8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Dick Riddick
  • Jacky
    Nem, ebben egyetértünk Daffit.
  • Jacky
    Az tuti, hogy ha jó hangulatban telik el, nem fogsz legközelebb se tiltakozni ellene. Ha meg esetleg más is történik közben, hát istenem, van ez így, hogy megjön az ember kedve bizonyos dolgokhoz, akár házimunka közben is.
    Kevés alkohol egyébként is vágyat gerjeszt!
  • Rita79
    Miért törölném?
    A gunyoros hsz-ben nincsen semmi rossz. Még mosolyogni is lehet rajta.

A bunkó beszólásokat törölgetem csak, azok meg nem tőled jönnek.....
  • Rita79
    Hát igen!
    A kívülről érkező ingereket meg kell tanulni a megfelelő helyre rakni.
  • Daffit
    Ha szerinted az, akkor legyél szíves és töröld. Nem akartam az lenni veled, épp elenkezőleg. Sajnálom.

A -fav-al kapcsolatban pedig az én hozzászólásomra válaszoltál, ezért vettem magamra.
  • NessieGraf
    Szerintem arról beszél. Talán úgy látja, mint nagyon sokan, hogy hiába kel fel és megy le a nap, egyesek csak a belülről jövő képeket látják.
  • Rita79
    Te szerinted mit csinálsz itt most éppen?
    A témáról beszélsz?
  • Rita79
    Nem rólad szólt elsősorban a hsz-em.
    Mint írtam is, olvass figyelmesebben, mert többes számban beszéltem, tehát nem csak rólad.
    A többi mondandód meg gunyoros, ezért nem válaszoltam rá.
  • Dick Riddick
    Persze, mert másokat is érdekel a téma, és megkockáztatom a -fav beírás a személyeskedésekre jön. Mint az enyém is. Egy darabig úgy néz ki nem egymás b*sztatása megy, lehet hozzászólni, de nem, 1 normális hozzászólásra megint 15 személyeskedő jut. És engem nem érdekel hogy x mennyire tartja szemétnek y-t. És mást sem, az tuti! Erre való a PM. Ott aztán mehet ami a csövön kifér. Vagy ha az itt az elvárt hogy sz*passuk a másikat, akkor át kell nevezni a topicot, és nincs gond.
  • Daffit
    Nem mondtam, hogy nem nézek be és azt sem, hogy nem írok többet, csak a múlt hét óta ritkábban nézek be ide (igaz ma folyamatosan, kár volt).

De megint hoztad a színvonalat, mert az első mondatnál tovább nem jutottál...
  • NessieGraf
    Mert én se vagyok itt mindig.
  • Rita79
    Tényleg nem értem ezeket.
    Én is szedtem már ki a kedvencekből topikot, de nem írtam be elötte, hogy /-fav, meg többet ide nem írok, meg ezentúl ezt nem olvasom, stb...../
    Röhej!!!!

A még durvább az, hogy el is köszön.
  • Sanyix
    háde mindig visszamászik az egér a topikra, az a kis tetű :)

vitáknál is főleg sg-n előfordul a "hülye vagy én befejeztem" lezárás, amiután 2 perccel tovább folytatja :D
  • Rita79
    Rengetegen jönnek ezzel a -fav topikolással!?
    Miért kell ezt bejelenteni?
    Ne írjon többet, aki nem akar, aztán kész.

De a legnagyobb poén az egészben, hogy még le is írják, hogy -fav topik, aztán irogatnak újra hosszabb, rövidebb idő múlva.

Engem nem érdekel, hogy hányan irogatnak, mennyire népszerű a topik vagy sem. Úgyhogy ezzel nem kell példálózni már sokadszorra.
    Akit érdekel a téma, az úgy is megjelenik folyamatosan, újra meg újra úgyhogy én csak nevetek...
    +fav
  • soulhunter
    magyarul: "Oszd meg, és uralkodj" :) ;)
  • zoliapu
    Mivel én szakács vagyok a főzést nem gond, amúgy már majd minden előrekészített, és robotgépek hada van a háztartásokban. Az én 70 m2 kis családiházam félkézzel rendbe vágom, de azért szeretem ha leányzó is aktivizálja magát.
  • Daffit
    Bocs, de mióta -fav a topik, így nem tudom, hogy mi volt az utolsó hozzászólás, amit olvastam. De remélem sikerült rávilágítanom, a mondandóm lényegére.

