8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Sanyix
    konkrétan rákérdezel? Na ez is ritkaság :) mindig csak balettozva hányják egymásnak a rizsát XD
  • Dick Riddick
    "Mit is gondolsz erről a kapcsolatról?"
    Ez jó. Igazi beugrató kérdés. :)
    Az a jó ebben, hogy a csajoknak általában halvány fogalmuk sincs hogy mit is akarnak pontosan. És általában az őszinte válasz az amit a legkevésbé szeretnének hallani. Hazugságot pedig még inkább nem. Huszonkettes csapdája...
    (Csak egy példa): Mit gondolok a kapcsolatról? Isteni veled a szex, de egyelőre jó nekem így ahogy van. Okos vagy, szép, kedves, de nem akarok még összeköltözni veled, annyi ideje nem vagyunk még együtt. Az lenne a legjobb ha egyelőre minden így maradna ahogy most, élvezzük egymást.
    Ha ezt így valaki megmondaná szemtől szembe, azt hiszem el is vágná vele magát.
    Erre a kérdésre az én válaszom ez: Te mit gondolsz? :)

• MrSpock
    Igen azért ilyen téren legyen határozott az ember.Én speciel ha úgyadódik(na)simán tudom(nám) hogy akarok e többet vagy sem.Mert saját tapasztalat hogy nemjó húzni a dolgokat mert szívás a vége.Főleg hamár ott a konkrét,hogy akkor mi legyen?! Jó hihetelen érzékeny vagyok érzelmileg,de magabiztos is ha tudom hogy igen ő kell(ene) nekem.
  • minigirl
    Nyelvvizsga az jó dolog. :D Én decemberben akarom megcsinálni. :)

És mi mindent szeretnél még? :P
  • minigirl
    Pl, én legtöbbször azt várom el, hogy ha megkérdezem a sráctól, hogy "mit is gondolsz erről a kapcsolatról?", akkor ne az legyen a válasz, hogy "nem tudom". Mondjon igent vagy nemet, de ne szórakozzon a nemtudommal, mert akkor én rövid úton eldöntöm, hogy ez így nekem nem pálya.

Tehát, kérdésedre a válasz: konkrétan rákérdezek a dolgokra, kertelés nélkül. Bár, szerintem ezt más lánytól ne nagyon várd el, mert én nem "átlagosan" viselkedem. Az átlagos alatt azt értem, hogy "ahogy a pasik számítanak rá". :)
  • tigeroo
    és te milyen (szándékos) jeleket adsz neki?:P
    az a baj hogy most lehet hogy énis hasonló helyzetben vagyok! sokszor úgy érzem hogy csak topogunk a lánnyal (közben énis mutatom a "semleges érzelmet" kifelé -ugye ugye)
  • Molnibalage
    Én most speciel egy sikeres nyelvvizsgát, de nagyon gyorsan.

Na meg persze mást is.
  • minigirl
    Észrevesz ő, csak nem tudja, hogy mit akar. :) Azért kéne neki agy. :)

#7755: Jó neked. :) Kár, hogy körülöttem nem nagyon van olyan srác, aki tudja, mit akar. :)
  • Molnibalage
    Én legtöbbször tudom. A másik oldal látja másképpen a helyzetet. Vagy egy vicc szerint.

"Bíró úr, csak 50%-ban volt erőszak. Tetszik tudni én akartam."

Na, jó ez csak vicc. :)
  • tigeroo
    és ezt hogy érted? agyat, hogy észrevegyen vagy hogy "életrevaló" legyen a srác?
  • minigirl
    Ismerem, rendes... Csak agyat kéne neki beültetni. :D
  • tigeroo
    sok a hamis gyöngy...:)
  • minigirl
    Nem ritka, csak egyik se tudja, mit akar... xD
  • Tsol
  • bcrics
    vóóóó,,cukorka:)
  • Rita79
    Köszi szépen!
  • dartonita
    Nem igazan szoktam Veled kb semmiben egyeterteni,de azert boldog szulinapot
  • salsoul
    úgy igazán
  • salsoul
    A kényelmesség nagy úr.
    Addig fel sem adjuk amíg valami jól fejbe nem b***...
  • Dick Riddick
    Persze, utána megint szakítani, megint összejönni, megint...
    Nem sok értelmét látom.
    De nem az én életem. Én már rég nem laknék ott.
  • Rita79
    Biztos, hogy ki fogtok békülni újra.
    Mivel egyikötök sem költözött el a lakásból, tuti, hogy éreztek még egymás iránt.
    Én, ha valakivel összevesznék és nem akarnék már tőle semmit, tuti, hogy nem bírnék egy helyen lakni vele.
  • dartonita
    Na de nem kell elszontyolodni,hoztam zenet is :)

Tunci lanyka ujabb gyongyszeme
  • dartonita
    Hat egeszen addig amig valami nagy orgiat nem csap a masik szobaban.
  • minigirl
    Elég nekem a külön szoba is. :)
  • chhaya #7739
    Nem értelek igazán, szerintem a helyedben költöznék.
  • minigirl
    Lehet, nem tudom. Részemről inkább megpróbálom távol tartani magam tőle. Szinte csak aludni járok haza, egész nap a haveroknál lógok, stb. Szerencsére ez a hétvége nyugis lesz, mert megy családlátogatni. Végre pihenhetek, és egyedül lehetek, anélkül, hogy tudnám, hogy ő ott van a szomszéd szobában. :)
  • dartonita
    Ja igen koran van meg,eszembe jutott meg valami.Egy jo sexpartnert senki nem akar elvesziteni,szal joban maradni tobb mint indokolt lehet neha :)
  • dartonita
    Hat erdekes dolog ez.Hajlamosak vagyunk akkor jobban ertekelni a noket ha elveszitjuk oket.Magambol kiindulva legalabbis neha keson kapok eszbe es odaadobb vagyok egy ex-el mint a kapcsolat soran.Az hogy baratkozunk ket dologra utalhat (ismet a szemelyes tapasztalat alapjan) : arra hogy vissza akar szerezni,vagy arra hogy a Te erdekeidet nezi es kisse 'megeroszakolja' magat.
    Most oszinten ki a fene akarna annak a kozeleben maradni akire ha ranez,osszeszorul a szive? :D
    Mazochk ftw.
  • Dick Riddick
    :)
  • salsoul
    Végleg, persze... mint a múltkor... amíg ismét tanulva az előző körből új alapokon újra nem...
  • minigirl
    megfogadom a későbbiekben :)
  • Dick Riddick
    Mindig aranyszabályként kezeltem: Csak olyan csajjal jövök össze, akivel ha véletlenül összeveszünk, nem kell a közelében lennem.
  • minigirl
    Nem veszekedtünk, szakítottunk, immár végleg. De már nem is érdekel, csak vannak fura dolgai, amit nem értek, de azt hiszem, nem is fogom érteni őket. :)
  • Rita79
    Már megint összevesztetek?
  • Zetorg
    az más. lehet csak unatkozik :P
  • minigirl
    Érteném én, ha nem pont ő lenne az, aki egyfolytában azt hagoztatja, hogy nem akar velem lenni, kapcsolatban.
    Mindegy, én hajlandó vagyok barátkozni is. :)
  • Zetorg
    talán azt hiszi, hogy ezzel elősegíti az "újraösszejövést"!?

ismerek pár ilyet...
  • Dick Riddick
    Furcsa egy kapcsolat a tiétek.
  • minigirl
    Miből gondolod, hogy nem ő fizeti? :P
  • ba32107
    Mert így nem kell kifizetnie a jegyedet :D