8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
és mit csinálsz akkor, amikor a srác tényleg őszinte, és márcsak önmagával az őszinteségével is kikészit?
(és most nem csip-csup dolgokra kell gondolni) -
Én igenis azt szeretem, ha már az elején őszinte a srác. Mert végülis, ha csak később derül ki, hogy nem megfelelő a kapcsolat, akkor már nehezebb az elválás is.
Jobb az elején tisztázni a dolgokat. (Szerintem) -
Úgy értettem még kiscsikó koromban. :) -
Rundstedt17 #5198 mit gondoltál a jó csajok kedvenc témája a számítástechnika? .lol
-
Velem egyszer lehet ilyesmit megjátszani. Azt azért hozzáteszem, korábban is volt már hogy hisztizett, akkor sem én voltam az oka. Úgyhogy úgy döntöttem nincs nekem erre szükségem. -
Tapasztalataim szerint a nők nem szeretik hallani az őszinte véleményeket. Pláne nem a korai időszakban. És sokan nem szeretik ezt hallani, de egy kapcsolat eleje bizony kemény játszma. Én akarok valamit, és ő is akar valamit. A kettő ritkán ugyanaz. És ebben az időszakban dől el hogy később hogy alakulnak majd a dolgok. Ha a legelején nem jól indítok, később megnézhetem magam.
Korábban megtörtént már velem hogy számítástechnikáról beszéltem egy csajjal, abban a pillanatban ahogy elkezdtem, üvegessé vált a tekintete. Abba is hagytam gyorsan.
-
erről kérdezz meg 1 rendes pasit is...
ha gondolod, dobok 1 mailcimet, aztán elcseverészhettek mailokban az állitásodrol... -
Hát, elég gáz, hogy a lány rajtad vezette le az idegességét... :( Soha nem szoktam ilyet csinálni... Ha esetleg nem tudom kiheverni a bajomat addig, míg találkozom a barátommal, és látja rajtam, hogy ideges vagyok, elmondom neki, hogy nem vele van a baj, csak "most hagyj egy kicsit békén". Fura nők vannak manapság... -
Oldalba vágott a könyökével?
Úristen!
Micsoda nők vannak....... -
Arra remekül válaszoltál, milyen vagy, arra is: szerinted mit várnak el a lányok. Ezeket köszönöm.
Ha az utolsó mondatod a válasz a negyedik kérdésedre, akkor azt is. Az volt az igazi kérdés.
Egy vigasztalót azért a nőkről: vannak akik racionálisan gondolkodnak, nem is kevesen.
Viszont amire írtad, hogy nem jó kombináció: jobban jársz te is, a lány is, ha már az elején megmondod amit gondolsz. Amikor még nem vagy ideges. Abból kevésbé lesz veszekedés, elszakadás.
A hardware témában emlék: mindenféle elektronikus alkatrészek, kapcsolódó újdonságok a volt férjem kedvencei. Megmutatja a cikkeket, lelkesedik. Én amióta ismerem megjegyzem, mit mondott, mit hol mutatott. Neten, újságban, melyik oldal, melyik újság volt. De régen az esetek nagy százalékában kukkot se értettem belőle. A PC időszakban már változott a dolog, mert rájöttem, mi mire való, de addig csak meghallgattam. Ő remekül használja viszont könyvtárszerű memóriámat, mert két nap múlva mát tőlem szokta megkérdezni: mi hol volt. :D -
Mi a kérdés? Mit kell tenni hogy rendes fiú legyek? Vagy mit kell tennem, hogy annak lássanak a csajok? Vagy egyáltalán, szerintem milyen egy rendes fú? Nem mindegy.
Megpróbálok egyszerre mindegyikre válaszolni.
Rendes fiú, rendes fiú... Talán a legfontosabb hogy nem csalom meg azt akivel együtt vagyok. Bár mit is értünk megcsalás alatt? Csak a sex-et, vagy egy csókot is, vagy érzelmi megcsalást, amit a csajok annyiszor emlegetnek /hogy mi az pontosan, nem tudom/? Szerintem a csók már határeset. Nálam mindenképp. Én nem csalok meg senkit, inkább otthagyom ha már úgy alakul. Kemény dolog, de jobb mintha félrek...
És ami talán a legnehezebb néha: nem csak hallgatni amit mondanak a lányok, hanem figyelni is arra, amit mondanak.
Inkább udvarias vagyok mint macho, de ez a nevelésemen is múlt.
SOHA nem szidok lányt és nem is kiabálok velük, kezet sem emeltem soha egyre sem. Ezeket csak a gyenge emberek teszik. Bár szívem szerint sokszor megtettem volna /a kiabálást/.
Nyitott embernek tartom magam, de sokszor nem egyszerű ráhangolódni arra, amit a lány szeret: beszélgessünk a balettról, absztrakt művészetről /akkor már inkább hardware témáról, de kevesen vevők rá az ellenkező nemből/. De megteszem, ha látom hogy boldoggá teszi.
