8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Nandusz
    A kőolaj most is kőolaj, tudod ott lenn a föld mélyén....
  • Sadist
    Már rég feltalálták. Nyúzásnak hívják. Elég hatékony, viszont nem túl esztétikus.
  • Dick Riddick
    Vagy utat engedsz neki, vagy irányítod, vagy elfojtod.
    Más lehetőség nincs.
  • salsoul
    A nyersolaj hova kerül elsőként mielőtt bármire is használható lenne? Az olajfinomítóba...
  • Dick Riddick
    Szerintem viszon szép. Erőteljes szó.
  • Dick Riddick
    Hát -40 fokban próbálj meg nyelvespuszit adni... Szerintem te is rászoknál az integetésre.
    Félretéve a viccet, nem véletlenül használjuk az ajkainkat és a nyelvünket. Rengeteg stimulálható idegvégződés, nagyságrendekkel több mint az orr végén.
    Erről az asszociációs programról a papok jutnak eszembe. Semmi nő, csak a szolgálat... azért néha csak behívnak egy-egy ministráns-fiút magángyónásra. Azt a programot sokkal-de sokkal nehezebb felülbírálni mint azt sokan hiszik.

Úgy nem tarthatsz görbe tükröt valaki elé ha ugyanazt csinálod mint ő. És ha te nem tiszteled az álláspontját, milyen jogon várod el hogy ő tisztelje a tiédet?
  • Nandusz
    De attól az ösztönök megvannak még nem? (hűű de utálom ezt a szót: ösztön..már amikor emberekre vonatkoztatjuk)
  • salsoul
    Az emberben elemi és állati ösztönök munkálnak, amiknek nem egyenes utat kell biztosítani, hogy állat módjára mindent letaroljanak hanem be kell fogni és megfelelőképpen megfelelő irányba kell irányítani őket.

Nem elfojtani! Mert akkor nő a nyomás, és egyszer robban...
    Irányítani. Kontrollálni.
    Hogy ne ő írányítson és kontrolláljon...

FAILD
  • Nandusz
    salsoul is a merciless mirror
  • salsoul
    Persze, hogy nem vagyok arrol híres.
    Valakinek muszáj tükröt tartania
    De változtat ez azon amit mondtam?
    Még hányt kört kell futni ahhoz, hogy túljussunk személyem minősítésén és végre a gondolataim is feldolgozásra kerüljenek?

Egyébként a dolog csak az ember fejében futó asszociációs programtól függ.
    Semmi mástól. Változtaok a programon és rögtön más eredményt kapok.

Itt vannak példaként az eszkimók csók tekintetében. Ők nem a "nyálátömlesztős" módszert használják. Ők az orrukat érintik egymásnak.
    Most órákik lehetet vitakozni, hogy melyikben több az öröm...
    Mert az csak a fejben lévő asszociáció programtól függ.

Szerintem.
  • Nandusz
    Mintha nem önkontroll kéne, hanem kultúra, amire ezen témakörben pár hsz-em is bizonyságot ad. Az önkontroll kérdését a #6029 hsz-ben Dick nagyon jól le is írta (én is uezt írtam volna, ha ő nem teszi meg). NEM AZ ÖNKONTROLL A LÉNYEG, HANEM A VÁGY, AMIT EZEN ÖNKONTROLLAL EL KELL FOJTANI salsoul haver. Kicsit gondold végig máskor, hogy mire akarsz rávilágítani, mert ez esetben sajna 'FAILED' volt a próbálkozásod, ugyanis megközelítőleg sem arra akartál rávilágítani, amiről én beszéltem.(Lehet nem megy neked a szöveg értelmezés...nos van ilyen is)
  • Nandusz
    Hidd el megéri a Fusion...először én is kétkedve nézegettem a drogéria üzletek polcain, de miután a barátnőm ilyen komplett készletet adott ajándékba, gyökeresen megváltozott a nézetem.
    Korábban 2 ill. 3 pengés fejeket használtam, de 2-3 napi borotválkozás ismétlés után vérfürdő volt a pofámon. Amióta ezt az 5 pengéset használom, ilyen nem fordul elő, ráadásul sokkal jobban, mélyebben levágja a szőrt. Tehát maxi meg vagyok vele elégedve. Kár hogy nem hamarabb próbáltam ezt...
  • Dick Riddick
    Különbözik a baráti puszi és az "ezt a csajt bírom" puszi. Amit Nandusz mond az rendben is van, lehet átkarolva nagyon érzéki puszit adni, ami éppen csak nem csók még. Mivel férfiak vagyunk, a nadrágunkban van az agyunk egyik fele. Ez így van rendjén. Az hogy ki mennyire tud uralkodni magán, azt embere és vérmérséklete válogatja. Ő sem azt mondta hogy letámad mindenkit akinek puszit ad.

