8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • chhaya #7843
    28 éves, már nem hízik sehova. :D
  • bcrics
    Na,mindig csak a a sex...:D
  • alma78
    Nem fújja el a szél a bátyádat? Majd hízik rá.A kora? Sportolni kell, az éhséget kelt. Mondjuk ahhoz 2 lépést kell tenni...Azon kívül, hogy adod magad.
    HAJRÁ, hajrá!!!!
    A nőknek valóban az egyik legfontosabb a biztonság. De épp annyira fontos szerintem a szex is. Anélkül nem megy. Egészséges nőnek nem.
    De ritkább a rendes fiú, mint a nő, cm-től függetlenül. Hapikat jobban szeret otthonául választani az ördög. Nem beszélve a nők többen vannak, és 100ból kettő bárkivel, bárhol dugásra hajlamos(mint kisült).
    Jó reggelt, szép napot!
  • chhaya #7840
    77 az még istenes. Bátyám 57 a 18X centijéhez. :)
  • alma78
    Egyetek fiúk már rendesen!!!!!"Rendesen"
    186-hoz is oda lehet bújni (NAGYON-lehet ez?), de az a 77 kg a karcsú nagyon.....
    Mondjuk millió a pöttöm, pici lány,a magyar általában az.
    Ja, NEM A MÉRET A LÉNYEG!
    Fellépés, bátorság, becsület, humor, ész, tisztaság + ilyenek...NO, NEM ELHANYAGOLHATÓ a méret DE, rendes fiút keresünk....
  • salsoul
    szerintem nem kell lezavarni senkinek semekkorát
    szimplán el kell sétálni mellettük amint azt korábban írtam

ha már párkapcsolatban történő dologról van szó,
    akkor is inkább érdemes azon elgondolkodni, hogy mit nem vettünk észre, mit ignoráltunk ami ordított, és miket hibáztunk

a másik prostituált anyjának emlegetése tényleg sehova nem vezet, sőt csak erősítjük, felnagyítjuk vele a problémákat magunkban/magunknak

amint nem harcolsz, vagy nem veszel részt más harcában rögtön nincs harc ;)

szóval tényleg vannak rendes emberek csak pl nekem elképzelésem nincs, hogy merre kéne keresnem

UI: az alkatom... 2 méterrel 77 kilóval elég vékony vagyok ám - nemsokára ezen is változtatok, csak a számomra megfelelő módot kell megtalálnom
  • HTS s3rg1nh00
    azért a súly sem mindegy,hozzám pl.nem igazán tudna senki,mert igaz hogy centikre vagyok a 2m-től,de a mérleg alattam sosem mutatott még 70 kilót sem
  • Különc
    Hö? "U.i.: Az alkatod tökéletes. 17x cm-es lány csak egy 2 métereshez tud odabújni....:-)"

186 cm-es és 106 kgs emberhez is odalehet bújni, hidd el
  • alma78
    Igazad van. Ezek a tahók jelentik a nehézséget, és erőt adnak hogy akkorát lezavarjak legközelebb egy kis senkinek....De nehéz embert találni, amikor annyi ilyen felesleges harc van.
    A rendes fiúk várnak, tudom!:-)Nem fogok megfutamodni a köcsögöktől!Csak mindig rácsodálkozok, hogy mik vannak....

Szép, derűs napot! :-)

U.i.: Az alkatod tökéletes. 17x cm-es lány csak egy 2 métereshez tud odabújni....:-)
  • salsoul
    oh, én olvastam csak félre amit írtál

szerintem a kiegyensúlyozott derűs jellem vigyorogva elsétál az ilyen beszólások mellett, de az ilyen beszólók mellett is

miért?
    mert semmi dolga nincsen vele, és semmit nem jelent az egész
    ha mégis megingatja önérzetét akkor súlyos problémái vannak, és hálát kéne adnia a beszóló tahónak, hogy segített azt feltárnia magában