Nyugodt ember vagyok általában, de ha felhúznak akkor keményen megmondom a véleményem. Nem egy jó kombináció. És megállni hogy bizonyos helyzetekben ne mondjak semmit, habár tudom hogy nincs igaza, vagy igazságtalan velem, na az aztán kemény dolog. Nem is mindig sikerül. A nők nem tudnak racionálisan gondolkodni, ez a véleményem. Egy korábbi barátnőm rossz passzban volt egy nap, nem mondta el miért, bár próbáltam kiszedni belőle. Később derült ki hogy az irodában összeveszett egy kolléganőjével. A vicc az volt hogy rajtam vezette le. Mintha velem veszett volna össze. Este nála aludtam, gondoltam jót tesz majd neki ha ott vagyok. Át akartam ölelni, erre oldalba vágott a könyökével, de rendesen. Na elég is volt, felkeltem, egy szó nélkül felvettem a farmerom meg a többi ruhám, és hazamentem. És ez egy nagyon jó döntés volt.
Összefoglalva egy rendes fiú figyeljen oda a nőre, és legyen tisztességes. Ugye mennyivel tömörebb mint amit fentebb írtam?
-
És ahogy itt is látom elég nagyok a gondolkodásbeli különbségek. Az viszont biztos, a fiúk szeretnek játszani. Itt az ideje...
Kérlek titeket mellette: vegyétek figyelembe: nem licit! Simán gondolatok. :D -
Igaz, erre én is kíváncsi lennék, mert (sok fiúbarát révén) én tudom, hogy ők mit gondolnak, viszont arról sejtésem sincs, hogy a baráti körömön kívüli pasik mit gondolnak erről. :) -
Ezt tudom, hogy te milyet szeretnél, mert figyeltem. Én arra lennék kíváncsi, a fiúk mit gondolnak arról: mit kéne tenniük ahhoz, hogy rendesnek találjuk őket.
Szerintem ők egészen mást gondolnak arról: milyen a rendes fiú. Szóval nem azt várom, hogy elmondják, szerintük a nők mit várnak tőlük, hanem azt: szerintük milyen egy rendes fiú. -
Én tudom, érzem, hogy milyen a rendes fiú.
Ezt nem kell leírni, megmagyarázni.
Aki mellett nőnek érzem magam, aki megbecsül, aki figyelmes, aki foglalkozik velem.
A pénz nem számít./csak azért, mert minden pasi azt hiszi, hogy ez döntő!/
Csak manapság ezek a tulajdonságok már csak ritkán lelhetők fel a férfi társadalom körében.
Ezért is nyílt ez a topik. -
Azon felül, hogy a nyitott és állva körbepiszkított wc sokkal büdösebb? Mondjuk azért, mert már Budapesten is egyre több a patkány. Az meg olyan, hogy feljön a lakásba a nyitott wc-n át a csatornából. Főleg, ha a dolgát végző nem teszi tisztába maga után a wc-t és az ülőkét, mivel szagra jön. -
már megint gyilkoljátok egymást. -
El Ardor #5184 Ohhh Jacky.
Azért kell ülve, hogy ne szórodjon verődve jobra-balra az anyag a kagylóból...
A rendesebbje pedig a végét wc-papírral felfogja és nem az alsógatyájába engedi.
... nem törik le a keze ha meg kell fogni a wc-kefét a lerakódott anyagot letörölni...
Nem csak otthon, vendégségben, vendéglőben is.
Egyébként minden nép, minden ember kultúrális színvonalát a wc-használati szokásaiban lehet lemérni.
(Persz te nyugodtan ugy pisikélsz állva a külön bejáratú wc-dbe ahogy akarsz... - csak mielőtt ezen megint kiakadsz) -
El Ardor #5183 Sajnálom de csak ilyen dolgokkal tudok előjönni: olyan mint Zeusz. -
Jacky #5182 Csak úgy poénból: miért is kéne egy rendes fiúnak lehajtania a deszkát? Mivel nagyon jól tudjuk, hogy nem úgy pisilünk mint a nők, fel kell hajtanunk a deszkát.
Ugyanannyi idejébe kerül egy nőnek lehajtani mint nekünk felhajtani.
Ha már ekkora fene nagy egyenlőség van, legyen ebben is!
Az más ha a szagok miatt kell lehajtani nemcsak az ülőrészét.
Rendes fiú? Aki nem vágja át a fejed. -
A rendes fiúról dióhéjban: lehajtja a deszkát! -
Csak azért, hogy emiatt ne legyen má' balhé, és ne bannoltasd magad ismét... -
Ez egy Muddy Waters szám címe: Can't lose what you never had
De ha jól láttam, a Westlife-nak (fiúbanda) is volt ilyen száma. Egyébként már én is láttam valakinél MSN-en. Ő mindig ilyen bölcsességeket ír ki. Majd megkérdezem, hol találta. ;) -
Kicsit "szőrözős" a hangulatod ma! Tudom, hogy férfiúi erény a precizitás is, de nem mindenki számára jelentenek különbséget a szavaid és fogalmaid közti különbségek.
Viszont ha már a ritka rendes fiúknál tartunk:
Te mint férfi írj egy ajánlást légyszíves, milyen egy ritka rendes férfi! Előre kérlek, abszolút általánosságban. Mindannyian tudni fogjuk: nem magadról írod, nem magad ajánlod.
Ez úton kérem a topik többi férfi és fiú résztvevőjét: írjatok nekünk nőknek, lányoknak ilyen rövid összefoglalót! -
Gondolom, nem véletlen, hogy a párod mindent megtesz érte: rendes fiú legyen. Azért jó lehet az is, hogy régebben ismeritek egymást. -
El Ardor #5176 Kérlek ne beszélj félre.
Ha nincs igazam kérlek írd le hogy hol nincs igazam, hol tévedek, és MIÉRT tévedek. Ellenkező esetben nem tudok más belátásra térni... -
-
Jacky #5174 Már megint kérdésekkel próbálod elmismásolni a szemétségeket, amiket elkövetsz. -
El Ardor #5173 Melyik rész való melyik tag melyik privátjából?
Hol említek bármilyen nevet?
Hol sért bárkit is a teljes névtelenség?
Miért sért valakit az általánosság?
Miből derül ki bárkinek is hogy kiről van szó ha szó van?
Minden ami a valósággal valamiféle egyezést mutat csak az olvasó illúziója.
Vagy magamra veszek komplexusa. -
Jacky #5172 Ha valaki privátban ír valamit, azt nem a nyilvánosságnak szánja. Ha arra hivatkozol, az az sg fórumszabályainak megszegése.
Ez a birkázással együtt már a 2. ilyen szemét dolgod. Ilyenkor hol vannak a moderátorok? Már nem nézik a topicot?
Ban pls - mert megérdemled. -
El Ardor #5171 erről van szó
-
-
El Ardor #5169 Lehet menni panaszra modikhoz... -
El Ardor #5168 Csak miután te elfogadod hogy még 666^666 szor rá fogok kérdezni minden egyes kényes kérdésre ameddig ban nem lesz a dologból.
Ha valamire azt mondod, hogy nincs úgy indokold is meg miért nincs úgy.
Vagy olyan dilettáns lennél aki mindent össze-vissza beszél anélkül, hogy tudatában lenne annak valójában mit is beszél? Remélem nem... -
Te figyelj már egy kicsit!
Majd én eldöntöm, hogy miről írok, azt hiszem ez a topik nem egy dolgozat és nem te vagy itt a tanár, hogy megmondd, hogy ki, mit, miről írjon.
És ha valamelyik kérdésedre nem válaszolok, azt is fogadd el, ne kérdezd meg még ötször újra. -
El Ardor #5166 lebomlását → leomlását -
El Ardor #5165 Időnként nyugodtan érvelhetnél az álláspontjaid mellett (kifejthetnéd azokat), mert jelenleg azon kívül, hogy valamire minden okfejtés nélkül azt mondod, hogy:
- hát ez okosság
- hát ez badarság
nem sokra futotta eddig.
Pl mesélhetsz arról, hogy az érzelmi függetlenség miként zárja a ki a szerelmet és a párkapcsolatot, hogy miért kell remetének lennie az érzelmileg függetlennek. Miért nem kelhet és feküdhet ő minden nap a szerelmével stb...
De arról is mesélhetsz, hogy miként tud az boldogságot adni egy másik ambernek akikben magában önállóan nincs boldogság (aki nem rendelkezik a boldogság belső forrásával) és boldogáságát magában se nem látja se nem találja (#5151).
Persze jöhetsz Jacky azon menekülő mondatával, amivel Jeriko falainak lebomlását igyekszik megállítani:
Kit érdekelnek a te kérdéseid?
Nem látod, hogy senkit nem érdekel?
Ja és nem az a lényeg, hogy kiírja, hanem hogy mit ír.
A mondandóval kell foglalkozni.
De mivan: mivel xy mondja: badarság. Akkor is ha nem az. -
-
El Ardor #5163 Tökmindegy.
Azt írtad "Most jutott eszembe ez a mondás:"
És nem azt, hogy: "Most jutott eszembe ez a GONDOLAT:"
Nem kötekszek, csak helyre teszek dolgokat.
ps:
mondás: tudnivalót, életbölcsességet kifejező ÁLLANDÓSULT mondat. -
Te miért kötekedsz folyton?
Akkor nem mondás, hanem én találtam ki!
Ha letelik az egy hét jössz majd a másik regeddel is Salsoulkám?