Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
igen mint általában a férfiak, mind hisztisek:-) én ha vásárolok akkor a barátnõmmel szoktam megoldani, pont ennek a feleslegesen elhurcolom magammal a páromat hisztik elkerülése végett:-) amúgy jah, tényleg általában tudom mi kell, és hogy az kb hogy fog állni nem teketóriázom sokáig, fõleg hogy emberundorom is van:-)
smink elég hamar megvan, mert már gyakorlott vagyok és nem szoktam magam agyonfesteni sem. akkor szoktam csak sokat tökölni ha renoválok magamon, hajat festek epilálok stb. az mondjuk két óra. de az úgy zajlik hogy közben kávézom, leülök a géphez stb:-)

pred

soulhunter
hehe 😊

te kis genetikai hulladék 😄
h birod ki, h ne orákig sminkeld magad, vagy tényleg tudd, h mit akarsz venni, és azt hol találod? <#idiota>

amugy üdv a topicban, várunk jopár hsz erejéig 😊
ja, és hozd be még 1 barátnõdet is <#finom>

amugy nem általánositottam, én csak azt irtam le, h ez nálunk h müködik néha... szerencsére nem olyan gyakran, mint a plázacicáknál 😄

mert pl. volt 1 olyan konkrét eset (nem is olyan régen), h Õ eldöntötte, h igenis venni fog 1 farmert, ami jol áll neki.
ki is nézte már joelõre. (igen, ez célirányosságra utal)
felprobálta, és akkor jött rá, h "hopp, ez nem is áll olyan jol nekem, de hamár itt vunk, akkoris szerzek 1 farmert"
- makacsság rulez 😊
na és itt kezdõdött a vásárlási kálvária 😄

fõleg az tetszett, h talált 1et, felprobálta, és megkérdezte: "szted ez h áll?"
erre én lenéztem az ölembe, és mexolaltam: "ettõl sehogy" <#hehe>
szerencsére érti az ilyen "magasröptü" poénokat 😊
aztán megint megkérdezte a kövinél, meg megint, én meg csak annyit mondtam, h "sztem, ez igy pasiszemmel nézve nem biztos, hogy a legjobb választás lenne"
jofej volt, mert végülis csak értette, h mizu, és azért csak talált magának valot 😊

és félreértés ne essék, nem azért szoltam le a gatyákat, mer untam már a probafülke elõtt üldögélni, mer akkor azt mondtam vna, h "ez jo lesz, csak menjünk mááááá"
(igen, amikor vmit nagyon unok, akkor nagyon hisztis tok lenni) 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

NessieGraf
Mivel nem reklámoldal, priviben elküldöm.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

predator1982
bocsi hogy közbeszólok, de mindkét félnek tényleg áldozatot kell hozni, egy jólmûködõ kapcsolatban, és tényleg hagyni kell hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, mert ha ez nem igy van az csak feszkóhoz vezet.

zárójelben még itt az elõzõekhez kapcsolódva olvasgattam, ne általánositsunk már, hogy minden nõnek órákig tart megvenni a megfelelõ ruhát, én pl rém egyszerû vagyok, és célirányosan megyek vásárolni, van hogy elkisérem a barátnõmet ha neki kell valami, és már nekem herótom van,pedig elviekben nekem is élveznem kellene a dolgot:-) lehet hogy egy genetikai hulladék lennék???😮

pred

soulhunter
mi ez a tea? mer jo lenne, ha nem kivánnám a cigit, és ennyivel is több maradna a kasszában 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

NessieGraf
A kapcsolatok csak részben mennek úgy, ahogyan szeretnénk. Maximális tolerancia minkét részrõl kell hozzá.

Egyszer volt egy aranyos sztori:

Egy méregtelenítõ gyógynövény teáról mondta az valaki: nemcsak fizikailag méregtelenít. Két kolléganõm elkezdte inni (én még ma is rendszeresen iszom). Az egyik abbahagyta, mert nem kívánta tõle a cigit. A másik a következõt mondta:

- Abba kell hagynom ezt a francos teát, mert amiõta iszom, nem idegesít, ha Norbi elmegy szerdánként a haverokkal focizni!

soulhunter
na, azért néha én is megkapom, h miféle haverjaim vannak (amikor pl. az 1ik tulissza magát, mer nem várja otthon senki) 😊

nameg cserébe én is bevállalom szájhuzkodás nélkül, ha olyan helyre kell menni, amitõl alapbol is herotom van (el sem tod képzelni, h 1 plázában mennyi ideig tart végigjárni minden üzletet, mire megtalálja a neki tetszõ ruhát) 😊

Daffit
Ma már "kiszûröm" azokat a nõket, akik meg akarják mondani, hogy mit akarok, de az akkori ex olyan volt és csak azt a megoldást ismerte, amit õ mondott.