Az utolsó mondatodhoz még (nem rosszindulatból): Te sem arról vagy híres hogy tiszteletben tartod mások véleményét.
  • Dick Riddick
    A puszi nálam egyértelműen csak a közeli barátoknak (nők) jár. Első találkozáskor egy nagyon laza kézfogás. Különben pedig sima köszönés és biccentés. Minden csajnak puszit adni, akivel találkoztam már párszor, szerintem erőltetés. Ha pedig össze akarok jönni vele, nem puszit fogok neki adni. Fiúknak puszit adni... persze ha közeli barátról van szó, nálam kizárt. Nem érzem helyénvalónak. Én a kézfogásra esküszöm.
    Az évek alatt saját borotválkozási technikát fejlesztettem ki, a gyors és sima arcbőr érdekében. Hetente háromszori borotválás (ha nő is van a képletben négy, ha éppen egyedül vagyok 2), és a babapopsihoz a növekedési iránnyal ellentétesen is húzom. Nálam nincs vele gond, viszonylag szerencsés az arcbőröm. De másnak felérhet egy komplett nyúzással. Arcbőr és szoktatás kérdése. Korábban kaptam ajándékba egy kiváló villanyborotvát. Ugyanaz a típus amit Z említ. Gyorsan átadtam a fateromnak, mert olyan érzés volt mintha egyenként tépte volna ki a szálakat. Úgy nézett ki az arcom utána mintha egy hónapig építettem volna a Sztálin-vasutat vasutat Szibériában. Apámnak bejött, a mai napig használja és szereti.
    És még a puszival kapcsolatban: ha a nő derekára teszed a kezed, az tényleg érzéki. Én éppen ezért oldalról a vállára teszem, főleg ha még a pasija is a barátom. És nem simulok hozzá, inkább kicsit közelebb hajolok.
  • salsoul
    Ezt már megbeszéltük.
    Én ilyen gyökér fajta ember vagyok ;)
    Ennyi ész jutott nekem észosztásnál.
    Valami amit még hozzátennél?

#5996:
    Hééé! Azért mert te "megkívánjuk a másikat" tartalmat viszel a dologba már mindenki azt visz bele? Öööö...
    Inkább tanulj kis önkontrollt.
    És ne a péniszedben hord az agyad ;)
    Ennyi a megoldás.

#6003:
    Hát még egy zsúfoltabb villamoson miket csinálhat...
    Oda különben is csak perverzek járnak akik így tudnak viszonylag feltűnés nélkül másokhoz dörgölőzni...
    BULLSHIT
    Inkább tanulj kis önkontrollt.
    És ne a péniszedben hord az agyad ;)
    Ennyi a megoldás.

#6012:
    Nem kell szépíteni a dolgokat. Mert nem szépek.
    Én meg olyan vagyok amilyen és olyan stílussal amilyennel.
    Én szeretek nyitottan fogalmazni, úgy hogy az olvasónak kelljen összerakni a kirakót. Ez sokkal izgalmasabb mint a sült galamb gyártás.
    És nem elégszem meg a felszínességgel.
    Hatoljunk a dolgok gyökeréig akár mennyire fájdalmas is.

És most egy költői kérdés mindenkihez:
    Relatív, szubjektív dolgokon mennyi értelme van vitázni?
    Relatív, szubjektív dolgokból lehet-e messzebb menő általános következtetéseket levonni?
    Relatív, szubjektív dolgok megvitatásában lehet-e valamiféle használható eredményre jutni?