#4194: korlátolt felfogásod és a mondatok helytelen értelmezése nem az én problémám.

---

Egyet nem szabadna szem elől téveszteni: mindenki rendes fiú/lány valakiknek, az összes többinek meg nem. Mindenkinek más az elvárása magától is és a másiktól is egy kapcsolatban.

Soha nem állítottam, hogy pl. Rita és barátja nem rendes (bocs, hogy téged vettelek példának). Ők szeretik egymást és el tudják intézni a napi dolgokat és pont ez ami számít. Nem pedig az, hogy ki mennyi sms-t küld vagy együtt takarítanak vagy sem. Ezek mind lényegtelenek, mert szerintem csak az fontos, hogy a vágyaimnak megfeleljen és én is neki, ugyanakkor azt is tudom, hogy vágyaim nőjét sosem fogom megkapni, tehát engednem is kell belőlük.

Nekem olyan nő kell, aki nem várja el tőlem, hogy minden nap hívjam vagy sms-t küldjek, de azt értékelje, hogy segítek neki mindenben (ehhez a kötekedő fórumtársaknak (ugye Rundstedt) hozzá kell tennem, hogy a tínédzser szerelemből már kinőttem). Emiatt Ritának valszeg' én nem vagyok rendes fiú, de ez így helyes.

ui.: néhány fórumtársam miatt úgy érzem, hogy a mondataimat meg kell magyaráznom és még a magyarázatot is, mert képtelenek felfogni, hogyha azt írom, hogy kék az nem csak egy színárnyalatot jelent, hanem több ezret vagy milliót. Képtelenek meglátni a lényeget és csak kötekedni tudnak.
  • Rita79

Akkor én nem vagyok rendes
  • Dick Riddick
    Nekem azért az is elmond valamit egy csajról ha nem tud egyáltalán főzni, vagy nem veszi a kezébe a portörlőt, mert piszkos lesz a pici keze. Mint az olyan fickók akik még a motorolajhoz és gépzsírhoz is gumikesztyűben nyúlnak,jó hogy nem vegyvédelmi ruhában.
    Különben ez az egész takarítás dolog túl van lihegve. Ha külön csináljátok az sem gond, de ha a másik frusztrált, rosszkedvű vagy csak szimplán siet, és nem segítesz neki na az szemét dolog. Ha pedig azért segítesz mert szimplán jólesik neki, az is jó.
  • Sanyix
    Ejha.
  • Rundstedt17
    uppsz már megtörtént
  • Rundstedt17
    Vajon mi jöhet még ezek után?.Mindjárt levezetik hogy az a lány aki nem a konyhatündér fiúkra bukik az nem rendes
  • Rita79
    Dehogyisnem!
    Ritka rendes fiú=konyhatündér.
    Ide is eljutottunk.
    Dehát mindig tanul az ember valamit.
  • Rita79
    Te tényleg egy óvóda vagy!
    Kit érdekel a szerencsétlen csetes haverod?
    Nem gondolod, hogy lesz@rom, ezért nem keresem meg?
    Egyébként valszeg ugyanaz a stílusa, mint neked, ilyenből meg elég egy is
  • Rita79
    #4149 utolsó sora!aztán okíts!
    Egyébként nem vagy hülye, csak nem olvasol vissza!
  • soulhunter
    ue irtam le a kövi sorral:

"és most nyugodtan lehet fikázni, h nem hullafáradtan, használhatatlan állapotban akarom látni este a párom, hanem már délutántol vele akarok lenni :P "

