8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • NessieGraf
    Az a semmitől hasfelszedés: nem has volt az, csak rosszul fejlesztett hasizom. Hasizom gyakorlatoknál ügyelni kell arra: behúzott legyen a has. Semmiképpen nem szabad a szokásos felüléseket erőltetni, mert azt a derék és a keresztcsont sínyli meg. Ültödből lassan, behúzott hassal kb. 30 cm hátra, ott kitartani, hasizomból nagyon lassan visszahúzni. Még most is mulasztható vele a pocaknak látszó has.
  • NessieGraf
    A visszakérdező vagy nagyon bátor népből való (mert ők minden kérdésre kérdéssel válaszolnak), vagy csak nem akar válaszolni, kibúvót keres. Nem szabad válaszolni neki. Vállvonás: ha nincs kedved beszélgetni, akár el is mehetek. És otthagyni. Arrébb lehet menni egy könyvért, főzni egy teát, bármit, csak nem válaszolni a miért kérdezed kérdésére.

Egyébként is hülye kérdés. Ha nem érdekelne, mi van vele, nem kérdeznék. Ha kérdeztem, abban benne van a válasz.

Még egyet meg lehet próbálni: Szerinted?
  • salsoul
    már folyamatban van, nem akartam ekorrára :(
  • EnZsolt
    Én kifejezetten szeretem, amikor a barátnőm akár kócos hajjal, melegítőben, papucsban és egy pólóban vár. Hogy miért? Mert én akkor is szeretem, nem várom el, hogy úgy nézzen ki, mint egy címlaplány, azt várom el, hogy úgy nézzen ki, ahogy magának tetszik (persze azért legyen beleszólásom is :D). Aki meg folyton a gép előtt ül, nos ebben az esetben neked kell érdekesebbnek lenned, ha még így sem reagál, akkor távozz angolosan, mivel azt sem fogja észrevenni. A családos dolgokból nagy patária szokott lenni. Ezt simán le lehet rendezni, az egyszer itt, egyszer ott dologgal, még akkor is, ha nincs ínye hozzá, mert ha kibírja mosolyogva, lehet ajándékot adni, mint a kutyáknak. :P Lacikám, ma jól tűrtél, itt egy kockacukor. Na jó ezt nem gondoltam komolyan. Le kell ülni és megbeszélni, kompromisszumot kötni. A siránkozás, csak a saját példámat tudom felhozni. Én elmondtam 2 percben, hogy szar napom volt, köcsög volt a főnök, de azért ittam egy sört és minden happy. Ő 32 percen keresztül ecsetelte, hogy a kolléganője milyen genya, hogy sunyinak tartja (ezt nem mondta ki, csak gondolja, hogy ő gondolja) és különben is. Majd a végén, amúgy megbeszéltük és most minden oké. Ha ez nem siránkozás, akkor mi? Én bekapcsoltam magam a tényleg? ez szemétség volt, nehogymár eltűrd, na jól megmondtad neki, persze igazad van módba, miközben ittam a finom kis Strongbow-mat. :D Ez lehet bunkón hangzik, de mindkettőnknek jól esett, ő kiadta a mérgét, én jól tettem túl magam rajta, mindenki boldog.

ÉS KÖNYÖRGÖM VALAKI SZEDJE KI A AFROAMERIKAI HÖLGYEMÉNYT, MERT EZ BOTRÁNY!!!!! Köszönöm.