Nosss?

Csak mert erről szól a topik.
    Csakmert nagyon sokan felháborodnak, ha nem tömjénezik a nézeteit...
  • Molnibalage
    Szerette azt az érzést amikor hozzáért az arcom. Kinek a pap, kinek...
  • Z
    Én elektromos (filipsz a jó, braun alig ér valamit) pajesznyírós-három körkéses géppel először letúrom, aztán ahol nem bírta leszedni, ott pengével megigazítom. Jah, és csak zselés zsilet borotválkozó gélt használok, mert a hab nem puhítja fel a szőrt, és akkor kitépi a penge is, meg a gép is. Egyébként sem tudok 3 napnál rövidebb időközönként borotválkozni, mert tiszta vér lesz a pofám.

A lézeresnek meg én utána jártam régebben. Mákom volt, mert nagyon rendes volt a hölgy, akivel beszéltem, és elárulta, hogy a fő tényezők a sikerességet illetően:
    - bőrszín/túnus (minél világosabb, annál jobb az eredmény, ezért szolis bőrt nem is nagyon lézereznek)
    - szőrszín (minél sötétebb annál jobb az eredmény)

Na most ugye minél nagyobb a kontraszt, fehér bőr + fekete szőr, annál valószínűbb, hogy jó lesz az eredmény. Mellesleg azt is megtudtam, előfordulhat az, hogy 5-6 kezelés is kell a véglegességhez. Annyi lézeres gyilkolás után már tutira kinnyiffan a szőr hagymája.

Hát egy fél lakás árát el kéne költenem a sztár várszra. Inkább borotva. Egy szempontból jó a sűrű szőrzet, hogy gyakran tudom váltogatni a pofámon lévő szőr mintáját...vagyis frizurát nyírok! háháhá
  • minigirl
    Ha már hagyom, hogy elhívjon vki randizni, az azt jelenti, hogy már találkoztunk előtte párszor. Egy ismeretlennel eszemben sem lenne elmenni sehová...
  • minigirl
    Nem tudom, hol vették, valami elektronikai cikkeket árusító helyen. Nézz szét te is, biztos találsz. :)
  • Jacky
    Na és ha randizol valakivel? Mondjuk első randi.

6117-re: volt barátnőm álla az elején mindig piros volt , aztán szép lassan hozzászokott a bőre. A végén már "vastag bőr volt az arcán "
    Tisztára hasznos a mai világban!
    De egyébként igazad van.
  • minigirl
    Igen, lehet, hogy azért érzed így, mert idősebb vagy. :)

