8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#4295 Egyetértek az idő mindent begyógyít ill. megold. -
#4294 Na, engem sem érdekelnek a férfiak?! :D -
#4293 Jó lenne, ha nem egymással, hanem a témával foglalkoznátok. Még akkor is ezt mondom, ha esetleg ezzel egy titokban bimbódzó szerelmet szakítok ketté... :D -
#4292 Én legalább nem hazudok magamnak, ez van. Ismerősöm felesége pl. megengete a férjének, hogy másik nő után nézen, csak titokban tegyék mert őt már nem érdeklik a férfiak. -
#4291 aha azt engem oldanak mikor folyamatosan elégedetlenkedek, és semmi sem elég :DD szal nem mindenki gondolja így. -
#4290 Itt téged kell visszafogni! -
#4289 örülök, h 1 modit is látok végre errefelé, aki visszafogja a házigazdát a tulkapásaiban :)
(és mégcsak nem is nekem kellett futnom érte) :D -
#4288 Helyes. Az ember az ilyen, mindig másra vágyik, mint amije van. Ez vitte előre mindig is az emberi civilizációt. Ha csak egy pillanatra is megelégednénk azzal, amink van, máris mennénk a süllyesztőbe.
Az más kérdés, hogy amellett, hogy vágysz néha(vagy mindig) másokra is, attól még kiköthetsz hosszabb távra valaki mellett, de ez már csak megfontolás, magalkuvás, megszokás, esetleg csak lustaság kérdése. Ha szeretsz valakit igazán, akkor mikor eljön az idő, mikor már nem vagy szerelmes belé, akkor is mellette maradhatsz, ha így döntesz. Persze a megértésen, szereteten és tiszteleten alapuló tartós kapcsolatok mindig sérülékenyek, mert semmi sem garantálja, hogy az egyik/másik nem lesz hirtelen újra szerelmes, ezúttal másba. Sajnos az élet furcsa dolgokat hoz és a legrosszabbkor. Ha ilyenkor elég higgadtak, hogy (ekkor már csak érdekből) együtt maradjanak, akár még lassan újra helyre is állhat a status-quo és megint dominálhat a szeretet és együvé tartozás érzése.
Az idő mindent begyógyít. -
#4287 ne itélkezz, h ne itéltess -
#4286 -
#4285 Kedves Rita nem tudom elképzelni, hogy én összeházasodjak valakivél és ne vágyjak másra is. Jelenleg két olyan nőt ismerek akivel összeházasodnék az egyik valószínű a mostani párom ez meg is fog történni, dehát kell egy szerető is ugye. -
#4284 Nem, nem olyan tipus, dehát az évek alatt változhatnak a dolgok és hát ugye a kiváncsiság az lehet erősebb, mint a párja iránt érzett szeretete.
Szerintem egy férfinél nem hátrány, ha kicsit tapasztaltabb.... -
#4283 én megteszem a tétet arra,h a pasi 1x kiboritja a bilit a nőnél, erre szétmennek, és a nő jol kiéli magát, és visszafogadja a pasit -
#4282 Reméljük jól lesznek meg. Viszont te ismered őket, ha úgy gondolod, hogy a pasi ilyen típus, akkor biztos igazad van. Mindenesetre ne tegyük meg tétjeinket :) -
#4281 Az én ismerőseim is fiatalok, 10 éve együtt vannak, egymásnak teljesen az elsők.
Jól megvannak, de kiváncsi leszek majd 10 év múlva, hogy mennyire jól lesznek még meg.
Nem rosszból, de szerintem a pasi lesz az, aki ki fog kacsintani. -
Jacky #4280 Nagyon jól leírtad.
Még annyit tennék hozzá, hogy pont van egy ilyen pár a baráti körömben, akik már régóta, fiatalkoruktól együtt vannak. És most jön ki az, hogy túl sok már nekik az együttlét, a "sülve-főve együtt vagyok".
De ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy igen, lehetséges, csak elhatározás és tenniakarás kérdése. -
#4279 Huhh, benéztem ide, mert kíváncsi voltam, hogy miről beszélgetnek itt az emberek. Nagyon remélem, hogyha máskor visszanézek, akkor nem az vár, mind például az utolsó oldalon.
