Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne magyarázz már! Olvasd el te amiket írtam! Végre és fogd is fel!
Képzeld, elolvastam. Csak nem fogom szó nélkül hagyni azt, amikor valaki ilyet beír. Az én véleményem teljesen más és úgy érzem az enyém sokkal közelebb áll a normalitáshoz.

Még annyit, ha nem mutatod ki, ha nem érezteted vele, hogy szereted, úgy elhagy, annyit se tudsz mondani: fapapucs!
Daffit
Ha 2 ember igazán szereti egymást, azt nem kell bizonyítgatni. Ezek olyan érzések, hogy ránéz az egyik a másikra és anélkül, hogy egy szót is váltanának vagy érintkeznének, tudják.
Az ölelésnek és a szép szavaknak is maguktól kell jönnie nem pedig óránként egy ölelés, félóránként egy kedves szó gép módjára.
Akik voltak már szerelmesek és a párjuk is az volt beléjük, azok tudják mirõl beszélek.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

salsoul
Próbáld meg mégegyszer elolvasni és értelmezni azt amit a következõkben írtam: A #3663, #3664, #3665
Rita79
Topikrombolásért ban jár.
Õ mocskolódik, ezért kell azt tennem, ami a feladatom, mivel én vagyok a házigazda.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Ha ez jön le vkinek a hsz-eibõl, akkor mások így látják. Nem gondolod, hogy nem ok nélkül?

Ha ilyeneket irkálsz, hogy egy kapcsolatban nem kell kimondani, hogy szeretlek és tettekkel sem bizonyítani azt, reménytelen eset vagy. Egy kapcsolatban igenis ki kell mondani ezt, akkor is ha férfi vagy! Nemcsak a nõk mondják ki ezt és nemcsak a nõknek kell törõdniük a férfival, hanem fordítva is. Rita épp ezt magyarázza már vagy 5 hsz-en keresztül.
A NÕKNEK IGÉNYÜK VAN A TÖRÕDÉSRE! Felfogtad végre?
Egyébként meg a férfiaknak is. Jó esetben, ha tényleg érdekli õket a leányzó. Az meglehet, hogy kevésbé mint a nõknek, de igényük van rá.
Daffit
Én értem, csak nem errõl szól a topik. Rita legyél te az okosabb (amúgy is a házigazda vagy) és fejezzétek be az egymást szarral való dobálást. Térjünk vissza a témához. Nem Te fogod megváltoztatni SoulHuntert ezt a tényt el kell fogadnod. Õ ilyen Te olyan. PONT

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

salsoul
Esetleg érzi anélkül, hogy különösebben az éreztetésén kellene dolgoznia, vagy éreztetést várna el?

Egyébként nem terelek, csak el kellene olvasnod, hogy mit írtam teljes egészében.
salsoul
Inkább azt mond el hogy hol írt bárki is remeteségrõl és kapcsolatellensségrõl, hogy lássam.

Nem illik olyan dolgokat mások szájába adni amit nem mondtak.
Ne terelj! Ki kell mutatni az érzéseinket, különben honnan tudja a másik, hogy szereted?
Ha nem mutatod ki, ha nem mondod, hogy szereted, ha nem öleled meg, ha nem kedveskedsz neki, milyen lesz az a kapcsolat? Uramatyám, egy sivár és nagy nulla, nem is kapcsolat!
Rita79
Bármilyen furcsa is neked, én egyetlen privát üzenetet nem küldtem neki.
Amit gondolok, azt vállalom és leírom a közösben.
Ellenben vele, aki folyamatosan zaklat a mocskos dolgaival.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Kéne a banner alatti mondatba még egy kiegészítés, valami olyasmi, hogy "nagyképû" és akkor meglenne mindhárom okoska említve aki itt terjeszteni próbálja a nem normális nézeteit.
soulhunter
tökéletesen igazad van 😊
mivel ez tulságosan is személyeskedésnek minõsülne az SG szabályzatában 😊 de látod, h a kiscsajnak fogalma sincs errõl 😊

ah vki itt irta nekem pü-ben (nevet nem emlitek - hivatkozás: személyiségi jogok megsértése lenne)
az agya befele zárva, kifele meg dõl a sok baromság, hiszti, tombolás, diktatórikus hajlam

de mostmár meguntam... nem 1 modi fog idejönni rendet tenni, mert én ugy döntöttem 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

salsoul
#3686:
A #3663, #3664, #3665 hozzászólásokat is elolvastad hozzá?