Viszont a barátnő pasijával való mászkálás (ebben az esetben) teljesen normális. Márcsak azért is, mert kb 6 éve barátok vagyunk, ők szintén ennyi ideje vannak együtt, tehát nekik ez már egy eléggé megalapozott kapcsolat. Tervezik az esküvőt, miegymás. :) És a sráccal tényleg olyan a kapcsolatunk, mintha testvérek lennénk. Ugyanúgy viccel velem, mintha a huga lennék, ha bajom van, úgy viselkedik velem, mint egy rendes bátyó. :)
    Szóval, a barátnőmet nem zavarja, ha együtt mászkálunk, amikor ő épp dolgozik, vagy valami más programja van.
    A barátom hogyan viseli, hogy más srácokkal megyek el kettesben valahová? Egyáltalán nem zavarja, mert ismer. :) Persze, a barátaimat is ismeri, és tisztában van vele: tényleg csak barátok.
    A legközelebbi példa a tegnap este erre.
    Átjött az egyik nagyon jó barátom (fiú), és elkért a barátomtól, mert problémái vannak, és szeretné megbeszélni. A Kedves minden gond nélkül elengedett, mert megbízik bennem, és a barátaimban egyaránt. :)
  • Rita79
    1500 Ft szerintem elhanyagolható összeg azért, hogy egy férfi ne szurkálja agyon a barátnőjét és ápolt kinézete legyen.
    Ennél az összegnél a nők nagyságrendekkel többet elköltenek a testük ápoltságának fenntartása érdekében.
  • grizzly21
    OFF:D
    a fusion az jo? Nem vettem meg mert ronda, olyan mint egy ilyen babacsorgo ezekkel a narancssarga szinekkel
    en ugy 1-2 havonta belevagok valahogy az arcomba ezert jobb lenne ha megvennem ha tenyleg jobb, csak ugy gondoltam mivel 5 penge igy meg tobb az eselye hogy belevagok:)
    lehet hogy elektromos szar kene, de nemtom az jo e..
  • Jacky
    Ez a borostanyíró érdekelne. Nem szeretek borotválkozni, közben meg úgy nő az arcszőrzet mint a fene! Aztán összevissza szurkálok..
  • Rita79
    És mit szeretett benne?
    Most nem rosszból, de nézni?
    Mert pont a 2 napos borosta szúr a legjobban és egy intenzívebb csókolózás után az ember lányának az arca elég érdekesen néz ki.
  • Molnibalage
    Az egyik volt barátnőm meg éppenhogy szerette a 2 napos borostámat..
  • Rita79
    Lehet, hogy azért látom másképp azokat a dolgokat, amiket leírtál, mert pár évvel idősebb vagyok, de én nem ugrok, ugrottam és soha nem fogok a nyakába ugrani egyetlen férfi ismerősömnek sem, ha találkozunk.
    Akkor sem, ha éppen nincs partnerem.
    Ez szerintem max a tinédzsereknél elfogadható magatartás, de egy komoly nő ilyet nem csinálhat meg, már csak azért sem, mert a nyakba ugrás közben aztán tényleg minden mindennel összeér, tehát a férfiban tuti, hogy meg fog mozdulni valami.
    Hacsak nem homo.....

A barátnőm pasijával való mászkálás meg egyszerűen kizárt!
    Nekem sem lenne rá igényem és a barátnőm tisztelete miatt sem tennék ilyet.
    A párom meg jogosan kérne számon, hogy mire fel mászkálgatok én egyedül egy pasassal?
    Ha közös a program, tehát mindenki a párjával megy, azzal semmi probléma nincs, de külön-külön? Szükséges ez?
    Egyébként a párod nem féltékeny vagy néz furcsán, amikor agyonpuszilgatod a haverjaidat?
  • minigirl
    Hát, nekem minimum 4-5x kell találkoznom (méghozzá érdemben) valakivel, hogy aztán puszival köszönjek neki. És akkor sem viszem túlságba. Kap 2 puszit, viszont azt csak nagyon kevés embernek engedem, hogy át is karoljon. Ezt inkább csak a lány barátaimnak engedem. :)
  • Nandusz
    A másik meg az, hogy lemondhatna azon elképzeléséről, hogy itt ő késztet bárkit is gondolkodásra.
  • Z
    OK, Rita kicsit tényleg túlságosan érzékeny, ezt a vak is látja. De lehet, hogy csak szívén viseli a topikját, és ezért torolna meg minden őt, vagy magát a topikot érő atrocitást, ami miatt aggódok picit, ha visszakapja a HG-t megillető jogokat. Mert az nem megoldás, hogy ha valami nem tetszik, akkor azt eltöröljük.

VISZONT TE MEG ADOD ALÁ A LOVAT, ÉS KIHASZNÁLOD AZT, HOGY ILYEN ÉRZÉKENY! A cinikus, irónikus, szatírikus kinyilatkozásaid sem viszik előre a topikot. Nem hülyeségeket írsz, azokkal a hsz-ekkel nincs is semmi probléma. Csak ha van egy provokatív hozzászólásod, amit majdhogynem rébuszokban írsz le, akkor annak - úgy vettem észre az eddigi 6k írásból - általában flém a vége. OK, hogy gondolkodjon az ember, de azért szerintem néha leírhatnád egyszerűbben is az érvelésed.
  • Nandusz
    Pláne úgy, hogy a Camponában a Tescon kívül semmi sincs nyitva 8-kor:DDD
  • Z
    Vissza kell térni a jó öreg kézcsókra!

