8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#5761 Akkor pontosítok: a végeredményre vannak hatással. A szummára. -
Jacky #5760 Pontosan, nem lehet éles határvonalat tenni közéjük, hogy eddig tart ez, és onnantól már az. Egybefolynak. -
#5759 Ha hatással vannak egymásra nem tudnak függetlenek lenni. -
#5758 Hihetetlen hogy megint elkezdődik. Pedig nyugi volt eddig. Na de ha ez lesz a vége, tényleg le is lépek, nem lesz más választás. -
#5757 Hatással vannak egymásra, de egymástól függetlenül alakulnak. -
#5756 Nem összefolyik mint egy katyvasz persze, de ezek a fogalmak kihatással vannak egymásra, nem lehet elkülöníteni őket teljesen. -
#5755 Látom süketfülekre talált ez: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1215332834&no=5700 -
#5754 -
#5753 Önmagam védelmében, ízlelgettem a szót, hogy a helyes. Elfelejtettem kivenni a szóközt. De attól még igaz. -
Jacky #5752 El Ardort is kérem kitiltani, az is az ő regje! -
Ha te mondod biztosan úgy van!
Mert akkor leve másképp nem is lehet...
Esetleg egy sárga szekta?
És ha a párnákat gumira cserélnénk? -
#5750 2x1 hét pihi fiúk,utána találkozunk.remélem addig használtok másik nevet,és szépen mindenki elgondolkozik magán...mint nem is olyan régen(de úgy látszik,van akinek nem volt elegendő). -
Jacky #5749 Inkább neked kéne, mondjuk egy sárga házban, párnás falak között. -
#5748 Nagyot mondtál, pihenj egy kicsit -
Jacky #5747 Ó jaj, megjött a Szerencsétlenek Királya, akinek 4 éve nem volt egy szál kapcsolata sem, mert aaaaannnnyira, de aaaaannnyira magasra tette a mércét, hogy a galambszar is percekig hullik lefelé róla.
Óóóóó és megiiiiiint flééééééééémel, jaaaajjjj de jóóóóóó. -
#5746 Ő Maga A Megtestesült Mindent Tudás Egyeteme!
Amit Ő nem tud az nincs.
Ami van az pedig csak úgy van ahogy ő tudja.
Ennyi. -
Jacky #5745 Azt tudom, most mire használjátok. Ez éppen elég.
Amikor már nincs ép, normális, tényekkel alátámasztható indokotok, magyarázatotok, ezzel a marhasággal jöttök.
Köszi, nem kérünk belőle. -
#5744 Te egyébként tudod, hogy a hit szó mit jelent eredetileg? -
Jacky #5743 Nektek? Na mi az, megint klikkesedünk szerinted?
Akkor én meg azt mondom, nektek meg mindenetek a hit. Azzal palástoljátok el az olyan dolgokat, amiket nem tudtok már megmagyarázni, elfogadni és elfogadtatni sehogy sem.
Szekta! -
#5742 Örülök, hogy megérkeztél. De mielőtt leszólsz olvasd el saját hozzászólásodat, amire válaszoltam. -
#5741 #5734-en belül az #5721 kapcsán a felsorlást még mindenképpen ki kell egészítenem azzal, hogy: gátlástalanság. -
#5740 Ne flémelj flémtatter -
#5739 Én pedig csak úgy hallottam, hogy döntetlenre... -
Nandusz #5738 1. Valakit sújt az élet,.....és 2. Mit emeljünk fel?: -eseteleg egy súlyt? Két különböző szó.
Ezt mindenki tudta rajtad kívül nessigraf, hogy a "sújt" szót mire értettem, amikor sokan helytelenül használják.
A matematikai fogalom, meg az, hogy egyenlő. Minden ettől eltérő formáció az már nyelvtani kérdés. Sorry. -
#5737 egyenlőre: matematikai fogalom. Sújt, ha fejbever és súlyt, ha nehéz. Oktatás előtt kis nyelvtan. -
Nandusz #5736 Na kb. ilyen kiherélt mondatra számítottam melyet senki semmilyen körülmények között nem használ. De legfőképp tőled számítottam ilyen mondat benyögésére, mintegy kekeckedés gyanánt.
De sebaj, a lényeg az, hogy én eddig ebben a szövegkörnyezetben így hallottam ezt a mondatot: "Még nem dőlt el a meccs, a két csapat egálra áll." De sztem te is, csak az alapvető kekec jellemed miatt gondoltad és beírtál válaszként egy alkalmazáson kívüli mondatot. -
#5735 "Még nem dőlt el a meccs, a két csapat egyenlőre áll." -
#5734 #5722, #5725:
Ha érdekel a dolog járj utána.
Én ezennel tényleg lezártam ezt a kérdést.
Jung lentebb indézet meglátása tökéletes.
Semmi értelme annak a próbálkozásnak, hogy lázmérővel lemérjünk 30dkg téliszalámit.
#5721:
Vakmerőség, bátorság, önbizalom, egoizmus, szeretet...
Nektek minden összefolyik.
Olvassatok pl Platón-t hogy kicsit táguljatok.
#5726:
Köszönjük Nandusz.
Tudod, gondoltam legyen már valami neked való is az írásomban... -
Mirk #5733 nem próbálkozom meg vele mert ez egy közel használhatatlan szó, de tény hogy létezik. -
Nandusz #5732 Valóban van, de akkor alkoss vele egy mondatot példa gyanánt, ami azért emészthető is, nem csak erőltetett. -
Mirk #5731 de van olyan szó hogy egyenlőre -
#5730 Átalakultunk helyesíró totyikká? -
Nandusz #5729 Tévedésben vagy, de óriásiban....olyan szó nincs, hogy egyenlőre.
egyébként meg, szövegkörnyezetben az egybe írandó. -
#5728 Az egyenlőre is helyes, csak nem mindegy milyen szöveg környezetben.
Amúgy üdvözlet. -
Nandusz #5727 OFF
Pár beugratós szó, melyek csapdájába sokan beleesnek itt:
minnél ----> minél a helyes
anál ----> annál a helyes (bár az anál is lehet kellemes)
súlyt ----> sújt a helyes
egyenlőre ----> egyelőre a helyes (egy meg hátra)
mindíg ---->mindig a helyes
Van még egy pár, ha valakinek eszébe jut, akkor egészítse ki a listát.
ON -
Nandusz #5726 "anál" ...[ikszdédédédédé]
a minél még helyes volt, de a köv. szó az már annál.
-
#5725 Nekem ez inkább önnyugtatásnak tűnik. Ahogy én látom, igenis lekéshetünk, elmulaszthatunk sokmindent. Nincs helyes út, csak helyesebb. Tökéletes nő sincs /bárcsak tévednék, adja az ég... /. -
Jacky #5724 Hasonlóan vélekedünk erről. -
Jacky #5723 Mert ugye mindig minden tökéletesen világos és tiszta. Hol öcsém, hol? Menyországban? -
Jacky #5722 Pedig nagyon így lehet érteni amiket mondasz. Akkor fogalmazz pontosabban!