8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • álomcsapda
    Ha nem vagy plázacica, akkor azért néznek le, mert nem teszed szét a lábad első randin, vagy pénzért nem teszel meg bármit, vagy vannak saját elképzeléseid, és nem bólogatsz úgy mint a kutya a Lada hátsó ablakában...
    Eh..
  • HTS s3rg1nh00
    a plázapicsákhoz való alkalmazkodás természetes szelekciójával állsz szemben.
  • álomcsapda
    És mit jelent az, hogy valaki ritka, rendes pasi?
  • IXEMGabeo
    hmm sejtettem, hogy itt vagy:) lányok én egy ritka rendes pasi vagyok kár h senki nem veszi észre:D
  • chhaya #7799
    Sok elnézés volt anno, mikor még egyszerre futott a kettő... :D
  • IXEMGabeo
    úristen bocsi elnéztem a topikot...
  • IXEMGabeo
    jézusom mekkora mennyiségű HSZ-ünket törölték az eddigi beszélgetésekben pedig voltak szó a lányokról nem értem...ennyire nem volt fontos amikről dumáltunk?:D
  • álomcsapda
    Igen..egy darabig nevet az ember, de amikor sorban ilyenekbe botlasz, kezded elveszíteni a hited...
  • chhaya #7795
    Az ilyenek azért vannak, hogy legyen kin nevetned. ;))
  • álomcsapda
    Nem akarom bántani a fiúkat,srácokat, férfiakat... de tényleg, hova lettek a normális értékrendű férfiak? Milyen világ ez?? Meghív egy teára, és mivel nem fexem le vele, hosszú-hosszú leveleken keresztül írja, hogy mekkora paraszt vagyok, és rám költött 600Ft-ot a semmi miatt... Banyek..
  • minigirl
    Az én anyumnak is volt ilyen időszaka... Bár én akkor 14 voltam.
    Lényeg, hogy úgy rendeződtek a dolgok köztünk, hogy elkeztünk beszélgetni. Arról, hogy mit miért. Meg, mit érzünk. Ilyesmik.
  • Babetta326
    imád főzni, főleg nekem :) a mosógépe meg ilyen sufni-tunning, nem tudom kezelni, amióta házilag megjavította. A takarításban meg gyakran segítek neki, amikor átmegyek, hogy minden kész legyen és foglalkozhassunk egymással. Anyám meg nagyon parázik, hogy kezdi elveszteni a kontrollt...egyre jobban bekeményít, és egyre több fájdalmat okoz és egyre jobban eltaszít magától, annak ellenére, hogy ezzel inkább maga mellett szeretne tartani. Nem veszi észre, hogy már fél lábbal kint vagyok itthonról...
  • tigeroo
    főzni jobban szeretek még az evésnél is, de szerelni max. egy simsont tudnék :P
  • minigirl
    Hümm... A barátom főz, végtére is szakács. Én mosok, takarítok. Esetenként én is főzök, akkor ő takarít... Szerintem így jó ez az "üzlet". :)
  • tomcsa4
    Te meg fiatal vagymég. :)
  • Willenbrock
    Tényleg papucs hacsak nem hobbija a főzés.Én akkor főznék ha a nő addig megszereli a kocsit.Akkor vasalok ha ő addig meghegeszti a kerítést
  • norbre
    azért papucs vki mert főz és takarít? ha egyedül élsz gondolom takarítónő jár hozzád..
  • Falconer
    Az anyádat állitsd le de sürgösen, mert az nagyon szét tudja rombolni a kapcsolatokat, de az összeköltözés is egy jó megoldás. Csak ha akkor is szervezkedni akar, akkor ne hagyd, hogy rángasson, meg belefolyjon a dolgokba.
    Amugy meg mekkora egy papucs már a srác, ő főz mos takarít, omg
  • chhaya #7785
    A szülők ezt sosem növik ki...
    Ha összeköltöztök, az irányítás-probléma legalább letudva. :)
  • tigeroo
    mi köze van az anyádnak a te párkapcsolatodhoz?:D
    amíg boldog vagy, és amíg "nincs károdra" a pasi, addig egy szava nem lehet.

mert szerintem a pasid csak védekezik, ha anyud támad...
  • minigirl
    Keresd az okot. Miért utálják ennyire egymást?
  • Babetta326
    hozzá kell tennem, hogy anyám még mindig irányítani akar, meg beosztani az időmet, mert ugye, 'amíg az ő házában lakom...stb.'-biztos ismeritek...márciusban leszek 20. nem választhatom meg, hogy kivel szeretnék járni??