természetesen ezzel nem a tahót védem, csak fordítson az ember mindent saját javára - másnak nincs sem értelme sem haszna
  • alma78
    Ez volt a roppant ritka rendes fiú esete. Én már nem merek társkeresőkön regisztrálni. Felgyorsítsam mégjobban az életem? Minek. A rendes fiúk eljönnek.
    Na, jó éjt!
  • alma78
    A barátnőm 34 éves, és a szépen gömbölyödő pocakjában 22 hetes a magzata. Akit vár erre a világra! A párjával együtt békében, gondoskodva. Fő a nyugalom. Mint, aki focilabdát nyelt. Nem lehet már nemészrevenni rajta.
    Én meg szégyellem magam a kerületért, ezért a sok trógerért, akik nem hagynak élni másoknak.
    Ez "csak" egy beszólás volt. Egy jöttment senkitől. Aki terhes az érzékeny. Arrogáns. Ennyi. Védi magukat. A beszólóval nem ismerkedtek meg. Mentek tovább.....Meg még pár millió normális ember is este, az utcán.
    Vagy nem értelek. Még az elözőhöz írtad? Akkor elnézést, ha beledumáltam, akkor történt, le kellett írnom.....
    Utánanézek....
    Szép estét, gyönyörűszép álmokat, csillagos nyáréjszakát!
  • salsoul
    vonzások és taszítások

érdemes lenni megvizsgálni 22 éves barátnőd kapcsolatát a kezdetektől mostanáig, hogy tisztán lássunk

pl hogyan, milyen körülmények közt ismerkedtek meg, és mi kapcsolatuk alapja - pl ha szerelem, akkor a legrosszabb alap...
  • salsoul
    Nem értek egyet azzal amit írsz, de nem tudom, hogy mit írjak se pro se kontra.

Talán az élet pozitív történéseiből és forgatókönyveiből kéne kiindulni és nem negatív pesszimistákból, még ha ebből is van több.

Nekem igazából ami plusz pont egy embernél az az, ha tudja, hogy mit szeretne az életben, és ezért tesz is, és mindig a pozitív dolgokra van hangolva.

Pártalálást illetően az én helyzetem sem könnyű. Főként vékony kétméteres alkatom és érdeklődésem, beállítottságom végett. De ma már minden lehetőséget megragadok, és egy az egyben színház nélkül magamat adom.

Ha valakinek nem tetszek, vagy elhamarkodottan ítél felőlem akkor ez van, nem erősködök, mert minek.

Most hogy kicsit esélyeimet növeljem pár társkeresőre is beregisztráltam. Nem várok semmit, nem remélek semmit, csak ezt az ajtót is kinyitottam.

Ennyit tudok mondani.
    A számunkra rendes ember ritka, ez így van.
    De ez nem jelenti azt, hogy nem létezik ;)
  • HTS s3rg1nh00
    nem férfi,csak hímnemű.
  • alma78
    Nem általánosítás. Reménykedem sírig. De ez van. Az én tapasztalatom, ha valakinek van, nagyképű picsa, ha nincs számító kurva. Találj középutat...
    Ha pedig gondolkodsz is, középutat választva, az a baj.
    Nem jó sehogy. A lóvé öl.
    Pláne: A 22 hetes terhes barátnőmmel most közölte a Tompa utca sarkán egy srác, hogy "Faszt a szádba, magyar kurva!...."
    Nyár, este 19 óra. Ferencváros...Férfi az ilyen? Rendetlen fiú????
  • chhaya #7827
    A pénz hatalom, a férfiak általában szeretnek irányítani. :)
    De nem mind kergül meg tőle, tényleg nem kell általánosítani.
  • alma78
    ciao
    Persze, nem szabad forszírozni. Ez így van. Már eszembe se jut forszírozni az utolsót. Elment, elment, nem küzdök ez ellen.
    Nem egy ilyen tapasztalatom volt már sajnos. Soxor fordul elő. Ha csoró vagy, rád se néznek, ugye nem jársz szoliba, kozmetikushoz, moziba, de divatosan öltözködjél...
    Egyre jobban úgy érzem, ha egyedül vagyok,az a béke....
    Az emberek azzal illenek össze, akivel egy húron pendül, egy hullámhosszon van, ez csak kémia. Ki milyen rezgéseket bocsát ki. Eredetileg. Aztán torzít a gyerekkor, mindenki sanyarú sorsa, hányszor vertek meg, milyenné alakul a lelked. Észreveszed-e a lelki társad, vagy sajnálgatod magad?
    Nem forszírozok semmilyen kapcsolatot. Egyedül vagyok, de többször belefutottak "ismerőseim" ebbe. És szerintem nem normális, ahogyan a férfiak reagálnak a lóvéra. Egyszerűen nem értem.
    Hidd el Salsoul!
    Mindent megváltoztat. Az emberek tekintetét is, a szituációkat is, hogy van-e mögötted más út lehetősége.
    Nem mindegy honnét jössz.. A felszínre hozza "a pénz" az igaz, de kiindulva Orwell:1984 c. könyvéből az ösztönös irigységet, gonoszságot is elő lehet varázsolni.
    Nehogy már a gorilla jöjjön ki mindenkiből!:-)))Ki hogy látja?
    Nem arról szólt a kérdésem, hogy leragadtam a saját életemen, hanem arról, hogy a rendes fiú ritka, de lottózzak, vagy kaszinózzak, vagy igyak, hogy megtaláljam?
  • salsoul
    A pénz nem változtatja meg a férfiakat, nem ront el semmit.
    Csak felszínre hozza az amúgy is meglévő problémákat.

