Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
biztos h.nem vonzó,valószínûleg hiányzik az önállóság és a szülõk sem nagyon akarják majd elengedni a kisfiukat,esetleg õ nem is akar,vagy szimplán csak nincs pénz máshová költözni.egyik sem épp jó ómen a nõknél...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sanyix
úú de irigylem ezeket a könnyû egymásratalálásokat (szobatárs, haver huga, stb), semmi nehézség, csak élvezetek... rohadjatok meg 😄 (csak vicc)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Akaratodon kívül adtál egy új ötletet.

Mit szóltok ahhoz a sráchoz, aki mondjuk huszon- vagy akár harmincvalamennyi évesen is anyuci szoknyája mellõl (értsd szüleivel együtt lakik) nézi az életet?
Barátnõ mint olyan esélye tutira lecsökken, hiszen kinek kell egy ilyen srác?
minigirl
De lehet, hogy elõször félreérthetõ voltam, azért elnézést kérek. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Nem elköltözött, csak elhúztak haza, anyucihoz. 😄

Hó-hó! Azt mondtad elköltözött 2.
Visszajárnak szexet nézni, vagy mi?
minigirl
5 fiú?? 😊 Júúújjjj, mi lehetett ott... 😄 Csak abból indulok ki, hogy itt csak 3 lakik, de néha kikészítenek. 😄 De azért szeretem õket, különösen az egyiket... 😊

Olyan ember nincs. Az általános környezet a taposós. Nézz körbe!

5082: Nyem rossz!

A régi szép idõk, mikor fõsuliról kikerülve 5 fiú bérelt egy lakást..
minigirl
Jaja, csak az egy kicsit furán hanzik (a barátaimnak), hogy elõször összeköltöztünk, és aztán jöttünk össze... 😄

Rita79
Ez egy nagyon szép történet.<#smile>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

minigirl
Úgy kezdõdött, hogy egy fõsulira járunk, õ egy évvel felettem jár. Az elsõ két évben szemezgettünk egymással, de semmi érdekes nem történt.
Azán engem nyár végén kirúgtak az albimból, és sürgõsen újat kellett találnom, ezért árgus szemekkel figyeltem a suli diákinfóját, hátha akad valami érdekes. Az egyik csoporttársam küldött egy ímélt, hogy van albérlet, ámde három fiúval kéne együtt laknom. 😄
Tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy nyafogógép, a legtöbb barátom fiú, így azt mondtam az ajánlatra, hogy oké. Azelõtt egyik sráccal sem beszéltem túl sokat, de reménykedtem, hogy majd jól kijövök velük. 😊
Amikor beköltöztem, két srác lelépett (gondolhatod, nem a barátom), és Attilával (a barátom) együtt töltöttünk majd' egy hetet, ismerkedtünk, barátkoztunk.
Aztán elmentünk a ZPbe bulizni a haverokkal (érdekesség: közös barátaink vannak, mégsem beszéltünk sokáig), Zorall koncertre, táncoltunk, ittunk, összejöttünk, azóta nagyon szeretjük egymást. 😊
Lényegében ez történt. 😊

chhaya
otthon van kutty, már 10 éve, imádom. csak nagyon hiányzik, mióta elköltöztem, ritkán látom õt is... tegnap hoztunk egy kis macskot barátommal, most õ fog gyógyítani. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
mazochizmus.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

És ha valaki olyan embereket vonz akik mindig rajta taposnak, ott akkor ott mivan?

Mivel azt írja, hogy a rossz embereket vonzza, az elsõ verziód a helyes.
Rita79
Mesélj!
Hogy-hogy eddig nem jöttetek össze?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

NessieGraf
Vagy csak az ellenkezõ pólusok vonzása.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

NessieGraf
Akkor lehet benne valami. Mert három hét még arra is kevés lenne, hogy a külsejét véleményezzem bárkinek, nemhogy a rendességét. De a két év bíztató.

