8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Rakjál már fel magadról képet, mert akkor te ezek szerint baromi szép lehetsz.
    De egy modellképet ne rakjál ki, mert azt úgy sem hisszük el, hogy te vagy
  • minigirl
    Neeem. :)
    Csak pl. van, aki jól néz ki képen, a valóságban nem. Nálam is ez a helyzet, csak inkább fordítva... xD
  • Rita79
    Az is+például egy nyáron, full barnán, tengerparton csinált kép.
    Azokat nagyon szeretem a közösségi oldalakon is, főleg, ha jó pár éves.

Élőben meg meg sem ismered még messziről sem, mert sápadt, meg besavanyodott.
  • plump
    én azért nem ismerkednék neten, mert
    1, azt a ronda emberek szokták
    2, vagy a kisiklott életűek
    és azok akik élőbe nem találnánk maguknak senkit!
  • plump
    fotóarc= photoshop?
  • minigirl
    Nahát, ilyen velem is megtörtént, azaz hasonló... :D
    Tavaly megismerkedtem egy sráccal neten, és a képeken, amiket küldött, egész jól nézett ki (közeliken is), viszont amikor találkoztunk, majdnem lefordultam a lábamról. :) Hasonlított a képekre, viszont kiderült, hogy csak a "fotóarca" jó... :D
  • dartonita
    Jaj de kar,mar epp kezdtem volna kokemenyen flortolni.Biztos talalnek olyan kepet ahol nem derul ki h milyen ocsmany vagyok kozelrol asdsadasdasd
  • Rita79
    Egyébként meg odaírtam, hogy régebben, az meg ugye lehetett 10 éve is.
    Hehe....
  • Rita79
    Az én életemnek nincs mocskos részlete, úgyhogy sajnos a többiekével kell, hogy beérd
  • dartonita
    Vagy igy azert felredugnal ha tehetned es kozelrol is bejonne a pali?Vagy vege a romancnak?Meselj,megszoktam hogy az itt lakok eletenek minden mocskos reszletet ismerem :D
  • Rita79
    "oriasikomolyholtomiglanholtodiglan tartososemmulo szerelmed"

ez tetszik

Mellesleg, mint írtam, az első képén jól nézett ki, valszeg, mert távolról volt fényképezve.
  • dartonita
    Ha az elso kep utan kozlod hogy:bocs de marhara nem vagy szimpi es hanyinger kerulget ha arra gondolok hogy hozzamerj,valszeg nem zaklat tobbet.Ha meg duzzog,az o baja.
    Egyebkent Neked nincs veletlenul valami oriasikomolyholtomiglanholtodiglan tartososemmulo szerelmed? :o
  • Rita79
    Újra itt!:D
    Akkor kezdjük.
    Mondok egy sztorit a netes társkeresésről.
    Velem esett meg régebben.
    Írt nekem egy fiú, magas volt, aránylag jóképű, szóval szimpatikus.
    Írtam neki, hogy küldjön már magáról több képet, mert azon az egy képen elég távolról látszott.
    Küldött..............
    A közelebbi képeken még csak nem is hasonlított arra a képre, ahol jobban nézett ki, hanem borzasztó volt.
    Na mindegy, gondoltam egy darabig nem írok neki, hátha rájön, hogy nem tetszett meg.
    Csak írt több levelet is, hát gondoltam akkor elmondom neki őszintén, hogy nem igazán hasonlít arra a képre, amit kirakott magáról az oldalon.
    Erre ő teljesen besértődött, hogy miért nem adok neki lehetőséget arra, hogy találkozzunk.
    Na de minek??????????????????
    Ha egyáltalán nem tetszik és nem szimpatikus, sőt borzasztó a külső?
    Ennyit az őszinteségről.
    Lehet jobban örült volna neki, ha nem írok inkább semmit.
  • Rita79
    Köszi
  • Jacky
    Éjjen
  • SHADOWEYES7
    Open.
  • SHADOWEYES7
    Pihi van amíg,lehiggadtok.
  • Dick Riddick
    Ez nyelvtani fokozás. Egy emelkedő egyenes minden pontját nem lehet meghatározni. Csak kiemelt pontjait. Ami esetünkben pontosan három.
    Vakmerőség, bátorság... hol a határ? Nincs. Nem létezik. Csakis viszonyítás kérdése.
  • Jacky
    Nem én klikkesítettem. Már megint félre próbálod magyarázni. Csak az baj, hogy nem megy. A triótokból az egyik használta egy negatívum kapcsán azt, hogy ti!
    Na nehogy már ne tudd ki van az egyik oldalon és ki a másikon! Szedjél Cavintont!
  • NessieGraf
    Mondtál véleményeket, de azt például nem találtam köztük, hogy fogalmam sincs róla, mit jelent a hit szó eredetileg.

Ezzel szemben megtaláltam, hogy - nem nevesített - többekkel együtt szektásnak tituláltál, ok nélkül. Azt is megtaláltam: te hiszed a szó mai értelmében, hogy bárki támadni akar téged. Ezt is ok nélkül.

És változatlanul nem tudom, hogy ki a mi és ki a ti. Én a magam nevében beszélek mindig. Nem várom senkitől, hogy majd jön és támogat, vagy megvéd. Attól, hogy élnek a földön olyan emberek, akiknek hasonló tapasztalataik és véleményük van, mint nekem, ez nem változik.

Úgyhogy nagyon érdekelne, te hogyan szeretnéd klikkesíteni a topikot.
  • salsoul
    Fokozni úgy szoktak hogy:
    bátor, bátrabb, legbátrabb, legeslegbátrabb
    vakmerő, vakmerőbb, legvakmerőbb, legeslegvakmerőbb

vakmerő inkább ostba mint bátor
    a vakmerőség nem kívánatos tulajdonság, míg a bátorság kívánatos

bátorságra bíztatnak
    vakmerőségtől intenek
  • Jacky
    Már megválaszoltam, nem is egyszer. Olvass vissza!
    Nem a szókincsedről beszéltem. Nekem is van, én is sokat olvastam.
    Tudod, hogy ki a mi és ki a ti, ne tégy úgy, mintha nem tudnád!
  • Dick Riddick
    Egyáltalán nem világos. Persze hogy más névvel kell illetni mindegyik folyamatot, mert teljesen nem ugyanazok. Ez viszont nem zárja ki hogy egymásra hassanak. Ahogy azt sem hogy ugyanazon folyamat egyes fokozatait jelöljék.
  • salsoul
    Én kérek elnézést.
  • Jacky
    Ilyen blablát bárki ki tud találni.

Inkább olvassunk viccet, hogy jó éjszakánk legyen. Ha nem is szorosan, de kapcsolódik a rendes fiúk témakörhöz :)

Egy népszerű légitársaság új akciót vezetett be. Az üzletemberek feleségeinek féláron ajánlotta a repülőjegyet, ha elkísérik férjüket üzleti útjukra. Miután a jegyeket sokan igénybe vették, a légitársaság kiküldött egy kérdőívet utasai címére, hogy megtudakolja, mennyire voltak elégedettek a feleségek az akcióval. Mire az asszonyok sorra válaszlevelet írtak:
    "Milyen utazásról van szó?"
  • NessieGraf
    Ki az a rólatok szerinted?

És miért baj, hogy a szókincsem túl van a 200 szón? Sokat olvastam, beszélgettem sokféle emberrel. Attól bővült a szókincsem.

Nem csűrcsavar, amit olvastál tőlem. Egyenes kérdések, amikre egyenes választ várok. A te személyes véleményedet.
  • salsoul
    lábjegyzet: visszaélés a dolgokkal → minden ami nem az önzetlen szeretet jegyében történik
  • Jacky
    Ki mondta, hogy ugyanazok? Ami az egyik helyzetben bátorság, egy tőle icipicit különböző helyzetben már vakmerőségnek minősül.
  • salsoul
    A jelenséget egyébként visszaélésnek (visszafelé-élésnek)) hívják bizonyos képességekkel és tulajdonságokkal.
  • salsoul
    ****** ettől még nem lesz kettő ugyan az
  • Jacky
    Úgy gondolod, nincs olyan pld. hogy valaki bízik a saját képességeiben (önbizalom nálad) ÉS csak a maga érdekeinek megfelelően (egoizmus nálad)használja?
  • Jacky
    Látom, hogy mire használjátok. Olvasom, hogy mire használjátok. Ja és nem kell félremagyarázni. Sosem szerettem a szavak csűrés-csavarását és most te azt csinálod.
    Majd ha a triótok egyik tagja nem többes számban beszél "rólunk", én sem fogom használni a "ti" elnevezést. Ugyanis ő hivatkozik állandóan a hitre, amikor már nem tud mást előhozni. Szektagyanús.

5766-ra: Dick megválaszolta.
  • salsoul
    Bátor → aki veszélyben vagy a veszélyes következmények tudatában is félelem nélkül, (legjobb) meggyőződése szerint cselekszik.

Vakmerő → Meggondolatlanul bátor, a veszéllyel nem törődő.

Önbizalom → Az a tulajdonság, hogy valaki bízik képességeiben

Gátlástalan → Akiben nincsenek erkölcsi gátlások.

Egoizmus → önzés → önző → csak a maga érdekeit tekintő, ill ilyenre jellemző.

Szerintem elég világos a különbség a dolgok között.
  • NessieGraf
    Kik használják mire? Mert amit itt írsz az alapján neked van egy elképzelésed a szó jelentéséről és azt gondolod, más is ugyanazt érti alatta. Te abból nem kérsz, amire saját magad gondolsz? Nem értelek.

Mindemellett az, hogy egyszer rövid véleményt mondtam Istennel kapcsolatban nem jelenti azt, hogy bármilyen egyházhoz, vagy valláshoz tartoznék. Párttag sem vagyok.
  • Dick Riddick
    A kettő ugyanaz. Csak fokozatbeli különbség van.
  • salsoul
    A vakmerőség miként befolyásolja a bátorságot vagy a bátorság a vakmerőséget?
  • Jacky
    Mert - ahogy írtad is, és ugye nem akarod meghazudtolni magad - hatással vannak egymásra. Vakmerőség - bátorság, önbizalom - egoizmus, nagyon is határosak egymással.
    Mint mikor a folyó leér a tengerhez és beleömlik, a folyó zöld, a tenger kék, de a torkolatnál kékeszöld a víz.
  • salsoul
    Miért is nem lehet?
  • Jacky
    Sosem én indítottam a flémet. Sosem én kötözködtem. Igazságtalan, hogy engem is sújtotok.
  • Dick Riddick
    Nincs végeredmény, folyamatos változás van.