Mellesleg most szedtem fel 6 kilót, és kopaszodom, zsenge korom ellenére :P
  • koryne
    Nincs azzal baj, ha egy férfi kopaszodik vagy őszül. Sőt, egy kis pocak sem probléma. Nem feltétlenül tetszenek mindenkinek az álompasik (Brad Pitt vagy az elmebeteg Tom Cruise). A lényeg, hogy az ember úgy általában jól érezze magát a párjával és ne folyton csak a hibáit vegye észre. Sok csaj ismerősömet hallottam már panaszkodni olyan pitiáner dolgok miatt, hogy nem bírtam ki és kiröhögtem őket...
    A barátnő / feleségverős témához: ezek a nők vagy halálosan félnek, nemcsak a férjüktől de a változástól is, vagy a férfi olyan bika az ágyban, hogy nem szívesen hagyják ott (ez nem vicc, közvetlen környezetmben is hallottam már ilyet!).
  • Molnibalage
    "25 éves kör fölött általában elkezd nőni a férfiak pocakja. Mert van egy áldott jó nő, aki főz rájuk, és ahogy belejön, és egyre jobban főz, a férfi azt megeszi. Általában az ember szereti a hasát kényeztetni. Aztán van, aki elengedi magát. De rá lehet venni a legtöbb embert egy kis mozgásra. A kopaszodás ellen meg nem lehet mit tenni. Van, hogy genetikailag kopaszodik a férfi."

Nekem egyszerűen csak megnőtt egy kicsit a nagy semmitől!! Akkor szedem fel +5 kilót mikor heti 12 órát sportoltam (röplabda). Na ezt adjátok össze... Azután csak heti 1,5 óra maradt és se fel se le nem ment egy deka sem áltagban. Fura mi? Most 175/78 vagyok. Nem 78 cm 175 kg. :)
    Szóval kicsit "sörhas" már van és ez jobban is látszik mert ráadásul elég nagy izom van alatta. Ez nem vicc.

Kopaszodással szemben szintén tehetetlen vagyok. Apámnak is hamar elfogyott elöl a haja, bátyusnak és ikertesómnak is...
  • Z
    Egyetértek. Sok olyan dolog van, ami általában jellemző a másik nemre, és nem szeretjük.

Ha a párod a gép előtt tölti az idejét, akkor lehet, hogy nem vagy elég érdekes számára. Keltsd fel a figyelmét. Ha sehogy sem megy, akkor egy kretén.

Nem kéri ki a véleményed a közös dolgokban? Mondd meg neki, hogy legközelebb te is szeretnél résztvenni a családi kupaktanácson, amiből most véletlenül kifelejtett...ha ennek ellenére nem von be legközelebb, akkor nem tisztel. Mondjuk tudni kéne, hogy milyen közös dolgok....mert láttam már olyat, hogy elment vásárolni a férfi, és nem volt 3.2-es tej, csak 2.8-as. Azt vitt haza, és a nő azzal nem volt hajlandó főzni... :DDDDDDDDDD OK, ez extrém eset, de nem mindegy, miről van szó.

A családos dologgal kapcsolatban nem tudok mit hozzátenni, mert az nagyon függhet attól, hogy milyen emberek alkotják a "családot". Nyilván ha a te családod megértő vele szemben, tisztelettel viseltetnek iránta, és a saját családja meg nem, akkor a te családoddal tölti el inkább az idejét. De ez is bonyolultabb, mint amire itt lehet válaszolni.

" a saját teste tökéletlenségeivel nem foglalkozik, az úgy van jól, ellenben a barátnője nézzen úgy ki, mintha egy címlapról lépett volna elő" --- ez viszont ostobaság. Kitől hallottál már olyat, hogy: hé szivi, XY (nem nagyon tudok címlaplány neveket, talán Kelemen 1.41 Anna)-hoz képest sehogy se nézel ki, szedd már össze magad! Én meg jó vagyok így dagadtan is. Azért nagyon sok férfi (lassan túl a sok kissé feminin metroszexuális) ad magára. Ha nem is lesznek chip and dale táncosok (mert általában az a címlaplány férfi megfelelője, nem?) de eléggé normális kinézettel bírnak. Ezt a műbalhét annyi nőtől hallottam már, hogy lassan kezd idegesíteni...mert valaki egyszer kitalálta, aztán felkarolták, mint a tízparancsolatot, és azóta egyre többen emlegetik.

Az, hogy nem hallgatja meg a problémádat, viszont elvárja, hogy te odafigyelj őrá, megint csak azt mutatja, hogy nem megfelelően kezeli kettőtök kapcsolatát. Nessie régebben, még a vitás időszakban leírta, hogyan kell alakítani a kapcsolatot, hogy ha egyszer a vulkán kicsit lenyugszik, akkor is olajozottan menjenek a dolgok. De ha ilyen dolgokat vetsz fel, akkor gyanítom, hogy az a vulkán kicsit gyengébb aktivitást mutat. Most kerül megmérettetésre a kapcsolat ereje.

