8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#4599 És képzeld vannak olyan szülők is, akiknek nem is kellene áldozatot hozniuk a gyerekük jövőjéért, hanem egyszerűen a számukra felesleges pénzt a sírba viszik. -
#4598 ne az én korombol indulj ki, már nagyon sok éve nem állok szoba 20on 1-2 éves csajokkal :) sőőőőt :)
amugy meg nem angyon érdekel az öreg sztorizása, ezért is nem igazán akarok sokkal több időt arrafelé tölteni :)
amugy az öreg 80 egynehány éves, de ami gáz, az az, h tényleg másrol sem tud beszélni, h igy + ugy lövészárok + igy + ugy kádár rendszer :) -
#4597 Abszolút és tökéletesen egyetértek a szülő-gyerek és a miért lehet fontosabb a család véleményeiddel.
Annyit hozzátennék: a módosabb családokhoz csatlakozás nagyon sok veszélyt hordoz magában a kapcsolat szempontjából. Épp nemrég mesélte egyik barátom: a fia hazaköltözött. Ők a lánnyal felépítették közös, külön házukat - túl közel a lány családjához. A lány szülei adták a pénzt, a fiú családja és barátai az építéshez szükséges munkát, szakmunkát. A lány családja folyamatosan úgy kezelte a fiút: te ebbe a házba egy forintot se tettél! Pedig úgy sejtem, az ingyenes munkával milliókkal is lehet olcsóbb egy ház felépítése. -
Nandusz #4596 Szumma szummarum, én elítélem azokat a szülőket, akik nem képesek egy fikarcnyi áldozatot hozni a gyermekük jövője érdekében (gondolok itt az utódnemzésre legfőképpen). Sok olyan szülő van, aki vak és képtelen meglátni a lehetőséget a gyermekében. Ez szomorú és ezt hívjuk egoizmusnak. Fel kéne már fogni egyes szülőknek, hogy támogatni kell az utódjuk jövőjét, nem pedig a maguk hasznát keresni mindenben és mindenkor. Áldozat, áldozat, áldozat -----> sajnos ezt a szót nem ismerik sokan. -
Nandusz #4595 hol érdekeljen engem az, hogy hány nácit kapott szét az apos a háboruban?
Tekintettel a korodra, apósod nem lehetett a háború egyik hőse, max a lány nagypapája. Vagy dédpapája. -
Nandusz #4594 Most perpill egyedül vagyok. -
#4593 az én apám is ilyen, és arra törexem, h majd én is ilyen legyek a saját gyerekemhez
de az még odébb van :)
előbb még igenis be fogom neki bizonyitani, h igenis ki tok mászni a sz*rbol önmagam is, és utána én tom meghivni 1-1 sörre, hogy lássa, h igenis életképes gyereke van :) -
Nandusz #4592 Egy IGAZ szülő mindig az utódja sorsának alakulását tekinti legfőbb feladatnak és mindig kihúzza a szarból. Személyes tapasztalat, hogy fateromhoz folyamodtam remegő ajkakkal, hogy most nagy gondban vagyok....Erre ő: miért nem szóltál hamarabb fiam?....és utána a szükséges anyagi összeg kétszeresét nyomta a markomba. Komolyan mondom, sírhatnékom támadt (persze mikor elment elsírtam magam). És csak reménykedni tudok, hogy minimum ugyanezt a cselekedetet én is végre fogom tudni hajtani az én utódaimon.
Persze hallottam olyan szülőkről is, akik kizárólag önnönmaguk céljait nézik és elsősorban az egoizmusuknak akarnak szentelni. Teszik mindezt úgy, hogy gyermeküket megzsarolják és sajnáltatják magukat.
Komolyan mondom minden cinizmus nélkül, hogy Isten ajándéka az, hogy nekem ilyen szüleim vannak, akik totál önzetlenek. -
#4591 ttam én, h ebből még szerelem lesz -
#4590 "szal én azt mondom, hogy nem szabad tul sokat találkozni a másik fél szüleivel, mer abbol csak az önállotlan, magatehetetlen, nyálas, pedál alakok élvezkednek"
Ebben teljesen egyetértünk. Először. -
#4589 a néha-néhával nincs gond, mint ez olvashato a 4588-ban is :)
a fiut meg képelje fel, és álljon ki magáért, hamár annyira nagylánynak tartja magát :) -
#4588 én azért merek igy vélekedni, mer 21 éves korom ota van saját lakásom, rendes hivatalos, bejelentett munkahelyem, totál önelláto lettem
és max havi 1x taláxok anyos-apos jelöltekkel :)
én jol megvok nélkülük, ami azt illeti...
