Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal korlátozod önmagad, hogy nem dughatsz meg más nõt, nem fekhetsz le más férfival. De a másikat is ugyanúgy korlátozod ezzel, sõt jó esetben õ teszi ezt önmagával, önként.
panther112
OFF: azért nem vok vip tag, mert úgy tartom baromságnak az egész vip rendszert, ahogy van (a névtábláról nem is beszélve). Az 5 évre vonatkozó megjegyzést nem egészen értem, Nándi is csak 1 hónappal régebbi tag, mint én, mégis ott a korona😊 bár tényleg nem tudom a vip-nak mik a feltételei, sosem érdekelt, sosem néztem utána.

Azért sokan vannak, akik szerelmesek, mégis adnak szabadságot a másiknak és el is várják a másiktól. Tudom, nehéz dolog szerelmesként nem állandóan rajta lógni a másikon, de valamennyire módjával kell ezt is, mert besokallhat tõle.
Rita79
Aztán neked milyen a fórumozási kultúrád?
Visszaolvastad a hsz-edet, amire most válaszolok?
Ráadásul gyerekes vagy, hogy valakinek a koronáját hozod fel.
Miért nem vagy VIP tag?
5 év múlva neked is lehet, hacsak nem banolnak ki.<#ravasz1>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Nessi újra lejáratta magát.
Nem semmi ez a privi üzenet.
Nandusz azért remélem nem veszed komolyan Nessike jóslatát a jövõdre nézve, mert akkor te is olyan depressziós leszel, mint õ.
Kár lenne érted........<#puszis>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

panther112
Ahogy én láttam (nevekre nem nagyon tudok hivatkozni, ezért egy fiktív "õk"-et fogok használni, nem valós emberek interpretációjára törekszem, hanem, ha úgy tetszik egy magam kreálta agyrémet fogok felvázolni, remélem azért sokan találónak érzik majd) õk egy olyan alapról nyilvánították a szerelmet negatív érzelemnek, hogy az (legyen akármilyen is) ellentmond bizonyos más, számukra fontosabb, értékeknek. És ez már közel sem értelmetlen beszéd, vagy egy merõben szubjektív megnyilatkozás, hanem egy megfigyelések után levont objektív igazság, mindössze annyi benne a szubjektív, hogy azokat a sarkalatos értékeket, amiknek ellentmond a szerelem valóban kívánatosnak tartják. De az, hogy a szerelem ellentmondáásban van azokkal az értékekkel már ténykédés.

Közelebbrõl nézve igaz az az állításuk, hogy a szerelem korlátozza a szerelmes egyén cselekvõképességét, vagy inkább viselkedéses válaszreakcióinak szûkítia körét (a szerelem biológiai folyamata majdnem uolyan elven mûködik, mint egy kényszerbetegség), tehát ha úgy tetszik a "szabadságát". Most az már csak részletkérdés, hogy vannak szerelmesek, akik úgy érzik, mintha nõne a "szabadságuk", mások úgy érzik, mintha csökkenne. Ki lehet mutatni, hogy a szerelem destruktív, mivel rengeteg egyéb más viselkeéses formát legátol, csökkent, megszüntet, akár csak egy más típusú függõség, kényszerbetegség. Az más kérdés, hogy ez egy olyan destruktív folyamat, aminek valaha evolúciós elõnye volt, ezért is jelenhetett meg. (az, hogy egy folyamat destruktív, nem jelenti valamiféle "rosszaságot") Hogy ma nincs a szerelemnek elõnye az nyilvánvaló, viszont az is, hogy különösebb hátrányt sem jelent, ezért teljességgel mindegy, hogy van-e szerelem, vagy nincs, egyik sem élvez elõnyt a másikkal szemben.

Ha vannak olyan emberek, akik a "szabadságot" (számomra egyébként felfoghatatlan okokból) önértéknek tekintik, és errõl az alapról elvetik a szerelmet, hát vessék el. Az érvelésük világos, átlátható, legfeljebb én, csakúgy, mint sokan mások nem biztos, hoyg a szerelmet áldoznám be a szabadság kedvéért, hanem fordítva, de ez részletkérdés. Azt viszont helyesen mutatják ki, hogy a kettõ nem fér meg egymás mellett, aki ez ellen a tételük ellen viaskodik, az olyan, mint ha a 2+2=4 ellen próbálna érveket hozni.