Hogy albérletes árvának vagy üzletasszonynak jobb-e lenne?, szerinte légy az amelyikként jobban érzed magad.

És ne forszírozd a kapcsolatot azzal akivel nem illetek össze, nem pendültök egy húron.

Vagy?
  • alma78
    Kedves Valaki!Sziatok.
    Ha tudna nekem valaki válaszolni, főként a férfiak közül, de természetesen érdekelnek a női tapasztalatok is, sokat segítenétek.
    Miért változtatja meg a férfiakat a pénz? Hogy lehet, hogy ellentétesen viselkednek, és nem örülnek, hanem támadnak? Minek jobb lenni, albérletes árvának, vagy üzletasszonynak? Miért ront el mindig mindent a pénz? Ha egy nő nincs kiszolgáltatva, az a jobb, vagy tenni kellene a hülyét? Miért nem tud egy férfi az anyagiakban legalább korrekt lenni? Miért szalad el a ló?
    Valahol olvastam, ugye, hogy a ...,félhülye nő a jó. Akkor legyek alkoholista, és harcoljam le az agysejtjeimet??
  • salsoul
    attól függ mit minek veszel
  • álomcsapda
    Bennem zavart kelt, ha megmondják mit,mikor, hol, merre csináljak..
  • salsoul
    a szabad gondolkodóban nem kelt zavart ;)
  • álomcsapda
    Bennem az ennyire dogmatikus dolgok "zavart" keltenek... (Iszlám), de ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez rossz, vagy nem működhet..stb..
  • salsoul
    én erre tanulságra többek közt az Iszlámon keresztül jutottam el pl olyan dolgokon és fejtegetéseken keresztül, mint ez a > vadmalac és narancs < fejtegetés
  • álomcsapda
    Én csak a saját példámból tudok kiindulni.. 8évig csillogásban, puccban éltem, wellnes hétvégék,márkás ruhák, két lábbal a föld fölött, mégsem éreztem azt, hogy "boldog lennék", valami mű világban sodródtam.. Aztán jött egy nagy változás, és megszűnt a jólét. Egy darabig azon siránkoztam, hogy most mi lesz, gyalog kell járnom mindenhova, nincs pénzem, bla-bla. Aztán rájöttem, hogy nem halok bele abba, ha használom a lábam, sőt abba se ha, mindezt esőben teszem. Sőt, milyen jó, hogy érzem az esőt a bőrömön, a szelet ahogy átjár, a napot, ahogy felmelegít.. És feltettem a kérdést, hogy eddig ezeket miért nem vettem észre? Az önerőből elért célok sokkal értékesebbek lettek... és lehet, hogy így most sokkal nehezebb, de nem rosszabb. Megváltoztam, az eddig értelmetlen dolgok értelmet nyertek.. az élet élhető lett, és értékes...
  • salsoul
    És most mit csináljunk a nagy többséggel? Mit tudunk tenni vele? Semmit.
    Legfeljebb személyes gyakorlati példát mutathatunk.

