8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • EnZsolt
    Ne haragudj, de ez nem kicsit hülyeség :)

Azért mert valaki írkál ide, hogy ő rendes fiú, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy otthon gubbaszt a számítógépe előtt. Én magamat rendes fiúnak tartom (bármilyen egoistán is hangzik :D ), azért írok fórumokba mert érdekel a téma amiről szó van, vagy csak szeretném kifejteni a véleményemet, és kíváncsi vagyok mások mit gondolnak erről. Szoktam szórakozni járni, a barátnőmmel is egy diszkóban ismerkedtem meg egy születésnapi bulin. Azóta is szeretjük egymást, és lehet azt mondani, hogy az tényleg szerelem volt első látásra, még akkor is, ha éppen egy hosszú kapcsolat után is voltam. De egy dolgot tisztázzunk, mivel minden ember más, így a hölgyek is, ezért nekik más és mást fog jelenteni, hogy valaki rendes. Szóval lehet, hogy valaki megtalálja a rendes fiút a diszkóban, valaki meg nem, mivel egészen más szempontok alapján ítéli meg, hogy ki a rendes fiú. Persze nagyon sokan ülnek otthon és prüntyögnek a számítógép előtt, de rengeteg olyan ember van, aki nem, és ismerkedni akar. A kérdés, amit alább feltettek, hogy akkor hol vannak a rendes lányok jogos :) Persze itt is változnak az igények, kinek mi a jó. Kérdem én, te rendes lánynak tartod magad? Ha igen, akkor miért írod azt, hogy azok is otthon gubbasztanak, mert te is ezt csinálod? Félre ne értsd, csak azt akarom megértetni veled, hogyha tényleg minden rendes ember otthon ül, akkor ez ellen tenni kéne nem? Hát nosza mozduljon ki mindenki, még itt a jó idő, sok a szórakozóhely, kávézó, könyvtár, vagy bármi. Hiszen ahogy a dal is mondja a szerelem a lehető legelképesztőbb helyeken bújkál, csak észre kell venni, nem görcsösen keresni, hanem átélni a pillanatot akkor amikor kell. Lehet, hogy a sarkon fordul be, csak nem veszi észre, mert annyira keres egy ideált, egy általa elképzelt alakot, hogy nem veszi észre azt, aki lehet, hogy kicsit túlsúlyos, lehet, hogy pattanásos az arca, vagy szemüveges, vagy ócska holmikban jár, de ott van benne az amit a másik keres.
  • soulhunter
    ez kb annyit tesz:
    minden létező dolog alapkérdése (amit már megneveztem) : A MIÉRT???
  • salsoul
    Senki sem látja a fától az erdőt.

Ha nem vagytok hajlandóak a felszín alatti világot, a dolgok gyökerét is megvizsgálni, úgy hogy félreteszitek minden eddigi ismereteiteket a témában a vizsgálat erejéig, és be nem vállaljátok, hogy korábbi ismeretekhez képest a dolgok esetleg fájdalmasan másképp állnak valójában, addig soha sem juthattok el a lényegig.
    Max a felszínen kapirgálhattok...
    Max reménykedhettek abban, hogy a dolgok úgy állnak, ahogy gondoljátok....
  • soulhunter
    ezzel annyi a probléma, h az én beszolásaim törlöd, a sajátjaid meg nemh nem törlöd (mivel még mindig ott figyegnek a hiányzo sorszámok után), még reklámozod is...

de tod mit?
    hagyjuk...

remélem 1x te is felnősz

de büszke lehetsz magadra, mert most megdicsérlek, mert te v az 1etlen az egész sg.-n, aki elmondhatja magárol: vele se vunk kevesebben