:D
    köszönöm a megerősitést :)
    meglep, h nem NessieGraf v :)
  • Daffit
    Bocs, téged kifelejtettelek a felsorolásból. És igen nem érvényesek az újszülött csecsemőkre, a zigótákra, a szúnyogokra és még sok más élőlényre sem, csupán azokra az ÉRETT emberekre, akik hosszú távra (értsd: ásó, kapa, nagyharang) terveznek.
    Vannak emberek, akiket ez szintén nem zavar, mert a cseléd megcsinálja, vagy az igénytelenek, akiket nem zavar ha nincs főtt kaja, tiszta ruha, rendesen takarított lakás.
    Másrészről sehol sem említettem, hogy ez lenne a szerelem. Ez a törődés. A szerelem az más, csakhogy az idővel elmúlik és csak szeretet marad.
  • Rundstedt17
    Jah de amúgy megnézném hogy egy fiatal lányt mennyire érdekli hogy én mennyit segítek neki házimunkában...Aligha azért fog szeretni..szóval nem állja meg a helyét az amit mondasz.
  • Daffit
    Kedves Rita. Egy kicsit szűklátóan kezeled a főzés/takarítás problémát. Megpróbállak egy kicsit rávilágítani arra, amit a többiek próbálnának közölni. A mai világban is "elfogadott", hogy a nő most/főz/takarít. A mai nők többsége vagy nem ért hozzá, vagy nem jelent gondot és elvégzi ezeket a munkákat a férfit kihagyva belőle. Te az utóbbiak közé tartozol. 20 év múlva ha még ugyanaz a párod lesz és te fogod végezni ezeket a feladatot, akkor ez neked már kötelesség lesz, míg azt látod, hogy a párod a hobbiját végezheti, azaz szórakozik/pihen. Ekkor fel fog merülni a kérdés, hogy neked miért kell mosni/főzni/takarítani, miközben azt látod, hogy a párod henyél? Ha most nem fogod tudni rávenni őt, akkor 5-10-20 év múlva még nehezebb lesz. Mint tudjuk 5-10-20 év múlva te sem leszel fiatalabb és a tested már nem fogja azt kibírni, hogy a "kötelező" munka végén még elmenj a pároddal szórakozni (akár csak egy sétáról van is szó), jobban fog érdekelni, hogy ledölj pihenni. Ezek mellé nem is vettem azt, hogy ha gyereketek lesz, akkor lehet, hogy velük is te kell, hogy foglalkozz, mert a köztudatban a "nő dolga a gyereknevelés". Hidd el, hogy ekkor teljesen mindegy lesz, hogy hány sms-t fog küldeni a párod.
    A rendes fiúknak nem az a fontos, hogy sms-t küldjenek a párjuknak, hanem a hétköznapi mukákból is kivegyék a részüket. Erről egy mondás jut eszembe: A tettek hangosabbak a szavaknál!
    Persze ismerve a te és Jacky véleményét az elmúlt hozzászólásokból, én vagyok a hülye, az én k*r*a anyámat stb.
  • soulhunter
    Veszett Farkas nem fenyegetés volt, hanem tényközlés, miszerint te nem mersz vele beszélgetni...
    nem én vok az, aki fél megkeresni, szal ennyit erről is...
    de legyen ah akarod, én hallgatok :P
  • Rita79
    Csak annyit mondok neked, hogy "veszett farkas" és akkor egyből leesik szerintem neked a téma, de másnak is.
    Úgy hogy jobb, ha hallgatsz!
  • soulhunter
    oké, igazad van :)
    1-1 baki az én oldalamról is belefér :)
  • soulhunter
    még mindig várom a példákat, hol és mikor fenyegetőztem...
    és mivel igencsak tereled a témát, meg kell h állapitsam, sajnos csak üres szavaid vtak ezen feltételezések :P
  • Dick Riddick
    És a végén alig várom majd a "házimunkát", mi?
  • Jacky
    Te csodálkozol ezen? Az előzmények ismeretében?
  • BEAST #4178
    "nekem 2 kivétellel csak idősebb bnőim vtak (ez a mostani is idősebb) :P"

ez? ... a szohasznalat nem tul szerencses, tudom vannak emberek akik masokat targykent kezelnek, de te eppen eleted (jelenlegi) szerelmerol beszelsz ;p
  • Jacky
    Te nem lehetsz ember! Valami ufó biztos :)

Nőt se akarsz hajkurászni? Akkor tuti ufó és nem rendes fiú :)
    /search rendes lany /all
  • BEAST #4176
    es bort sem iszok!
  • Rita79
    Te nem képzelsz egy kicsit túl sokat magadról?
    Vedd már észre, hogy valszeg nem érdekel, hogy mikor irogatsz ide, ezért nem fogom nyálazgatni a hsz-eidet, meg nekem aztán nem hiányzol!