8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Nandusz
    és ezt a házigazda nem tja eltürni, h jobban átlátom a helyzetet

Maradjunk annyiban, hogy szerinted jobban látod át a helyzetet.
  • Nandusz
    Mert bőven van időm, hiszen lehet, hogy amit mondok üt, de mégsem én személyeskedek

Vegyük sorjába...
    - persze, hogy van időd, mert nyugdíjas vagy.
    - amit mondasz valóban üt, de nálam pl. a padló üt, amikor ledőlök a székről a röhögéstől az irományaid alapján.
    - de személyeskedsz, csak erre itt mindenki szarik...csak nem vetted még észre.
  • Nandusz
    Nem csak engem, másokat is folyamatosan alázol.

A baj az, hogy képtelen erre, max. vergődik. Leginkább magát alázza, viszont ezt sikerrel.
  • Nandusz
    kibannolni----->helyesen, kibanolni, tehát egy n. (sorry mami)
  • Nandusz
    Szerintem meg te mész ellen több milliárd ember emberi vágyának és a sajátos b@alfszságaiddal szemeteled itt a topikot.
  • Nandusz
    Ki az a veszett farkas?...én 6 éve vagyok chat.hu-s regisztrált, de eddig nem szartam be senkitől, veszett farkast is jégre tenném. Keressen meg, Nandusz a nick nevem. De mondd meg neki, hogy én csak 160 IQ felettieknek válaszolok priviben. Gondolom vf-nek van vagy 90 mi?
  • Nandusz
  • Nandusz
    - megvan az oka, hogy ma miért leszek jelen kisebb-nagyobb mexakitásokkal online ---> neked inkább a kisebb-nagyobb METAXÁSOK között lenne a helyed.

- holnaptol ismét lehet hiányolni, v max extrém időpontokban leszek csak jelen :) ---> és mégis mikor?..a nap 25. órájában?

- még mindig nem fogok kimutatást késziteni arrol, mikor és meddig forumozok, ez a forumozok dolga, hogy figyelemmel kisérjenek ---> elhiheted, mi vezetünk is rólad ilyet.
  • Nandusz
    Egyébként meg: Építsünk takarításra kapcsolatot, hátha ez a jövő.
  • Nandusz
    Te beszélsz szabadságról ,meg előírások nélküli életről. Hihetetlen gáz vagy néni. Az egész életed a te előírásaidnak megfelelő módon zajlik a párkapcsolatodban (emiatt is hagyott ott a férjed, akihez anno szerelemből mentél hozzá). Elvárásaid határozzák meg jelenlegi kapcsolatodat, ahol nyilvánvalóan te hordod a nadrágot (ezt más salsoul is kifejtette, hogy így KELL lennie egy ekkora korkülönbségű kapcsolatnál...én is osztom ezt a véleményét).
    Mert a te fixa ideád, hogy készítsük el az otthoni "terepet" párunknak, mert ez az igazi szeretet és tisztelet. Én meg azt mondom, hogy ez is része a szeretetnek, de igencsak frigid-impotens párra valló és leszűkülő cselekedet. A szerelem ennél sokkal többet jelent...igen ÉGETI az embert...és nem azt az érzetet táplálja benne, hogy minél többet töltsünk a párunktól egyedül és magányba (mint amit te és ideológiai partnered, salsoul ezt gyakran hangoztatja).

No mindegy is, szumma-szummárum, ideje lenne, ha számot vetnél magadról és életed érzelmi területéről és nem egy önnönmagad által kreált és jónak tartott beteges elmélet mögé bújnál. Számomra a párommal eltöltött minden perc ÉRTELMES és nem kell azt keresni, hogy hogyan tegyük azt ÉRTELMESSÉ. Az már végképp csak téged minősít, hogy neked ez a terület is nehézségeket okoz (bár mit kell ezen meglepődni, hisz a válásod ERRE is válasz).

Végső reagálásként azt említeném meg, hogy amiatt mert neked nem sikerült eljutnod egy plázába sem életed folyamán, amiatt nem kéne azt hinni az összes nálad fiatalabb, nőiesebb, normálisabb lányról, hogy hálózsákkal mennek a plázába és ott töltik életük túlnyomó részét. Igen vannaqk lányok 25-35 között is, akiknek nem kell ez, csak a párja szeretete és a kapcsolat építése.