amikor meg velük vagyok, akkor se csak az megy, h már megint micsináltál / mit nem csináltál a 7en, h megy ez, h megy az, stb stb
mivel ritkán látnak, az állando magánéletemben valo vájkálás helyett inkább közös szorakozásokat csinálunk
legutobb pl. vadászni voltunk, és jo volt :)
lőttem 1 nyulat :D :D :D
meg majdnem 1 anyost, mer beszoooooot :D
ilyet szooootbeeeee:
"na mivan fiacskám, már lyukba lőni se tudsz?" :D :D :D
(gondolom itt arra célzott, h örülne 1 unokának... csak mi még nem) :D
de azért csak kilőttem azt a rohadt nyuszikát az odujábol :D
szal én azt mondom, hogy nem szabad tul sokat találkozni a másik fél szüleivel, mer abbol csak az önállotlan, magatehetetlen, nyálas, pedál alakok élvezkednek
simán meg kell értetni velük, amit te is mondtál
én a saját apámmal 2 év alatt értettem meg, h nem annyibol állnak a napjaim, h lehuzok 8 orát minden reggel, aztán hazamegyek, és nem csinálok semmit, hanem igenis van életem, és az én életem fontosabb, minth mások nyakán logjak
ha most pl. apám nyakán élősködnék, soha nem lennék életképesebb, és amikor elhunyna, akkor meg itt állnék mindenféle tapasztalatok nélkül, életképtelenül
de ez már 1 másik történet :)
tanulság: igenis a szülők is hibásak mindig, mert mindig okosabbnak hiszik magukat a gyereküknél (ez nagy általánosságban sajnos igy is van) :(
csak azt felejtik el, h nem mindig a korral jár az élettapasztalat
de most őszintén:
hol érdekeljen engem az, hogy hány nácit kapott szét az apos a háboruban?
oké, megtanult lőni... és most mi hasznát veszi?
otthon üldögél egész nap kényelmesen a nyugdijábol, néha füvet nyir, almafát metsz, szőlőt gondoz, és ennyi...
hát ez aztán tényleg marha nagy élettapasztalat :) -
#4587 És a barátnődnek csinálod, vagy magányodban vagy? -
#4586 Főleg, ha a módosabb nem hántorgatja fel a másik félnek, hogy "te bezzeg semmit nem kaptál a szüleidtől".
Ugyanis ezt is el tudom képzelni.
Bár a módosabb család is szarhat a párocska anyagi helyzetére, ilyenre is tudok példát hozni. -
Nandusz #4585 OFF:
épp gombapaprikást főzök, akkor én rendes fiú vagyok?:DD -
#4584 Valamit félreértettek!
Itt a fiú van kiakadva azon, hogy a lány néha-néha, mint ahogy normális is, haza akar látogatni, segíteni, beszélgetni egy kicsit az édesanyjával.
Itt nem minden napos látogatásokon megy a vita.
De a fiú bezzeg elvárja a lánytól, hogy minden hétvégét a kedves anyukánál töltsenek.
Hol itt az igazság? -
Nandusz #4583 Módosabb család esetében milyen jól is jön az a szülői anyagi segítség amikor szorul a hurok. Szal kétélű kard ez.... -
#4582 És ilyenkor jön, hogy milyán hálátlan disznó a kölyök...
Jön egy nő vagy egy férfi és szarik is a szüleire...
Persze a szülő is gyerek meg a gyerekük is.
A szülő nem bírja felfogni, hogy a gyereke nem az ő gyereke és nem a saját szórakoztatására van - hiába is szülte esetleg azért.
A gyerek pedig nem vállalja fel, hogy egyenesen megomondja szüleinek, hogy mostantól a barátommal/barátnőmmel élek és ezt tessék már felfogni.
Nulla, azaz nulla jogotok van az életem irányításához (korlátozásához).
/Persze akkor tényleg vegye a saját kezébe az életét és borult időkben is tartsa egymaga a gyeplőt./ -
#4581 saját tapasztalat igy az ösös dolgokhoz:
Na mert a szülők sohasem hibásak, csak a kölykök, mi? :P
minél messzebb a bugyuta ösöktök, akik nem birják ki a kölykeik nélkül pár 7ig se...
vagy mer asziszik, h csak azé, mer ők ráérnek mindig, akkor már a kölyköknek is rájuk kell érniük...
huuuu,de utálom én az ilyen anyos-apos jelölteket, akik állandoan csak elvárták, h menjünk oda minden 7végén...
nem őket akarom elvenni az istenért legalább, de fogják fel!
oké, h birják a burám, meg ilyenek, de én nem ohajtok állandoan élménybeszámolokat tartani nekik, és jo lenne, ha ezt az ért az ösök is felfognák
most szerencsére nincs ilyen gondom :) -
#4580 Ja, hameg majd összeköltöznek, költözzenek olyan helyre ahonnan mindkét szülő egyformán messze van. -
#4579 Két önállótlan gyerek...
