8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    Te mondod!
  • Jacky
    Jó hogy felhívtad rá a figyelmet! Még mindig nem értesz semmit mi?
  • salsoul
    Te mondod!
  • Jacky
    Ó persze, a magasságos salsoul soha nem magából indul ki, ugye?
    Ugyan miből? Mások életét éled? Hát akkor? Ne gyere már ilyen hülyeségekkel. Béna volt.

Nessie azon gondolkodott, milyen egy rendes fiú. Írta, hogy szerinte milyen lehet.
    Én is azon gondolkodtam, írtam egy véleményt. Ha ezt nem érted meg és félre akarod magyarázni, nincs több hozzáfűznivalóm, mert semmit nem értesz.

Otthon megaláznak apád-anyád, tesóid, vagy mi van? Mert nagyon úgy látom, itt akarod kiélni magad. Elég nagy bénaságra vall.
  • salsoul
    És nem is tudom, hogy ki nem bír nyugton maradni más topikokban sem, mert a saját problémáit képtelen önállóna kezelni, és megoldani.
    Mert mindig valami külső visszaigozlás kell neki... mert önállóan, felelősségteljesen nem tud állást foglalni egy témában (sem).
  • salsoul
    Öööö nem véleményt mondtál, hanem hogy én ilyen... meg olyan... meg stb.
    Holott senki nem kérdezte, hogy te milyen... (#5664)
    Akár ki akár mit ír te azt kényszeresen magadra veszed, magadon elemzed. Mindent.

Úgyhogy én is csak írtam a véleményemet.

Na ki a ?

Én is mondhatom ám:
    /start - Jacky menekül módszer:

Miért akarod mindenáron minősíteni az én helyzetemet? Közöd hozzá? Semmi. Vagy azért, mert a te helyzeted szar és próbálsz mást is lehúzni a személyes mocsaradba? Ettől jobb lesz neked?

Nagyon nem jól látod a helyzetemet. Semmit nem tuszkolok a szőnyeg alá. Véletlenül nem magadból indulsz ki már megint?

Tudom kötsög vagyok már sokszor sokmindenki mondta.
    Valam új szó esetleg ami eddig még nem volt? - mert így nagyon unalmas

[olvasók: mindeki figyel ugye? - valós példán kerül illusztrálásra egy csomó tárgyalt probléma]
  • Jacky
    Írok egy véleményt. Te belekötsz. De nem a véleménybe, hanem belém. Hogy én ilyen vagyok meg olyan.
    Na ki a ?

Miért akarod mindenáron minősíteni az én helyzetemet? Közöd hozzá? Semmi. Vagy azért, mert a te helyzeted szar és próbálsz mást is lehúzni a személyes mocsaradba? Ettől jobb lesz neked?

Nagyon nem jól látod a helyzetemet. Semmit nem tuszkolok a szőnyeg alá. Véletlenül nem magadból indulsz ki már megint?
  • salsoul
    Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
  • salsoul
    Naés. Tegyük fel szítom a flémet.

Kérdés: azzal, hogy beláttuk, hogy igaz amit rám mondtál mennyiben változott a helyzeted?
    Válasz: SEMMIBEN.

De én is kérdezhetem tőled barátom:
    Ki kérte, hogy minősítsd a helyzetemet? Semmi közöd hozzá.

Teljesen nyugodtan tuszkold csak a problémáidat a szőnyeg alá.
    Attól, hogy valami látóhatáron kívülre pakolsz, attól az még nagyon is van.
  • Jacky
    Az hogy állandóan szítod a flémet, az kit minősít?

Ki kérte, hogy minősítsd a helyzetemet? Semmi közöd hozzá. Mint ahogy előzőleg már leírtam, egész jól elvagyok.
    Foglalkozz magaddal, lenne mit!!
  • salsoul
    Tegyük fel mind igaz rám amit leírtál.

Kérdés: azzal, hogy beláttuk, hogy igaz amit rám mondtál mennyiben változott a helyzeted?
    Válasz: SEMMIBEN.

