Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem mese, ez a követendõ valóság!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Jussatok dûlõre.
\"Heroes never die. They just reload.\"
De ez is sok belõled!<#levele>#levele>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Egyébként helybõl vagy nekifutásból?<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Tudom én vagyok a kötsög: így ni: <#kocsog>#kocsog>
Tökéletes <#vigyor4>#vigyor4>
A teljesen élet és érzelemmentes megnyilvánulásaival?
Remélem nem véded ezt az életszemléletet!<#ravasz1>#ravasz1>
elmúlik a szerelem, de a kapcsolat nem feltétlen... írt egyszer olyat, hogy a volt férjével a mai napig nagyon jó viszonyban vannak. csak más alapokra helyezték a dolgokat. nem? sok pozitív dolgot ki lehet szûrni a mondandójából, még ha néhol ellentmondásosnak vagy tódításnak is tûnik...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
De ha folyton válaszolgattok, reagáltok, akár át is lehetne keresztelni a topicot.
Salsoul: Látod hogy mi alakult ki, legyél te az okosabb, és lépj ki. Ebben a csatában nem nyerhetsz. Kár folytatni ezt a huzavonát.
Csak úgy tálalja azokat az igazságokat mintha õ találta volna ki õket. Mondja ezeket úgy, hogy 20 évvel fiatalabb férfival van kapcsolata. Ne kérdezd, hogy milyen! Volt már tönkrement kapcsolata. Akkor ne jöjjön már ilyen süket dumákkal, mintha õ sz..ta volna a spanyolviaszt.
Az meg eleve hiteltelenné teszi, hogy úgy kezdte, úgy áll hozzá, hogy elmúlik egyszer a szerelem, elmúlik a kapcsolat. Akkor minek vág bele?
Mert azt javasolták, hogy a boldogságukat ne mulandó értékekre építsék az emberek.
az ilyesmi miért butaság, vagy nem idevaló?
Azt hiszem kihagyom az egészet, további jó veszekedést.
Folyamatosan figyelmeztettem Salsoult és Nessit is, hogy fejezzék be az eszmefuttatásaikat.
Nessi talán elaludt, de Salsoul nem nyugszik.
Banolni nem tudom, max törölni a semmitmondó üzijeit.
A többiek értelmeseket irogatnak, nincs velük gond.
Semmi negativitás??? Na ne röhögtess már.
"És életük végéig szenvedtek volna tõle a szívük mélyén"
Khmmm...na gondolom ezt az mondatodat te sem gondoltad komolyan, csak mert elég szánalmas lenne a veled szemben eddig elhangzottakkal kapcsolatoan.
Elolvastam az utolsó három oldalt, és hát... kritikán aluli. Személyeskedés, káromkodás, durva gúny, miegymás. Jelenleg hatan írogattok egymásnak, teljesen eltértetek az eredeti témától.
Rita: A topicot te nyitottad, tereld megfelelõ mederbe az eseményeket, megvan hozzá a jogod.
Salsoul: Ha a büntetõpontokat jogtalannak tartod, megvan a módja hogy orvoslatot kérj.
Ezek csak tanácsok, de nem lesz jó vége ha folytatjátok, az biztos.
Jelenleg csak egy vicc a topic. Próbáljatok szót érteni egymással.
Ha nem így látjátok, vegyétek úgy hogy nem szóltam.
Azok a nagy igazságok meg amiket kimond: régesrég ismeri õket mindenki.
Ja és le kéne már szállni ezekrõl az elméleti okfejtésekrõl amiket állandóan idepötyög, gyakorlati dolgok kellenek.
De elõbb fejtsd ki, hogy mi nem tartozik ide és miért, mert ÉN segg hülye vagyok és nem látom.
Mint ahogy azt sem hogy hol mondtam azt, hogy szar az élet.
Ehhez no comment.
Végül is igaza van valahol, hogy tanácsot ad és 'drukkol' egyeseknek, csak ezt próbálja már meg emberségesebben és halált, elmúlást nélkülözõen prezentálni.
Te nem ide való dolgokról írsz!
Már ezért is kaphatnál büntetést!
Kit érdekel ez?
Szakadj már le errõl a topikról!
hogy ez duo semmi negativitásnak nem adott hangot, csak rájuk húzták azt.
Életellenesek, gonoszak, érzéketlenek...
Miért: mert helyre tették magukban az élet pár égetõ kérdését, ahelyett hogy a homokba dugták volna a fejüket. És életük végéig szenvedtek volna tõle a szívük méllyén.
Mert azt javasolták, hogy szerelem helyett szeretet alapra kell helyezni egy kapcsolatot.
Mert azt javasolták, hogy a boldogságukat ne mulandó értékekre építsék az emberek.
Ám a többiek gondolkodás nélkül, reflexbõl tûzzel vassal kezdték védelmezni csipkerózsika álmaikat...
Õ is azt szajkózza folyamatosan, hogy úgy is elmúlik minden, stb.
De már elegem van, hogy kifejtsem az értelmetlen hsz-eiket.
Lehet hogy eljön egy ilyen pont a párkapcsolatban is, de egyáltalán nem biztos, hogy ököllel rendezik. Nem vagyunk az õskorban. Az is lehet, hogy szétmegy a pár. Vagy megbeszéli és együtt marad.
Arról maradt le hogy bizonyos emberekre bizonyos emberek bizonyos dolgokat alaptalanul ráhúznak.
És ha megkérdezik, hogy miért?
Akkor elhallgattatják... modván, hogy mocskolódik.
Persze ha megkérdezi, hogy miét mocskolódás az, hogy szeretné tudni, hogy miért húzták rá azt amit akkor: nem válaszolnak.
Szívük szerint eltüntenék az illetõt, hogy ne is lássák még egyszer a kínos kérdésekkel a rendszer ellenségét.
Csak mégsem teszik. Talán mert nincs meg a jogkörük hozzá.
Tükörbe kéne nézniük, csak menten szörnyethalálnak a látványtól.
/Ez most hány büntetõ pontot ér?/
Nem egyezik a véleményünk. Röviden, tömören ennyi.