részemről végeztem
  • dartonita
    Ja igen az kimaradt,hogy VAN kivetel.Meg a hozzam/hozzank hasonloan viselkedo gonosz es onzo emberek szamara is.Akivel erdemes talan megprobalni a huseget is.Csak orult ritka aki hosszu tavon le tudja kotni a figyelmunket.
  • dartonita
    Fu ocsem sztem Neked kene irnod valami onimado regenyt,vagy tvs showkban szerepelni ahol 5cazfele kamera veszi oket es vilagitja meg a teremtes koronajat :ASD:ASD
    Sztem folytasd,valami elemi ereju butasag es narcizmus sugarzik a soraidon at,remekul szorakozom.
    Az en tarsasagomban az ilyen embereket baszkodjak ugy pofan ha eloben is hasonloan viselkedik hogy a taknyan csuszik hazaig.A szuleid legalabb tiszteletre megtanithattak volna.
    Azt javallanam vegyel vissza egy idoszakot,meg ha nem is ertesz egyet valakivel,ez nem jogosit fel arra ahogyan nehany forumozonak valaszolsz.
    Es igen,a flame elejet is olvastam.Pontosan a Hozzad hasonlo birkak generaltak vegig.
    off off.
    A topikhoz:
    Rendes fiu?Mi az?
    Miert kene rendesnek,vagy akarmilyen skatulyaba pakolhato es uniformizalhato embernek lenni?Nem az a szep az eletben hogy minden ember,szituacio,es emberi kapcsolat mas?Meg a legostobabb es legcsunyabb embert is lehet szeretni valamiert amit csak o birtokol ezen a vilagon.Az meg hogy valaki nem csalja meg a parjat-oke,egy aktualis allapot.Az ember nem monogam.A tobbi vmi miatt hazudik onmaganak vagy masoknak,vagy meleg.Esetleg csak lusta,kenyelmes es fel.A szerelem elmulik,es amig tart addig van lehetoseg megalapozni az idoszakot amikor mar nem lesz.Torodessel,szeretettel,blabla.Ezt mar sokan megirtak.
    Ahhoz hogy eletunk vegen ugy nezzunk vissza erre a rovid/hosszu utra hogy 'huuuu ez igen,nem unatkoztam' bizony olyasmiket is csinalni kell ami masok szerint etikatlan,vagy rossz.
    Es ugye a kozhely szerint :egyszer elunk.Ne mindig masokert eljunk.Sztem.
  • NessieGraf
    Nem hiszem, hogy az életem egy hozzád hasonló vezérürüt igényelne.
  • Jacky
    Csak közel lehetetlen...
  • Jacky
    Ezt én is szeretném tudni!
  • Sir Quno Jedi
    És a rendes lányok hol gubbasztanak akkor?!?!?
  • Rita79
    Senki nem mondta, hogy lehetetlen!
    Beszabadulhat egy diszkóba 2 normális ember is, akik véletlenül egymásba botlanak és nem csak skalpot akarnak egy éjszakára.
    De szerintem is ez nagyon ritka.
  • zoliapu
    Nem lehetetlen szórakozóhelyen párt találni aminek jövője is van, igaz kevés.
  • Rita79
    Hát igen! Volt annál durvább is, mint hogy anyázott!
    Még jó, hogy törlöm és törölni is fogom.
    De ha másra mondaná, akkor is törölném.
    Mint, ahogy régebben töröltem másokra vonatkozó durva szidalmakat is.
  • Nandusz
    Nem volt még ilyen., csak mint lehetőséget említettem, mert gondolom másoknak volt már ilyenjük.
  • Nandusz
    Hát pár beszólásod miatt simán lehetett volna adni felkiáltó jelet, mert nyíltan anyázol (gondolom ezeket törölte Rita), nem pedig burkoltan és intelligensen. Ráadásul nehezen hámozható ki a hsz-eidből a lényeg. Nálam már ez is simán törlési alap lenne (ha hg lennék). Nem szeretem a dilettánsul fogalmazni tudókat....annál inkább a tisztán és érthetően magukat kifejezni tudókat (még a non-verbalitás eszközeivel is!).
  • zoliapu
    Meg kényelmes az élet egyedűl, gondolom sokan ezért válaszák. Néha flörtülgetnek egy kicsit aztán kész. Nem kell ahhoz feltétlen kimozdúlni a szerelem talál meg ha minden jólmegy. Van aki nem a másik emberbe szerelmes hanem magába a szerelembe.
  • Rita79
    Neked volt már ilyen sikered egy diszkós ismeretség gyanánt?
  • Nandusz
    Egyébként sztem a "rendes fiú" állapot elérése egy cél (melyet egy életen át kell keresnünk és csiszolgatnunk), nem pedig egy alapból meglévő valóság, vagy vele született tulajdonság.
  • Rita79
    Mellesleg én a fiúkra gondoltam, hogy odahaza gubbasztanak a számítógép előtt.
  • soulhunter
    sztem a hszeim nem találják durvának és mocskolodonak a modik se, kül már lenne a nevem mellett pár felkiáltojel

arrol meg nem tehetek, h nem birod a másik más véleményét, ami esetleg másokat is érdekelne ill. érintene
  • Nandusz
    Kivéve, ha véletlenül két normális és ellenkező nemű ember elmegy oda és neaggyisten össze is ismerkednek.
  • Rita79
    Ja, meg akik ide írnak, hogy ők rendes fiúk, elég sűrűn írnak ide, tehát ez is alátámasztja "hihetetlen" állításomat.
  • Rita79
    Ha nem találnak egymásra, akkor valszeg nem nyilvános helyekre járnak.
    Diszkóban például szvsz nem lehet normális kapcsolatra lelni.
  • Sir Quno Jedi
    Ajóéletbe! Úgy gondolod, hogy a rendes fiúk halmaza is odahaza gubbaszt és rendes lányok halmaza is odahaza gubbaszt, így közös térbeli metszetük kiadja az üreshalmazt pronto?!
  • Rita79
    Én azért válaszolok erre.
    Az nem talál rendes fiút, aki maga is rendes lány.
    Mit nem talál?
    Egyszerűen olyan fiút, aki nőszámba veszi, szeretgeti, foglalkozik vele, tiszteli, magyarul nem szórakozik az érzéseivel. Nem csalja meg!
    És hogy miért nem találja?
    Mert valszeg valahol otthon egy számítógép előtt ücsörögnek vagy nem mozdulnak ki és ezért képtelenség rájuk találni.
  • Sir Quno Jedi
    Nem én, de ez a téma. Tudnunk kell, hogy ki nem talál, mit nem talál és hogy miért.
  • Rita79
    Társat keresel?
  • Sir Quno Jedi
    Najó! Jelentkezzen csak szépen, aki nem talál magának rendes fiút! :D (persze buzergák és hetero férfiak kíméljenek a problémáikkal)
  • Rita79
    A durva, mocskolódó hsz-eidet törölgetem és fogom is!
    Én vagyok a házigazda, a téma karbantartója.
    Tehát karban tartom.
    Likvidálom a topikromboló hsz-eidet!
  • Rita79
    Nem fogok küzdeni, miért, minek?
  • soulhunter
    ez akkor lenne szabályos küzdelem, ha nem törölnéd a hszeim önkényesen...
  • Nandusz
    Hát igen, te is mások seggébe dugod a fejed (tisztelet a struccoknak) a valóság elől menekülve, vedd már észre...
  • Rita79
    Nem fog sikerülni a terved! Akárhogy is próbálkozol.....
  • Rita79
    Azért mert neked nem tetszik, nem lesz bezárva a topik!
    Ezt vagy elfogadod vagy -fav és nem írsz többet!
  • soulhunter
    te v az, aki állandoan tombol, hisztizik, rinyál
    én csak a /close topicot indoklom állandoan ujabb és ujabb tényekkel :P
  • Rita79
    Térjünk vissza a topik eredeti témájához, ami még él!
  • zoliapu
    Remélem létezik a halál után is élet ill. van lélekvándorlás és találkozhatunk újra a rokonainkkal többször is.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig fakul az. Persze részünk marad örökre és tetteinkben, személyiségünkben tovább élnek, hiszen hatással voltak ránk, de ez már azért más. Ami/aki nem vesz részt nap, mint nap az életünkben, annak csak a lenyomata marad. Értelmezés kérdése, de más.
  • zoliapu
    Nem hiszem, hogy halottain emléke megfakúl, mert az a szívünkben él. Valaki azt mondta egyszer igazából akkor halunk meg mikor az utolsó ember is meghal utánunk aki szeretett bennünket. Az idő begyógyítja a sebeket de a hegg megmarad.
  • Sir Quno Jedi
    A kedves halottaink emléke is lassan megfakul, még a saját múltunk is ködbe vész és más emberekké válunk, mégis ugyanazok maradunk...