8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Anaid
    Naés a "jófiúk" milyenek? Nyafognak, hogy rendes lányt keresnek, aztán pont az ellenkezőjét választják. (hány eset van...) Mivan a jófiúk nem tudják, hogy akkor most rendes lányt keresnek-e, vagy "rosszlányokat"?
  • chhaya #7882
    JUJ
  • sz4bolcs
    segítek: Alfalány xDDD
  • zoe45
    nem hiszem, hogy az öltözködés határozná meg azt, hogy ki a "rendes srác" na meg attól, hogy valaki nem túl férfias még lehet jó ember és még talán rendes srác is:) de egyébként van benne valami, hogy manapság az oldalra vasalt hajjal együtt az is divat lett, hogy a fiúk flegmák legyenek, bánjanak rosszul a lányokkal, szóval nem is tudom...
  • naddki asheggem
    nem köll valakinek rendes fijú?
  • Ulthuan
    Pontosan. Pár ezerért vasal-felmos-mosogat stb. Simán megéri. Aki vasal az papucs. :-)

Babetta, anyád meg a büdös életben nem fog leszállni rólad, és pokollá fogja tenni a párkapcsolatodat, ezt is meg a többit is, és állandóan bele fog ugatni az életedbe.

Egy módon tudod elkerülni, ha kerek-perec meghúzod a határokat. Rinya lesz, de megéri, mert később (pl gyerekkel) ez csak durvább lesz.
  • Csaba42
    De abban az egyvalamiben profi. :)
  • chhaya #7876
    Mást se tud... :D
  • Csaba42
    Mi a megoldás? Vibrátorra kell öltönyt aggatni, az legalább mindig tudja, mibe üsse az orrát. :)
  • chhaya #7874
    Nincsenek illúzióim, nemre való tekintet nélkül idióták az emberek. :D
  • Csaba42
    Járjunk... ja nem, bocsi, van két lábam, egyedül is megy. :)
  • Csaba42
    Ja, és nem fiút keresek, mielőtt valaki a topik címe láttán hamis váddal illetne. :P
  • Csaba42
    Mission impossible? :) Sajnos manapság a mentalitás megváltozása miatt vagy könnyebb megjárni, vagy nekem változott meg a gravitációm, és vonzom be a... hmmm, kevésbé gerinces példányokat. :( Esetleg nem veszem észre a hülye fejemmel, hogy ebben a korban már nem ugyanaz a nóta szól, mint anno, és más táncot kell járjak rá. :\ Elgondolkodtató. Maga az idősödés ú problémákat hozott magával, munka, költözés (új élőhely -> új kapcsolatok) és voltaképp ezek is csak hátráltató tényezők tudnak lenni. Hiába no, az élethez nincs cheat kód. :)
  • gabe paul logan
    Javítva:

"Ritka rendes fiút találni"

Szegény, szegény lányok, kivéve pl. chhaya(!)...de komolyan ezt a topikot minek nyitottátok? Hiszen ti a rossz fiúkhoz vonzódtok, aki független, határozott, magabiztos.

De azért édesek vagytok emiatt a topik miatt :)

De az is meglehet, hogy nem is ír ide nő. Nem nézegettem a hozzászólókat. xD

Boldog a kisasszony? :) És ne degradáld nő társaidat azzal, hogy idiótának hívod őket! :D
  • sz4bolcs
    Itt az idő, hogy bebizonyítsa valaki szegény gabe-nek ezt az állítást, különben itt fog pityogni naphosszat. :)
  • chhaya #7868
    Nem az összes nő idióta attól, hogy téged átvert valaki
  • gabe paul logan
    "Ritka rendes fiút találni"

Szegény, szegény lányok...de komolyan ezt a topikot minek nyitottátok? Hiszen ti a rossz fiúkhoz vonzódtok, aki független, határozott, magabiztos.

De azért édesek vagytok emiatt a topik miatt :)

De az is meglehet, hogy nem is ír ide nő. Nem nézegettem a hozzászólókat. xD
  • drsenorita
    ...igen, nekem is "ő" volt a legjobb... :) :( egyetértek...
  • alma78
    Én kedvesem még virtuálisan, vagy a mély csendben dobtál, bcrics?
    Ciao.Szép napot!Csak szeretni kell nagyon. "Ritka rendes fiút találni", de a rendes lányok megtalálják. Zsák a foltját....
    Most vethet mindenki számot, ki mekkora "hibával" találkozott. Nem véletlen. Ti magatok rendes srácok/csajok vagytok? Én magam is van amit nem mondanék el mindenkinek. Miért kapnék tökéletes srácot? Én sem vaok tökéletes nő. De imádni szoktam a hapim hülyeségeit....a pocakját...:-)))
    Mégse értem soxor a fiúkat. Tiszteljük már egymást, jó?! Nem megalázni, megrugdosni még a múltat se! Akkor ő volt a legszebb, nem?
    Senki nem megy biztosra. Kockázat minden kapcsolatban van. Ilyen az élet.....:-))))
    Puszka
  • bcrics
    kedvesem,mizu?:D
  • MrEcho
    Én is jártam már így. De most azon vagyok h találjak egy megbízható lányt.
  • tigeroo
    Ha én valakit szeretek, akkor biztos, hogy nem fogom őt megszégyeníteni. Mert a szeretet egyik alapvetése az, hogy tudnálak bántani, de nem foglak.