"A férfiak is lehetnek dagadtak, lehet nagy hasuk, kopaszodhatnak, stb...." --- lehetnek, én nem szeretnék az lenni. 25 éves kör fölött általában elkezd nőni a férfiak pocakja. Mert van egy áldott jó nő, aki főz rájuk, és ahogy belejön, és egyre jobban főz, a férfi azt megeszi. Általában az ember szereti a hasát kényeztetni. Aztán van, aki elengedi magát. De rá lehet venni a legtöbb embert egy kis mozgásra. A kopaszodás ellen meg nem lehet mit tenni. Van, hogy genetikailag kopaszodik a férfi.

És igen, férfiak találták ki ezeket, de bölcs nők kérdezték meg a férfiakat, és azok a bölcs nők írták össze. De azért ezek között van olyan, ami nem annyira szörnyű. Szóval ki lehet bírni, hogy ne szólj bele a vezetésbe, nem? Vagy a mindig-soha, a nagy klasszikus. Ettől én nem a falra mászok...hanem idegbajt kapok. Ha egyszer már nem úgy csinálok valamit, ahogy azt tőlem elvárják, jön a mindig-soha. Persze ilyenkor nem csinálom meg, és nem fogok jópofáskodni, hanem elkezdek üvölteni, mint a sakál, mert igazságtalan a mindig-soha.

Amúgy pedig itt találhatók még érdekes, és hasznos dolgok. Igen, lebuktam! Na, ilyen honlapokat olvasgatok... :DDDD

Mellesleg, ha szépen kérnek, akkor töröm a kezem-lábam, hogy megoldást találjak a problémára. És odafigyelek arra, hogy meg kell locsolni a virágokat, stb...régen kipuszult pár, amíg én voltam a "kertész". De megtanultam idővel pár dolgot, amivel jobbá tehető egy másik ember élete. Ennyit kéne neked is megtenni. ;)
  • salsoul

Ja persze, megint csak az enyém az...
  • Nandusz
    Örülök, hogy nincs semmilyen moderálási jogod mert ismét csak pár értelmetlen moderálásnak lehettünk volna tanui, csak azért mert valaki esetleg magára vesz pár példázatot.

Te aztán nem rejted véka alá a flémelésedet. Hiába is írsz apró betűvel, sugárzik belőled a gyűlölet.
    És félre értés ne essék, ez a hsz-ed is a témától messzemenőleg eltér a topik témájától és sunyi módon megpróbál mahinálni. Magyarán törölve lesz. (persze miután mindenki elolvasta és megbotránkozott rajtad)
  • salsoul
    a forrás helyesen Csernus Imre és A Nő című könyve amiből pl az #5029-ben és az #5030-ban feltett kérdésekre megfelelő választ kaphatsz.
  • Jacky
    Azokat a nőket, akiket ver a barátjuk és mégis kitartanak mellette, én sem értem.
    De azokat se, akik hagyják, hogy uralkodjanak rajtuk!
    Miért nem hagyják ott őket?
  • Jacky
    Ezt meg tudom válaszolni: ha már zsírpárna van a hasadon, azaz domborodik - dagadt vagy. Ha a feneked nagy - dagadt vagy.

Irreális elvárások: vannak, dögivel. Legyen lakásod, legyen autód, legyen olyan munkahelyed ahol 400k nettó felett keresel, minden nyáron egzotikus utazás, lehetőleg árva legyél! :) És ez mind egyben!
    A legrosszabb amikor elvárja egy nőnek nevezett "nőnemű lény" (forrás: salsoul :) ), hogy dolgoznia se kelljen, tartsák el.

