Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont az mondja, aki impotensnek hívott engem.. Hö-hö-hö
NessieGraf
Nandusz! Már megkértelek rá, nem telefon az életem, hogy beleszólj. Fõleg akkor nem, ha nem veled beszélek, hanem valakinek válaszolok egy kérdésére.

Ne döntsd el légyszi, hogyan nézek ki, meg milyen az életem, mert soha nem láttál, és nem te tudod azt, hogy nekem mi a jó.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Nandusz
Jó de ha valaki láma, mert azután megy, amit a sok másik láma mondd, azon meg kell próbálni segíteni.
De hogy képletes legyek: van ez az angol szó, hogy spam. Nos ezt hogy ejtjük? Mert sztem spamelni, a spammelni helyett. De sorolhatnám ezerrel.
Csak amiatt ostobán kiejteni egy szót, mert a többség rosszul használja és jobban "hangzik" úgy, hogy bannolni, az több mint butaság.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Lényegtelen, hagyjátok már ezt a ban-t.
Egyáltalán nem így van, de mivel nem tudod az elõzményeket ...
Egy kicsit fejtsd ki légy szíves ezt, mert nagyon nem kóser.
Nandusz
nagy badarságokat beszélsz és egyben brutál mód lejárattad magad. az ban és a MAGYARBAN banolni.

Wescone
Nah... még egy topik ahol összeállnak néhányan, hogy egymást támogatva alázzanak egyet. <#wilting>

In Lak\'ech Ala K\'in

soulhunter
pffff... na ilyen önfuttatást se láttam még 😄
12 uj hszbõl 11-et ua irt 😄

banned, nem baned...(mult idõ)
szal ennyit a heJJJJJesirásrol is 😄
éppen igy jött a bannolni, és nem banolni (elég fura látvány lenne angol forumban 1 ENnel látni) 😄
szolj ám, ha kezdõ nethasználo vagy, szivesen segitünk páran 😊

de még van pár angol jövevényszo a netvilágban, ahol duplázzuk az utolso mássalhangzokat (magyar nyelvbe valo behelyettesitéskor)... de ilyen aproságokba belekötni annyi idõsen, mint te v...
az én koromban még megérteném, de a te korodban... cöcöcö 😊

még jo, h nem abba kötsz bele, h én pl. nem használok tul sok hosszu ékezetet, vagy abba, h vki ekezetek nelkul ir 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

VRSDM
ha meg akarsz érteni egy férfit, kezd a nõk tanulmányozásával

u dont have to listen anybody else but me

Nandusz
Na ennyit pár reagálásra szoruló hsz-rõl.

Nandusz
és ezt a házigazda nem tja eltürni, h jobban átlátom a helyzetet

Maradjunk annyiban, hogy szerinted jobban látod át a helyzetet.

Nandusz
Mert bõven van idõm, hiszen lehet, hogy amit mondok üt, de mégsem én személyeskedek

Vegyük sorjába...
- persze, hogy van idõd, mert nyugdíjas vagy.
- amit mondasz valóban üt, de nálam pl. a padló üt, amikor ledõlök a székrõl a röhögéstõl az irományaid alapján.
- de személyeskedsz, csak erre itt mindenki szarik...csak nem vetted még észre.

Nandusz
Nem csak engem, másokat is folyamatosan alázol.

A baj az, hogy képtelen erre, max. vergõdik. Leginkább magát alázza, viszont ezt sikerrel.

Nandusz
kibannolni----->helyesen, kibanolni, tehát egy n. (sorry mami)

Nandusz
Szerintem meg te mész ellen több milliárd ember emberi vágyának és a sajátos b@alfszságaiddal szemeteled itt a topikot.

Nandusz
Ki az a veszett farkas?...én 6 éve vagyok chat.hu-s regisztrált, de eddig nem szartam be senkitõl, veszett farkast is jégre tenném. Keressen meg, Nandusz a nick nevem. De mondd meg neki, hogy én csak 160 IQ felettieknek válaszolok priviben. Gondolom vf-nek van vagy 90 mi?

Nandusz
<#eljen>

Nandusz
- megvan az oka, hogy ma miért leszek jelen kisebb-nagyobb mexakitásokkal online ---> neked inkább a kisebb-nagyobb METAXÁSOK között lenne a helyed.

- holnaptol ismét lehet hiányolni, v max extrém idõpontokban leszek csak jelen 😊 ---> és mégis mikor?..a nap 25. órájában?

- még mindig nem fogok kimutatást késziteni arrol, mikor és meddig forumozok, ez a forumozok dolga, hogy figyelemmel kisérjenek ---> elhiheted, mi vezetünk is rólad ilyet.

Nandusz
Egyébként meg: Építsünk takarításra kapcsolatot, hátha ez a jövõ.

