Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak az ember társas lény és a nagy többség arra törekszik, hogy megtalálja.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Azért a szegedi Csillagban biztosan gyakran megesik a forró csók... <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ez persze nem jelenti azt hogy mással nem.
Szóval kellenek a mellek, a popsik, a szemek, a száj, az ajkak, a hormonok, a ferromonok, a risza, a hang, a látvány és a tapintás, nem beszélve a csomagolásról. Így teljes.
Legyen BÁRMILYEN intelligens és szórakoztató egy nõ, ha egy mikronnyi NÕ sincs benne, akkor megette a fene az egészet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha kívánok egy nõt, akkor bizony a hormonok is odateszik magkat. Dehát nem vagyunk állatok, én is tudok uralkodni magamon. Sõt, szokásom is, nem szeretem ha simán az ujja köré csavar valaki. Bár már volt rá példa.
De ez már messzire vezet...
Teljesen egyetértek.
Az embernek szüksége van arra az érzésre, hogy szeretik, nem lehet tökéletesen boldog csak önmagában.
Bár ezt megint egyesek durván meg fogják cáfolni..........
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A szeretet is baromi önzõ érzés, mivel JÓ neked, szeretni AKARSZ. Senki nem szereti azokat pl. akik összevissza rugdossák és halálra kínozzák, csak néhány mazochista, meg jézus-kórban szenvedõ ugyebár.
Nem vagyunk angyalok. Emberek vagyunk. Szükségünk van néha arra, hogy visszaigazolják az érzéseinket. Aki képes VALÓBAN önzetlenül és viszonzatlanul szeretni valakit éveken át, az elmebeteg és ápolásra szorul többnyire. Az már nem szeretet, hanem rögeszme.
Ez a viszonzást nem váró áldozat egy tipikus nyálas blabla. MINDIG várunk viszonzást így-, vagy úgy! Még a szülõi szeretet sem önzetlen. Gondold csak végig mire is épül és mi az alapja. Ne legyünk álszentek, vajon ki is mondta ezt?!
Ha reálisan nézzük, az ember egy érdeklény, amin NÉHA valamicskét finomíthat a rárakódott civilizációs máz.
Szerelemben nincs féltékenység. Ha van az valami egyéb komplexus.
Amíg nem vagyok szerelmes, "csak" szeretek valakit, addig nem zavar, hogy másoknak mennyit ad magából, ha én is megkapom, amit én elvárok és õ is tõlem, amit õ. EZ szabad és nagyon felemelõ érzés, mikor már valóban nem vagy féltékeny, nem csak úgy mondod, mert elvárják tõled.
A szerelem meg más tészta. Arról nem tudok nyilatkozni, nem vagyok egy szerelmetes típus és jó pár éve már el is kerül az érzés, ami számomra megnyugvást hoz, de megértem azokat is, akik csak ezért élnek.
Csak az egyszer élünk mentalitásba általában nem fér bele a:
- zongorázni tanulás
- zongora behangolása.
A kérdés az hogy miért fekszel le:
- azért mert te magad le szeretnél vagy
- mert a hormonok és ösztönök szeretnék ha lefeküdnél
A kettõ nem ugyan az (az alap).
Aztán próbára teheted az akaraterõdet és az állhatatosságodat.
Kis önismeret sosem árt... <#wave>#wave>
A megcsalásos részhez:
A könnyelmû nem csak veled szemben lesz ám könnyelmû 😉
#5276 kapcsán:
Mi is fog meghatározni egy kapcsolatot?
Jómagam hûséges és megbízható típus vagyok alapból is, de másokkal szemben már nincsenek túlzó elvárásaim... 😄
Ha pár randi után lefekszem valakivel, akkor az már csak sekélyes kapcsolat lehet? Ugyanmár! Figyelek arra hogy kivel akarok összejönni, nem pedig be az elsõ "dizsibe".
Jedi véleményével egyetértek, kivéve a megcsalós részt. Meghagyom a szabadságát, de ha visszaél vele és megtudom hogy megcsal, nálam nincs második esély. Akármennyire is szeretem.
Viszont így talán érted, miért nem játszik nálam egy gyenge, könnyen befolyásolható férfi.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Néha én is meglepem ám magam és EZ JÓ! Minél többször sikerül, annál izgalmasabb. Konzervatív ember vagyok, mégis rugalmas. Ezt adjátok össze. (a kettõ nem zárja ki egymást olykor)
Ja és amúgy hidd el, nem csupán a levegõbe beszélek.