Ha nektek sikerült megoldani az jó, büszke vagyok rátok <#vigyor2>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

soulhunter
hát, jo példát irtál, h a barátaid is feladtad

de nekem pl. a munkatársaim most a köröm, és nemcsak melo után szoktunk elmenni együtt valahova, ahol aztán jol kibeszélhetjük 1más nõit 😄 😄 😄

és nem kifejezetten kocsmázni járunk, inkább biliárdozni, dartsozni, csocsozni, flipperezni, meg ilyesmik 😄

bnõm meg nem hisztizik, ha szolok neki, h figyusz, igy + ugy ekkor / akkor csatlakozom hozzájuk. ha meg olyan helyre megyünk, akkor viszem magammal õt is 😊

én ezt igy oldottam meg, h senkinek ne legyen baja 😊

Daffit
A szerelem néha nagyon furcsa, mert még a barátaimat is feladtam az exem miatt, meg a hobbimat a szabadidõmet, fõztem és takarítottam is, jártam boltba, kedveskedtem neki ezzel-azzal megleptem, oda mentünk nyaralni ahova õ akart, mégis én voltam a hibás. És tényleg, nem kellett volna vele összejönnöm, dehát a szerelem...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

soulhunter
ismerõs...
én is ezt hallgatom apámtol már joideje, de azért vele meg lehetett beszélni ezt a dolgot (igaz, h 2 év alatt), és kiderült, h õ is ilyen volt fiatalkorában 😊

skatulya bácsi
Neked ki osztott lapot köcsög gyerek? faszt vered itt magad mintha a moderator csapatba tartoznál, illetve azok lennének a spanjaid?. egy kis foskupac vagy, akit néha észre veszünk itt az sg-n, máshol erre esélyed sincs.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Daffit
Az én anyám is olyan, aki nagyon szeret gondoskodni a gyerekeirõl, de én a lázadós tipus vagyok és szeretem a saját utamat járni. Ezért nagyon sokat veszekszem vele, mert nagyon különbözõ a véleményünk.
Az elõzõ hsz.-emben említett exem a szakításkor azt is vetette a szememre, hogy anyám miatt szakítunk, mert befolyásolt engem. Namost anyám az egész kapcsolat alatt egyet kérdezett, de azt sûrûn: miért nem látogatsz meg minket vagy legalább hívsz fel, mióta azzal a nõvel élsz?

soulhunter
na, azért nem mindenki...

én pl. betartottam 😊

de merem állitani, h ha nem jönnek vissza alreggel, akkor itt mostantol nyugi lesz 1 7ig 😊

SHADOWEYES7
elsõ figyelmeztetés-

második figyelmeztetés.

Mivel mindenki nagyívban letojta ezeket de elsõsorban Rita és Nandusz kapják az 1 hetes pihit.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Rita79
Hát igen, az nagyon nagy csapda, ha egy férfi sokáig élt egyedül vagy az anyjával.
És ahogy öregszik, annál nehezebb magához való nõt találnia, mert a korban hozzá illõ nõknek már legtöbbször van gyereke vagy nem felel meg a nõ külseje a túlkorosodott pasikának.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

soulhunter
mindig csak a pénz, a pénz, és a pénz...