Nandusz
Te beszélsz szabadságról ,meg elõírások nélküli életrõl. Hihetetlen gáz vagy néni. Az egész életed a te elõírásaidnak megfelelõ módon zajlik a párkapcsolatodban (emiatt is hagyott ott a férjed, akihez anno szerelembõl mentél hozzá). Elvárásaid határozzák meg jelenlegi kapcsolatodat, ahol nyilvánvalóan te hordod a nadrágot (ezt más salsoul is kifejtette, hogy így KELL lennie egy ekkora korkülönbségû kapcsolatnál...én is osztom ezt a véleményét).
Mert a te fixa ideád, hogy készítsük el az otthoni "terepet" párunknak, mert ez az igazi szeretet és tisztelet. Én meg azt mondom, hogy ez is része a szeretetnek, de igencsak frigid-impotens párra valló és leszûkülõ cselekedet. A szerelem ennél sokkal többet jelent...igen ÉGETI az embert...és nem azt az érzetet táplálja benne, hogy minél többet töltsünk a párunktól egyedül és magányba (mint amit te és ideológiai partnered, salsoul ezt gyakran hangoztatja).

No mindegy is, szumma-szummárum, ideje lenne, ha számot vetnél magadról és életed érzelmi területérõl és nem egy önnönmagad által kreált és jónak tartott beteges elmélet mögé bújnál. Számomra a párommal eltöltött minden perc ÉRTELMES és nem kell azt keresni, hogy hogyan tegyük azt ÉRTELMESSÉ. Az már végképp csak téged minõsít, hogy neked ez a terület is nehézségeket okoz (bár mit kell ezen meglepõdni, hisz a válásod ERRE is válasz).

Végsõ reagálásként azt említeném meg, hogy amiatt mert neked nem sikerült eljutnod egy plázába sem életed folyamán, amiatt nem kéne azt hinni az összes nálad fiatalabb, nõiesebb, normálisabb lányról, hogy hálózsákkal mennek a plázába és ott töltik életük túlnyomó részét. Igen vannaqk lányok 25-35 között is, akiknek nem kell ez, csak a párja szeretete és a kapcsolat építése.

Mert valljuk be, a nõk többsége elkelés elõtt villogni próbál, amikor elkelt, tapad, mint a bogáncs, amikor feleség lesz, jön a mit fõzzek stílus - otthonkában. Én amikor ezt látom, nagyon örülök, hogy nem férfinak születtem, mert mindháromtól felállna a hátamon a szõr.
Erre sajnos megint kénytelen vagyok a zsákutcába és futott és csõddel végzõdött házassági viszonyodra emlékeztetni. És egyben megértem a volt férjedet, hogy ott hagyott a pics@ba. Ilyen nõt, mint te, aki saját elveinek sulykolása a legfontosabb egy párkapcsolatban és ennek a másikra való ráerõltetése, az az én szememben nem nõ, hanem egy kreált szerencsecsomag.
Na meg sztem férfinak se lennél jó, mint ahogy nõnek sem vagy az, de nagyon nem. A hozzád hasonló stílusú férfiakat, mi FÉRFIAK tudod a perifériára sodorjuk, az élethez való alkalmatlanságuk miatt (illetve sodorják azok önmagukat oda).

Sajnos te sosem fogod megtudni, hogy milyen egy igazi férfi, mert sosem volt még dolgod ilyennel, egész egyszerûen azért, mert minden normális férfi undorodik tõled és messze elkerül (mi férfiak megérezzük ezt a nõkön, hogy melyiket kell szelektálni, ne aggódj...kevesen vagytok ilyen paradox nõk, de épp ELEGEN, hogy kihányjon benneteket az egészséges férfi társadalom).

Tehát jobb lenne, ha számot vetnél magad gyümölcseirõl és nem oktatgatnál itt senkit a ferde hajlamúságodból adódó elméleteidre.

soulhunter
kb...
jelenlegi állásközvetités:
- a /close topic parancsra megérett a topic 😊
- még mindig én vok a közellenség, mert tul sok az igazságtartalom a topicot jellemzõ megfigyelõ hsz-eimben, és ezt a házigazda nem tja eltürni, h jobban átlátom a helyzetet, és nem borulok ki, akárh is uszitson ellenem bárkit is
- még mindig az anyázás és kioktatás megy minden fronton, amibõl szerencsére (és kivételesen) kimaradtam, továbbiakban is elhatárolom magam 😊
- és kb ennyi 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

HTS s3rg1nh00
valaki összefoglalná a távollétem alatt született cirka 500 hsz tartalmát,vagy kitaláljam:egymás szokásos szapulása,kicsit kulturáltabb formába bújtatva?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SötétBarom
Én vagyok az. Megvan!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

NessieGraf
Bölcs mondás!

Ki mint vet, úgy arat.
soulhunter
mivan? nem birod az igazságot elviselni?

NessieGraf
Tudod én csak ilyen ráérõsen haladok. Mert bõven van idõm, hiszen lehet, hogy amit mondok üt, de mégsem én személyeskedek. És lehet, hogy furcsa, de ha beteszek egy üzenetet a szeretetrõl, akkor azért használnak rá oda nem illõ véleményeket, ha másról, akkor azért.