lehet, hogy ez kicsit off, bocsika
  • Babetta326
    ritka rendes fiút találni. no igen, de nekem sikerült...minden tökéletes, maholnap összeköltözünk, megkéri a kezem stb, stb, egy tündér. jól főz, mos, takarít,az ágyban is ott van, nem panaszkodhatom. DE. nem jön ki anyámmal. mi a fenét csináljak?? úgy fújnak egymásra, mint két bakmacska, és teljesen kiborítanak. rendes hapsi, és szeretem, de ez tarthatatlan. Szerintetek??
  • norbre
    nem tudom ezt honnan veszed, de ezt magamból kiindulva tudom cáfolni
  • salsoul
    Magától biztosan nem.
  • Pluskast
    Példáúl az, hogy milyen módon reagálsz egy problémára. Idegesen és kétségbe esel vagy inkább azon gondolkodsz, hogy hogy tudod megoldani. Ez egy alapvető tulajdonság ami nem fog változni.
  • norbre
    például?
  • Pluskast
    Az alapvető személyisége egy embernek ha jól emlékszem 24 éves koráig kalakúl. Egyes dolgokban változhatsz de az alap tulajdonságaid nem fognak.
  • norbre
    meg lehet változni.. a világon semmi sem állandó, minden folyamatos változásban van..
  • Pluskast
    Hogy meg lehet változni? Szerintem nem. Ugyanis aki belátja annak van "lelkiismerete" és valszeg, mégsem szar alak. Aki meg valóban szar alak azt nem érdekli ergo nem fog változni. Abban viszont egyet értek, hogy mindenkinek úgy sem tud az ember megfelelni és valóban nem is kell és nem is szabad. Aki mindenkinek megfelel annak nincs személyisége és ebből adódóan "gerince" sincs.
  • tomcsa4
    Na még annyit akartam, hogy nem kell mindenki kedvében járni. Mindenkinek megvannak a fontos emberei, beleértve (és első helyek egyikén) saját maguk. Persze a többit sem kell lenézni, de nem is kell pucsítani. :)
  • tomcsa4
    Ja lemaradt a lényeg. Meg lehet változni. Ha valaki neked azt mondja, hogy szar ember vagy (és be is látod, hogy jogos), akkor változtass. De ne csak az ő kedvéért.

Pl ha nem veszed fel a telefont munka közben, holott megbeszéltétek, hogy ne hívjon, mert olyan a munkád. Akkor lehetsz a barátnőd szemében szar ember, de ezen ne változtass, mert más másképpen látja (és remélem sokan). Stb.

De mindig lesz olyan, akinek nem tetszik a képed. Ez már csak ilyen.
  • tomcsa4
    Kicsit értek egyet. Sok emberrőlk utólag (de viszonylg hamar) kiderül, hogy önző. Végtelenül önző.

De pl ha Te elfelejtesz valamit, attól még nem vagy szemétláda. De ha szarsz rá és evvel mást hátráltatsz (magadon kívül), akkor már lehet. Meg ha a másikat tárgynak tekinted, mint oly sokan.

Amúgy mindig a legszarabb ember a legelégedettebb saját magával és a legkritikusabb másokkal.
  • Pluskast
    Mondjuk ez egy jó kérdés. Általában ugye mindenki a saját értékrendjei szerint él és cselekszik így azt lehet mondani, hogy relatíve szubjektív dolog, hogy ki a rendes. Az egyik csajszi barátom szokta mondani nekem, hogy jó ember vagyok. Én nekem meg mindíg az jut eszembe, hogy ez szubjektív dolog. Szerinte én jó vagyok meg rendes de lehet, hogy más ember számára meg totál unszimpatikus vagyok és azt mondja rám hogy mekkora egy szemétláda vagyok :)
    Úgyhogy általánosítani ebben a kérdésben szerintem lehetetlen.
  • chhaya #7769
    A legtöbb ember annak gondolja magát, kivéve az elvetemültebbeket
  • minigirl
    Miből gondolod, h rendes vagy? :D
  • Ger0121
    Szerintem ez hülyeség.

Vagy én vagyok ritka állatfaj?

Na mind egy.

Egy biztos. A 90' után született emberek (fiúk-lányok) között minden tizedik normális. A többiek két félre szakadnak: egyik: nem tanult meg kommunikálni mert a PC előtt ült 12 évesen. A másik a sok új "stílus" ami olyat diktál amit csak a fiatal kis buták hisznek el. (Szomorú, hogy a kedves szülők nem vesznek észre sok dolgot... )

Minden tizediknek: gebei_gergely[at]windowslive.com (MSN)
    Persze nyugodtan felvehet az is aki szimplán nem ért velem egyet és el szeretné mondani az ő szemszögéből is. Meghallgatom. (El meg azt hiszek amit akarok: ;) )
  • norbre
    mondom én.. meg akarja ismerni
  • tigeroo
    vagycsak a pinaszag érdekli, de amúgy semmi komolyat
  • norbre
    a "mit gondolsz erről a kapcsolatról" kérdésre elég vicces egy igen meg egy nem is választként

amúgymeg két opció.. szerelmes az illető, vagy nem szerelmes.. ha szerelmes akkor egyértelmű hogy akarja a dolgot.. ha nem szerelmes akkor szintén két út van: meg akar ismerni, ill nem akar megismerni..
    namost ha tudja hogy nem akar megismerni akkor egyértelműen nem a válasz.. ha nem szerelmes attól még kedvelhet és szerethetne megismerni, annak meg idő kell..