Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyes pasiknak olyan elvárásaik vannak a barátnõjükkel kapcsolatban, hogy az kivitelezhetetlen, de saját magukra egyáltalán nem adnak.
A nõ legyen ápolt, ezt elfogadom, ez alap.
De nem nézhet ki az ember lánya minden nap úgy, mint egy divatmagazin címlapján szereplõ cicababa. Azok sminkes által ki vannak festve, a fodrász beállítja a hajukat, mellesleg retusálva van a kép, de a metrón nem ismernéd meg már másnap.....
Legyél tökéletes háziasszony, anya, feleség, mossál, fõzzél, takarítsál, az egész napos munka után legyél vidám, aktív, mindenre rávehetõ.
Addig a pasinak az az egyetlen dolga, hogy a zuhany után az épp aktuális hobbyjának hódólhasson.
Persze hülye meg buta az a nõ, aki hagyja, hogy ennyire kihasználják.......
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
"ha pl. nincs sok ideje a házimunkára, mert olyan szoros a beosztása"
az azt jelenti, hogy nem képes a saját életét kézben tartani, s a farok csóválja a kutyát úgymond...
Ha lehet inkább ilyenbõl sem...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
napközben, munkahelyen, a "világ elõtt" még minden hajszála is rendre van utasítva
ellenben odahaza szakadtas melegítõ, a szobában kaotikusan szana szét minden...
Ahogyan feszít és mutat mindent a világ elõtt, úgy odhaza - maga elõtt - nemtörõdöm.
Az emberrel összhangban van környezete, az õt tökéletesen leírja.
A barátai, az öltözködése, a zene amit szeret, azok dalszövege, a beszéde, a könyvek amiket olvas és amit belõlük levon, a hobbyja, otthona, kertje, járása, étrendje sat.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Közben mindenki elfelejtette, hogy minden rendszerbõl csak annyit tud kivenni amennyit beletett.
Én azt mondom (saját vélemény), hogy a kapcsolatom mûködjön jól testi és lelki vonatkozásban egyaránt. Hajlandó vagyok tenni is érte. De ha valamelyik rész nem megy jól, nem az igazi, akkor nem fogok éveket tölteni a javítgatásával. Keresek mást. És könnyen meglehet hogy helyettem is találnak mást, benne van a pakliban.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nekem a dizsi sem okozott problémát, bár be kellett látnom, hogy nem ott fogom megtalálni akit keresek.
Én mielõtt konkrétan csajoznék megfigyelek, megfigyelem ahogy szép lassan kinyílik a bicska, fordul a kocka és a valódia arcát mutatja az illetõ.
Volt egy lány, mellé alakítottam a munkámat, közömbösen mellette dolgoztam már vagy 3negyed évet, és ahogy kitálalni és utálni tudott embereket, meg szervezkedni és "lázadást szítani"... nem hiszem, hogy én tartós kivétel tárgyát képeztem volna...
Aztán mikor náluk jártam... az otthoni megjelnsése és a szobája (lakásuk) sem sok jóval bíztatott...
Szórakozni lehet vele, de tényleg: max szórakozni.
Építhetünk-e szuper családiház alap
Csajozás alatt én sokkal inkább az ellenkezõ nemmel való kapcsolatfelvételt értem mint a gyere, bújjunk ágyba azonnal életérzést.
Elég hivatalosan hangzott, de a lényeg hogy csajozni bárhol, bármikor lehet.
Ahogy mondják gyakorlat teszi a mestert, és a legnehezebb feladatok tanítanak a igazán.
Önmagukban mûvelés nélkül az emberek is szarok - mindenben.
Én pl jelenleg szar vagyok a konyhában, de a potenciális mesterszakács bennem lakozik. A szakács könyvek és receptek pedig a könyvesboltban, meg a neten. Persze meglehet az elsõ fõztöket a kuka eszi meg...
Türelem és áldozat meg szeretet - másra nincs szükség.
zry a körmondatért,ha nem érted,majd megpróbálom kicsit jobban rendszerezni😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem pedig leugranak a tescoba...
