Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rita79
Az igazság ott van, hogy a normális, egészséges embernek van egy olyan párja, akit imád mindenek felett, összeházasodnak, gyerekeik lesznek és örökké együtt maradnak.
Ez nem mese, ez a követendõ valóság!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nandusz
Sztem ki kéne tiltatni innen véglegesen...ezt a moderi topikban tudod elérni

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Dick Riddick
Nem nyerõ, okosabb. Mivel te nem valószínû hogy itthagyod a topicot, nem sok lehetõség marad. Márpedig nem úgy tûnik hogy oldódna a feszültség. Mindkét félnek igaza is van meg nem is.
Jussatok dûlõre.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Rita79
Még szerencse, hogy ritkábban tudsz hozzászólni.
De ez is sok belõled!<#levele>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

salsoul
Nem támadtunk senkire.

Egyébként helybõl vagy nekifutásból?<#kacsint><#nevetes1>

Tudom én vagyok a kötsög: így ni: <#kocsog>
Tökéletes <#vigyor4>
Rita79
Miért is lenne nyerõ?
A teljesen élet és érzelemmentes megnyilvánulásaival?
Remélem nem véded ezt az életszemléletet!<#ravasz1>

chhaya
gondolom az ilyen "nagy igazságokat" kicsit más lehet tudni, és más lehet átélni... a személyes tapasztalat egy kicsit mélyebb nyomokat hagy az emberben, mint ha valamit mások megmagyaráznak neki. lehet, hogy nem a legjobb módon tette, de (én legalábbis a hsz-ei alapján úgy érzem), hogy csak jóindulatból és segítõ szándékból osztotta meg veletek a véleményét.
elmúlik a szerelem, de a kapcsolat nem feltétlen... írt egyszer olyat, hogy a volt férjével a mai napig nagyon jó viszonyban vannak. csak más alapokra helyezték a dolgokat. nem? sok pozitív dolgot ki lehet szûrni a mondandójából, még ha néhol ellentmondásosnak vagy tódításnak is tûnik...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Én mindenesetre mára kiléptem. Jó éjt.
Dick Riddick
Nem akarok igazán egyik oldalra sem állni.
De ha folyton válaszolgattok, reagáltok, akár át is lehetne keresztelni a topicot.
Salsoul: Látod hogy mi alakult ki, legyél te az okosabb, és lépj ki. Ebben a csatában nem nyerhetsz. Kár folytatni ezt a huzavonát.

Halál, elmúlás, öngyilkosnak kötelet adni, ilyenek is idetartoznak? Mert szerintem nem.
chhaya
ez esetben nem értem, hogy számodra mi a nem helyén való. 😄

Lehet hogy most agresszívebbek vagyunk, de korábban meg egy éjszakán keresztül én védekeztem a t. duó ellen egyedül, mert b..ta a csõrüket, hogy ellent mertem mondani.

Csak úgy tálalja azokat az igazságokat mintha õ találta volna ki õket. Mondja ezeket úgy, hogy 20 évvel fiatalabb férfival van kapcsolata. Ne kérdezd, hogy milyen! Volt már tönkrement kapcsolata. Akkor ne jöjjön már ilyen süket dumákkal, mintha õ sz..ta volna a spanyolviaszt.
Az meg eleve hiteltelenné teszi, hogy úgy kezdte, úgy áll hozzá, hogy elmúlik egyszer a szerelem, elmúlik a kapcsolat. Akkor minek vág bele?
chhaya
Mert azt javasolták, hogy szerelem helyett szeretet alapra kell helyezni egy kapcsolatot.
Mert azt javasolták, hogy a boldogságukat ne mulandó értékekre építsék az emberek.

az ilyesmi miért butaság, vagy nem idevaló?

panther112
Húha, sztem menj feküdj le, és pihand ki magad, rádfér.

Azt hiszem kihagyom az egészet, további jó veszekedést.