Az hogy én milyen vagyok a te helyzeteden semmit sem változtat.
    Akkor sem ha éppen nem veszem észre a saját szememben a gerendát.
    A feléd tett észrevételem ettől még teljesen érvényes marad.

Sugárzik szereteted.
    Mikor tiszta az ég és szikrázik a napsütés: olyankor nem nagy ügy.
    Bórús időben kell tudni szeretettel lenni a másik iránt.
    Akkor kell mikor valami olyat tesz, mond ami számodra nem szimpi.
    Ez a szeretet egyik próbája.

Attól független, hogy én milyen vagyok, milyen nem vagyok.

Senki sem kérte, hogy húzd fel magad ;)
  • Jacky
    A vak ló semmi hozzád képest, mekkora szemellenzős vagy.
    Nem tudsz elfogadni senki mást, akinek más a véleménye mint neked.
    Ez mit jelent ugyan? Az hogy bezárkózott, egyutas, zárt személyiség vagy.

Néha nem ártana a kinti életet is szemügyre venni és nem állandóan a gép előtt ülnöd. Tudod, kinn zajlik az élet. De hát ezt te nem tudhatod, bezárkóztál.

Amíg másról akkor alkotsz véleményt, miután felidegesítetted a szemétségeiddel, a bunkó stílusodat hangoztatod úton-útfélen, addig csak egy maradsz. Örökre.
  • salsoul
    Neki hiába mondasz bármit.
    Elméjét lepecsételték.

Elég csak a névjegyét megnézni - megtalálható a galériámban.
    Még hogy ő szeretni tudó stb.... addig amíg valaki azt mondja és csinálja amit ő látni akar... max addig... nem tovább...
  • Jacky
    Ugyan miért lenne gátja a boldogságomnak? És miért lenne gátja egy kapcsolatnak? Éppen fordítva!
  • NessieGraf
    Az a gondolat: "még jobban lennék, ha lenne egy párom" gátja a boldogságodnak és a kapcsolatoknak. Mert más szemmel nézed a lányokat: hátha ő lesz. Ráadásul az ilyen gondolat hajlamos belefészkelni magát az ember lelkébe is.

Akkor meg a feladat, mint ahogy NLP tanfolyamon hallottam: az egód utálja, ha nem vele foglalkozol. Meg kell tanulni különbséget tenni: mit akarsz te és mit ő.
  • Fantomlovag
    Valóban. Nálam is az van, hogy egyedül vagyok (nagyából) és így is tök jól elvagyok. Aztán ha majd beüt a ménkü, hát csak fogom tuni kezelni a problémát.
  • Dick Riddick
    Én akkor is boldog leszek ha nem találom meg az álomnőt.
    Ha pedig igen, állok elébe.
  • Jacky
    "milyen is egy rendes fiú. Szerintem őszinte, szeretni tudó és olyan, aki akkor is boldog tudna lenni, ha egyedül lenne"

Első kettő stimmel nálam. Most egyedül vagyok és jól érzem magam. De még jobban érezném, ha lenne egy párom. Szeretni és szeretve lenni jó!
  • NessieGraf
    Ha már szóba került a rendesség, boldogság, meg ilyenek, könyvajánló: "Hogyan és mikor mondjunk NEM-et..."

Nagyon jó mondat a boldogságról onnan: A boldogság nem cél, hanem út.

Egyébként gondolkodtam sokat, milyen is egy rendes fiú. Szerintem őszinte, szeretni tudó és olyan, aki akkor is boldog tudna lenni, ha egyedül lenne. Ha lehet, ne ígérjen nekem semmit. Sok dolog van, ami valaki önhibáján kívül nem teljesít ígéreteket. Majd örülök az ígéret nélküli jó dolgoknak.
  • Fantomlovag
    Ok, de az abba a fórumba való. Itt maradjunk az adott témánál.

Ritka rendes fiút... Hát, én asszem ismertem egyet... De túl sokat lógott velem, és elromlott. :D
  • HTS s3rg1nh00
    mert az "alfa hím" mint olyan,gyakran társul a rosszfiúsággal.
  • Fantomlovag
    Helyes
  • soulhunter
    erről kivételesen értelmesen tnék nyilatkozni saját tapasztalatokbol :)
    holnap reggel megteszem :)
  • Fantomlovag
    Akkor az miért van, hogy hosszútávon mégse bírnak minket?

Apropó. Ez a téme komolyabban érdekel, tehát nyitottam neki fórumot
  • minigirl
    Nahát, én ebben a kapcsolatban 3 hosszú hónap alatt rájöttem, hogy utálom a rosszfiúkat. :)
    Azóta csak "jófiúim" voltak/van, de ők sem sokkal jobbak, csak kiszámíthatóbbak. :)
  • soulhunter
    mert tnak izgalmat vinni a kapcsolatba
    nemcsak az van, h elmegy dolgozni, aztán leül a tv elé, és elvárja, h kiszolgálja sörrel a nő, hanem a nők is, mint minden ember, nagyon is szereti, ha van mitől izgulni, félni, nameg nagy az ember társasági élete, sok az ismerőse :P
    hisz mindenki mindig vágyik vmi uj emberi ismerettségre, elvégre is (ÁLLITOLAG) társas lény...
    na de meg se közelitünk pár állatot, hamár társas lényekről beszélünk...

ha belegondolsz, a félelem tartja életben az embereket... félelem nélkül az emberi faj már kihalt vna (nem véletlenül nem atombombázzuk szét ezt a rohadt bolygot) :)

hát ezért
  • Fantomlovag
    Ha már itt tartunk. Miért szeretik a lányok jobban a rosszfiúkat?
  • Dick Riddick
    Gyanítottam, ekkora furkónak lenni nem semmi!
  • minigirl
    Nem mondtam, hogy nem volt az, de az elején még az elviselhető "rosszfiú" kategóriába soroltam volna, ha megkérdezik. Később kiderült, hogy tipikus elviselhetetlen kőbunkó. :S
  • Dick Riddick
    És előtte sosem volt bunkó? Nehéz elhinni.
  • Jacky
    Inkább tanítónők és általánosban. Feljebb már nincs szerintem ilyen, hogy ki a jobb.
  • Molnibalage
    Vadidegenhez? Végülis, miért ne? Ezt még úgysem próbáltam...
  • minigirl
    Az hagyján, hogy idióta, de hímsoviniszta pöcs! (már elnézést)
    Nem vagyok kifejezetten a női egyenjpgúság híve, mert pl. eszembe nem jutna elmenni útépítő-munkásnak, kőművesnek, de talán még a szobafestés is extrém lenne számomra.
    Ám (szerintem) vannak olyan állások, amit nők (talán) jobban el tudnak látni. Gondolok itt például tanárokra (általános iskolákban, középsulikban főleg), ápolókra (nem feltétlenül az elmeosztályon), eladókra (nem kifejezetten autóalkatrészekre gondolok, bár ismerek olyan lányt, aki ebben a témában veri a pasikat :D).
  • Jacky
    Az a baj a birtoklási vággyal, hogy ez már nagyon régen bennünk van.
  • minigirl
    Vagy a nőt akarja tökéletesen birtokolni, ami ugye megint nem a legjobb megoldás... :)
  • Fantomlovag
    Nem is csodálom... Vannak még idióták...
  • Jacky
    Ez is azt mutatja, mindig kiderül valami új a másikról. Csak ne legyen valami irtózatos nagy ökörség, mint ebben az esetben!
    (jót röhögtem egyébként mini :) )
  • Fantomlovag
    Gyakorlatban is ilyesmi. Csak ritkán van ilyen "együttállás". A legtöbb srác ennek egy részét bírtokolja. :D
  • minigirl
    rémülten?! SIKÍTVA!!! :D pedig nem vagyok az a visongós-fajta... :D
  • Jacky
    Lol, gondolom rémülten menekültél ettől az idiótától.