Az embernek a saját léte is gyakorlatilag az ölébe hullott, ahogy a levegő is, a napfény is...
  • álomcsapda
    Igen, de Te is írtad, hogy miután az ember megtanulta értékelni ami van.. És valljuk be, hogy nagy többségben akinek az ölébe hullik minden, nem úgy értékeli a dolgokat.. és itt nem csak anyagi javakra gondolok..
  • salsoul
    számomra ugyan annyit ér amiért megdolgozok mint az ami az ölembe hullik
    nincs különbség - a kettő egy
  • IXEMGabeo
    ez így működik általában:), amúgy pedig, ha mindent megadnak neked elárulom, hogyha ismered magad megtudod azt csinálni, hogy értékeled annak ellenére a dolgokat, és teszel is a másikért, bár ez nehéz, ha elkényesztetnek, de magadtól is megoldható...minden esetre az se szégyen, ha most meg szenvedsz a dolgokért, legalább tapasztaltad a "másik" oldalát is a dolgoknak, merthogy valóban végülis nincs ingyen semmi sem...
  • álomcsapda
    Amikor minden az ölembe hullott, semmit sem értékeltem...bármit megkaphattam amit csak akartam...most, hogy egyedül meg kell dolgoznom bizonyos dolgokért, sokkal inkább értékelem azt amim van...Teljesen más lett az értékrendem, és két lábbal állok a földön.
  • salsoul
    Szerintem ez hülyeség.
    Legalábbis miután valaki megtanulta értékelni azt ami van, és megtanult élni is vele.
  • gercse
    Én is ismerem magam, és noha egy kicsit túlzok, de ahány barátom van, annyiféleképpen ismernek, vagyis mindenki másnak lát, és tök mindegy, hogy Te milyennek látod magad, valaki más máshogy lát téged, ez tuti.
    Persze a fő vonásokat nem lehet nem kimutatni, de szerintem olyan vagy, amilyennek mások látnak.
    Én pl. nem tudnám így jellemezni magam, mint Te.
  • álomcsapda
    Egen.. azokat a dolgokat tudja igazán értékelni az ember, amikért meg kell küzdeni.. Úgyhogy nem is baj az, ha meg kell dolgozni célokért, szerelemért, akármiért..akár kifulladásig...
  • marosiviki
    A vereséget tűrni kell, nem lehetünk mindenben pont mi a legjobbak.
    Azzal a ténnyel viszont sikerült újra és újra szembesülnöm, hogy ha valamit nagyon szeretnék, bizony nagyon meg kell küzdeni érte. Ha nem is fulladásig, akkor majdnem fulladásig. :)
  • IXEMGabeo
    Úgy, hogy gyerekkorom óta ismerem magam és tudom, hogy szinte alig alig változott sőt szinte semmit a személyiségem legalább is. Kicsit megkeseredtem és szomorúbb lettem a körülmények hatására, ráadásul sokat nyom a latba, hogy nem tudom mi legyek, miben vagyok jó ami kicsi frusztrációt okoz...mint mondtam nehezen tűröm a vereséget, ami talán egy rossz tulajdonságom, olyankor szinte akár idegbeteg is tudok lenni...Ezzel együtt már mindent leírtam, csak kicsi önbizalom kéne ennyi...
  • tigeroo
    és honnan tudod hogy valójában ilyen vagy? mindenki ezt mondja a Cél érdekében... de valaki csak ideig-óráig bírja
  • IXEMGabeo
    rendben fényezni nem akartam magam, csak leírtam milyen tulajdonságaim vannak dióhéjban odaát a RRlány topikban már rengeteg ilyen volt a téma, túl sok lenne ismét leírni a gondolataim volt ott szó olvasásbeli érzelmekről, szerelemről, barátságről és különböző vélemények:D
  • IXEMGabeo
    Ha le akarnám írni magamat, akkor végeredményben úgy tudnám, hogy egy szerény, tűrőképes, vitát kerülő, segítőkész, megértő, kedves, megfontolt, realista, nem pénzéhes, őszinte, makacs, félénk és kőszívű olykor bizonyos dolgokban, óvatos az emberekkel, mivel manapság sose tudhatod kiben bízz kb ennyi...biztos akad még rossz tulajdonságom is, de nem nagyon mondtak még rólam rosszat az életben:D
  • HTS s3rg1nh00
    persze,egyre nehezebb megtalálni a sok szemét közt az igazán értékeset.