A felvetésre válaszolva pedig, szerintem létezhet ilyen pár, csak nagyon ritka, viszont ami probléma, az az, hogy mikor ismerték meg egymást, és hány évesek, mert (most szélsőségeket mondok): egy 16 éves korukban összeismerkedett pár, akik most 26 évesek, azoknál kissebb az esély, mint egy 60 évesen megismerkedett párnál. Hiszen mindkét esetben mások az igények. Míg a fiataloknál a folyamatos megújulás, illetve az aktivitás lehet jellemző (nem minden esetben természetesen), addig az idősebbeknél a biztonság és a megnyugvás lehet ami fontos. Persze ezektől is lehet eltérő igény, hiszen emberek vagyunk, nem vagyunk egyformák. Mindenesetre ami elengedhetetlen egy kapcsolatból, az számomra a részleges őszínteség. Ez így kicsit hülyén hangzik, de megmagyarázom. Őszíntének kell lenni a másikkal, főleg, ha ő is része annak a dolognak, ami miatt beszélni szeretnénk vele. Őszíntének kell lenni, ha tetszik nekünk, ezt kifejezésre kell juttatni és finoman azt is ha már nem. Hiszen ekkor vagy változni fog, vagy belátják, hogy nem tud működni tovább a kapcsolat, mert nincs meg a vonzalom egymás iránt. Viszont nem szabad mindig őszíntének lenni, kell hagyni magunknak titkokat, vagy olyan dolgokat, amiket barátokkal beszélünk meg. Természetesen a megcsalás nem sorolandó ide, a "ha nem tudja, nem fáj" hozzáállás abszolút igazságtalan és megalázó a másik féllel szemben. Meg kell hagyni a másiknak a magánszféráját, önállóságát, hiszen evvel is csak jobban elmélyítheti a kapcsolatot. Ha sülve-főve együtt vannak, sokkal nagyobb az esély rá, hogy más társaságot keresnek, ami nem feltétlenül testiségben fejeződik ki, viszont a másiknak fájhat, mert nem ehhez volt hozzászokva. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, de nagyon fontos, hogy ezt mindenki érezze belül, hogy tudja a másiknak mi fájhat, és mi az, ami tényleg nem baj. És itt mondanám meg a kedves hölgyeknek, hogy ha valami fáj és zavar, akkor azt nyíltan a férfi arcába kell mondani, nem köntörfalazni, utalni, vagy csak azt válszolni, hogy Semmi. (A mi a baj? kérdésre :D) Akkor fog cselekedni, mert a férfi nem buta, hogy nem érti meg a célzást, hanem határozottságot vár a nőtől, hogy nyíltan elmondja a véleményét. Merjen kiállni az igazáért. Ha nem mer és hallgat, tűr, akkor előbb-utóbb felrobban, vagy otthagyják, mert nem volt elég izgalmas a férfinak, hiszen nem jó az, ha a nő, mindenre igent mond, sokkal jobb az ha érvekkel beszélik meg a dolgot, és maga jön rá, hogy a párjának van igaza, vagy ő döbbenti rá a másikat az igazságra.
Kicsit hosszú lett, de remélem eltéríti a topikot az acsarkodásról. -
#4278 Én is erre gondoltam, hogy valamelyik majd elgondolkozik rajta, hogy milyen lehet mással? -
Jacky #4277 Ha valaki bunkó módon állandóan csak beszól mindenkinek, mint te, akkor ne várjon semmiféle tiszteletet.
Tökmindegy hogyan álcázod, beszólás az beszólás.
Csak van aki észreveszi és van aki nem.
És ne magyarázz be rólam mindenfélét, mert k..ra nincs igazad semmiben.
Az hogy elképzelsz ezt meg azt rólam, nem jelenti, hogy úgy is van.
"vagytok hárman a topikban akik a valóság elől hisztériába, átgondolatlan ábrándjaitok felmagasztalásába bújtok"
Te hol élsz te szerencsétlen? Én itt a földön, két lábbal! Ne képzelődj már mindenfélét össze!
Semmiféle ábrándról nincs szó és nem is volt. Attól hogy te egy kiégett ember vagy, még minket ne akarj lerántani a szintedre!
Mi még érzünk! Nem úgy mint te meg a hozzád hasonlók.
És fejezd már be végre Flémnyanya! -
Jacky #4276 Szerintem létezhet.
De mindig fennáll a veszély, hogy egyikük mást akar majd. Mert állandóan változunk, fejlődünk, megy az idő előre.
És bizony előfordulhat az pld. hogy úgy érzi valamelyik, nem élte még ki magát. -
#4275 az ismerkedés nem bün, és nem megcsalás
főleg akkor nem, ha ezt együtt teszik...
van nekem is jopár ismerősöm, akik 1. szerelemből házasodtak, és ők a mai napig eljárnak mindenfelé, ahova meghivják őket, és ott uj és uj ismerettségekre tesznek szert
az, h vágynak-e másra, arrol fogalmam sincs, biztos
nincs az az ember, aki ne szeretne uj dolgokat is kiprobálni :P
megjegyzés:
ma elaludtam melobol, kb 20 /ce ébredtem :D
de a fönököm rendes volt, aszonta, h akkor ezen a 7en éjjelesbe megyek tovább 1 másik müszakban
"kicsit" felboritja a hetemet, dehát ez van :) legalább reggelente be tok bökni pár hsz-t :D -
#4274 Miért hihetetlen? Attól, hogy az ember alapvetően nem monogám még egy szeretetteljes, jól kiépített kapcsolat lehet olyan erő, amivel ezt el tudják érni.