Ha kopaszodsz, kiestél a rostán. Ha ősz hajszálaid vannak, akkor is. Nagyobb a hasad vagy a feneked mint kéne? Pá-pá. Ha nincs elég egzisztenciád, szintén zenész.
    Mindezeket a húspiacról vettem, azaz a netes társkeresés tapasztalatai.
    Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, csak épp ott sok ilyen női lény van.
  • Molnibalage
    Na jó, de mit értesz / értetek "dagadt" alatt? Nekem nincsenek irreális elvárásaim a nők felé, de vajon ez fordítva is így van?
  • HTS s3rg1nh00
    pontosan ugyanúgy ahogy belenevelték,ha pedig nem megy el kell hagyni...bár szvsz első beszélgetés alatt kiderül,hogy a fiú ilyen(meg tudod,a női megérzés...)
  • Rita79
    Örülök, hogy nem én jöttem a Holdról és nem csak én látom normálisan a dolgokat.
    Én is úgy gondolom, hogy attól, hogy a szüleim hogy élnek az kit érdekel?
    Én úgy fogom a kapcsolatomat alakítani, ahogy én akarom és ahogy a párom is jól érzi magát.
    Vagy az ilyen fajta pali keressen egy olyan nőt magának, aki vállalja a megalázott szolga szerepét. Szvsz.
  • Nandusz
  • dartonita
    Ez ugyanolyan furcsa szamomra mint az amikor egy lany elmeseli hogy a baratja nem csak hogy rettegesben tartja,de szabalyok idokozonkent meg is veri.Azonban ez nem hogy normalis reakciot valtana ki belole,hanem latszolag meg jobban belebolondul az eroszakos idiotaba.Nem egy olyan novel beszeltem aki a terror ellenere is a faszival maradt,es gyanitom ossze is hazasodtak.
    Az irracionalis viselkedesre nem talalok magyarazatot.
    Az meg hogy mire nevelnek valakit,egy dolog.Egy ertelmes felnott ember kepes belatni a sajat neveltetese hianyossagait,vagy a szulei (rossz)peldajabol okulva mas ertekrend szerint elni az eletet.Az en csaladomban is a ferfiak vannak hatalmi pozicioban,en megsem torekszem ra.Egesz egyszeruen untat ha a seggem ala tolnak mindent,vagy a partnerem olyan,hogy ahova leteszem ott marad.
  • Rita79
    És hogy változtasson a csajszi a helyzeten?
    Szerintem, amit valakibe beleneveltek és folyamatosan sulykolják belé, akkor elég nehéz az ellenkezőjéről meggyőzni.
  • HTS s3rg1nh00
    az ilyen fiúnak ritkán van barátnője,vagy ha van akkor Ő meg is érdemli(ha nem tud gyorsan változtatni a helyzeten)
  • HTS s3rg1nh00
    ez azt jelenti,ha kicsi a szerszámod,és te mégis méteres kékeresnek állítod be.
  • Rita79
    Egyetértünk.
    Szerintem is ez a normális.
    De ha hiszed, ha nem, még mindig vannak olyan családok, akik arra nevelik a fiúkat, hogy ő az úr a háznál és a barátnőjének, feleségének, azt kell csinálnia, amit ő akar.
    Na az ilyen fiúval mit csinálsz?
    Ha a szüleitől is ezt látta, hogy az apáé a döntő szó, az anyjának kuss, akkor ezek után halott dolog szerintem az ügy, hogy a fiú egyenrangúnak érezze a barátnőjét magával.
  • dartonita
    Nem szemelyeskedem.
    Termeszetesen ismerek ostoba barnat is,es volt kapcsolatom ertelmes szokevel is.Nem a hajszin volt a hsz-m lenyege.
    Eleve amelyik kapcsolatban olyan gondok merulnek fel hogy '- nem kéri ki a véleményünket a közös dolgokban, hanem úgy érzi, hogy nekünk is biztos úgy lesz jó, ahogy ő gondolja' ott problema van.
    Nem tekinti egyenrangu partnernek a ferfi a not.Ez lehet amiatt mert a no tenyleg sotet,es a ferfi hozza meg helyette is a donteseket,vagy a him kerult dominans helyzetbe mert 'tul hosszu volt a poraz' a kapcsolat elejen,es mindent megengedett neki a lany.
    Lehet hogy en latom rosszul,de nekem az az idealis ahol nincs igazi dominancia hanem korulbelul egyenranguak a felek.Mindenben.
  • Rita79
    Miért ne?
    Csak egy laza csuklómozdulat lenne.....

