8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #5881 Mért ne? Nem kell állandóan, de azért imponáló tud lenni a másiknak. -
n3whous3 #5880 lol -
#5879 Ez hogyan is függ össze a rendes fiúkkal...? -
Nandusz #5878 Megint kivonod magad ezen hsz-eddel a "többség" alól (és akkor még csodálkozol, ha marslakónak néznek itt az emberek téged).
Neked miben nem fog leckét adni ez a válság?...Miben, illetve mely részére vagy felkészülve? -
Nandusz #5877 Gondolom most azt hiszed magadról ezen megállapításod folytán, hogy te találtad fel a spanyol viaszt. Holott mindenki tisztában van a gazdasági recesszió súlyos következményeivel. De egyébként szted miben fogja némelyekben megváltoztatni az eddigi életük átértékelését? Neked mi a véleményed?....egyesekben milyen leckét fog tanítani ez a világválság? -
#5876 Igen... Ha meglátnék egy srácot egy randin selyemingben, lehet, hogy röhögőgöcsöt kapnék. :)
Az ápoltság nem függ össze pl. a márkás ruhákkal, drága illatszerekkel, ilyesmikkel. -
#5875 És ez a lecke naggyon-naggyon de naggyon-naggyon sokaknak baromi fájdalmas és nehéz lecke lesz. -
#5874 Asszem' az egyre jobban közelgő világválság naggyon-naggyon de naggyon-naggyon sokakkal meg fogja taníttatni a leckét... -
#5873 Köszönöm szépen a kiegészítést, teljesen igazad van, ezeket per pillanat kifelejtettem.
Nincs annál kiábrándítóbb, mint egy piszkos cipő -
#5872 ehhez még nyugodtan jöhet a rendes,ápolt haj/körmök,viszonylag "jó bőrben" lévő bőr,és meg is volnánk...ja,meg persze a cipő igencsak fontos. -
#5871 -
plump #5870 És ha pont útba esne hazafelé menet ne ugorjak be hozzá? -
#5869 Valahol gondoltam, hogy te egy étterembe vagy randevúra is munkásruhában mész....
Sok sikert! -
#5868 nekem is bejön, csak akkor ne közelítsen az arcomhoz. :D -
#5867 Nem az SG, a bolygó. :D -
#5866 Micsoda proletár öntudat...
Nem erről van szó. Hanem hogy munkából hazamész, leteszed a munkásruhát, lezuhanyzol, és felveszel egy másik farmart, meg tiszta pólót.
Hol van itt a selyeming? -
#5865 Na neeeeeeeeeeeeeee!
Az sg a hímnemű torz szülemények gyűjtőhelye?
Viszlát! -
#5864 A borosta van akinek bejön... -
plump #5863 5 pontból az első 4 oké.
az 5. pont: találkára selyemingbe menjek?
ha munkás vagyok miért kéne szégyellnem a bnőm előtt. mégis miből viszem el vacsorázni, vagy miből veszek neki valamit? -
#5862 Ja ezt ismerem. Nekem régen szakálam volt, és azért kellett levágni, mert konzekvensen terroristának néztek. Már utazni sem tudta mrendesen. -
#5861 illatszereket ne!!! -
Nandusz #5860 -
#5859 Akkor a férfiak ápoltságáról elmondanék pár követelményt: /amit más hölgyeményekkel is megosztottam, olvastam, hallottam/
Tehát:
- nem borostás arc: kisúrolja a hölgy pofiját, /persze csak akkor probléma, ha közel akarunk hozzá kerülni/,
- napi fürdés /ha nem történik meg, akkor átkerül a testszagunk a hölgy illatos testére/pfúúúúúúúúúj,
- napi alsónadrágcsere: kiábrándító a kondenzcsíkos gatya,
- lehetőleg férfiillatszerek használata, olyan kellemes a nőnek is ez az illat, mint a férfiaknak a női parfüm élvezete,
- a munkásruha mellőzése találkozások alkalmával.
Egyelőre ennyi jutott eszembe. -
#5858 Állítólag én sem voltam szép kisded...először is a méhlepényt tették helyettem a pólyába, majd a kígyónak ütni kellett a fejét, hogy megmarjon, s aztán az oroszlán is csak sírva harapott meg. Végül a pap vízipisztollyal keresztelt meg. -
#5857 és csontot kötöttek a nyakadba, hogy legalább a kutya játsszon veled.
csak a pontosság kedvéért. :D -
#5856 Aláírom. Sőt, mivel oly kevesen maradtunk, sok nő, sokkolódik is (jó értelemben) ha úriemberrel találkozik. -
Nekem ráadásul annyi szőr nő még a pofámon is, hogy borotválkozás után pár nappal úgy nézek ki, mint Kabir Bedi. Szóval biztonsági őrök rendszeresen járkálnak arra, amerre megyek pl a nagy elektronikai áruházakban. -
#5854 vagy jövevényként.......