#3687:
Nem dohányzom, nem iszom, vacsorámat elkészítem és nem hinném, hogy egy nõ attól lenne nõ, hogy csicskázik nekem.
Daffit
OFF
Rita (és soulHunter) ez a Ti privát ügyetek, ami sehogy sem tartozik a topikba! Legyetek szívesek ezt pü-ben elintézni és nem vagyunk kiváncsiak, hogy miket üzentek egymásnak.
/OFF

Rita79
Ja! LOOOOOOOOOOOOL!
Hát akkor mire van szüksége, hogy minden este ott legyen a sör meg a vacsora az asztalon, oszt jó éjszakát?
<#hehe>

"Egy igaz kapcsolatban pedig nincs szükség a szeretet érzése felõli szóbeli és tettbeli bizonygatásokra."

Ez mekkora marhaság!
salsoul
Azért irta privátban mert nem a topikhoz tartozik.
Rita79
Azért nem privát ügy, ugyanis õ annyira nyuszi, hogy ezt az üzit nem merte a közösbe beírni, hanem csak privátba.
És azért tettem közzé, mert õ folyton azt állítja, hogy õ ugyan nem személyeskedik, õ ugyan nem bánt meg senkit, õ ugyan nem csinál olyat, hogy bünti pontot kapjon.
Hát akkor legyen nagylegény és herótozzon a közösben, hogy mindenki lássa mekkora egy bunkó!!!!!!!!!!!!!

soulhunter
bocs, most én is offolok 😊

salsoul #3680
tökéletesen igazad van
amit rita79 csinál, az már tömény OFF és ripacskodás, és hiszti 😊

és ezzel a screenshottal fogom bebizonyitani az igazam (modiknak), h tullõ a célon, ha vki okosabb, és tapasztaltabb nála 😊

ttam én, h ki kell ugrasztanom a bokorbol a nyuszikát, ha eredményt akarok 😊

valld be rituska, belesétáltál nyusziként 1 medvecsapdába 😛 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

salsoul
Nem õ írta ide, és nem is ide nükünk a topiknak szánta.
Ez a te privát ügyed.
Rita79
Talán ezt Soulhuntertõl kellene megkérdezned!
És még õ herótozik engem..........
LOOOOOOOOOOOOOL
<#banplz>

salsoul
Na ennek mi köze a topikhoz?
Rita79
Soulhunter újabb privije nekem:

Feladó: soulhunter
Elküldve: 2008. 08. 22. 08:56
Tárgy: imádom
imádom, amikor igy tombolsz te leélt szuka 😄
neked még normális kapcsolatod se lehet, ha mindenáron rajtam akarsz uralkodni 😄
uralkodj a félrebaszo idióta pasidon, ha tudsz, de kurva gyorsan szállj le rólam 😛

és MÉG MINDIG TE V AZ, AKI FÉL MEGKERESNI VESZETT FARKAST!!! 😛

hülye gyáva leélt szuka v, csak a pofád jár 😄

soulhunter
nyugi salsoul...
nem te, nem Nessie, és nem is én 😊
bizonyiték: én mindent megtettem a kapcsimér, és most jo uton haladok 😊

tod, a házigazda néha tullõ a célon, és személyes sértésnek veszi, h másnak lehet normális kapcsija, neki meg sose lesz (mivel kapcsolatban IS ilyen diktatorikusan akarja irányitani a pasiját) 😊

salsoul
Kik az érintettek?
soulhunter
akkor most név nélkül:
- némelyek nincsenek tisztában, mi is az a forum
- a moderátorság c. topicban leirtak tökéletesen tükrözik azt, amit itt láthatunk
- még nem irtam semmi offot IDE, amikor igen, akkor az törlésre került (az a baj, h nemcsak az)
- mivel még mindig a kapcsolatokról pofázok, ezért most sincs offolás
- némelyek nem látnak bele a PÜ-imbe, ugyh megkérnék minden pocskondiázomat, h elõbb olvasson, aztán irjon
- én nem mentem még tul az SG szabályzatán, ha mégis megtenném, azt észre fogom venni büntipontok formájában

és kitartok továbbá amellett, h:
PTK szólásszabadság:
"61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze."

magyarul: nekem jogom van ide gépelgetni, mert jogom van megosztani másokkal a rendes fiuk VS rendes lányokkal kapcsolatos nézeteim, továbbá felelõsségem teljes tudatában kijelentem, h jogom van megismertetni másokkal ezen közérdekü informácioim.
vagy azért, mert az én hirtelen változásaimbol okulhat a többi normális srác, v azé, h néhány nõ észrevegye, hol vannak a gondok.
továbbá kijelenthetem ide minden offolás nélkül, hogy még nem irtam offot, se konkrét neveket.

azok, akik elitélnek amiatt, mer merek PTK-ra hivatkozni, azok nem érdekelnek, majd ha nekik is annyi bajuk lesz a rendõrséggel, akkor õk se biztos, h ügyvédre akarják költeni a lovéjukat, inkább meg merik nézni azt, ami közhasznu, és kint van a neten.

továbbá felelõsségem tudatában kijelentem, h még mindig nem fenyegetõztem, még mindig nem ripliztem (2 hszben igen, ezt elismerem), de azota nem, és igy büntetlen maradhatok.

