8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
Jacky #5641 Azt sem szabad lenézni, aki bunkó, bunkó módon viselkedik, kötözködik fűvel-fával, hatalmas arca van a semmire?
Aki olyan buta, hogy háromszor mondasz el neki valamit és el kell negyedszer is? -
#5640 gyakorlatban? :) -
#5639 Egyetértek!!! :)
Nem csak a férfiaknak van szüksége olykor magányra, hanem a nőknek is... Már akinek. Szerencsésebb esetben olyan párt talál az ember, aki ezt megérti, de éltem én már olyan sráccal is együtt, aki olyan volt, mint a te exed. Sőt! Amikor tanultam (!!!), és ezért nem szóltam hozzá, nem értette, mi a bajom vele, hiába magyarázgattam neki, hogy 2 nap alatt kell megtanulnom 500 szót (méghozzá japánt), nem volt hajlandó elfogadni ezt érvként.
Aztán meg persze jött olyanokkal is, hogy egy nőnek minek kell tanulni, amikor a házasságban már úgyis "csak mereszti otthon a seggét". Igen, anno itt szakadt el a cérna... :) -
#5638 Valóban. Erre a kardinális, téma kérdésre még nem válaszoltak sokan. Hát én megteszem. Bár talán ezt inkább a hölgyeknek kéne...
Szerintem egy rendes srác udvarias, inteligens, sokmindenről lehet vele beszélgetni, megértő, sokimbenhez ért, nem nézi le a nőket sem senki mást, szerény, romantikus.
Elméletben... -
Jacky #5637 "amikor magányra vágyunk, nem piszkáluk a másikat. :) "
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol azt nem bírtam megértetni a partneremmel, hogy ha nekem valami problémám van, általában megpróbálom feldolgozni magamban - mint a férfiak többsége egyébként - és olyankor igénylem az egyedüllétet, azt hogy békén hagyjanak.
Ezt hiába mondtam el többször is, gondolom magából kiindulva azt hitte én is szeretném mindig kibeszélni a problémáimat. És jött, és jött, és jött..
Először ilyenkor - nagy önmegtartóztatás árán - szelíden mondtam, hogy most ne jöjjön, mert kell nekem egy félóra, vagy órácska, amíg lenyugszom és megbékélek. De amikor már másodszor jött, hogy beszéljünk, akkor már felemeltem a hangom és úgy mondtam hogy hagyjon békén. Aztán nézett rám ilyenkor a nagy bociszemeivel, hogy mi van. Hát az van, hogy ha azt mondom, békén kell hagyni, akkor békén kell hagyni.
Ha azt mondom igen, az igent jelent. Ha nem, az nemet. És nem talánt és nem lehetet. -
#5636 Az hogy nem hiszek benne, meg írok róla hoszú leírásokat, csak pár apróságot nem jelenti hogy nem értem. Pusztán hogy nem érdekel túlzottan. -
#5635 Jaja! :)
A szüleim 26 évig voltak együtt, nagyon jó kapcsolatban, sosem veszekedtek, szerették egymást. (Állítom, hogy a mai napig is így van, csak apámat elcsábította egy pénzesebb nő... :S) -
#5634 Én sok elcseszett kapcsolat árán tanultam meg azt, hogy kell tudni kompromisszumot kötni. Az egyáltalán nem baj, hogy nem akarsz a pároddal összeköltözni, ha még nem vagy felkészülve rá. Próbáld neki ezt mondani, hátha megérti. :)
Amúgy én sem költöztem volna magamtól össze a párommal, csakhát, nálunk először volt az összeköltözés, és csak utána az "összejövés". :) De még így is megtartjuk a "magánszféránkat" azzal, hogy amikor magányra vágyunk, nem piszkáluk a másikat. :) -
Jacky #5633 Ilyen az igaz kapcsolat!
Én is elengedtem annó a barátnőmet csajokkal nyaralni egy hétre meg ilyenek. És ő is elengedett haverokkal piálni stb.
5361-re: Pedig előbb-utóbb eljön az az időszak egy kapcsolatban, hogy megfontolják az összeköltözést. Ha ez az időszak nem jön el, ott valami probléma van! -
Jacky #5632 Jaja. 6 évig boldog voltam. Pedig féltem közben. Munkahely elvesztésétől, haláltól, mittudomén mitől.
És most is jó úton haladok.
Ennyit a nagy bölcsességekről. -
#5631 Én úgy értettem a függetlenséget, hogy még nem akarok összeköltözni, van hogy mással is foglalkozok, nem csak vele. Ezt nem lehet megértetni nővel, hacsak nem ugyanezt akarja ő is. -
#5630 Attól hogy valaki fél vagy tart valamitől, még lehet boldog. Nem kizáró ok. -
#5629 És ez mennyiben érinti, módosítja azt amit mondtam? -
#5628 Attól még, hogy együtt vagy valakivel, nem kell feladnod "teljesen" a függetlenséged.
Részemről egy kapcsolathoz hozzátartozik az is, hogy a párom elmegy a haverjaival sörözni, meg fene tudja, mit csinálnak együtt a srácok, én pedig elmegyek a barátnőimmel vásárolni, csajos estét tartani, ilyesmik. :) -
#5627 Mindenki fél valamitől, ne felejtsd el. -
#5626 Aki biztosítást köt(ne legszivesebben) abban bizonytalanság és félelem van.
És éppen ezért soha sem lehet igazán boldog, mert valahol az állandó rettegés ettől-attól megkeseríti a boldogságát. -
#5625 Ez sem az egyszerű kérdések közé tartozik. A jövővel kapcsolatos kijelentéseknél kell igazán megválogatni hogy mit mondunk.