Én jobban és közvetlenebben mondom el amit gondolok és ennek az a vége, hogy mekkora önzõ bunkó tapló paraszt vagyok.
Nem hinném, hogy a hallgatás és az elhallgatás és a lenyelés sokkal jobb lenne mint a hazudozás.
Sõt szerintem még pár fokkal rosszabbak és durvábbak annál.
#7517:
Koránt sem oly biztos az, s p sokkal nagyobba röhöghetett volna rajtad.
Nem illik olyan dolgot kiröhögni és nevetséges hülyeségnek titulálni aminek az alapos megismerésre életedben eddig még egy percet sem szántál...
#7518:
Te teljesen betéptél.
Kicsit kijózanodhatnál asszem'.
#7519:
Érdekes, hogy annak a vizsgálata rendszerint elmarad, hogy emberileg, érdeklõdésileg, életfelfogásilag "kompatibilisek"-e, vegyrokonok-e. Ha igen, csak az után lehetne - véleményem szerint - tovább lépni a szexuális kompatibilitásra...
De két ember összes is csiszolhatja egymást.
A szexnek egy kapcsolat koronájának kellene lennie, s nem annak alapjának.
#7525:
Azért idõnként nem árt az embernek megkérdeznie magától, hogy most akkor mi is hajtja valójában. Ösztön szintrõl sóvárogva indul a dolog vagy tudatosan lelki szintrõl kezdeményezve.
Az állhatatosság és az önfegyelem, önuralom szerintem díjjazandóbb.
Kedvenc kajából is ha (kiéhezetten) bezabálsz bitang rosszul leszel, és ki fog jönni végül.
#7527:
Uhhh minigirl ismerõse a te barátod?
#7531:
Az ember ha nem is plázacicákkal de lépten nyomon együgyû kunzum-idiótákkal találkozik, akiknek elképzelésük nincs a saját életükrõl, céljaikról (férfiak is).
Az hogy egy nõ optikailag szép még semmit sem jelent.
Max arra utal(hat), hogy mekkora rondaság potenciál van benne.
#7539:
Nem csak egy lányhoz kell hanem egy barátsághoz is, bármilyen együttléthez bármilyen emberekkel
Elõbb utóbb eljön az a pont mikor az ember egy másik mellett is egyedül marad, nem pitiáner dolgokban. És ez az a pont mikor a ló megbokrosodik. S vagy leugrunk róla, vagy oda megyünk ahova õ akarja...
"úgyis találkozol a neked megfelelõ emberrel, és akkor már alapból nem kell játszani. Úgy kellesz majd neki, ahogy vagy. "
... túl az üveghegyen, s még az óperenciás tengerein is túl ...
#7540:
Hát lehet valakinek szórakoztató, mint pl a wow vagy a cséé de nekem semmiképp.
#7544:
Csajozással sem könnyebb.
#7548:
Viszont olyat kaphatsz amit senki mástól sem, amit mások elherdálnak, s a sárba a disznók közé vetik.
#7752:
Nem tudom. Én eme kérdéssel úgy vagyok, hogy forog a gyomorom ha arra gondolok, hogy vajon elõttem még hánnyal... és nekem sem menne második, harmadik... nõvel, még ha biológia részrõl menne is.
És azt sem bírnám elviselni ha netán véletlen ex partnerek hasonlítgatásán kapnám magam
Ez van. Nem vagyok modern.
baromság.. mert kinek mi a "rendes"
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Pénz? Mondjuk, hogy most már van. Akkor mostmár minden csak az áldott jó természetemen múlik...
Bár a pénz még mindig ott lehet 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Go Jeff Go!!!!
az pl engem sem érdekel hogy piylen pasi,vagy ki volt elõttem,vagy ki lesz utánnam.Mindenki más,ha jó velem,marad,ha nem úgyis vége ennyi.:-)
Go Jeff Go!!!!
Ha mindkettõ megvan egyben optimális,az elõbbi élvezetes,az utóbbi már fájdalmas lehet.:-(
Go Jeff Go!!!!
Az hogy csak házasság után megy a szex, nem biztosíték a hûségre. Egyáltalán nem.
Go Jeff Go!!!!