és igen, csakazé is fogok szolni a kapott hisztik miatt 1 modinak, mert ez tulmegy a személyiségi jogaim megsértésén, továbbá tul diktatorikussá váltja a topicot

hivatkozási pont:
moderátorság c. topic #65

Rita79
Ajánlom az érintettek figyelmébe a banner alatti szöveg betartását!<#ravasz1>

Rita79
Köszi!<#circling>

Rita79
Egyébként, ha még nem vetted észre én vagyok a házigazda, tehát a nem ide illõ hsz-eket, személyeskedéseket, jogom van törölni.
Ha nem tetszik, válassz ki egy olyan topikot, ahol elnézõbbek veled és ott éld ki beteges hajlamaidat.<#hamm>

Rita79
"többre nem tlak értékelni, mer már most is tombolsz, törlöd a hsz-eim szépszámmal, amikhez tulképp nem lenne jogod, mivel nem olyan durvák, csupán az igazságot mutatják
én azt mondom: h mig 1 moderátor nem töröl, addig az nem sértõ, és neked milyen jogon van merszed föléjük tenni magad?

neked szexhiányod van vazzzeeee, de légyszi ne rajtam éld ki..."

Milyen törölgetésekrõl beszélsz te egyáltalán????????????
1000 hsz-el elõbb töröltem a személyeskedõ hsz-eidet, amivel engem pocskondiáztál, meg fenyegetõztél a szerencsétlen haveroddal!
Te égeted magadat kisgyerek, nem én!
Mi az, hogy félek a szerencsétlen haverodtól?
Egyszerûen nem méltatom még csak egy szóra sem.
Mondtam már itt egy párszor, hogy neked is, másnak is itt hamarabb kell felkelnie, hogy engem fenyegessen.
Örülj neki, hogy nem törlöm az összes hsz-edet, pedig rászolgáltál.
Mit képzelsz te magadról, hogy folyamatosan engem és másokat pocskondiázol?
És nyugodtan mehetsz a moderátorokhoz, hajrá!!!!!!!!!!!!!

MaSzKa
jók az új képeid nagyon <#puszis>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

soulhunter
aki hülye, azt meg kell ölni 😊
és amugy igen, én IS személyeskedtem, de én legalább ismerem az SG szabályzatát, és a PTK-t, továbbá a BTK-t 😛

ez már 1általán nem személyeskedés, csupán a törvények betartatása

NessieGraf
Szerintem korábban. És nem a topikban kell keresni a hibák okát. Információzajnak hívják a dolgot szerintem.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Szerintem ott kezdõdtek a hibák amikor az elsõ illetõ elkezdett személyeskedni a topikban. Ez jelenleg is folytatódik és lassan kihat mindenkire.
soulhunter
kiegésziteném elõzõ hszem:
ha a modik nem adtak még büntipontot, akkor õk nem látják sértõnek a megnyilvánulásaim

te meg törölgetsz...
ez azt mutatja, h mennyire nem v képes elfogadni más álláspontját, ami nem a te elképzeléseid szerint van megfogalmazva

én a modik helyében már sgrõl is kivágtalak vna a hisztijeid miatt (amiket bezzeg nem törölsz)

ezzel pedig megsérted
a szabad véleménynyilvánitáshoz valo jogaim.

"61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze."

sztem ha hülyeségeket irtam, azért kellõképpen le lettem oltva másoktól...

te meg önkényesen törölgetsz, mert neked nem tetszik, h más esetleg többet tud a kapcsolatokról, és nem nyivákol minden szir-sz*rér, ha neki nem tetszik vmi...

legjobb pl:
telefonálgatás 😛
mit mondtam?
1 régi életszakaszom, és ajánlottam helyette 1 ingyenes megoldást...
jött rá válasz?
NEM!!!
MIÉRT nem?
mert igazam van, csak mindenki tul büszke hozzá, h beismerje 😛

soulhunter
pfffff...
zaklatás:
1 püt kaptál tõlem, nem többet 😛
és amit idéztél, az nem zaklatás, nem fenyegetés, csupán a haverom, aki lelketlenül bánik az emberekkel, aki nekem mégis sokat segit, ha dobok 1-1 smst...

te nem merted megkeresni, most meg hisztizel itt minden szir-szarér...