Kéretésrõl meg - részemrõl - szó nincs. Küzdésrõl se. Az esetek igen nagy százalékában pontosan tudom, kit látnék szívesen az ágyamban. De ebbõl még nem derül ki: szívesen látnám-e az asztalomnál. Aki az utóbbiból nem megfelelõ, az nem játszhat. Azt meg nem tudom néhány óra alatt megállapítani.
Mivel volt már olyan az életemben, hogy az egyébként jól induló kapcsolat barátok fejtelebeszélésén, partnerkiutálásán bukott, így fontosnak tartom azt is: mindkét baráti kör elfogadja a partnerkapcsolatot. A megszokott közeg elhagyása kellemetlen érzésekkel rombolja a kapcsolatokat.
Felnõttek vagyunk: 50 deka szerelmet és 2 kiló szex-et kérnék <#vigyor2>#vigyor2>
Jelzem nem ítélek el egy nõt azért, ha az elsõ este az ágyamba bújik, mert nagyon nem mind1 a forgatókönyv (és a célok/indokok), ahogy mindez zajlik. A világ nem fekete-fehér. Lehet pár óra alatt is annyira megismerni egy embert, mint amennyire 10 év alatt sem lehet kiismerni teljesen senkit sem (de még mennyire nem). Akinek nem jó a beszélõkéje, nem jó emberismerõ és nem tud megnyílni és gyorsan felmérni, hogy milyen a másik, az jobb is ha óvatos. Magam még így is mindig óvatos vagyok, de olykor bele kell vágni, mielõtt elszáll a pillanat varázsa és az talán egy új kezdet.
Való igaz, hogy ami könnyen jött, az könnyen megy, de ez rajtunk is nagymértékben múlik, mégpedig a hozzáálláson és õszinteségen. Ha tisztázzuk mit akarunk és mit várunk, akkor máris közelebb járunk az igazsághoz.
Én már nem szeretem, ha egy nõ kéreti magát, vagy harcolni, küzdeni kell érte. Ha már megvan a "kapcsolat" az MÁS, de addig egy vadidegen ember kedvéért nem játszom a bohócot. Õ akar valamit, én is akarok valamit, felnõtt emberként el kell tudjuk dönteni, hogy azt egymástól akarjuk-e. Ha nekem azt mondják NEM, én már le is léptem abban a szent pillanatban. Ha valaki nem akar engem LEGALÁBB annyira, mint én õt és ezt nem tudja kifejezni, azt sajnálom, de próbálkozzon máshol. Új világ van. Férfi és nõ egyaránt kezdeményezhet egy bizonyos szintig. Aki ezt szégyelli, az óvódás.
Még valami. Nem küzdök nõért más férfiakkal. Ha ezt várja tõlem, alapból érdektelenné válik számomra. Nem vagyunk már állatok, nem kell megküzdenünk a többi toportyánféreggel a nõstény kegyeiért. Aki még mindig ennyire primitív õsember módon gondolkodik, azt csak szánni tudom. Aki kedves a szívemnek, azt megvédem bárkitõl, ha ezt kívánja, de idegenekért nem harcolok senkivel (fõleg nem nõért). akibe nem szorult ennyi emberi büszkeség sem, az menjen kannibálnak szvsz.
Ennek ellentételezéseként viszont nem vagyok féltékeny típus. Felõlem az egész fociválogatottal is lefeküdhet egy nõ (akár naponta), HA amikor velem van, akkor én számítok neki és valóban VELEM van testben és lélekben. A nõ nem tulajdontárgy, nem lehet birtokolni. Sem a testét, sem a lelkét. Õ dönti el, hogy mennyit és mikor ad magából, ezt kényszeríteni nem lehet, mert úgyis csak az árnyékát kapjuk annak, amire vágyunk. Ha nem vagyok valakibe szerelmes, jogot sem formálhatok a kizárólagosságra, ha pedig az vagyok, akkor sem biztos, hogy érnék vele valamit...
Lehet ütni! 😄
Csak tudod, a te dolgod eldönteni: arra mész, amerre a világ, vagy a világ megy arra, amerre te. Ha már a közhelyeknél tartunk.
2 közhely jutott róla eszembe:
1- Az élet elég hosszú, csak nem elég széles.
2- Meg vagyok elégedve a szexuális életemmel. Az élet naponta megba*z.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Amikor azt mondom: minden kapcsolatom más és minden kapcsolatom nagyon jó volt és van szexuálisan akkor nekem nem szerencsém volt. Az emberi odafigyelés, az egymással szembeni nyíltság, oldottság szexuális szempontokból is megteszi a hatását.
Nem az élet hossza a lényeg hanem a tartalma.
Az a tartalma ami örök marad.
S nem csak pár pillanatig tart.