ebből sajnos kellett tanulnom még régebben... legyen elég ennyi :)
  • MrEcho
    Én ilyen vagyok:) de szívesen meghallgatnám a véleményed h szerinted tényleg mi az amiben rossz útra tévedtem. Mer látom jó emberismerő vagy.
  • MrEcho
    Elfogadom a kritikát mer részben igaz. Én olyan ember vagyok aki ha kitűz egy célt azt véghez is viszi. tisztességes módon. Abban viszont tévedsz h ideig óráig típus lennék :)
    Miből gondolod h nem járok jó úton? Hisz nem is ismersz. Részben Rátapintottál a lényegre h hiú vagyok és kicsit önző De csak ha a céljaimmal kapcsolatos és nincs benne olyan ember akit megbánthatnék. De ha párkapcsolatba vagyok vagy és szeretek valakit, vagy tisztelek valakit pl szülőket, vagy barátokat akkor őket mindenben segítem.
  • tigeroo
    én nem aggódom. tudod, énis nagyra értékelem a baráti pofont mint azt hogy kétszínűen a hátam mögött beszéljenek ki, majd ha az utcán szembejönnek meg pacsizzak velük...

teis tudod hogy ez építő jellegű kritika volt:)
    vagy megfogadja vagy nem, az biztos hogy az az út amit most jár nem vezet majd semmi jó felé
  • alma78
    Nagy pofont osztottál. Ő megérdemelte? Te ezt megteheted vele? Ha igazad is volt....
    Nem a ruha teszi a fickót, és nem is az arrogancia.
    Miből gondolod, hogy magányos? Ha csak lazít? És érdeklik a többiek?
    Magadról írtál te is, dühödben. Ne aggódj már Te is!

Álmodjatok szépet !iccaka!
    "Belül szabad, ki rab volt odakinnt..."
    És nem vaok sittes...:-)))), csak lány!
  • tigeroo

de látom hogy te az "ideig-óráig" típus vagy... ha már a divattal hoztad párhuzamba azt hogy állítólag értékes vagy, csak nincs aki ezt meglátná...

ajánlom neked a holle anyó című grimm mesét... azthiszed hogy rendes vagy közben pedig csak a saját hiúságod és önzőséged vezérel... a szurok helyett pedig a magány hullott a nyakadba, mint jutalom.

nézz magadba inkább

• MrEcho
    Nézőpont kérdése. Meg főleg mi számít "jó srácnak" az oldalra fésült vasalthajú meleg gyerekek sp utánzat vagy az átlagemberek akik tudják h férfiből vannak és aszerint meg a "normális" divat szerint öltöznek.
    Én az utóbbi vagyok. De ah szembesülök dolgokkal. Langyi öltözékűeknek borzalmas, de mintha nagyobb lenne az érdeklődöttségi köre.
  • alma78
    Sajnos több a nő. Ezért még ritkábbak a jó srácok......
  • Anaid
    Kicsit félreérthetőek ezek a statisztikai adatok. Szakértők szerint a "nőtöbblet" főleg idős korban mutatkozik, mert a nők átlagéletkora magasabb. Bizonyos korztályokat nézve pont férfitöbblet van...(volt).
  • Anaid
    kb 40-ig általában több volt a ff...ha igaz...sajnos frissebb táblázatot nem találtam...

• alma78
    Drága, ha én számoznám....De utánanéztem konkrétan te mire gondolsz. Tőlem lehet a 15232 is.....:-)
    Elveszel a részletekben...
    Csáááááááááááááááá
  • bcrics
    hehe,,68as pózt isemred?
  • alma78
    A Pocahontas tetszik...:-)
  • bcrics
    jóó van pocahontas járjunk.
  • alma78
    virtuálisan..........
  • alma78
    Virtuális vevő vagyok rá.Akkóóóóóóóóóóóóó:-) járjunk..

28 éves....30 után jönnek az úszógumik, nincs elkésve súlyban, pocakban..így emberesedik meg egy férfi...Késő érő típus.van ez így. Attól még rendes fiú lehet vk...nyug'tan
  • bcrics
    Járunk??
  • bcrics
    Járunk?
  • alma78
    Fontos.....egy rendes fiúval mámoros...