Timber
Azert jo latni, hogy a lanyok rinyalnak amiatt, hogy nehez rendes fiut talalni. Ez ugyanugy (ha nem meginkabb) igaz visszafele is. Es akkor el lehet kezdeni azon vitatkozni, hogy vajon a csajok tettek a fiukat ilyenne vagy forditva.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
LOL ilyen topik is van? 😄 +fav

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Nandusz
Fején találtad a szöget valahol, hisz én pl. folyamtosan a deskripcióra törekedtem a nessigrafék által alkalmazott preskripció helyett. (Tehát tényként, elrendelésként közölték a szerelmet, mint negatív érzelmi valóságot)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

panther112
Kár aggódni, sem flame-elni, sem offolni nem áll szándékomban, kezdem úgy érezni, hogy ezen a téren valamiféle üldözési mániád van😊

A szerelem egy 3-4 évig tartó sajátos idegrendszeri állapot, amit a tudomány már elég jól le tud írni, ill. képes reprodukálni. Viszont, amit mi tapasztalunk azok a szerelem kísérõjelenségei, merõben szubjektív élmények, amik annyira bonyolult, és egymásra csak részben hasonlító jelenségek, hogy szinte tanulmányozhatatlanok. Nagyban függenek az adott egyén világról alkotott elképzeléseitõl, biológiai felépítésétõl, idegrendszerének szerkezetétõl, stb. De az viszont egy tény, hogy az összes szerelmes emberben hasonló módon beáll egy jól leírható idegrendszeri változás (bizonyos tipikusan az emberre jellemzõ arányok szerint megváltoznak idegrendszeri átvivõanyagoknak az arányai, bizonyos, hosszan tartó aktivitásbeli változások állnak be egyes agyterületeken, stb.) Ez a biológiai folyamat 3-4 évig áll fenn. Ez egy olyan tény, mint az, hogy a gyomorban a táplálék kb. 30 percet tölt mozdulatlanul (ez idõ alatt szívja magát tele sósavval), mielõtt a perisztaltikus mozgású emésztés megkezdõdne. Tényeken nem lehet vitatkozni.

Az olyan típusú gondolkodással nem tudok mit kezdeni, ha valaki egy sajátosan szubjektív kísérõjelensérõl kijelenti, hogy az a valódi jelenség. Viszont hajlandó avgyok arról beszélni, hogy mit jelent a szerelem. Hogyan használjuk ezt a szót, milyen kultúrális vonzatai vannak, stb.

Tehát számomra a szerelem (amirõl érdemben lehet egy fórumon beszélni) 1. biológiai folyamat, ez esetben érdemes inkább szakcikkeket olvasni 2. a szerelem szó jelentése, kultúrális szerepe, stb. Ez utóbbiról értelmes dolog beszélni.

Amirõl értelmetlenség beszélni: 1. mit jelent nekem a szerelem, mivel a jelentés nem privatív dolog.
2. Milyennek kell lennie a szerelemnek; a preskripció használata egy deskriptív jellemzést igénylõ fogalomra, jelenségre (ebbe a hibába a fórumozók közül fõleg Rita szokott esni, tehát ez annyira enm is neked szólt)

Z
Na jó, most pont rácáfoltál a 3332-ben. De amit elõtte mûveltél sok-sok oldalon keresztül, azt nem értettem.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Csak abból gondoltam, hogy folyton személyeskedsz, és gorombán szólsz másokhoz. Ha nincs benned türelem, empátia mások irányában, akkor hogy tudsz egyáltalán szeretni?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Nandusz
Nem tudom mirõl beszélsz...nincs bennem ilyesmi.

Nandusz
Meglehetõsen felszínesen olvastad végig akkor a topikot, ha ilyen dilettánsan tudod csak összefoglalni a dolgokat.
Nem akarom magam ismételni százszor, de annyit azért megjegyeznék: nem barby babás feelingben élnek azok, akik komolyan veszik a szerelmet és tudatosan meg is õrzik ezt, hogy megmaradhasson. Teszik mindezt nem egyfajta hedonista és egoista életérzésbõl, csakis azt lesve, hogy medig lesz ez nekik jó, hanem önzetlenül, felvállalva a mélypontokon való átjutás okozta krízis érzéseket, valamint felvállalva a HARCokat is, melyek ideje alatt épp nem a rózsaszínfelhõs érzelemvilág fogja leuralni a lelküket (bár spec nekem sosem uralta ez le annak ellenére, hogy szerelmes vagyok, dehát ez itt többeknek beteges rögeszméje, hogy a szerelemet kizárólag ezzel a maszlaggal együtt lehet megélni).

Z
Belõled miért süt az utálat? <#zavart2>

Nandusz
Gondolom feltett szándékod, hogy te is beszálj a flémelõk és offolók csapatába, emiatt is vergõdsz itt folytonosan.

panther112
Amúgy elolvastam a történteket. Egyik féllel sem tudok azonosulni. Az egyik oldal rendkívül naivan képzeli el a szerelmet, ezért még feltehetõen sok csalódás fogja érni (adok rá jó 98% esélyt, aztán persze lehet, hogy le tudja élni az életét Barbie World-ben -> 2%; és hozzá kell tennem a csalódások közel sem biztos, hogy felnyitják a szemét!) a másik pedig tudatosan megpróbálja kikerülni, átalakítani... a szerelmet, de legalább sokkal reálisabban képes nézni a dolgokat. Saját megfigyeléseimet a szerelemrõl most nem írom le, mert hosszú lenne, és per pill nincs kedvem sokat írni.

panther112
Rita még mindig tartod, hogy ez a Nandusz gyerek frappáns?

Z
Ejj, mekkora igazság. De a fiatal (18-30 közötti), néhány csalódáson túl lévõ nõk általában azt mondják: vagy foglalt, vagy meleg. 😄

Zetorg
nem is értem miért van még nyitva ez a topik.
tele személyeskedéssel és korrekt moderálás nélkül...

kisvirág
Jézusom mi van itt.
Na most kicsit olvasgatok 😊

BEAST
En azert 1-200 hszenkent belesek, de tenyleg egyre kevesebb ertelme van 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HTS s3rg1nh00
"egyszer" ebben benne van a halál is<#ravasz1>
részemrõl a sok személyeskedés miatt a topic: -fav.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dick Riddick
Nem te, Rita!
Még korábban olvastam elég durva üzeneteket mindkét féltõl, utána szóltam nektek. Tudom hogy elkapja az embert a gépszíj, de ez már túlzás volt. Értelmes emberek vagytok, érvekkel, akkor meg minek?
Ha el akarsz távolítani valakit a topicból, annak is megvan a módja.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Nandusz
Ja még annyit:

Látom sikerült venned egy koronát a neved mellé, grat, szükséged is lehet rá

Valóban sikerült, bár nem kevés összespórolt pénzemet emésztette fel. Egyébként próbálj meg te is venni egyet, ha adnak neked pénzé ilyet, akkor én állom a csekket. (van mibõl)

Nandusz
Nos tekintve, hogy balfaszság területén nem titkoltam senkinek a véleményét a topik elõl, ezért bemásolnék egy privit egy beteg elmétõl:

Feladó: NessieGraf
Elküldve: 2008. 08. 07. 08:29
Tárgy: Kicsi virág
A gondolkodás helyett kizárólag mások pocskondiázása és az öntömjénezés jut neked. Sajnálatos.

Szerencsétlen barátnõd lehet még azt sem tudja, hogy egy súlyos pszichiátriai alannyal van dolga!

Ha a te kapcsolatodnak nem csak idõtartama, hanem tartalma is lenne nem lenne szükséged a bizonygatásra és arra, hogy mások leszólásával emeld fel magad. Mert fent lennél. Mert tisztán büszke lehetnél és boldog. Amik közül egyik se leszel csak mutatóba.

Számomra ismét sikerült nessigrafnak (már sokadszorra) bebizonyítania az életre való degeneráltságát. Ráadásul az is kiderült, hogy féltékeny érzésekkel viszonyul a boldogságomhoz, melyet a szerelmem tudata plántált bennem.
Továbbá még annyit hozzáfûznék nem védekezésbõl, mert ilyenek ellen sosem szoktam védekezni, max. sajnálkozni, hogy mintha nem magamat védtem volna itt sok hsz-emmel, hanem az életképtelen, érzelemmentes, frusztrált, halálváró, elmúlásnak örvendõ agymenésnek mentem ellen.

Nandusz
Arról nem tehetek, ha úgy utálnak téged itt mint a sz@rt fiam, lehet tükörbe kéne nézned, nem pedig a flémet szítani itt.

minigirl
Nos, a terhesség témát inkább hanyagolom elõtte, mert pont azon volt köztünk a legtöbb vita, hogy én nem akarok gyereket, õ meg igen. És hirtelen nem szoktam megváltoztatni az ilyen nézeteimet (és ennyire még õ is ismer).
Az elkalapáltatást úgyis arra az esetre hagytam volna, ha személyesen is elkezd zaklatni.
De az tetszik, hogy feljelenthetem. Remélem, nem lesz szükség rá, mert nincs hangulatom bíróságra rohangálni, de legvégsõ esetben kénytelen leszek. Köszi a tanácsokat, remélem, sikerül már végre lerázni.

Vajon akkor is zaklatásnak minõsül, ha idõnként kihagy 1-2 hetet? Mindegy, ezt majd megérdeklõdöm az edzõmtõl (fõállásban úgyis zsaru... 😄).

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Rita79
Én még mindig csak azt tudom neked tanácsolni, amit én is tennék egy ilyen durva helyzetben. Azt mondanám neki, hogy terhes vagyok az új barátomtól, hidd el tuti lekopik.
A kalapáltatást nem ajánlom, mert rendõrségi ügy lehet belõle.
De, ha van egy olyan haverod, aki nagydarab és kemény szavakkal is észre tudja téríteni, az is egy jó megoldás lehet.
Egyébként tájékoztasd, hogy az új törvények szerint zaklatásnak minõsül amit mûvel, tehát fejezze be, ha meg nem hagyja abba, jelents fel a legközelebbi rendõrségen.
Én ezt tenném.

minigirl
Azóta már volt barátom, nem segített... :S Az a szitu, hogy már mindent próbáltam, de tényleg! Még azt is megtettem, hogy intellektuálisan lealáztam. (Lehet, ezt nem kellett volna, mert szegényke nem értett belõle semmit...)
Az ímélcsere, számcsere, minden megvolt, de a nevemet sajna nem tudom megváltoztatni. :S Azaz igen, de ennyit nem ér. Hónapokig nem foglalkoztam vele, sosem írok vissza az üzeneteire. Most küldött néhány youtube videot, amire hajlandó voltam reagálni ennyit: "ha már zaklatsz, értelmes zenét is küldhetnél". Nos, ezt nem tudom, minek vette, mert még küldött 5 linket, a már valóban kedvenc számaimmal. Azzal az üzenettel, hogy sajnálja, de nem bír magával.
Az én válaszom annyi volt, hogy "oké, ha te nem bírsz magaddal, én megoldom a problémát: letiltalak". Elküldtem az üzenetet, azóta (lehetõség hiányában) nem zaklat. Csak, sajna ismerem annyira, hogy megtalálja megint a módját, hogy kapcsolatba kerüljön velem, és már tényleg nem tudom, mit tegyek.
Néha már eszembe jut az is, hogy elkalapáltatom a haverjaimmal... :s

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Rita79
"Szerelemtõl félni annyi, mint az élettõl félni!"

idézet<#nezze>

Rita79
Jackytõl megkaptad a választ. Ez történt:#3312

Nem is igaz. Rendes pasi vagyok, nem is foglalt, lehet próbálkozni! <#hehe>
Én is válaszoltam, normálisan. De még eccer elmondom, két teljesen eltérõ felfogás "harcol" itt egymással. De feleslegesen mert úgysem fog senki megtéríteni senkit. Csak a pozitív klikket irritálja a negatív klikk állandó szurkálódása, "úgyis megdöglünk" "besz&rik a te kapcsolatod is" hozzáállása.
Rita79
<#worship>IGAZ!

Rita79
Engem kérdeztél, tehát én válaszoltam és egyáltalán nem gorombán.
Csak elmondtam, hogy miért alakult ki a vita Nessi és Nandusz között.
#3304-ben mi a goromba?

Rita79
Látod ezért kellene visszaolvasnod. Nem azt válaszolta neki, hogy egyszer mindenki meghal, hanem hogy úgy is véget fog érni a jól mûködõ kapcsolata.

Esrohnoil
ON: A normális pasik ált. foglaltak, vagy örök agglegény típusok. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

panther112
Bocsánat, hogy beleszólok, de ha így történt, akkor Nessi nem tett semmiféle bunkóságot, egyszerûen közölt egy tényt, hogy meg fog mindneki halni. Tényleg nem ismerem a vitát, de egyenlõre még csak különösebb kapcsolatot sem bírok felfedezni aközött, hogy valaki szerelmes egy lányba, és úgy véli ki fog mellette tartani, ill. aközött a tény között, hogy egyszer minden véget ér. Elég morbid lenne azt mondani, hoyg ezzel a fiú hûségét kérdéjelezi meg, mert végülis következik belelõ, hogy a szerelem is véget fog érni, na de ez lássuk be, hogy minden, csak nem sértés.

Dick Riddick
Tudom, de te is tudod hogy ez a stílus nem vezet sehova.
Ahogy láttam Nandusz meg tudja védeni magát, nem kell pluszba gorombának lenni.

panther112
Ha nem tudnék olvasni, akkor hogyan kérhettem volna meg a fórum aktív tagjait, hogy foglalják össze az elhangzottakat? Honnan kellett volna tudnom, hogy ez egy 500 oldalas beszélgetés jelenlegi állása? Lehet, hogy szakmai ártalom, de ha én nem tudnék bonyolult gondolatmeneteket röviden összefoglalni, már ki lennék rúgva. Másodjára annyit kértem, hogy adjátok meg honnan indult. A stílushoz pedig annyit, hogy elõször undorító módon reagált a kedves fórumtárs, én poénra vettem, majd megint egy nc kategóriája hsz...

De különösebben nem is érdekel az egész, erre is csak azért reagáltam, hogy lásd, milyen blõd módon sikerült megnyilvánulnotok. (bejön egy topikba valaki érdeklõdni, erre ketten nekiesnek...ezek után nem hiszem, hogy épületes beszélgetésre van még itt esély, ha a résztvevõk ennyire felspannolt állapotban vannak😊 )

Rita79
Te is olvass vissza!
Nandusz arról ír folyamatosan, hogy nagyon szereti a barátnõjét és ki fog mellette tartani örökre, erre folyamatosan leszólják "egyesek".
Mi ez, ha nem bunkóság?
Nessinek például volt egy olyan beszólása Nandusznak, hogy úgy is elmúlik minden. /már nincs kedvem visszakeresni melyik volt az/ de megvan.
Úgyhogy Nessit sem kell félteni.

Dick Riddick
Nandusz-nak sok mindenben igaza van, viszont az egyik Nessi-nek írt üzenete nagyon kemény volt. Ilyet egyszerûen nem lehet egy ismeretlen embernek írni, mindegy mi volt az elõzménye.

Rita79
Az volt a frappáns, hogy valamikor nekem 500 új üzenetet kellett végigolvasnom, hogy értsem a lényeget, mégis sikerült képzeld.
Ha kiváncsi vagy rá, hogy mi történt, vedd a fáradtságot és olvass vissza.
Vagy talán nem tudsz olvasni?

panther112
"Ezt lehetetlen...ezt végig kell olvasnod ( tudom, hogy neked ez nehéz, de hajrá)"

Hogy ebben mi volt pl. a frappáns, azt nem tudom. De nem akarom megzavarni ezt az idillt, bye.

Dick Riddick
Kicsit megtévesztõ a cím, szerintem ezért különböztünk össze mi is korábban.
Ritka rendes fiút találni: Tehát miért nincsenek, vagy vannak-e, miért van ez? Többféleképpen lehet értelmezni.
Én például nem voltam még szerelmes, de megvan a véleményem az életrõl, szerelemrõl. Csak úgy látom ez a topic nem igazán az ilyesfajta véleményekre "szakosodott".

Rita79
Az ilyenek utálják, mint te, akiket legyõz a frappáns hsz-eivel anélkül, hogy pocskondiázná, mint például te most!
Fejezd be a trágár dumádat itt!
Irány a gumiszoba!
Viszlát!<#wave>

chhaya
a válási statisztika és a szinglik növekvõ száma együttesen azt mutatják, hogy valahol hiba van a rendszerben. <#idiota>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

panther112
Szerintem meg téged kéne kitiltani sg.hu-ról, mondom ezt úgy, hogy azt se tudom mirõl vitatkoztok. De amilyen stílussal reagáltál 2 hsz-emre is, nem csodálom, hogy jó néhányan úgy utálnak, mint a sz@rt... Látom sikerült venned egy koronát a neved mellé, grat, szükséged is lehet rá, ilyen fórumozási kultúra mellett...

Rita79
Már intézkedtem, remélem megszabadulunk a nem ide való emberkéktõl.