Van kedved mesélni róla, számodra mi a rendes?

minigirl
Najó, látom, vissza akatok kanyarodni a témához, de még mindig nem sikerült, szóval, asszem, javítok a helyzeten! 😊

ÉN találtam rendes fiút, 3 hete!!! (Pedig már 2 éve majd' kiszúrta a szemem, hogy itt van... XD)

Rita79
Az van ilyenkor, hogy vagy te sem vagy rendes vagy õk is rendesek!<#kuss>

soulhunter
én rendes ember (ffi - ÉS NEM PASI)vok, mégis a rossz embereket vontom... na, ilyenkor mivan?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

A rendes emberek általában rendes embereket vonzanak be barátként. Amikor véletlenül mégsem, hamar kirostálódnak a nem megfelelõk.
Rita79
Akkor nekem sok haverom van<#vigyor2>

Haverom ha verem, akkor is a haverem.

Kedves drága Rita! Mindenki a haverod, aki veled egy véleményen van, volt, lesz, vagy akárcsak mer egy picit is közelíteni felé! Netán egyetért egyetlen incirke-fincirke állításoddal.
Rita79
Én is így gondolom, csak egyesek nem értik a célzást<#ravasz1>

A semmi is jobb attól mint ami itt volt.
Rita79
Ki a haverom?

soulhunter
maradjon is igy, addig lesz itt béke <#eljen>
de haverod csak megkapta a büntijeit ismét 😄 ergo: nem bennünk van a hiba 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Rita79
Én biztos nem fogok menni panaszkodni rád!
Nem én vagyok a HG, a moderátorok felügyelnek.<#hawaii>

soulhunter
ehh...
csak ennyit tok hozzászolni, miután 10 (!!!) nap alatt CSAK 178 üzi érkezett... fele indokolatlan, a másik fele se témához kapcsolodik... ugyh még kussolok 😊
és igen, lehet menni a modik szobájába sirni, h offtopicolok 😄

de nemsokminden változott, miota kértem saját magamnak a bant...
OFF
és most csinálok magamnak uj "bannert", amig ráérek pár orán át... aztán lehet, h kész lesz 20 /c alatt 😄
ON

Rita79
Köszönjük szépen a "helyre rakást"<#idiota>

Pedig önök kérték <#nevetes1>
És nem kár mert mondtam, hogy szükség van rá az idillhez. És be is jött.

Ebben a bannolásban és annak körülményeiben, a privát kommentedben minden benne van ami a témával kapcsolatos, és a ami a topik címére megadja a választ.

Reggel akartam írne, de minek írjam le azt még egyszer amit már milliárdszor leírtam. A falhoz beszéléshez nem kell sg.
Fõleg mikor aztán más komplexusai miatt rajtam csattan az ostor.
Nem mintha fájna, csak így nincs értelme az értekezésnek.

Itt páran annyira megkérdõjelezhetetlenül ritka rendesnek és tökéletesnek képzelik be magukat magukat hogy aztán nem veszik észre a problémáik valódi forrását.
Bennem? Hiba? Vagy valami nem jó? Hó... kizárt.
Feljelentünk, moderálunk, bannolunk, ignorálunk, kiutálunk, leidiótázunk, flémgerjesztéssel vádolunk, visítva röhögünk rajtad stb ha ilyet mersz állítani.

És mit beszéljek én süket embereknek... fõleg a színekrõl... miközben kiderül, hogy ráadásként vakok is...

Most lehet jönni azzal, hogy persze te aztán húde rendes vagy meg mit játszod itt a sértõdöttet stb.
Nem, nem vagyok sértõdött, és rendes sem vagyok, milliárd hibám van, s ráadásként csak töredékének vagyok tudatában. De dolgozok a témán.
És az én hiábáim nem jelelentenek vígaszt, és mentelmi jogot, kibúvót másnak a saját hibáira/hibái alól.

Sanyix
hogyan?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rita79
Kár, hogy banoltattad magad, mert mióta nem irogatsz oldalakat, kezd kihalni a topik.

Rita79
Semmi nem történt.
Egyszerûen ez a topik címe és jó lenne, ha már felébrednétek, és megcáfolnátok ezt az állításomat.<#idiota>

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Sanyix
mitörtént?

