe nálam beletartozik például az olvasás is, mikor csak fizikailag vagyok a környezetemmel egy helyszínen. Viszont remek kikapcsolódás.
  • chhaya #4144
    tipikus házasságos humor, de szerintetek van valóságalapja?

"A nő a házasság elején azt reméli, hogy a férfi meg fog változni, de téved.
    A férfi a házasság elején azt reméli, hogy a nő nem fog megváltozni, de téved."
  • chhaya #4143
    nekem nagyon sokszor van ilyen, meg fordítva is.
    szerintem elég rossz hozzáállás az, hogy valaki első látásre/beszélgetésre kialakít egy véleményt a másikról, aztán ha néger kölykök potyognak az egéből, akkor sem hajlandó rajta változtatni. ha szimpatikus volt és vmi negatívuma derül ki, akkor úgyis mentegetni fogja, elnézni neki. ha ellenszenves volt, akkor semmi nem lesz elég jó, bármit is fog csinálni. sajnos nagyon sokan ilyenek. :( (nem célozgatok ááám.)
    nekem viszonylag gyakran alakul a véleményem másokról, annak függvényében, hogy mit tesz/mond az illető. de ha szimpatikus nem is lesz, a jó tulajdonságait attól még képes vagyok elismerni...
  • chhaya #4142
    ahogy a férfiak is lepontozzák a nőket. :P
  • chhaya #4141
    "És olyakor többet lehet kedveskedni pl a házimunkába való besegítéssel mint egy csokival és pár szerelmes telefonnal meg esemessel."

na ezzel is egyet tudok érteni! van nekem is mit csinálnom egész nap, és attól nem lesz több kedvem mosogatni meg takarítani, ha ellőtte kaptam egy szívhez szóló sms-t vagy egy szelet csokit. persze örülök annak is, nem arról van szó... ki nem örül neki... túlzásba vinni viszont nem kell, pl. a napi többszöri telefonbeszélgetés, főleg ha találkozunk este, az kicsit (nekem) sok. ezen nem múlik igazából semmi. de ha a napi teendők mellett egyedül kell otthon is mindent csinálnom, az azért már... jobban örülök, ha abban segít.
  • chhaya #4140
    de vannak olyanok, akikről ránézésre meg nem mondanád, hány évesek! pölö, anyám most 51 éves lesz, egy volt kolleganője 24. az egyik szállító, akivel viszonylag gyakran találkozik, simán egykorúaknak nézte őket, mer anyám 10 évet minimum letagadhatna... amúgy senki nem szokta elhinni neki, hogy már elmúlt 50 és van két huszonéves gyereke. :) ahogy 80 éves nagymamámat is hatvanakármennyinek szokták nézni. nem olyan hihetetlen dolog ez. fordítva is működik, nézhet ki egy ember sokkal idősebbnek a koránál.
  • chhaya #4139
    a szép emberekkel általában mindenki sokkal elnézőbb, pláne az ellentétes nem képviselői. ez már csak így van. ;(
  • zoliapu
    Én kérek elnézést.
  • Nandusz
    Készíts precíz kimutatást az elmúlt két heted belépéseiről.
  • soulhunter
    légyszives nézd meg az irásaim (belépéseim időpontjainak) gyakoriságait + időpontjait...
    aztán gondolkodj, mielőtt ujabb hülyeséget kérdezel...
  • Rita79
    Akkor mostanság szakítottatok, hogy újra itt irogatsz?