8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • minigirl
    Megmondaná nekem valaki, hogy a szívszerelmem miért csak akkor visz moziba, amikor épp nem vagyunk együtt? :)
  • Fantomlovag
    Állítólag brilliáns elme volt... De a szivarjai szagát kevesen bírták. :P
  • Dick Riddick
    A kedvesség és figyelmesség nyugodtan mehet a kezdetektől is. Néha egy kis negálást sem sem árt beleszőni (értsd: éreztetni, hogy más is van a világon). De ha nem vagy alapból macho, nem biztos hogy erőltetni kell. Erről mindig eszembe jutnak a zselézett hajú szobamacsók, a menőnek hitt szövegükkel.
  • Dick Riddick
    Durván hangzik. :D
  • salsoul
    Nem lehet, hogy a beszélgetésre felhozott témával van a gond?
    Hogy arról nem beszélgettek amiről ő szeretne?
    Mert esetleg azt látja, hogy érdemben olyan kérdéshez nem tudsz hozzászólni?
  • minigirl
    Ezek után: biztos, hogy a barátnődben van a hiba...?
  • minigirl
    Kettő biztos van. :) Én is kifejezetten utálom a macsókat.
  • ba32107
    A bátyám még nálam is magasabb egy fejjel :)
  • Dark Messiah
    szóval ha ez a csaj egy bonyolult ember, és nehezen nyílik meg mások előtt, de én elkövettem mindent idáig (akinek meg nem tetszik az meg ültesse az a**ukáját villamos székre) már érzem ahogy szépen lassan de biztosan megnyílik előttem és bocs hogy általában a nap végére mikor haza felé jövök én is kajás vagyok meg gondolom az asszony is így hát 'főzök neked valamit' címszó alatt el bohóckodok vele a konyhában és beszélgetek is vele ezek után jót kajázunk szóval ami kell az meg van és nem rakom a segge alá aranyból szőtt lepedővel, ezek után annyit várok hogy őszinte legyen ő is ugyan úgy mint én és ne azt lássa bennem hogy jaj oda meg vissza van tőlem, hanem azt aki vagyok....de ha nem jön be akkor jön a jól bevált szöveg 'rúgtam már fejbe nőt' és akkor ezzel el érem hogy ne legyek a kedves közönség és a bnőm számára 'PaPuCs'
  • PatBate
    ha jobban belegondolsz, akkor lehet h neked is jobban felkelti az érdeklődésed valaki, aki elérhetetlennek tűnik, mint valaki aki meg ott jön a kis aggodalmaskodó arcocskájával egyfolytában.

habár nembiztos, hogy egy lánynak elérhetetlen vki, aki azt mondja neki, hogy "úgy megdugnálak mint a lopott biciklit":D
  • Picar77
    én is ezt vettem észre XD
    akivel kedves vagyok lese szar, akivel meg csomoszor bunkozom mindig megtalál, pedig azért csinálom hogy lekopjon :'DD
    fene se érti ezt
  • PatBate
    nincs belőled sok, úgyértem a legtöbb leányzó szereti őket,sőt, ha bunkók velük, az vonzza őket;)
  • salsoul
    Náluk 5 év volt.
    Én már a kapcsolatuk első évben láttam ezt.
  • chhaya #7710
    Már ha eljutnak a későbbig. Engem speciel frász kitör a macskótól, később már csinálhat akármit is. ^^
  • PatBate
    kedvesnek lenni, aranyosnak, érdeklődőnek a problémáit érintően az ismerkedési fázisban nem érdekes, mert kiáló papucs leszel. hogyha kezdetekben te vagy a (kicsit bunkó is esetleg) nagy macsó, a nőket a semmibe vevő, akkor később sokkal nagyobbat fog durrantani, ha kiderül, még lelked is van.
  • Dick Riddick
    Erre nincs bevált recept, nincs megoldóképlet. Hogy két ember mitől passzol össze, csak az ég tudja. Én biztosan nem.
    Amit tehetünk, az az hogy belemegyünk a játékba, és reméljük, hogy helyes az amit teszünk.
    Az azért jó pont hogy leültek beszélgetni. Sokat segít.
    Mire ide jut egy kapcsolat, könnyen megesik hogy évek telnek el. Hogy szép emlék vagy elvesztegetett idő lesz belőle, csak rajtunk múlik.
  • salsoul

Volt egy ismerősöm meg neki egy barátnője. Együtt voltak. Vidámnak sosem láttam őket együtt, állandóan elégedetlenkedtek, s akár hogy probáltak egymás kedvébe tenni mégis szétmentek.
    Ahogy a barátom mondta: tudod leültünk megbeszélni a problémáinkat, őszintén, aztán ígyekeztünk változtatni. Az első hét mindig jól ment, a második már... a harmadikra minden visszazökkent a kiindulási pontba.
    Végtérre be kellett látnom, hogy ennek így semmi értelme.
    Más az alaptermészetünk, mások a terveink, másképp gondolkodtunk az élet dolgairól, a párkapacsolatról.
    Hiába is vonzódunk egyébként egymáshoz.
  • Dick Riddick
    De kép alapján akkor sem néztelek 188-nak. :)
  • Dick Riddick
    Ricsárd-ot pénzügyminiszternek!
    Általában én is veled (minő véletlen)
  • ba32107
    Egyetértek
    Általában akármit írsz akárhova, azzal mindig egyetértek :D
    (komolyan :)
  • Dick Riddick
    Félre ne érts, nem akartam nektek támadni. Csíplek benneteket
    De láttam és tapasztaltam már ezt-azt én is. Sokan szeretik kihasználni a kedvességet, figyelmességet, és nem figyelmetlenségből. Sok esetben úgy, hogy van egy harmadik is a képben.
    Én soha nem fogom hagyni hogy egy csaj a fejemre nőjön. Ha ez azzal jár, hogy időnként magányos leszek, akkor is vállalom.
  • chhaya #7702
    Ilyenkor nem feltétlen a kihasználásra megy a dolog. :) Elkényeztetés tényleg, olyan jól esik a figyelem és törődés, hogy könnyű elfelejteni, hogy ez adok-kapok, és viszonozni illik. Rá kell ilyenkor pirítani a másikra, és ha van egy kis esze és kapcsol, akkor nincs még elveszve a kapcsolat. Szerintem.
  • Dick Riddick
    És ezt másnak is ajánlom.
    Nyugodtan "keményíts be" ha nem tetszik a dolgok alakulása. Inkább előbb mint utóbb.
    A lényeg hogy maradj objektív, és ne hirtelen felindulásból tedd.
    Fő a hideg fej!
  • Dick Riddick
    Én igencsak óvatos vagyok ilyen téren.
    Alapjáraton kedves vagyok és figyelmes, kenyérre lehet kenni. De ha észreveszem hogy nem kölcsönös a dolog, gyorsan abbahagyom mindkettőt. Ha valamit utálok, az az ha ki akarnak használni.
    Nem szeretem a másodhegedűs szerepet.
  • chhaya #7699
    Így van. És jobb esetben észbekap, hogy tulajdonképpen igencsak mázlija van veled és tán normálisabb lesz a kedvedért. Ha nem, akkor meg foglalkozni sem érdemes vele. :/
  • chhaya #7698
    Unom már azt mondogatni, hogy ne tessék a rossza tapasztalatok alapján általánosítani... De alapjáraton tényleg csak ennyi kéne, amit minigirl leírt.
  • Dick Riddick
    Ha nem tisztel, ne csináld. Ilyen egyszerű.
    Nyugi, gyorsan fel fog tűnni neki.
  • Falconer
    Nekem úgy tünik, hogy tul sokat teszel meg, azt meg a nők szeretik, de irtóra lenézik.
  • salsoul
    mindegy micsinál' ha nem vegyrokonok.
  • minigirl
    Ha ilyen sokat megteszel érte, akkor talán tőle kéne megkérdezned, hogy mi is a problémája veled. Ő csak tudja erre a kérdésedre a választ. :)
  • Picar77
    elkényeztetted....
  • tigeroo
    miféle tiszteletet? vagyis...ebbe sokminden belemagyarázható, konkrétan mi szúrja a csőröd?
  • ba32107
    Szerintem pont ezért, mindent megteszel neki, és ezért nem tisztel. Úgy is lehetsz papucs, hogy nem tudsz róla. Tudod, ki főzne rá....
  • Dark Messiah
    szóval akkor legyen őszinte és beszélgessen sokat, illetve törődjön veled....most mindenféle futtatás ellenére de akkor engem miért nem becsül meg a barátnőm?teljes mértékben őszinte vagyok hozzá, ha az nem elég törődés hogy nap mint nap haza kísérem mint egy lovag,és suli után fel índítálom magamhoz hogy kajázzon meg és még különböző otthoni és magánéleti dolgokban adok segítséget neki és és ezzel együtt nem is kell mondani igen sokat beszélek vele, mellesleg mielőtt menne a fikázás nem vagyok papucs de főzök rá, és az ágyban se lehet panasz akkor mit rontok el hogy nem kapom meg a megfelelő tiszteletet?
  • Dick Riddick
    Nyugodtan lehet beszélgetni és figyelmesnek lenni az elején is. De fenntartásokkal és csak módjával.
  • Dick Riddick
    Aztán csak óvatosan!
  • minigirl
    nemis!!! :)
    Mondok konkrétat: a barátommal "első körben" nem tudtunk beszélgetni, még csak őszinték sem voltunk egymáshoz. Egyszerűen nem tudtuk, hogy ki is valójában a másik. Na, ezt bírtuk egy hónapig, aztán szakítottunk is, annak rendje, s módja szerint.
    Két hónap múlva újra összejöttünk (ez dec. elején volt), s azóta madárcsicsergős a kapcsolatunk, mert megbeszélünk mindent, őszinén. :)
  • tigeroo
    ha így viselkedek akkor nagy valószínüséggel csak egy barát leszek, akibe belefújhatja az orrát, lábtörlőnek használhat hogy aztán újult erővel pasizhasson 1-1 kudarc után
  • PatBate
    a lányok szerintem különben nem a rendes fiúkhoz vonzódnak, már amíg a családalapítás komolyabban érdekelni kezdi őket, addig biztosan nem xD
  • ba32107
    6 percig nem írt senki, ez igen :D