A nõt vagy a szerelmet tekinthetjük egy zongorának. Téged pedig a zongoristának. Hogy mit hozol ki a zongorából egyedül rajtad áll. Össze-vissza csapkodhatsz, szórakozhatsz rajta, megtanulhatsz pár akkordot vagy a boci-boci-tarkát. De meg is tanulhatsz rendesen zongorázni...
Játékod lehet ilyen is meg ilyen is. Akár milyen is mindenkor rólad szól...
Kifejezésre jut zongorista zenéje és öröme és annak szépsége...
Persze az élet rövid és nem biztos, hogy érdemes elpazarolni arra, hogy az ember megtanuljon zongorázni.
Elég lesz a boci-boci tarka - az is szép.<#kacsint>#kacsint>
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a sorrend, de amúgy egyetértek...
"Manapság Európában minden harmadik házasság válással végzõdik. Ha a legutóbbi évtizednek ez a tendenciája folytatódik, húsz év múlva a házasságok kilencven százaléka jut erre a sorsra. A legtöbb ember vágyik arra, hogy harmonikus partneri kapcsolatban tartósan kötõdjön valakihez. De az is igaz, hogy az emberek többsége elégedetlen házasságával és nemi életével, azzal, amit szerelmen ért. Miért?
A szeretet ellentéte nem az erõszak, hanem a szerelemmel kapcsolatos illúzió és a közöny. Manapság ritkaság a szerelem, az embereknek manapság "kapcsolatuk" van. És ezt a "kapcsolatot" addig ápolják, amíg könnyûszerrel megtehetik. Azután véget vetnek a "kapcsolatnak", és új "kapcsolat" után néznek. Noha még mindig sok pár esküszik oltár elõtt, csak kevesen esküsznek valóban.
A szexualitást sokan afféle sportnak tekintik, ahol a nagy teljesítmények számítanak, vagy pedig a gyors, egyoldalú ösztön-kielégítést értik rajta. Túlságosan keveset tudnak a gyengédségrõl és a fantáziáról, az érzelmi közelségrõl és az összjátékról. ... ... ... "Nincsenek frigid nõk, de nagyon sok az érzéketlen férfi, aki tehetetlen az ágyban." A legtöbb szexuálisan frusztrált asszony nem mer beszélni a férjével szexuális problémáiról. Akadnak olyan férfiak, akik több szeretettel beszélgetnek az autójukkal, mint a feleségükkel.
A nagy illúzió a szerelemrõl és a házasságról így szól: nem lehetünk olyan helyzetben, amikor azt mondhatnánk, hogy egyszer s mindenkorra birtokon belül vagyunk. Mindig újra kell tanulnunk a szerelmet, s ennek érdekében cselekednünk kell. A szerelmet csak megélhetem. A szerelem és a házasság bizonyosan adomány, adottság – de ugyanúgy feladat is. A szerelem mindig szeretettel végzett tevékenység.
A házasságok nem mennek tönkre attól, ha megjelenik a harmadik – férfi vagy nõ – a házastársak között. A házasságok akkor mennek tönkre, ha a házastársak már nem munkálkodnak szerelmük és házasságuk ápolásán. A házassághoz úgy tartozik hozzá a hûség, a szabadság és a bizalom, mint a levegõ a lélegzéshez. A szerelemért való munkálkodás mindennapos harc önzésünk ellen. Ha a szerelem tüze kialszik, rögtön azt kérdezzük: "Miért nem szeret már?" Ennél fontosabb ez a kérdés: "Miért nem szeretem már?"
A férfi és a nõ vágya az egység, az egyesülés, amióta tudatában vannak polaritásuknak – Ádám és Éva óta. A szexuális egyesülés voltaképpen sóvárgás a teljesség után; a szexualitásban átélt boldogság az égi üdvösség megsejtése. A szexualitás spirituális élménnyé, az Istennel való találkozás élményévé magasztosulhat. Minden bizonnyal jámbor ájtatoskodásnál sokkal többet jelent az, amikor a keresztények így imádkoznak: "Gyújtsd meg bennünk szereteted tüzét."
A sajtóban, a rádióban és a televízióban a szexualitásról szervezett felszínes csevegések gyakran elfedik a tulajdonképpeni témát, azt, hogy a házasság elsõsorban lelki kapcsolat férfi és nõ között. Minden egyéb nagyon elterjedt – többnyire férfiak által táplált – illúzió és projekció, amely nem vezet tartós boldogsághoz.
Ha valóban szeretek, ha valóban szerelmes vagyok, természetesen nem mondhatom: "Három évig szeretni foglak." Csak ezt mondhatom: "Szeretlek" – és ennek megfelelõen élhetek. ..."