De én bõven ráérek. Az életemet kedvemre alakítottam, a kapcsolataim is arra szolgálnak. A közmegítélés nem bánt, sõt marhára nem érdekel. Aztán jönnek a beszólások azoktól, akik épp a mesebeli szamarat viszik a hátukon. <#wink>

Gondolj bele: a hátralévõ néhány évtizedben mindig lesznek olyanok, akik pontosan tudják, hogy se rosszat nem akarok nekik, se bántani õket, de mégis fájdalmas számukra belenézni a valóságba.

Ezért én mindenféle gyönyörû becézéseket kapok például azoktól az úriemberektõl, akik végtelenségig tisztelettel bánnak embertársaikkal, különösen, ha azok nõk. Ez annyira fáj nekik, hogy reggelente szemen köpködik magukat a tükörben. Ezt a stresszt meg le kell vezetni valakin.

Érthetõen és nem félreérthetõen kellene fogalmazni.Ja kinõttél képzelem leírásod alapján legyen gyönyörû a lány illetve értékelje a segítségedet meg persze nem árt ha konyhatündér is okos meg hû is hozzád.Hm ez nem éppenséggel lehetetlen?

Legalább él a topik

Lehet hogy nem volt 100%-ékos?<#vigyor>.

Már megint nyugdíjas magyarázkodás?<#ejnye1>.Válaszod abszolút eltér a kérdéstõl

Vissza fog jönni csak éppen most duzog<#ravasz1>.Azt várja hogy most könyörögjenek hogy jöjjön vissza<#vigyor>

nélküled nem lesz ugyanaz a topik<#rinya>.De majd csak megleszünk<#hehe><#eplus2>

Nem kell ennyitõl viszlátot mondani. Gyere vissza és mondd csak el a véleményedet. Éppen te mondtad annó, hogy ne törõdjünk azzal, ha valaki személyeskedik, hagyjuk figyelmen kívül a személyeskedõ hozzászólásokat. Erre épp te nem hagyod figyelmen kívül, aki ezt tanácsolta.
Gyere vissza és mondd csak el a véleményedet! Ne érdekeljen, hogy ki mit huhog rá!
Mindenkinek nem lehet megfelelni - ne felejtsd el! <#vigyor5>
Dick Riddick
Értem. Bár ennél értelmesebb csajnak tartottalak.
Akkor megmutatom hogyan kell végleg elköszönni:

Viszlát.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Ez teljesen így volt. Aztán csodálkozik amikor kap az arcába vissza mindent a Flémnyanya.
Bizony bizony, túl sokan partnerek itt a személyeskedéshez. Sõt, õk "generálják".
Rita79
Én a válaszaimban csak a te személyeskedõ hsz-eidre válaszolok úgy, hogy amit rám mondasz, azt fordítom ellened!
Akkor kit kellene itt kibanolni?

Nézd már meg, hogy milyen dolgokkal sértegeted folyamatosan az embereket.
Nem csak engem, másokat is folyamatosan alázol.
Mind csak válaszol a beszólásaidra.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Ha te erre vársz, akkor drukkolok neked, hogy ennél nagyobb örömed az éledben ne legyen.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

NessieGraf
Te, de akkorát, hogy idáig hallatszott a puffanása. Mivel azt sem tudod, mit jelent a válás szó. És azt sem, hányféle oka van két ember útja szétválásának. Én a helyedben nem próbálnék számomra ismeretlen fogalmakat értelmezni.

Viszont a legjobban az szórakoztat ebben a topikban, hogy van mire várnom. Mert valószínûleg - személyeskedõ és éretlen - viselkedése miatt innen fogják elõször kibannolni a topiknyitó házigazdát.

Rita79
Nem egy!<#ravasz1>

soulhunter
eltünt 1 100%ban igazságtartalmu hsz-em...

Rita79
A személyeskedésrõl meg csak annyit!
Azt nem lehet egy emberre ráfogni.
Mindig kell hozzá egy partner.
És azokból itt nagyon sok van.

Rita79
<#wave>

Dick Riddick
Annyi a különbség hogy én más cicával foglalkozom. <#nyes>

Rita79
Mellesleg nem nekem van a hátam mögött egy válás!
Tehát akkor ki esett pofára?<#ravasz1>

Dick Riddick
Nézd, döntsd el hogy mirõl szóljon a topic. Ha a címrõl, akkor nincs sok helye itt a folytonos személyeskedésnek. Ha viszont ez neked tetszik így, akkor bizony nekem nincs helyem itt.

Lehajol az asszony valami kis pormacskáért, te meg kedvet kapsz más "munkákat" is végezni <#nevetes1>
Rita79
Látod ebben igazad van!
Ez a hsz is a fülem mellé került.
És ez nem vicc.