Nandusz
Azt nem állítottam, hogy nem tetszik, minden esetre számomra nem épp helyén való....<#hehe><#hehe><#hehe>

chhaya
nem felszólító mód, így 1 d...

chhaya
eh eh, szóval tanácsot ad és drukkol... ezek szerint az nem tetszik, ahogyan teszi? ahhoz képes elég keményen és durván osztjátok...

salsoul
Nem én adtam más szájába olyant amit nem mondott...
Látod Dick Riddick? 3274, 3271 stb
Rita79
Még jó, hogy mi vagyunk az agresszívebbek, mikor butaságokat és nem ide illõ dolgokat hoznak elõ.

salsoul
Hol mondtam korábban még kétszer?
chhaya
nagyjából a vita kezdete óta olvasom a topikot, szóval az elõzmények megvannak. mondjuk az "észosztás" mindkét fél részérõl megvan. <#nyes> sõt e tekintetben nekem a pozitív triótok tûnik kicsit agresszívebbnek... (mondom ezt, mint külsõ szemlélõ.) szóval szerinted is nagy igazságokat mond ki, he? végülis, minden gyakorlati dologhoz kellenek az elméleti alapok, nem? 😊

De nem lehet Dick. Salsoul egymondatos beszólásaival? Az értelmetlen kérdéseivel, amit 5-ször feltesz?
salsoul
Akkor legyen szánalmas, ha úgy jobban teccik <#kacsint>
Rita79
Úgy néz ki nem olvastál vissza.
Folyamatosan figyelmeztettem Salsoult és Nessit is, hogy fejezzék be az eszmefuttatásaikat.
Nessi talán elaludt, de Salsoul nem nyugszik.
Banolni nem tudom, max törölni a semmitmondó üzijeit.
A többiek értelmeseket irogatnak, nincs velük gond.

Képzeld, mi is helyretettük magunkban ezeket az "égetõ kérdéseket" és nem szokásom homokba dugni a fejemet, mint azt már unalmasan ismételgeted (ezt is vagy 3-szor hallottam már tõled).
Semmi negativitás??? Na ne röhögtess már.
Nandusz
Miért: mert helyre tették magukban az élet pár égetõ kérdését, ahelyett hogy a homokba dugták volna a fejüket. És életük végéig szenvedtek volna tõle a szívük méllyén.
"És életük végéig szenvedtek volna tõle a szívük mélyén"
Khmmm...na gondolom ezt az mondatodat te sem gondoltad komolyan, csak mert elég szánalmas lenne a veled szemben eddig elhangzottakkal kapcsolatoan.

Dick Riddick
Úgy volt hogy ezentúl csak olvasom a topicot, de egy utolsó hsz még belefér.
Elolvastam az utolsó három oldalt, és hát... kritikán aluli. Személyeskedés, káromkodás, durva gúny, miegymás. Jelenleg hatan írogattok egymásnak, teljesen eltértetek az eredeti témától.
Rita: A topicot te nyitottad, tereld megfelelõ mederbe az eseményeket, megvan hozzá a jogod.
Salsoul: Ha a büntetõpontokat jogtalannak tartod, megvan a módja hogy orvoslatot kérj.
Ezek csak tanácsok, de nem lesz jó vége ha folytatjátok, az biztos.
Jelenleg csak egy vicc a topic. Próbáljatok szót érteni egymással.
Ha nem így látjátok, vegyétek úgy hogy nem szóltam.

salsoul
Az álomkergetés gyakorlati?
Mert valószínûleg nem ismersz minden elõzményt. A 3209-esben meg még jónéhány elõzõ hsz-ben osztotta az észt ész nélkül, kb. egy szemernyi köze nem volt ahhoz amire "válaszolt" stb, stb.
Azok a nagy igazságok meg amiket kimond: régesrég ismeri õket mindenki.
Ja és le kéne már szállni ezekrõl az elméleti okfejtésekrõl amiket állandóan idepötyög, gyakorlati dolgok kellenek.
salsoul
Még 18 büntetõpont.

De elõbb fejtsd ki, hogy mi nem tartozik ide és miért, mert ÉN segg hülye vagyok és nem látom.
Mint ahogy azt sem hogy hol mondtam azt, hogy szar az élet.
Nandusz
Nessi azt magyarázta, hogy nehogy abba a cipõbe kezdjünk el járni, mint amibe õ járt..nevezetesen a kapcsolat bukása címszó.
Ehhez no comment.
Végül is igaza van valahol, hogy tanácsot ad és 'drukkol' egyeseknek, csak ezt próbálja már meg emberségesebben és halált, elmúlást nélkülözõen prezentálni.