Én azon csodálkozok, hogy hogy-hogy nem bírnak [ilyen alapvető] problémákat következetesen, egyenesen megbeszélni, letisztázni és megoldani a párok játszmázás nélkül
Anélkül, hogy támadásnak és/vagy sértésnek vennék azt [az esetleg kényest és jogost] amit a másik mond... és képesek lennének beismerni hogy a másiknak [lehet] igaza van, nem is kicsit.
Szóval itt a tagok egyéni fejlődésében, fejlettségi szintjében van a kutya elásva.
Gyakorlatilag: hasonló hasonlóra talált rá. -
#4578 Hülyeséget mondasz.
A lány elég csinos ahhoz, hogy csak a szexre kelljen neki a párja.
Bárkit találhatna, aki kielégítené testileg, csak valszeg neki a Szerelmétől esne jól.
Ha valaki meg kikapcsolódásra vágyik, ezt már "Z"-nek válaszolom, mert unja a barátnőjét, akkor ne tartson, hanem élje a maga kis világát tovább.
Ugyanis, ha összeköltöznek hova fog "menekülni" a lány elöl? -
#4577 6 hónapja vannak együtt, nem élnek együtt minden nap.
A hétvégék 90%-át az anyósnál töltik.
A lány csak a maradék 10%-ot akarja otthon tölteni, de még ez is bántja a fiút.
Szerintem attól, hogy valaki szerelmes, még nem kell, hogy a saját édes anyját eldobja magától és ne töltsön vele egy hónapban legalább egy napot a hétvégéből. -
Nandusz #4576 Lehet, hogy csak a testi kelégülést keresi a lány és abban szenved hiányt, amikor nem látja a fiút pár napig. Persze ez csak egy hipotézis. Viszont a fiú is érdekes egy fazon lehet. Sosem értettem meg azokat az embereket, akik akármilyen szinten is visszamenekülnek egy esetleg jól működő kapcsolatból a szülő(k) adta atmoszférába. Nem értem, hogy a fiút ebben a sztoriban mi motiválhatja. Szerintem beteges dolog ez. -
#4575 Nem semmi vagy. Megint eléggé bonyolult a történet, dacára annak, hogy egyszerűnek tűnik. Túl kevés a részlet, ami alapján jól átlátható lenne a szituáció. A részletekben rejlik a lényeg.
Én úgy gondolom, hogy a srác valószínűleg nagyon kedveli a lányt, de nem szerelmes belé fülig, és nem is szereti úgy, mint egy igazi társat. Amúgy a hétköznapokat együtt töltik, ugye? Lehet, hogy csak arról van szó, hogy egy kis kikapcsolódásra vágyik a fiú, mert úgy érzi, hogy a partnere rövid pórázon tartja hét közben. Vagy egyszerűen csak "sok" neki a lány 5 napig, vagy nem szakadt még le, mint személyiség az anyjáról, vagy latin felmenőkkel bír, és azért nagyon "anyás".
De a másik oldalról vizsgálva, ha a lány fülig szerelmes lenne, akkor ez nem jelentene túl nagy problémát, és menne a fiúval. Ha ugyanis szerelmes valaki, akkor ilyen dolgokat - mint anyússal tölteni egy hétvégét - inkább elvisel, mint a szerelme hiányát. Szóval szerintem a lány sem szerelmes. Ha az ember szerelmes, akkor azért a másiknak nagyon sok hibája felett szemet huny, ugye?
Mióta van együtt ez a pár? -
#4574 Mondjuk nem feltetlen csak a fiu hiabaja, valoszinuleg az anyja nevelte igy, es el is varja a suru latogatasokat... szvsz egy normalisabb anya paros labbal billenti feneken a fiat hogy inkabb a lannyal legyen, ha mar volt olyan bolond hogy beleszeretett a fiaba :p En nem ismerem oket, nem is mernek felelotlenul itelgetni... lehet ok a tokeletes par, csak vannak problemaik mint mindenki masnak is. Viszont az is lehet hogy egyaltalan nem illenek ossze.
A masik pedig hogy meg mindig nem vagyok teljesen beszamithato, ezert elvonulok reggelit alkotni. -
#4573 Most meg azt hozta elő a fiú, hogy a lány biztos azért akar Pesten maradni, hogy az édesanyjával legyen.
Hát igen.
Több hét után valszeg a lány is szeretne egy kicsit a bátyjával meg az anyjával tölteni egy kis időt.
Azzal zsarolja, hogy ha nem tölt vele minden hétvégét a lány, akkor nem is szereti.
De azt nem veszi észre, hogy őt állandóan az anyjához, meg a hugához húzza a mágnes.