és még csodálkoznak + sirnak a nõk, h miért kevés a rendes pasi 😊

SHADOWEYES7
Moderátori figyelmeztetés semmibe vételéért kiosztok pár pontot, mivel nem mondhatjátok nem figyelmeztettem senkit amikor kinyitottam a topikot ezért pisszenést sem akarok hallani a büntikért!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Rita79
Ebben egyetértek veled.
Ha az egyik ember a pár közül bele tud adni egy összeget a közös lakásba az teljesen elég, mert a maradékot ki lehet fizetni közösen, az ingatlanhányadot pedig le lehet fektetni ügyvédnél.
Mostanában 2 kolleganõm is felvett hitelt, az egyik 15, a másik 14 milliót.
Tehát be lehet vállalni hitelt is, nem muszáj egybe kifizetni az új kéglit.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Daffit
Ok, mivel ketten is kérték.
Volt egy ismerõsöm, aki nagyon szerette az anyját, a nõk tipikus rémálma. Nem értette, hogy a barátnõje, akivel nagyon komoly kapcsolatban voltak és tervezték a hosszú jövõt, miért hagyta el. Ez a srác azért függ az anyjától, mert mindent megcsinál az õ egyetlen pici fiának és ez nagyon kényelmes, csak az életre nem készítette fel. Ma már túl van a srác a 30on és nincs barátnõje. Nem tartom a kapcsolatot vele, mert megmondtam, hogy "szokjon le" az anyjáról. Azóta nem kívánatos személy vagyok.<#idiota>
A másik, hogy az élettársammal anno, azt terveztük, hogy veszünk közösen egy lakást. Neki volt egy nyaralója, ami ért pár millát és azt akarta eladni, beleadni a kezdõrészletbe. Nekem volt egy garázsom, ami nem ért túl sokat, ráadásul az anyámék vették és õk használták és én nem akartam eladni a "fejük" fölül. Ugyanakkor volt egy nagyon jól fizetõ állásom. Azt javasoltam, hogy legyen a barátnõm nevére írva a lakás én pedig fizetem a részleteket, engem terhel a hitel (vagyis ha valamikor szétmegyünk (vele akartam leélni az életem), akkor én fizettem egy csomó pénzt és a lakás mégsem lesz az enyém). Azt mondta, hogy én semmilyen kockázatot nem vállalok és egy hónappal késõbb vége lett a kapcsolatnak (persze más miatt is).

Rita79
Te sem vagy normális!
Mostantól kezdve a topik a modik kezében van!
Szállj le rólam!
Nandusz azt csinál felõlem, amit akar!<#lama><#duhos2>

salsoul
Egyébként a #4655-on gondolkodj el. És tedd össze azzal amit a #4659-ben írtam. Ennyi lenne a normális kerékvágás visszaállítása ami délelõtt már megvolt. Amíg... ezt Daffit elmondja a #4655-ben.

De szentségtörés lenne ha te szólnál Nadusznak, hogy nyugi...
Vagy elmondanád neki, hogy hiába akciózik téged egyáltalán nem érintett (#4657), hogy nem te vagy a hg és ne vágja már tönkre a nagy nehezen normális irányba terelõdött topikot.

Fõleg mikor õ írta, hogy:
Jól van, hagyjuk a régi sérelmeket és ne flémeljünk többet...próbáljunk meg egy hajóban evezni végre már. (#4568)
skatulya bácsi
anyádat is körbe tekerhetnéd rugalmas pólyával szegényt, hogy ne szenvedjen annyit miattad, meg a folyásod miatt.

Rita79
De jó, hogy már nem én vagyok a HG!
Mi folyik itt<#wilting>

salsoul
Nálam mindig van kéznél egy pezsgõsdugó, meg egy tekercs szigetelõszalag<#idiota>
skatulya bácsi
magad hasmenését próbáld menteni, amikor társaságban vagy. De ha sokat dugtak seggbe, akkor ez is lehetetlen vállalkozás.

soulhunter
ez mondjuk engem is érdekelne
ird csak nyugodtan, ne érdekeljen, h mások lovaglásznak itt minden vacakságon 😊

salsoul
Az a geci, aki megpróbálta menteni a menthetõt <#idiota>
skatulya bácsi
Te ki a geci vagy itt, hogy osztod az észt és azt hiszed mondenben neked van igazad? tájékoztatlak semmiben sincs, egy rakás szar vagy a többodji flémelõvel egyetemben. na takarodj.

Rita79
No comment!

salsoul
Ennyit kellene csak tenni és nem topikot zárni.
salsoul
Akkor mi f*szt cirkuszoltok ennyit azon, hogy nem vagy hg?
És miért nem mondod meg Nadusznak, hogy nyugodjon már el mert te nem hg-ként is ugyan úgy tudsz forumozni és semmi sem jelent hogy nem vagy hg a topik témáját tekintve?
Rita79
Akkor topik close!
Vagy hogy szokták ezt csinálni.

Rita79
Te nagyon-nagyon tévedsz.
Nem azért nyitottam ezt a topikot, mert ez az életem értelme.
Felõlem be lehet zárni, akár már most is.
Ha nem lett volna ennyire népszerû, már régen be is zárattam volna.
Csak gondoltam úgy 1000 hsz után már nem kellene bezáratni.