Nyugodj le és a témához írj!
  • Nandusz
    Babám, az én hsz-eimet ugyan nem törölnéd.
  • Rita79
    Mit kell ezen bővebben kifejteni?

A férfiak is lehetnek dagadtak, lehet nagy hasuk, kopaszodhatnak, stb....
  • Molnibalage
    "a saját teste tökéletlenségeivel nem foglalkozik"

Ezt kifejtenéd bővebben?
  • Rita79
    Kár, hogy nem vagyok HG, mert már egy-két hsz-t töröltem volna.
    Aki nem tud a fórum témájával kapcsolatban írni, az foglalkozzon mással, ne flémeljen itt.

• Rita79
    Kapd be!

Miért kell minden helyesírási hibába belekötni?
    Azért, mert neked aláhúzza a hibás szavakat?

Bocsánat!
    "leírom"

most mibe fogsz belekötni?
  • Rita79
    Ne személyeskedjünk!
    /buta szőkék/
    Szerinted buta barnák, feketék, vörösek nincsenek?

Nem elhanyagolva az okos szőkéket!
  • Rita79
    Nem érteni ezt a nyelvet...........
  • Nandusz
    Hát sajnáljuk, de eleddig a szemantikai kérdéseken kívül társadalomszociológiai felvetést nem találtunk a kérdésedben:)

ui.: vagy inkább utó kérdés....lényegében ki a te 'leíród':DDD
  • dartonita
    Ha okos novel kezd az ember,ezek a problemak nagyon megritkulnak.Rafinalt es kifinomult modszereik vannak arra hogyan iranyitsak magukra a figyelmet,vagy erjenek el szinte barmit a (latszolag) dominans ferfiaknal.
    Buta szokeknel ez persze teljesen maskepp mukodik,de azok kit erdekelnek sokaig?
  • Rita79
    Értelmes válaszokat várok a felvetésemre, nem a többes szám, egyes szám felvetését.
    Egy pár kapcsolatáról írtam, ami egy férfiről és egy nőről szól, gyengébbek kedvéért ezt még egyszer leíróm....

Bár ezek szerint nem tudod megcáfolni a felvetéseimet!
  • Rita79
  • Nandusz
    oké oké...
  • Rita79
    Nem!
    Általánosságban beszéltem: a mi, azaz a Nők véleménye/ünk/!

De a lényeget nézd, ne a ragokat!
  • salsoul
    A hiszti azért van mert a felek csak biológilag felnőtt emberek.
    Egyébként az ovisok nívóján mozognak.
  • Nandusz
    - nem kéri ki a véleményünket a közös dolgokban, hanem úgy érzi, hogy nekünk is biztos úgy lesz jó, ahogy ő gondolja,

Túl sok a 'nekünk'.... ezek szerint ez egy hárem kedvelő manus lenne?
  • Rita79
    Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy ezt a férfiak találták ki, a nők meg ugye másképp gondolkoznak.
    Mi sem szeretünk egy-két dolgot, ezért is van a hiszti.

Például:
    - szaruk esik, ha a párunk a gép előtt tölti az idejét, amikor velünk is foglalatoskodhatna,/ez akkor érvényes, ha nem minden nap találkozik a pár, mert ha minden nap, akkor ez nem probléma/
    - nem kéri ki a véleményünket a közös dolgokban, hanem úgy érzi, hogy nekünk is biztos úgy lesz jó, ahogy ő gondolja,
    - az ő családja mindig fontosabb, mint a miénk,
    - az ő családja mindig jobb, mint a miénk,
    - a saját teste tökéletlenségeivel nem foglalkozik, az úgy van jól, ellenben a barátnője nézzen úgy ki, mintha egy címlapról lépett volna elő,
    - ha baja van, őt hallgassa meg a barátnője, de ha a barátnője panaszkodik, akkor hagyja már abba, mert unalmas a siránkozás.

Egyelőre ennyi jutott eszembe.
  • Dick Riddick
    Betalált!