Rita79
Már megint?
Még mindig nem!<#hehe>

Már megint nem sikerült? <#hehe>
Rita79
ritka rendes fiút találni<#rinya>

Az az igazi, amikor felébredsz valaki mellett és örülsz neki, hogy ott van! Tökmindegy, hogy kócos, hogy csipás a szeme és akkorát ásít, hogy lelátsz a mandulájáig <#nevetes1>

Már volt róla szó, hogy a nõ kibeszéli, a férfi meg magában tartja a problémákat. Ezért õszülünk mint állat.
Viszont ha meghallgatjuk a párunkat, elvárható, hogy õ is meghallgasson.
NessieGraf
Az kínos. Számára folyamatosan, a környezetére meg amikor ott van. De itt ritka rendes fiúkról beszélünk. Akik lehetnek visszahúzódók, de személyiségileg taszítóknak nem gondolom õket.

Daffit
Szerencsére a súllyal nincs gondom, genetikailag nem vagyok a hízásra hajlamos. Apám 50 fölött van 170 valamennyi centi és 60 kg, pedig naponta annyit eszik, ami egy afrikai ország számára egy egész évre elegendõ lenne<#nyes>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Sir Quno Jedi
És ha valakinek a teste katasztrófa, az arca hányadék és a személyisége nulla, kisugárzása pedig taszító... 😄

Sajnos sok ilyet látok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NessieGraf
Ez a fej és az arc formájára igaz. De ha eléred, hogy kiegyensúlyozott légy, adsz arra, hogy az arcod ápolt legyen, akkor az arcvonások nem sokat számítanak. A személyiség vonzása sokkal fontosabb.

Rita79
Szia Salsoul!<#hehe>

Én is küszködök/küszködtem a hasammal meg a fenekemmel. Meg az arcommal is. De egy ideje rájöttem, hogy a kilókkal még talán tudok kezdeni valamit, de az arcommal nem. Az olyan, ahogy a természet megalkotta. Ahogy apám és anyám génjei keveredtek.
Vagy így fogad el valaki, vagy sehogy.
Has meg fenék miatt el tudok menni fitnesszterembe, meg itthon szoktam felüléseket is végezni.
<#wave>

Z
A második (ravaszabb) megoldás szimpatikus. <#vigyor3><#eljen>

Az elsõ kevésbé, mert úgy látnám, hogy én ugyan segíteni akarok, de ha kell támadni is hajlandó vagyok, ultimátum elé állítom, vagy duzzogok vele szemben. Tehát ha valami nem úgy történik, ahogy én akarom, már ott is hagyom a védencemet.

De a kérdésre kapott kérdésre kérdéssel felelni...na ez a nem gyenge. 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Molnibalage
Nem csináltam én semmif felülést és semmiféle gyúráshoz hasonló tevékenységet sem ûztem soha. Se súlyzózás, se felülés se semmmi. Attól lett nagy hasizmom, hogy igen sokat röplabdáztam feladóként és a feladás mozdulatában meg másokor is sok hasizom használat van. Pl. igen sok idõt "csúsztam-másztam" vagy keltem fel elég gyorsan. Ez is mind hasizomból történt. 5-6 év alatt heti 8 órás átlaggal azért feljött oda izom. 😊

Sajnos az kb +5 kiló pluszt SEMMILYEN módszerrel nem tudtam eltüntetni. Egyszer még egy õrült kísérletet is végrehajtottam. 1 hétvégén lenyomtam 1,5 kg (!) jégkrémet és egy ünnepi ebédet. EGÉSZ hétvégén nem mozogtam semmit és péntekhez képest fogytam (!!) fél kilót. Durva mi? Sportolhatok AKÁRMENNYIT rendszeresen (3 hónapja már az sincs) mégsem ment se fel se le átlagban SEMMI!! Ezt magyarázzák meg nekem a táplálkozási szakértõk. Csinálhatok bármit 78 kg vagyok átlagban, de van olyan, hogy 2 nap alatt fel +2 kg aztán le 2kg. De az átlag az marad.

Szóval lehet, hogy a csajok sokat szenvednek azzal, hogy délcegek legyenek, de akkor én mit mondjak? Iazából már nem is nagyon érdekel. Nem tehtek semmit... <#nemtudom>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM