Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem, hogy ha valakivel elõször találkozom és éppen nem tetszik benne valami, azt egybõl meg kellene neki mondanom.
Még ha nem is akarok vele többet találkozni, akkor sem fogom a szemébe mondani, mert lehet, hogy az adott dolog, ami nekem nem tetszik, másnak fel sem tûnik.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olyat keresk aki jól mûködik <#vigyor4>#vigyor4>
Szerintem a megsértõdés mértéke az illetõ belsõ lelki békéjének szilárdásgától függ.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha könnyen tudja venni, tudja kezelni esetleg poénra venni a dolgot akkor érett stabil személyiség.
Ha kiakad és majd felrobban az idegtõl meg besértõdik akkor ott gond van...
Tudom ez is eretnek gondolatnak számít...
De akkor is fel kell térképezni az illetõ konfliktus kezelõ képességét is <#vigyor2>#vigyor2>
----
Én az õ módszereiket mindig bírtam és prímán beválik a való életben is (^_^)
Ezzel részben egyetértek. A napi hajtás mellett azért az idõ ami szûkös. A szex végül is bizonyos fokú intimitást tételez fel. Ha 3 hónapnyi együttlét derül ki, hogy erre képtelen az ember akkor az nem jó. Derüljön ki hamarabb (már, ha egyesek itt a nyílt õszinteségrõl beszélnek...) Sõt bizonyos esetekben az ember ekkor nyílik meg igazán szerintem. Egy nehezebben indó kapcsolatnak is lökést adhat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Felnõttek vagyunk, nem tizenévesek. Nincs már erõnk, sem kedvünk a túl sok tiszteletkörhöz. Ha tudod mit akarsz, tedd meg, ne habozz és találgass és agyalj...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
22 évembe telt, mire találtam olyat, aki megérdemel <#gonosz1>#gonosz1>
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
kb 3 hónapja voltam együtt a bartnõmmel mire lefeküdt velem. megérte várni 😉
Bocs...
Igazából nagyon szép romantikus dolog amit írsz csak... Hát, fogalamzzunk úgy, ritka manapság az olyan hölgyemény is aki ennyire romantikus és önmegtartóztató... Nem mondom hogy nincs, de...
Nálam a sorrend: 1. randi kettesben, találkozás a barátaival, találkozás az én barátaimmal, beszélgetések, séták, közös programok ahol vagy õ, vagy én választ programot. Ez olyan 8-10 alkalom összesen. Azután már jöhet szex is, ha a fenti programok alapján hosszabb kapcsolat is elképzelhetõ.
Aki a harmadik randi = szex stílusban próbálta eddig egyszer próbálja ki ezt is. Természetesen a szexuális érdeklõdés kimutatása nem maradhat el. Szép hosszú elõjáték...
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Ha nem kérdezi meg, nem válaszolok. Ha megkérdezi, inkább azt felelem: -nekem Te tetszel. Ha tovább kérdezgeti, lehet hogy nem is neki kell dobnia engem.
És egy elsõ randin nem az az átlagos hogy a két fél ismeri egymást.
A megint másik: azért magunkhoz se árt õszintének lenni. Elsõ randin nem mondanak rosszat, mert mindkét fél felkészülten érkezik. Ruha és minden más szempontból. Abba nem lehet belekötni, hiszen ha ez nem tetszene, a randi se lenne.
Nem véletlenül tartottam a harmadik randin õszinteségi tesztet. Olyankor mindig közel találkoztunk ahhoz, ahol laktam. Mert az említett szoknyában el nem mentem volna egy saroknyinál messzebb otthonról. 😄 Aki megmondta az igazat, az ilyenkor hazakísérhetett, bemutattam épp otthon lévõ szülõnek és átöltöztem. Aki nem, az egyedül ment tovább, én meg haza átöltözni.
Nem arról beszélek hogy össze kell hazudozni szelet-esõt, hanem arról hogy megválogatom miket mondok ki elõtte.
/és itt mondhatnád te is a magadét/
kb ennyi jön le az irásaidból
ez sima menekülés, holott te nagyon is az elvárásoknak akarsz megfelelni... de az, h vki nem az átlag elvárásokat hozza, az már derogál... hát tényleg csak ennyit látok a hszeidbõl 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
namost az igazság meg ált. elég fájo dolog, nem? 😊
és ami fáj, attol az ember elõbb utobb kikészül
és most nem olyasmikre kell gondolnod, h "jajj, de nem áll jol ez a gönc", v nem arra kell gondolni, h "nem mostál hajat?"
hanem olyasmikre, amikor a srác odaáll a nõ elé, amikor már tisztahelyzet van, és levázolja az elvárásait...
a nõ meg persze válasz helyett inkább agyal, agyal, agyal, rájön, hogy mégse kell neki olyan ffi, aki magabiztos, határozott, és jön a szokásos "legyünk barátok" szöveg
aztán elmegy ribancnak, és mindenkivel felcsináltatja magát 1-1 átmulatott éjszaka után, mert rájön, h neki nem kell olyan pasi, aki igenis kimondja a frankot, és tja mit akar, mig a nõ persze nem tja...
nah, igy értem a kikészitést az õszinteséggel 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Mindenkiben lehet hibákat találni, akkor is, ha hú de tökéletesnek tartja magát.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Egy kapcsolatnak az eleje a legtörékenyebb. Egy rosszul elejtett szó miatt is gyorsan lapátra kerülhet bárki.
Úgyhogy nem hiszem hogy a legjobb út mindent a szemébe mondani annak akivel össze akarok jönni. Mivel nõ. Megválogatom a szavaimat, és bókolok is neki. Sõt, akár füllentek is. Ha már érzem hogy pályára állt a dolog, akkor nyugodtabban megmondom ha nem tetszik valami.
Elsõ randin megmondani hogy nem tetszik a ruhája? Öngyilkosság. Az esetek 99%-ában. Talán ha már régebbi az ismeretség, akkor nem biztos. Az õszinteség nagyon szép dolog, de csak egy bizonyos határig. Könnyen átfordulhat piszkálódásba, macerálásba. Még ha nem is az...
Mikor még ifjú lányka voltam anyám varrótanfolyamra ment. Valami borzalmas szoknyát varrt nekem, mert rosszul választott anyagot a formához. Elsõ percben megbeszéltük, de a szoknyát megtartottam, sõt hordtam. Az volt a "harmadik randevú teszt". Azon nagyon kevesen jutottak át. Csak az, aki meg merte mondani: inkább vegyek fel valami mást, mert borzasztóan áll rajtam.
Ennél kicsit komolyabb, hogy már tíz éve nem élnék, ha az orvos ehhez a módszerhez folyamodik. Szerencsére megmondta mire gondol és azt: szerinte nincs sok esélyem. Ha akkor bemegyek a kórházba, ma már nem élek. Nem tettem, több irányból kértem véleményt, utánajártam dolgoknak. Kiderült, hogy egy stressz alapú ideggyulladás okozott megtévesztõ tüneteket. Ebbõl gyógyszer nélkül kijutottam. A kórházi kezelést a gyógyszerallergiám nem hiszem, hogy jól viselte volna. Egy egyszerû fájdalomcsillapítót is csak szigorú, személyes orvosi felügyelet mellett vehetek be.
Úgyhogy kösz. Ne legyen hozzám senki kegyes, ha szabad kérnem.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
de akkor hagyjuk a témát 😊
Viszont, nem kezdek el hisztizni, ha rám szólnak, hogy hagyjam abba a hülyeségeimet.
Amúgy konkrétan mire érted a birkatürelmet?
Nessie: valójában a válaszon gondolkodom, nem a kérdésen...<#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"Jobb az elején tisztázni a dolgokat. (Szerintem)" --- ezzel egyetértek. Én ezért mindig elmondom, hogy nem szeretem a "duzzog, megkérdezem: Mi bajod?, válaszol: SEMMI!" játékot. Mert ha együtt vagyunk, akkor együtt vagyunk jóban-rosszban. Ha baj van, megpróbálok segíteni, és honnan az anyám kínjából kéne kitalálnom, hogy velem van-e baja, vagy mással? De ha rossz a kedve, az nekem is rossz. Tiszteljen meg annyival, hogy legalább elmondja.
Viszont az egy marhára érdekes dolog, hogy az elsõ pár hónapban általában mást mutat sok ember (férfi és nõ egyaránt), mint amilyen valójában, mint amilyen késõbb lesz. Ez a komoly problémák forrása. Nem merik a friss kapcsolatban bevállalni önmagukat. Aztán persze késõbb általában már nem kedvesen törnek elõ a nem tetszõ dolgok. Klasszikus a szanaszét szórt ruhák, a WC deszka, a fogkrém, a szétpakolt apróságok, az étkezõasztalon felejtett edények, vagy cigimaradék. Csomó ilyen kis fiszf@sz dolgot lenyel az ember eleinte, aztán késõbb robban a bomba. Szerintem ezeket az elején tisztázni kell. Nem szabad félni attól, hogy húúú, most akkor baj lesz belõle? Nem! Tisztelettel, de határzottan el kell mondani a másiknak, hogy ez így nem jó. Ha emiatt képes lelépni, akkor õ a hülye, mert:
1. én tisztelettel szóltam, és nem 3 hónap múlva mondtam meg ordibálva a problémámat
2. mással nem lesz ilyen szerencséje, úgyis veszekedés lesz. 😄
Nessie: én még gondolkodom a kérdéseden, s lassan-lassan körvonalazódik egy kb normális válasz. 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ha az elején kikészít az õszinteségével, szerinted késõbb nem fog kiderülni? Én is mindig õszinte vagyok. Ez van, akinek tetszik, van, akinek nem.
Nem színésznek születtünk, ezért én azt mondom, mindenki legyen saját maga, és akkor nem kell hazugságok közt élnie. Elvégre a "magamat hiper-szupernek állítom be" emberekrõl mindig kiderül, hogy nem is olyan tökéletesek, mint ahogy azt állítják.
(és most nem csip-csup dolgokra kell gondolni)
Jobb az elején tisztázni a dolgokat. (Szerintem)
Korábban megtörtént már velem hogy számítástechnikáról beszéltem egy csajjal, abban a pillanatban ahogy elkezdtem, üvegessé vált a tekintete. Abba is hagytam gyorsan. <#nevetes1>#nevetes1>
ha gondolod, dobok 1 mailcimet, aztán elcseverészhettek mailokban az állitásodrol...