8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Én kérek elnézést
  • plump
    Ja lehet hogy igénytelen vagyok, elvégre metróval járok és nem autóval
  • Rita79
    Én az igényességről beszéltem elsősorban.
    Szerintem egy kevésbé szép nő is ki tud magából hozni valamit, de persze neki "sajnos" több kisugárzása kell, hogy legyen, mert a férfinép a hallomások alapján elsősorban vizuális típusú.
  • plump
    vedd utána a solit a8-at és a satöbbit
  • Nandusz
    a8 az mára már alap. a8 általános ugye...
  • plump
    Annyira irigyellek hogy mindent tudsz a világról.
  • Z
    "ha sznob kategóriában mozogsz akkor kell fordrász" --- ezzel vitába szállnék...
  • Rita79
    Aki szolizik és fodrászhoz jár az sznob?
    Szerintem mozdulj ki a való világba!
  • plump
    Attól igénytelen vagyok, hogy nyirógéppel nyirom a hajam, meg nem selyemingeben és trapézban járok?
    Ugyanúgy fürdök, mosok arcot, fogat mint ti. Itt most hol van a probléma?
  • Fantomlovag
    Mért is sznob aki ad magára kicsit?
  • Fantomlovag
    Nemtudom... Láttam már olyat hogy a kis lúzer gyerek kihozta az anyai ösztönt egy nőből, és az vele maradt vagy 2 évig, mert úgy sajnálta volna otthagyni...

Hát lehet.
    És nem is mondtam hogy a külső semmit nem számít. Csak azt mondom hogy találkoztam már olyan nővel (én csak ezzel tudok példélózni) aki nem volt olyan hű, de hejde szép, de mikor elkezdtem vele beszélgetni és hűűűűűűű érzésem támadt.
    Meg olyat is láttam, aki gyönyörű volt, és megszólalásig aranyos... Úgyértem mikor megszólalt, éreztem ahogy zuhan az IQ szint a teremben.
  • plump
    Most komolyra véve a szót:
    ha sznob kategóriában mozogsz akkor kell fordrász, soli, a8 stb.
    Én nyilván nem ebbe a kategóriába tartozom és akkor mi van? Ti minket csőcselének, mi titeket majomnak tartunk.
    Most ezen nehogy besértődj, nem csak neked szólt!
  • minigirl
    Persze, meg grillezett kecskesajt. XD
  • minigirl
    Még jó, hogy a barátom nem sgzik. XD Viszont, való igaz, szokta olvasni, miket írok, és ki is beszéljük. Szerintem ez egyáltalán nem baj... :)
  • plump
    lol.. a barátod meg ott ül melletteed és közösen nyomkodjátok be a szöveget. emg se kell egymással beszélni h mit irtok mert olvastok egymás gondolataiban! ez az igazi párkapcsolat!
  • Rita79
    A Woodie Allan kinézetű emberek szerintem elég kis százalékú női egyedet vonzanak - amellett megjegyezendő - nem biztos, hogy a kinézete miatt szeretik a nők, hanem inkább a bankszámlája miatt.
    Hidd el, de szerintem tudod is, hogy elsősorban az a mondás igaz, hogy a külső megfog, a belső megtart!
  • Fantomlovag
    Vagy csak itthon kellemes meleg van, kint meg már hűvös.
  • Rita79
    no comment
  • minigirl
    Azért abba is gondoljunk bele, hogy péntek (!!!) este van, és sgn csak úgy pezseg az élet! :) Sokan kockulunk, van, aki azért teszi, mert tényleg az, és van, aki azért, mert már nem kell azon pörgetnie az agyát, hogy megtalálja a számára legjobb párt egy buliban, moziban, vagy akárhol, mert már megvan neki. :)
  • Fantomlovag
    Szép, szinte tudományos igényességű válasz... Tetszik...

Ám ne feledjük hogy az idők, folyamán és a kultúrák közt is komoly eltérések vannak a szépségiedálok közt. És ez sokmindennel kapcsolatba hozható. Tehát lehet hogy aki ma ronda mint a bűn a templomban, holnapra "divatba jön".
    Végülis Woodie Allan után is bomlanak a nők, pedighát... khm...
  • Rita79
  • plump
    Fantomlovag, hát vak vagy? Rita tökéletes.
  • Rita79
    Persze, hogy szubjektív!
    De azért megvan a tipikus női és a férfiideál!
    Ha meg valaki szélsőségesen eltér ettől az ideáltól, azt szokták nem kellemes külsejű embernek mondani. Azaz rondának, férfi és női részről is.

Senki nem tökéletes, de azért mindenkinek törekednie kell és törekszik is, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából.
    Ez magában foglalja az igényességet is jócskán, ugyanis valakinek egy fodrász, egy kis testmozgás, szolárium is jelentősen javít a külsején, ami rengeteget számít a külső benyomás megítélésében a másik félnél.
  • Sanyix
    lehet hogy ő sem valami fotogén alkat, olyan aki szarabbul néz ki fényképen mint a valóságban :D pl a vaku még sápadtabbá teszi az embert mint amilyen.
  • Fantomlovag
    Ez most a "mások szemében a szálkát" test akart lenni? Miért vagy offenzív, nembízol magadban?
    Na ennyit a psziho szövegről... De kérlek magyarázd el, merthát ugye én nem vagyok értelmes, hogy miért is jobb azon veszekedni hogy ki néz ki jobban, ami egy tök szubjektív fogalom?
  • Rita79
    Igazad van!
    Mindig az ilyenek miatt vannak gondok a topikokban.
    Nincs értelmes hsz-ük, csak beszólogatnak.
    Persze, hogy is lehetne nekik, hiszen "kockák".
  • minigirl
    Hogyne lennének el egymással, amikor a rendetlen fiúk kötekednek... xD
  • Rita79
    Főleg te, aki eddig még egyetlen értelmes üzenetet nem tudott beírni!
  • plump
    off: megnéztem a képedet
    mentem byye
  • plump
    Előbb 2 komment is volt arról vonatkozólag, h. hgy néztek ki a fiúk.
  • Fantomlovag
    Látom elvagytok egymással gyerekek!
  • plump
    brühühü, hogy ez milyen rosszul esik
  • Rita79
  • dartonita
    Ki nem szarja le hogy Te hol ismerkedsz?Ha a kerdeshez nem tudsz erdemben hozzaszolni,maradj csendben.
  • Rita79

El kell, hogy keserítselek, de soha nem sminkelem magam!
    Mindegyik képem smink nélküli!

De még egyszer figyelmeztetlek, hogy hagyd abba itt a cseszegetést, mert nem lesz jó vége!
  • plump
    Akkor én is kérek egyet rólad smink nélkül!
  • Rita79
    Látom a testvér topikban is flémelsz!
    Viszlát!
  • Rita79
    Akkor ne mondjál másokról véleményt.
    Főleg ne olyat, ami egy nagy baromság!
    Aki nem mer magáról képet kirakni, annak oka van!
    És az, hogy gáz a pofika
  • Fantomlovag
    Pedig olyan szépen kérte. :)
  • plump
    Minek tegyek fel bármiféle képet? tartozok neked valamivel?