8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#7763 konkrétan rákérdezel? Na ez is ritkaság :) mindig csak balettozva hányják egymásnak a rizsát XD -
#7762 "Mit is gondolsz erről a kapcsolatról?"
Ez jó. Igazi beugrató kérdés. :)
Az a jó ebben, hogy a csajoknak általában halvány fogalmuk sincs hogy mit is akarnak pontosan. És általában az őszinte válasz az amit a legkevésbé szeretnének hallani. Hazugságot pedig még inkább nem. Huszonkettes csapdája...
(Csak egy példa): Mit gondolok a kapcsolatról? Isteni veled a szex, de egyelőre jó nekem így ahogy van. Okos vagy, szép, kedves, de nem akarok még összeköltözni veled, annyi ideje nem vagyunk még együtt. Az lenne a legjobb ha egyelőre minden így maradna ahogy most, élvezzük egymást.
Ha ezt így valaki megmondaná szemtől szembe, azt hiszem el is vágná vele magát.
Erre a kérdésre az én válaszom ez: Te mit gondolsz? :)
-
#7761 Igen azért ilyen téren legyen határozott az ember.Én speciel ha úgyadódik(na)simán tudom(nám) hogy akarok e többet vagy sem.Mert saját tapasztalat hogy nemjó húzni a dolgokat mert szívás a vége.Főleg hamár ott a konkrét,hogy akkor mi legyen?! Jó hihetelen érzékeny vagyok érzelmileg,de magabiztos is ha tudom hogy igen ő kell(ene) nekem. -
#7760 Nyelvvizsga az jó dolog. :D Én decemberben akarom megcsinálni. :)
És mi mindent szeretnél még? :P -
#7759 Pl, én legtöbbször azt várom el, hogy ha megkérdezem a sráctól, hogy "mit is gondolsz erről a kapcsolatról?", akkor ne az legyen a válasz, hogy "nem tudom". Mondjon igent vagy nemet, de ne szórakozzon a nemtudommal, mert akkor én rövid úton eldöntöm, hogy ez így nekem nem pálya.
Tehát, kérdésedre a válasz: konkrétan rákérdezek a dolgokra, kertelés nélkül. Bár, szerintem ezt más lánytól ne nagyon várd el, mert én nem "átlagosan" viselkedem. Az átlagos alatt azt értem, hogy "ahogy a pasik számítanak rá". :) -
#7758 és te milyen (szándékos) jeleket adsz neki?:P
az a baj hogy most lehet hogy énis hasonló helyzetben vagyok! sokszor úgy érzem hogy csak topogunk a lánnyal (közben énis mutatom a "semleges érzelmet" kifelé -ugye ugye) -
#7757 Én most speciel egy sikeres nyelvvizsgát, de nagyon gyorsan.
Na meg persze mást is. -
#7756 Észrevesz ő, csak nem tudja, hogy mit akar. :) Azért kéne neki agy. :)
#7755: Jó neked. :) Kár, hogy körülöttem nem nagyon van olyan srác, aki tudja, mit akar. :) -
#7755 Én legtöbbször tudom. A másik oldal látja másképpen a helyzetet. Vagy egy vicc szerint.
"Bíró úr, csak 50%-ban volt erőszak. Tetszik tudni én akartam."
Na, jó ez csak vicc. :) -
#7754 és ezt hogy érted? agyat, hogy észrevegyen vagy hogy "életrevaló" legyen a srác? -
#7753 Ismerem, rendes... Csak agyat kéne neki beültetni. :D -
#7752 sok a hamis gyöngy...:) -
#7751 Nem ritka, csak egyik se tudja, mit akar... xD -
Tsol #7750 -
bcrics #7749 vóóóó,,cukorka:) -
#7748 Köszi szépen! -
#7747 Nem igazan szoktam Veled kb semmiben egyeterteni,de azert boldog szulinapot -
#7746 úgy igazán -
#7745 A kényelmesség nagy úr.
Addig fel sem adjuk amíg valami jól fejbe nem b***... -
#7744 Persze, utána megint szakítani, megint összejönni, megint...
Nem sok értelmét látom.
De nem az én életem. Én már rég nem laknék ott. -
#7743 Biztos, hogy ki fogtok békülni újra.
Mivel egyikötök sem költözött el a lakásból, tuti, hogy éreztek még egymás iránt.
Én, ha valakivel összevesznék és nem akarnék már tőle semmit, tuti, hogy nem bírnék egy helyen lakni vele. -
#7742 Na de nem kell elszontyolodni,hoztam zenet is :)
Tunci lanyka ujabb gyongyszeme -
#7741 Hat egeszen addig amig valami nagy orgiat nem csap a masik szobaban. -
#7740 Elég nekem a külön szoba is. :) -
#7739 Nem értelek igazán, szerintem a helyedben költöznék. -
#7738 Lehet, nem tudom. Részemről inkább megpróbálom távol tartani magam tőle. Szinte csak aludni járok haza, egész nap a haveroknál lógok, stb. Szerencsére ez a hétvége nyugis lesz, mert megy családlátogatni. Végre pihenhetek, és egyedül lehetek, anélkül, hogy tudnám, hogy ő ott van a szomszéd szobában. :) -
#7737 Ja igen koran van meg,eszembe jutott meg valami.Egy jo sexpartnert senki nem akar elvesziteni,szal joban maradni tobb mint indokolt lehet neha :) -
#7736 Hat erdekes dolog ez.Hajlamosak vagyunk akkor jobban ertekelni a noket ha elveszitjuk oket.Magambol kiindulva legalabbis neha keson kapok eszbe es odaadobb vagyok egy ex-el mint a kapcsolat soran.Az hogy baratkozunk ket dologra utalhat (ismet a szemelyes tapasztalat alapjan) : arra hogy vissza akar szerezni,vagy arra hogy a Te erdekeidet nezi es kisse 'megeroszakolja' magat.
Most oszinten ki a fene akarna annak a kozeleben maradni akire ha ranez,osszeszorul a szive? :D
Mazochk ftw. -
#7735 :) -
#7734 Végleg, persze... mint a múltkor... amíg ismét tanulva az előző körből új alapokon újra nem... -
#7733 megfogadom a későbbiekben :) -
#7732 Mindig aranyszabályként kezeltem: Csak olyan csajjal jövök össze, akivel ha véletlenül összeveszünk, nem kell a közelében lennem. -
#7731 Nem veszekedtünk, szakítottunk, immár végleg. De már nem is érdekel, csak vannak fura dolgai, amit nem értek, de azt hiszem, nem is fogom érteni őket. :) -
#7730 Már megint összevesztetek? -
#7729 az más. lehet csak unatkozik :P -
#7728 Érteném én, ha nem pont ő lenne az, aki egyfolytában azt hagoztatja, hogy nem akar velem lenni, kapcsolatban.
Mindegy, én hajlandó vagyok barátkozni is. :) -
#7727 talán azt hiszi, hogy ezzel elősegíti az "újraösszejövést"!?
ismerek pár ilyet... -
#7726 Furcsa egy kapcsolat a tiétek. -
#7725 Miből gondolod, hogy nem ő fizeti? :P -
ba32107 #7724 Mert így nem kell kifizetnie a jegyedet :D