Rita79
Fogd már fel!
Te nem ide való dolgokról írsz!
Már ezért is kaphatnál büntetést!
Kit érdekel ez?
Szakadj már le errõl a topikról!

salsoul
Ehhez hozzá kell tenni az 10 büntetpontos kis esszét:
hogy ez duo semmi negativitásnak nem adott hangot, csak rájuk húzták azt.
Életellenesek, gonoszak, érzéketlenek...
Miért: mert helyre tették magukban az élet pár égetõ kérdését, ahelyett hogy a homokba dugták volna a fejüket. És életük végéig szenvedtek volna tõle a szívük méllyén.
Mert azt javasolták, hogy szerelem helyett szeretet alapra kell helyezni egy kapcsolatot.
Mert azt javasolták, hogy a boldogságukat ne mulandó értékekre építsék az emberek.
Ám a többiek gondolkodás nélkül, reflexbõl tûzzel vassal kezdték védelmezni csipkerózsika álmaikat...
Rita79
Szerintem olvass vissza alaposabban.
Õ is azt szajkózza folyamatosan, hogy úgy is elmúlik minden, stb.
De már elegem van, hogy kifejtsem az értelmetlen hsz-eiket.

Jaj nehogy már te legyél a szegény mártír! Pont te, aki az öngyilkosnak kötelet adna? Na húzzál már ...
Rita79
Az a trió nem csak trió, mert sok a látogató, aki mellettünk áll és fel tudja hozni példának a jól mûködõ hosszú távú párkapcsolatát.<#vigyor2>

chhaya
Nessie végig azt magyarázta, hogy el kell mélyíteni a kapcsolatokat, hogy valóban hosszan tartó és mély legyen, ne csak a kezdeti rózsaszín ködben kialakult képet õrizzük, hanem fejlesszük... mi ezen a negatív? vagy olyan nagyon borzasztó? nem értelek teljesen titeket...

Kiállítottad te már rég a bizonyítványt magadról, nem kellett ahhoz hozzátennünk semmit.

Lehet hogy eljön egy ilyen pont a párkapcsolatban is, de egyáltalán nem biztos, hogy ököllel rendezik. Nem vagyunk az õskorban. Az is lehet, hogy szétmegy a pár. Vagy megbeszéli és együtt marad.
salsoul
Nem arról maradt le.

Arról maradt le hogy bizonyos emberekre bizonyos emberek bizonyos dolgokat alaptalanul ráhúznak.

És ha megkérdezik, hogy miért?
Akkor elhallgattatják... modván, hogy mocskolódik.
Persze ha megkérdezi, hogy miét mocskolódás az, hogy szeretné tudni, hogy miért húzták rá azt amit akkor: nem válaszolnak.

Szívük szerint eltüntenék az illetõt, hogy ne is lássák még egyszer a kínos kérdésekkel a rendszer ellenségét.
Csak mégsem teszik. Talán mert nincs meg a jogkörük hozzá.

Tükörbe kéne nézniük, csak menten szörnyethalálnak a látványtól.

/Ez most hány büntetõ pontot ér?/
Több 100 hsz-el ezelõtt. Inkább elmondom: van egy duó aki nagyon negatív, és van egy trió aki nagyon pozitív párkapcsolatok és az Élet terén.
Nem egyezik a véleményünk. Röviden, tömören ennyi.
Rita79
Csak a te sokadszorra beírt üzeneteidrõl maradt le!

Nandusz
(mondtam neked, hogy arra hívatott tpikokban megbeszéljük a sorsunkat....)

salsoul
Arra figyelj, hogy bizonyos apokrif részek már hiányoznak...
Nandusz
nos ha balhéra vagy éhes, mert ugye azt kérdted, akkor a válaszom: semmikor.

panther112
Kösz a bíztatást (amúgy ezt imádom az sg-ben, hogy vadidegen emberek köszönés helyett beszólnak vlmit😊 ) Mikor kezdõdött?

salsoul
Inkább ÉN KÉREK ELNÉZÉST! <#miaz>
Nandusz
Ezt lehetetlen...ezt végig kell olvasnod ( tudom, hogy neked ez nehéz, de hajrá)

salsoul
Én sem szóltam koszosabban vagy csiszolatlanabbul.
salsoul
Biztos vagyok benn, hogy ez másképp nem is lehetne.

Nem moderátori jog kéne.

Hanem egy független moderátor.