többre nem tlak értékelni, mer már most is tombolsz, törlöd a hsz-eim szépszámmal, amikhez tulképp nem lenne jogod, mivel nem olyan durvák, csupán az igazságot mutatják
én azt mondom: h mig 1 moderátor nem töröl, addig az nem sértõ, és neked milyen jogon van merszed föléjük tenni magad?

neked szexhiányod van vazzzeeee, de légyszi ne rajtam éld ki...

amugy igen, perme okos, te meg ne hisztizz itt
a hisztijeiddel nem engem járatsz le kincsem 😉

salsoul
Olyan ez, mint az Istenben való hit.
Csak a hitetlenek számára kell állandóan jelt adnia Istennek.
salsoul
Egy igaz kapcsolatban pedig nincs szükség a szeretet érzése felõli szóbeli és tettbeli bizonygatásokra.

Ez vagy van és akkor érzik, és akkor nem kell bizonygatni...
Vagy nincs, és akkor meg már úgyis megette a fene...

De ami a legrosszabb, ha bizonygatni kell: valamiféle alattomos függõség meg félelem meg bizalmatlanság áll fennt. Ami - nevezzük nevén a gyerekekt - kinyírja a boldogságot.
salsoul
Van egy ismerõsöm, aki pontosan így tesz a barátnõje felé.
("Úgy, ahogy a férfi teszi egy nõvel. Többször biztosítja szóval és tettel hogy szereti, tehát ölelgeti, puszilgatja, ahova csak lehetõsége nyílik hívja magával.
Röviden ennyi.
Sõt hosszú távra tervez vele és ezt ki is nyílvánítja.
Tehát, ha egy nõ már családtervezésrõl beszél, akkor biztos, hogy nagyon szeret téged.")

Csak egy a gond.
A gondolatai - mivel mások által, s még a barátnõje által is kontrollálhatatlanok - minden féle elcsatangolnak... S amikor a barátnõje nincs ott akkor nem csak az...
Fizikailag nem csalja meg, csak gondolatban.
Naponta többször is... és ez sokkal rosszabb mint a fizikai...
MrSpock
Attól,ahogy beszél veled,ahogy rádnéz,ahogy viszonyul minden szavadhoz,tettedhez,és ha valami oylant csinálsz ami neki kedves viszonozza.Érezteti,hogy szeret,egy ölelés,egy puszi.De ezt lehet érezni,hogy ha egy lány igazán szeret.Akkor az ember megnyugodhat,ha rendes fiú,és őszintén szeretheti.
Ennyi.:-)

Go Jeff Go!!!!

Rita79
Akkor nem sajnállak. Bocsi.
Csak érdekes volt a kérdésed, hogy nem tudod mibõl lehet leszûrni, hogy egy lány odavan érted.
A legegyszerûbb teszt szerintem az, hogy issza a szavaidat és csillogó szemekkel néz rád....<#law>

Nem kell sajnálnod, elég a válasz is.
Rita79
Sajnállak, hogy ezt még nem tapasztaltad meg....
Úgy, ahogy a férfi teszi egy nõvel. Többször biztosítja szóval és tettel hogy szereti, tehát ölelgeti, puszilgatja, ahova csak lehetõsége nyílik hívja magával.
Röviden ennyi.
Sõt hosszú távra tervez vele és ezt ki is nyílvánítja.
Tehát, ha egy nõ már családtervezésrõl beszél, akkor biztos, hogy nagyon szeret téged.

A partenerem mivel erõsíti meg hogy odavan értem és ogy fontos vagyok neki?
NessieGraf
Szerintem a találkozó nem rossz ötlet, csak ne feledd: az SG többnyire ritka rendes fiúkból áll! Meg, hogy minden bizonnyal lenne a kevés lány között is olyan, akit a párja dafke nem engedne egyedül egy ilyen találkozóra. Hiszen õ se töltheti az idejét ellenõrizetlenül kedve szerint sose, a vele járó hölgy nem engedi. Akkor miért legyen õ engedékeny?

Még az is lehet, csak azért tenné, hogy párjának megmutassa, már most tele a hócipõje azzal a gondolattal: ha ebbõl házasság lesz, lehet, hogy egy életen át börtönben él anélkül, hogy valaha bûnt követett volna el.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Rita79
Volt már erre felvetés, szervezzétek meg.<#eljen>

csn tamás
sziasztok! arra gondoltam mi lenne ha csinálnánk egy találkozót a ritka rendes lányt s a ritka rendes fiut találni topikok forumozóinak!? lehet hogy uj kapcsolatok születnének!<#love11><#vigyor3>

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Rita79
Te mondtad!<#ravasz1>

gercse
akkor nekem részben mégis csak baj van az agyammal, rendes fiú már nem lehetek