A nők egy pillantás alatt eltervezik az egész közös jövőnket, az első találkozásnál. Mint egy menetrend. Szeretek viszonylag független maradni, és nem hiszem hogy van ennél ellenszenvesebb tulajdonság egy lány szemében. -
#5624 -
#5623 -
Jacky #5622 Jó is lenne. Én is mennék kötni.
- Kérek egy párkapcsolati biztosítást. 1 lány, megbízhatósága végtelen, ez mennyibe kerülne?
- Biztosítják a pótlást, ha az eredeti netán selejtes lesz? -
#5621 Van ilyen? Mert akkor kötök -
Jacky #5620 "A közös jövővel kapcsolatban kimondott dolgokban legyen mindenki előrelátó, hogy mibe ringatja bele a másik felet." - Tökéletesen egyetértek.
Jön valami szemét fickó vagy csaj és jól átveri a másik fejét, utána meg ez csattan a következő lehetséges jelöltön.
Viszont hogy is volt? "a csók nem pecsét és a bók nem esküszó". Vegyük figyelembe ezt is! -
#5619 Kössél biztosítást -
#5618 Hát, ha a lány is azt akarja, akkor nyugodtan igérd meg neki, de én nem pontosan ilyen igéretekre gondoltam.
A közös jövővel kapcsolatban kimondott dolgokban legyen mindenki előrelátó, hogy mibe ringatja bele a másik felet. -
#5617 Szóval akkor úgy menjek oda, hogy szia, nagyon tetszel nekem és remélem hogy mihamarabb duguk? Nem biztos, hogy betartom de igyekszem? -
#5616 ez a rendes lányra is igaz, jobb őszintének lenni, mint keverni az ürüléket, ahogy sokan teszik... -
#5615 Még egyszerűbben: nem szól szám, nem fáj fejem. -
#5614 Például az már egy rendes fiúnak mondható, aki nem igérget olyan dolgokat, amit nem tud betartani vagy nem akar betartani és akkor nem okoz a lánynak hatalmas csalódást utána.
Tehát csak olyan dolgokat mondjatok egy lánynak, aminek van valóságtartalma, igaz is és úgy is gondoljátok.
Ez alap. -
#5613 Nyugodj meg, csak vicceltem. -
Jacky #5612 Bizony, mindenkinek más és más a "rendes fiú" fogalma.
Aki nekem rendes, neked lehet hogy a szemét kategóriába esik szélsőséges esetben.
De ez attól is függ, az a rendes srác hogy viselkedik valakivel. Lehet velem rendes, mással meg nem. Nyilvánvalóan másnak nem lesz jó véleménye róla.
Egyébként meg a lányoknak kéne elmondani a véleményüket, de hát itt hiány van belőlük, csak 1-2 akad mutatóba :) -
#5611 Már én is kifejtettem a véleményemet.
Ne légy ilyen Dick, nem sci-fi, csak relatív, és ezért nehéz azoknak megtalálni, akik azt keresik. :) -
#5610 Hát már a rendes fiú fogalom is eléggé a science-fiction kategóriába tartozik... -
Jacky #5609 Köszönöm mini, jólesett :)
Igen, a sok kötözködéssel, negativitással, romboló jelleggel nem fogunk előbbre jutni .. -
#5608 ...de nem elegen :)
Rólad tudom, hogy rendes srác vagy, nem neked szólt a kérdés, hanem azoknak, akik mindenkit lehurrognak válaszadás helyett. :)
[nevet nem ír, nem célozgat xD] -
Jacky #5607 Páran már válaszoltunk rá. -
#5606 Előrebocsátom: nem tudományos kötekédésnek szánom, amit írok, de pontosítanám a chi-definíciódat. :)
A chi (kínaiul, japánul egyaránt) azt jelenti: vér. Ebből következően a chi energia létezik, elvégre addig él az ember, amíg éramlik a tesében a vér. :)
Más: az utóbbi időben nagyon belefolytunk az asztrológia, és más tudományok kitárgyalásába. Vajon ez azért van, mert a fiúk nem akarnak válaszolni Nessie kérdésére, miszerint: ŐK mit gondolnak, milyen egy rendes fiú? (ebben a témában alig pár hszt olvastam) Engem személy szerint nagyon érdekelne a dolog. :) -
#5605 Nem ilyen sarkított a valóság ahogyan gondolod. Egyszer valaki mondta a chi energiáról: az európaiak azt állítják nincs, mert nem találtak ilyet pl. boncoláskor. A kínaiak azt mondják: bizonyított a létezése, mivel a halotton látszik, hogy nem él.
Isten – a katolicizmusban is használt hármas egységben – a világ összes népének vallásában megtalálható, csak a neve más.
A rendes fiúk létezése sem bizonyítható tudományosan. Akkor most vannak, vagy nincsenek?
Salsoul! Maradjunk annyiban: te is csak tanulod, mi még csak azt se az asztrológiát. Nem érzem fontosnak a tudományos pontosítást jelen helyzetben, főleg mikor a topik témájához tartozó dolgokról is sokszor sarkítva beszélünk. Ráadásul vizsgáztató tanáraim is őszültek már bele, mikor a kérdéseikre pontos választ adtam egyetlen szakszó nélkül. -
#5604 Nem mindegy hogy milyen típusú vakságról beszélünk.
Mert sokféle van. -
#5603 A kő el van átkozva, mert akinek a birtokába kerül, az mind elpatkol szörnyű és lassú kínok közepette! OSU! -
#5602 Nos, szaglással, ízleléssel, vagy hallással milyen következtetésre juthatunk egy anyag rádióaktivitását illetően?