Ráadásul össze akarnak itt Pest környékén költözni, de a fiú nemhogy a lakáskeresésre fordítaná a szabadidejét, szerintem húzza az időt, hanem haza megy szalonnát sütni a kertbe, pedig itt lenne dolga hétvégén, hogy végre össze tudjanak költözni. -
#4572 Igazabol nem is ertem mi a jo ebben a hetente hazalatogatos dologban, nem felreerteni, szeretem az edesanyamat... de ott vannak a szulinapok, nevnapok, anyak napja, nok napja, meg meg egy halom alkalom a random "menjunk latogassuk meg anyucit" napokon kivul is. Mar csak ezekbol a napokbol osszejon a havonta egy alkalom, es mivel mi eleg kozel lakunk egymashoz, meg ezen felul is talalkozunk neha X.
Egy komoly beszelgetest megerne a tema, ha srac nem fogja fel hogy nem az anyjaval van problema, csak kettesben is szeretne lenni vele, akkor nem tudom. -
#4571 Igen, mondta is neki, hogy szeretne vele külön életet élni, nem az anyós házában vendégeskedni minden hétvégén.
De csak azt kapja vissza a fiútól, hogy mi baja van az ő anyjával?
Semmi baja nincs a lánynak a fiú anyjával, csak elege van már a lánynak a "vendég" szerepéből, hanem szeretne már saját életet kezdeni a fiúval.
Mert ugye hiába rendes a lánnyal a fiú anyja, attól még alkalmazkodni kell egy idegen házban, mégsem érezheti magát otthon.
Azt még tegyük hozzá, hogy minden hétvégén megjelenik a fiú hugának a családja is, akik tegyük hozzá nem a jó modorukról híresek.
Tehát őket is muszáj elviselni a lánynak és jó pofát vágni hozzájuk. -
#4570 Huh, jo koran keltel, en is kb fel oraja de mostanra tertem magamhoz annyira hogy lassam is a monitort ne csak nezzem
A lany mondta is a baratjanak hogy maradjanak egyutt a hetvegen, vagy csak szerette volna, es a fiunak nem tunt fel? Mert ha kerte is, akkor a srac csak nagyon "anyas" es eleg nehez lesz kirobbantani anyuci szoknyaja mogul :d Viszont szerintem ilyesmi miatt veszekedni, szakitani vagy barmi hasonlo felesleges lenne, ha szeretik egymast elobb utobb ugyis valtozik majd a prioritasa. -
#4569 Éjszaka sajnos nem voltam fent, hogy likvidálni tudjam a topikromboló hsz-eket, de ma reggel megtettem.
Az én "triómból" is volt kitörölt hsz!
A témám az lenne, amit felvetnék, hogy szerintetek szerelmes egy lányba egy olyan "rendes" fiú, aki Pesten hagyja a Szerelmét azért, hogy hazamehessen vidékre az anyjához?
Szerintem nem.
Hozzáteszem, hogy minden hétvégét a fiú az anyjánál töltötte, a lány is vele ment mindig, ezen a héten akart a lány végre már kettesben lenni a barátjával, de ezt a fiú nem értette meg és hazament anyucihoz.
Ez lett volna az első, hogy Pesten maradjon hétvégén a lány közelében, de nem tette.
Nagy hiba és szerintem elég bizonyíték. -
Nandusz #4568 Jól van, hagyjuk a régi sérelmeket és ne flémeljünk többet...próbáljunk meg egy hajóban evezni végre már. -
#4567 #4551
Több figyelmeztetés nincs! -
#4563 én meg már meg se merek szolalni, mer ugyis törölve lesz :D -
#4562 Mondtam... -
#4561 A #4558 stílusú hsz-ek keltik igazán a flémet ;)
Mert nem sikerül a fül mellett elengedni a fül mellett elengedendőt... bizony, bizony. -
#4559 Mellesleg, ha tovább folytatod itt másnak a becsmérlését, akkor azt ajánlom, hogy keress magadnak olyan fórumot, ahol ezt lehet.
Tudnék egy-kettőt ajánlani, de az már reklám lenne.
Elég, ha itt bemész a gumiszobába és ott kiéled magad.
Ha tudsz személyeskedés nélkül véleményt mondani, akkor a hsz-eidet mások is olvashatják majd, de ha flémszító és sértő, akkor nem lesz ideje elolvasnia annak, akinek szántad, így nem is lesz durva reagálás rá. -
#4558 Így jártál, kérd el tőle priviben, te úgy is a flémkeltők közé tartozol -
#4557 Szólj, ha másolhatod, lemaradtam róla. -
#4556 Nem másolhatsz vissza olyan üzit, amit a HG, azaz én kitörölt.
Tehát tartsd meg magadnak.