"Nehéz dolgot csak akkor tudunk felemelni, ha kellõ energiát fordítunk rá. A szerelem problémájának megoldása is mindenkor az egész emberhez intézett kihívás. Kielégítõ megoldás csak az olyan, amely nem félmegoldás, hanem az egész problémát oldja meg. Minden más fércmunka, semmire sem jó."
"A szerelemhez hozzátartozik az érzelem mélysége és hûsége, amely nélkül a szerelem nem szerelem, hanem csupán szeszély, szórakozás. Az igazi szerelem mindig tartós, felelõsségteljes kapcsolat vállalása. A szabadságot csak a választáshoz igényli, nem pedig a végrehajtáshoz. Minden igazi, mély szerelem egyszersmind áldozathozatal. Az ember feláldozza lehetõségeit, vagy, jobban mondva, lehetõségeinek illúzióját. Ha nincs szükség erre az áldozatra, illúzióink megakadályozzák a mély és felelõsségteljes érzés megszületését, ennek következtében pedig elszalasztjuk az igazi szerelem megtapasztalásának lehetõségét is."
"A szerelem nem olcsó dolog, s õrizkednünk kell attól, hogy magunk tegyük olcsóvá. Rossz tulajdonságaink – az egoizmusunk, a gyávaságunk, úgynevezett tapasztaltságunk, zsugoriságunk – mind arról akarnak meggyõzni bennünket, hogy ne vegyük komolyan a szerelmet. A szerelem azonban csak akkor jutalmaz meg bennünket, ha komolyan vesszük. Szerintem már az is baj, ha manapság úgy beszélnek a szexualitás kérdésérõl, hogy elszakítják a szerelemtõl. A két kérdést nem szabad elszakítani egymástól, mert ha létezik szexuális kérdés, ezt csak a szerelem oldhatja meg. Minden más megoldás ártalmas szurrogátum, pótszer. A szexualitásként megoldott, elintézett szexualitás állati dolog. Ezzel szemben a szexualitás a szerelem kifejezõdéseként megszentelt emberi kapcsolat. Ezért ne azt kérdezzék, mit tesz ez meg ez, hanem kérdezzék azt, hogyan teszi. Ha szerelembõl és a szerelem szellemében teszi, akkor Istent szolgálja, és bármit tesz is, nem a mi dolgunk, hogy megítéljük, mert a szerelem megnemesíti tettét."
A másik: látszik, hogy a többség nem figyel a másik emberre. Ha nem így lenne, már rég tudná, mirõl lehet felismerni, kivel lesz jó a szex.
Zetorg számára a szex valószínûleg inkább szeretkezés, ami erõsen más.
Sir! A könnyen jött dolgok könnyen is mennek. Az elsõ alkalommal beesik az ágyba: jobb, ha reggelre pizzává válik, mert különben eldobható, mint egy óvszer.
A több randi szex elõtt személytelen? Talán sokkal személyesebb, mit fordítva! A szimpla szex olyan, mint ami pénzért is megvehetõ. Kellemes, de semmitérõ.
Tudod a dolgokat el lehet sajátítani, lehet tanulni, lehet gyakorolni, lehet finomítani... ha van benned türelem és szeretet.
Lehet szexelni, dugni, baszni, kúrni... szeretkezni...
Egyetértek. Már bocsánat, de az ember genetikailag is máshogy van huzalozva és ezt én elég sokszor érzem is..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem mindenkivel jó ám a szex. Tévedés hogy ha valakit szeretsz, akkor az ágyban is minden rendben lesz. És a szexrõl ne úgy beszéljünk már mintha misén lennénk. Harmadik-negyedik alkalommal nyugodtan lehet az ágy felé venni az irányt. Én kívánom õt, õ pedig engem. Mi kell még?
És hogyha azt akar akkor nem kell süket dumával jönni.
Kizárt dolog, hogy egy ember kiínyoljon az elsõ randira/randin...
Kizárt dolog, hogy egy estébõl meg lehessen ismerni egy embert.
A vágy kielégítés nem megismerés.
De annak elelnére hogy nem vagyok kifejezetten romantikus típus, azért belefér.
Nem szeretek mindent arra fogni, hogy "mert felnõttek vagyunk"... De ez magánvélemény.
Ilyen esetben ha mindketten úgy gondolják, hogy csak egysz éjszakás kaland, akkor ok. De ha csak az egyik ember, akkor az tisztességtelen. Szerintem. Tehát én annak a híve vagyok hogy tisztázzuk a dolgokat. HAaa vége az, hogy megpróbáltuk, nem sikerült... Hát megesik.