De elhiheted, ha be lesz zárva nem leszek öngyilkos, mint ahogy még most is élek, hogy nem vagyok HG.
Sõt!

NessieGraf
Szerintem ha gondolod nyugodtan írd le, amit szerettél volna. Nem hiszek benne, hogy itt csak vitázók vannak. Sõt talán azok is megszólalnak egy valóban fontos téma miatt, akik csak olvasni szokták a topikot.

Daffit
off
Péntek óta nem voltam fennt az SG-n csak vasárnap du. kezdtem el újra olvasni a topicok. Örültem, hogy visszatértünk a témához és gondoltam írok is, mert az anyós és lakás vásárlásra van saját példám. Frissítek, erre Nandusz bemásolja a privit és kezdõdik minden elõrõl.
Gratulálok mindenkinek aki nem képes túllépni a büszkeségén és csak lök mégegyett ezen a körhintán!
off

salsoul
én külön mutattam egy utat arra, hogy miként lehet kihúzni a dolgokat a szarból. És miként lehett volna azt elkerülni ami kialakult.

de büszkeségbõl ki lett röhögve
és nem, nem lelelm perverz öröm sem abban, hogy Rita már nem hg sem abban, hogy a topik zárva lesz

sajnálattal tölt el

sajnálattal tölt el, hogy önként és dalolva az adta meg a kegyelemdöfést akinek a legtöbbet számított az egész
salsoul
1. az egy prognosztizáció volt
2. leírtam, hogy milyen lépések milyen lépéseket vonnak maguk után
3. a forgatókönyvnek pontosan azt a részét folytatta Rita ami a vesztét hozta
4. holott megvolt a lehetõsége, hogy a másik utat válassza
5. nem választotta másikat
Rita79
Plussz már a címet sem én szerkesztem!<#idiota>

NessieGraf
Nem panasz volt. Tények, mint mindig.

HTS s3rg1nh00
/close

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Rita79
Már nem én vagyok a HG!
Ne nekem panaszkodj!<#eplus2>

Nandusz
vissza fogod kapni.©

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

NessieGraf
Igazából ez fogalomzavar része esetedben. Nem az elsõ.

A privát üzenet olyan, mint egy cégnél az üzleti titok. Csak az utóbbi kikürtölése komoly következményekkel jár.

Szemben azzal, hogy ha valaki létrehoz egy topikot, akkor az nem a tulajdona, hanem annak tisztességes mûködtetése a felelõssége.

Jelen topik esetében ott hibáztál: nincs kiírva a címbe: csak az szólhat hozzá, aki velem egyetért. Ebben az esetben eszembe nem jutott volna hozzászólni. Ugyanis lehet, hogy az évek a külsõmön közel sem hagytak akkora nyomot, mint az átlagos, de az eltelt évek alatti tapasztalatok segítõ szándékú feltárásáról azonnal tudtam volna: felesleges.

Nandusz
nem kell neked prognosztizálnod semmot, mert úgy faszság, ahogy van. Ellenben elmehetsz te is recskázni a sarokba soulhunter mellé, hogy bejött a jóslatod, amit végül is te gerjesztettél.

Rita79
Már leírtam és látszik is, hogy nem haltam bele, hogy nem én vagyok a HG.
Legalább nem kapok állandóan szidalmakat és nem kell árgus szemekkel néznem a hsz-ek tartalmát, hogy éppen ki, hol, kit hülyézett le.

Nandusz
Nem dõlt be neki senki... nehogy már túldimenzionáljátok a a személyét. Blöfföl és magát fényezi rizsázásra alapozva.

salsoul
Én meg elküldtem Ritának a forgetókönyvet arról, hogy milyen lépéseket fog tenni és azért miért fogják házigazdaságától megfosztani.

Csup a józan és prognosztizációs erejét bevetve.
És bár a lottón lenne így ötösöm.

És halkan meg kell jegyeznem: megint nem a mi oldalunk triója indítja a balhét...

Ami close topic-hoz és tagok bannolásához vezet...
Rita79
Ha nem reagálsz akkor is tudjuk már, hogy nem vagy ide való, sõt az utcára sem engednélek ki.

És egy ilyennek dõltek be a modik?
Vagy aki bíráskodott felettem?
Röhej<#nevetes1>

soulhunter
csakazértsereagálok, csakazértsereagálok <#idiota><#banplz>