Valószínűleg több szinten törődnek egymással. Közösen oldják meg a hétköznapok feladatait, így marad idejük közös időtöltésre. Nem tartják egymást bezárva és megkímélik párjukat a napi, naponta többszöri zaklatástól.
Szeretet, törődés, tolerancia - és máris nem szaladgál egyik fél se másik párt, vagy kiegészítő kapcsolatot keresni. -
#4273 Nem tudom, de ha letetik ilyen, akkor a srac biztos rendes fiu es konyhatunder! -
#4272 Én két alkalmon kívül nem voltam veled udvariatlan. Te viszont olyan mérhetetlenül óvodás módon, sértegető stílusban adod elő magad folyamatosan, nemcsak velem szemben, hogy gyanítom: a nőkkel szembeni udvariasságod hangoztatása csak cukormáz.
Egyébként se kell udvariaskodni. Kellő tiszteletet kell adni a környezetedben lévőknek, akkor is, ha az illető újszülött. Mert ott kezdődik minden.
Vedd észre: az, hogy vagytok hárman a topikban akik a valóság elől hisztériába, átgondolatlan ábrándjaitok felmagasztalásába bújtok, nem jelenti azt, hogy a valóság nem talál rátok. A strucc is hiába dugja homokba a fejét. Attól még mindenki tudja, hol van. -
#4271 Szerintetek létezik olyan, hogy valaki az első emberrel összeházasodik, akivel megismerkedett életében és utána nem vágyik soha többé másra?
Ismerek egy ilyen párt, de elég hihetetlen, hogy egész életükben nem akarnak majd mással is megismerkedni. -
Jacky #4270 Ne kezdd megint a flémet Flémnyanya! -
#4269 Tudod most úgy jártál, visszafelé sült el a puskád. Sry -
Jacky #4268 Mert valaki még előtte kiprovokálta ugye? -
#4267 Csak mert kiprovokáltad. Ha jól emlékszem nemrég idézted a vonatkozó bölcs mondást. -
Jacky #4266 Pont az mondja, aki impotensnek hívott engem.. Hö-hö-hö -
#4265 Nandusz! Már megkértelek rá, nem telefon az életem, hogy beleszólj. Főleg akkor nem, ha nem veled beszélek, hanem valakinek válaszolok egy kérdésére.
Ne döntsd el légyszi, hogyan nézek ki, meg milyen az életem, mert soha nem láttál, és nem te tudod azt, hogy nekem mi a jó. -
Nandusz #4264 Jó de ha valaki láma, mert azután megy, amit a sok másik láma mondd, azon meg kell próbálni segíteni.
De hogy képletes legyek: van ez az angol szó, hogy spam. Nos ezt hogy ejtjük? Mert sztem spamelni, a spammelni helyett. De sorolhatnám ezerrel.
Csak amiatt ostobán kiejteni egy szót, mert a többség rosszul használja és jobban "hangzik" úgy, hogy bannolni, az több mint butaság. -
Jacky #4263 Lényegtelen, hagyjátok már ezt a ban-t. -
Jacky #4262 Egyáltalán nem így van, de mivel nem tudod az előzményeket ... -
Jacky #4261 Egy kicsit fejtsd ki légy szíves ezt, mert nagyon nem kóser. -
Nandusz #4260 nagy badarságokat beszélsz és egyben brutál mód lejárattad magad. az ban és a MAGYARBAN banolni. -
#4259 Nah... még egy topik ahol összeállnak néhányan, hogy egymást támogatva alázzanak egyet. -
#4258 pffff... na ilyen önfuttatást se láttam még :D
12 uj hszből 11-et ua irt :D
banned, nem baned...(mult idő)
szal ennyit a heJJJJJesirásrol is :D
éppen igy jött a bannolni, és nem banolni (elég fura látvány lenne angol forumban 1 ENnel látni) :D
szolj ám, ha kezdő nethasználo vagy, szivesen segitünk páran :)
de még van pár angol jövevényszo a netvilágban, ahol duplázzuk az utolso mássalhangzokat (magyar nyelvbe valo behelyettesitéskor)... de ilyen aproságokba belekötni annyi idősen, mint te v...
az én koromban még megérteném, de a te korodban... cöcöcö :)
még jo, h nem abba kötsz bele, h én pl. nem használok tul sok hosszu ékezetet, vagy abba, h vki ekezetek nelkul ir :D -
#4257 [center]ha meg akarsz érteni egy férfit, kezd a nők tanulmányozásával -
Nandusz #4256 Na ennyit pár reagálásra szoruló hsz-ről.