Mert valljuk be, a nők többsége elkelés előtt villogni próbál, amikor elkelt, tapad, mint a bogáncs, amikor feleség lesz, jön a mit főzzek stílus - otthonkában. Én amikor ezt látom, nagyon örülök, hogy nem férfinak születtem, mert mindháromtól felállna a hátamon a szőr.
    Erre sajnos megint kénytelen vagyok a zsákutcába és futott és csőddel végződött házassági viszonyodra emlékeztetni. És egyben megértem a volt férjedet, hogy ott hagyott a pics@ba. Ilyen nőt, mint te, aki saját elveinek sulykolása a legfontosabb egy párkapcsolatban és ennek a másikra való ráerőltetése, az az én szememben nem nő, hanem egy kreált szerencsecsomag.
    Na meg sztem férfinak se lennél jó, mint ahogy nőnek sem vagy az, de nagyon nem. A hozzád hasonló stílusú férfiakat, mi FÉRFIAK tudod a perifériára sodorjuk, az élethez való alkalmatlanságuk miatt (illetve sodorják azok önmagukat oda).

Sajnos te sosem fogod megtudni, hogy milyen egy igazi férfi, mert sosem volt még dolgod ilyennel, egész egyszerűen azért, mert minden normális férfi undorodik tőled és messze elkerül (mi férfiak megérezzük ezt a nőkön, hogy melyiket kell szelektálni, ne aggódj...kevesen vagytok ilyen paradox nők, de épp ELEGEN, hogy kihányjon benneteket az egészséges férfi társadalom).

Tehát jobb lenne, ha számot vetnél magad gyümölcseiről és nem oktatgatnál itt senkit a ferde hajlamúságodból adódó elméleteidre.

• soulhunter
    kb...
    jelenlegi állásközvetités:
    - a /close topic parancsra megérett a topic :)
    - még mindig én vok a közellenség, mert tul sok az igazságtartalom a topicot jellemző megfigyelő hsz-eimben, és ezt a házigazda nem tja eltürni, h jobban átlátom a helyzetet, és nem borulok ki, akárh is uszitson ellenem bárkit is
    - még mindig az anyázás és kioktatás megy minden fronton, amiből szerencsére (és kivételesen) kimaradtam, továbbiakban is elhatárolom magam :)
    - és kb ennyi :)
  • HTS s3rg1nh00
    valaki összefoglalná a távollétem alatt született cirka 500 hsz tartalmát,vagy kitaláljam:egymás szokásos szapulása,kicsit kulturáltabb formába bújtatva?
  • SötétBarom
    Én vagyok az. Megvan!
  • NessieGraf
    Bölcs mondás!
  • Jacky
    Ki mint vet, úgy arat.
  • soulhunter
    mivan? nem birod az igazságot elviselni?
  • NessieGraf
    Tudod én csak ilyen ráérősen haladok. Mert bőven van időm, hiszen lehet, hogy amit mondok üt, de mégsem én személyeskedek. És lehet, hogy furcsa, de ha beteszek egy üzenetet a szeretetről, akkor azért használnak rá oda nem illő véleményeket, ha másról, akkor azért.

De én bőven ráérek. Az életemet kedvemre alakítottam, a kapcsolataim is arra szolgálnak. A közmegítélés nem bánt, sőt marhára nem érdekel. Aztán jönnek a beszólások azoktól, akik épp a mesebeli szamarat viszik a hátukon.

Gondolj bele: a hátralévő néhány évtizedben mindig lesznek olyanok, akik pontosan tudják, hogy se rosszat nem akarok nekik, se bántani őket, de mégis fájdalmas számukra belenézni a valóságba.

Ezért én mindenféle gyönyörű becézéseket kapok például azoktól az úriemberektől, akik végtelenségig tisztelettel bánnak embertársaikkal, különösen, ha azok nők. Ez annyira fáj nekik, hogy reggelente szemen köpködik magukat a tükörben. Ezt a stresszt meg le kell vezetni valakin.
  • Rundstedt17
    Érthetően és nem félreérthetően kellene fogalmazni.Ja kinőttél képzelem leírásod alapján legyen gyönyörű a lány illetve értékelje a segítségedet meg persze nem árt ha konyhatündér is okos meg hű is hozzád.Hm ez nem éppenséggel lehetetlen?
  • Rundstedt17
    Legalább él a topik
  • Rundstedt17
    Lehet hogy nem volt 100%-ékos?.
  • Rundstedt17
    Már megint nyugdíjas magyarázkodás?.Válaszod abszolút eltér a kérdéstől
  • Rundstedt17
    Vissza fog jönni csak éppen most duzog.Azt várja hogy most könyörögjenek hogy jöjjön vissza
  • Rundstedt17
    nélküled nem lesz ugyanaz a topik.De majd csak megleszünk
  • Jacky
    Nem kell ennyitől viszlátot mondani. Gyere vissza és mondd csak el a véleményedet. Éppen te mondtad annó, hogy ne törődjünk azzal, ha valaki személyeskedik, hagyjuk figyelmen kívül a személyeskedő hozzászólásokat. Erre épp te nem hagyod figyelmen kívül, aki ezt tanácsolta.
    Gyere vissza és mondd csak el a véleményedet! Ne érdekeljen, hogy ki mit huhog rá!
    Mindenkinek nem lehet megfelelni - ne felejtsd el!
  • Dick Riddick
    Értem. Bár ennél értelmesebb csajnak tartottalak.
    Akkor megmutatom hogyan kell végleg elköszönni:

Viszlát.
  • Jacky
    Ez teljesen így volt. Aztán csodálkozik amikor kap az arcába vissza mindent a Flémnyanya.
  • Jacky
    Bizony bizony, túl sokan partnerek itt a személyeskedéshez. Sőt, ők "generálják".
  • Rita79
    Én a válaszaimban csak a te személyeskedő hsz-eidre válaszolok úgy, hogy amit rám mondasz, azt fordítom ellened!
    Akkor kit kellene itt kibanolni?

Nézd már meg, hogy milyen dolgokkal sértegeted folyamatosan az embereket.
    Nem csak engem, másokat is folyamatosan alázol.
    Mind csak válaszol a beszólásaidra.
  • Rita79
    Ha te erre vársz, akkor drukkolok neked, hogy ennél nagyobb örömed az éledben ne legyen.
  • NessieGraf
    Te, de akkorát, hogy idáig hallatszott a puffanása. Mivel azt sem tudod, mit jelent a válás szó. És azt sem, hányféle oka van két ember útja szétválásának. Én a helyedben nem próbálnék számomra ismeretlen fogalmakat értelmezni.

Viszont a legjobban az szórakoztat ebben a topikban, hogy van mire várnom. Mert valószínűleg - személyeskedő és éretlen - viselkedése miatt innen fogják először kibannolni a topiknyitó házigazdát.
  • Rita79
    Nem egy!
  • soulhunter
    eltünt 1 100%ban igazságtartalmu hsz-em...
  • Rita79
    A személyeskedésről meg csak annyit!
    Azt nem lehet egy emberre ráfogni.
    Mindig kell hozzá egy partner.
    És azokból itt nagyon sok van.
  • Rita79
  • Dick Riddick
    Annyi a különbség hogy én más cicával foglalkozom.
  • Rita79
    Mellesleg nem nekem van a hátam mögött egy válás!
    Tehát akkor ki esett pofára?
  • Dick Riddick
    Nézd, döntsd el hogy miről szóljon a topic. Ha a címről, akkor nincs sok helye itt a folytonos személyeskedésnek. Ha viszont ez neked tetszik így, akkor bizony nekem nincs helyem itt.
  • Jacky
    Lehajol az asszony valami kis pormacskáért, te meg kedvet kapsz más "munkákat" is végezni
  • Rita79
    Látod ebben igazad van!
    Ez a hsz is a fülem mellé került.
    És ez nem vicc.
  • NessieGraf
    Te például a füled mellé szoktad ahogy elnézem.

Bár a viccet félretéve: Neked szent meggyőződésed, hogy többmilliárd ember által megtapasztaltak ellenére igazad van?

Nem baj, hogy sok olyan dolog van, ami előtt állsz még. A baj az, meg sem próbálod magadban elképzelni: mi lesz holnap?

De nem akarod meghallani a segítő hangokat, pedig jó néhányan mondtak már ilyen véleményeket a topikban. Te csak azokat a hangokat akarod meghallani, ezáltal csak azokat hallod meg, amik a mostani érzelmi + tapasztalati szintednek szimpatikusak. Ez is egy dolog, mert mindenki úgy ejti magát pofára a maga idején, ahogy neki az jólesik. Viszont - megbocsáss érte - beírsz egy sületlen hozzászólást. Aztán három másikon át örülsz neki. Végül felbiztatod azokat, akik lelkesen szoktak neked helyeselni: ugye milyen jót mondtál.

Viszont a mesebeli császár is meztelen volt, hiába mondták a fülének kedveset: "Felség! Milyen gyönyörű ruhája van!"