A családtagok a túl oldalon..... -
Nandusz #5853 Amikor megszülettem annyira ronda voltam, hogy a szülész orvos bottal piszkált, majd ő sírt fel (helyettem). Anyám csúzlival etetett és azt mondta, hogy csak barátként szeret. -
Nem tudtuk ki hiányzott! -
#5851 Óóóóó a bitang plumb...
Meg meri kérdőjelezni azt ami szerint életed éled...
óóóó a bitang...
Ahogy te élsz az normális...
óóó a bitang ezt nem tudhatta...
óóó mekkora cinikus tapló vagyok...
úgy kell annak aki a férfinép elvárásai szerint él és nem a saját életét éli... úgy kell neki...
azt kérdezd meg magadtól, hogy egy olyan helyen is úgy cselekednél e magadtól igényesség címszó alatt ahol csak te számítanál saját magadnak senki más
hogy mekkora tapló vagyok... -
#5850 érdekes,a 2 fél valahogy sehogy sem akarja megtalálni egymást...pedig lehetne,de mindenki dacol,holott tudja:van közös nevező is(túl makacsok vagytok)
Pl.a szoli egy ideig elmegy..ha mondjuk a nő a nyáron "megszerzett" barnaságát szeretné még megtartani,az kb.rendben van,de azért a szélsőséges esetekről esik szó...(amikor legalább olyan sötét belül,mint kívül-és ezt nem csak az agyonszolizott nőkre,hanem a férfiakra is értem)
az ápoltság szerintem ma már alap,a kérdés az,kinek mit jelent ez,és részletekbe menően is lehet eltérő vélemény...ami még nekem szolizásból elmegy kategória,lehet más férfi már hányna...
különbözőek vagyunk,na. -
#5849 A pofádat még nem láttuk.....
Nem vagy reménytelen, ha hallgatsz a tanácsainkra és jobban bánsz a nőkkel.
Valszeg azért írtál ide és olvasol, hogy tanulj.
Tehát, a hölgyekkel csak udvariasan, mert igaz, hogy már a XXI. században vagyunk, de a nők még mindig igénylik a bókolást és az úriembereket díjazzák. -
Nandusz #5848 Én hajszobrászhoz járok havonta, fél évente meg jégszobrászhoz. Annyira gáz a fejem. -
plump #5847 mér van az, hogy átlagember leszólja, és a náci nem szokta az átlagembert? -
#5846 énis, és ezért nem is fésülködök. Úgyis a metróban lévő szélvihar beállítja nekem a motorozós hajat :DDDDD -
plump #5845 Ha súlyozott átlagot veszünk kiderülne hogy a 100M-s fölötti vagyon is gazdag kategória -
#5844 Nem, ettől nem vagy igénytelen. Ha neked jó az, hogy a fejformádat követi a hajad, akkor viseld úgy a frizkód. Az én fejformámmal elég béna Harry Potter frizura jön úgy ki, azért járok fodrászhoz. Amúgy mivel megint járok úszni, gondolkodtam én is azon, hogy letúrjam fél centisre a sérót, de lehet, hogy megszólnának érte az utcán...elég sokat járok a városban, nincs kedvem ahhoz, hogy úton-útfélen lenácizzanak. -
plump #5843 Neked nem kell, nekem kell, hogy idemertem dugni azt a ronda pofám, és nem bántam veled úgy ahogy azt megérdemled.
Reménytelen vagyok -
#5842 Egy régi, lepukkant (ha szabad ilyet mondani egy csúcskategóriás Audira) A8-assal verni magát az embernek talán sznobizmus. De szerintem a fodrász, meg a szoli - ez utóbbival nem élek - annyira mindennapi dolgok, hogy ezektől senki sem lesz sznob.
A sznob az, aki átlagos polgárként próbálja meg utánozni az előkelő, gazdag (azt hiszem, hogy a Figyelőben írtak olyasmit, hogy ma az számít gazdagnak, akinek 250millió forintos vagyona van), menő embereket, vagy nem jól gondolom?