Személy szerint semmi gondom a puszilkodással, bár én nem szoktam kezdeményezni a puszikat bemutatkozáskor. Viszont néha úgy tűnik, hogy egyes hölgyeknek rosszul esik, ha nem kapnak az arcukra jobbról-balról. Egy focimeccs előtt jegyezte meg egyszer az egyik csapattag felesége, mikor kb már vagy 6-an üdvözölték szóban, s mire a hetedik ember odament hozzá két puszit adni, hogy végre egy igazi férfi is üdvözli. Aztán persze van olyan is, aki rendesen eltolja az embert ha az a bemutatkozó kézfogáskor puszit akar neki adni.

Bele sem gondoltam ebbe az érzéki-nem érzéki pusziba, de tényleg van ilyen. És konkrétan egy jóbarátom csinálja ezt, bár jelentősen el szokta túlozni, mert közben jajgat is ("HJAAAAAAJ"), meg vigyorog mint a tejbetök. De ő nem egy, hanem két kézzel öleli át az ismerős nőket! Viszont velük elég lazán viselkedik, nem úgy, mint azokkal, akiket nem ismer. Sőt, talán túlzottan is előtérbe helyezi a testi kontaktust, és magához vonja a csajokat jó szorosan. Tegnap mintha a feleségemet is kicsit hosszabban odahúzta volna magához, mikor elköszöntek egymástól. Hm, vajon miért mondta az asszony, hogy reggel 8-ra, nyitásra megy a Camponába vásárolgatni? Basszameg! Tényleg van érzéki puszi!
  • Sir Quno Jedi
    Najó. Én mondjuk elég határozott, belevaló nőket ismerek, akiket akaratuk ellenére nem lehet csak úgy lesmacizni puszika ürügyén. Megoldják ők, mer ügyesek (de még hogy). Ha meg nem akaratuk ellenére történik, azzal bizony nem lehet mit tenni. :DDD Hiába féltékenykedik az ember, ha a nője másképp gondolja a dolgot.

(én pl. abszolúte nem vagyok féltékeny típus, felőlem a manduláit is megvizsgálhatja egy másik pasi a nőnek aki velem van, maximum utána elbeszélgetünk róla és más alapokra helyezzük a kapcsolatunkat) Lehet ám civilizáltan is viselkedni, akik meg nem azok, azokkal nem kell bratyizni és a végtelenségig elutasítónak kell velük lenni, hogy érezzék, ők csak pondrók és átnézel rajtuk.
  • Nandusz
    Hát nem tudom..de emlékeim szerint, amikor női ismerőst pusziltam meg köszöntés gyanánt, ált. oda tettem a kezem a csípőjére vagy derekára egy pillanatra.
    Mindezt azért, hogy jelét adjam annak, hogy tényleg üdvözölve van, nem csak egy képmutatóan kötelező pusz-pusz.
    (Na de ilyen már régen volt, leszoktam erről:D)
  • Sir Quno Jedi
    Sosem karolok át senkit puszizkodás közben (de barátaim/barátnőim se nagyon). Jól látod. Csókolózás az meg megint más tészta.
  • Nandusz
    Mondom, pörgesd le a szemed előtt...2-3 mp-ről van szó...A férfi karja TUTI, hogy tesz egy átkaroló mozdulatot.
    Vagy te vigyázz állásban szoktál puszit adni hátra tett kézzel?
  • Sir Quno Jedi
    Bazki! Ha már gyengéden átkarolja és érzékien összeérnek, meg hasonló baromságok, az már igen messze van a fullsemleges puszitól az én olvasatomban és fejletépéssel jár. Lehet más társaságban forgunk-e...
  • Sir Quno Jedi
    Jómagam pl. "idegen" nőknek mindig csak kezet nyújtok, még ha ők szemlátomást puszit is akarnának adni. Nem illik és kész! Akivel már puszizkodok, azzal pedig már tisztázva van a kettőnk közötti "viszony".
  • Nandusz
    Csak pörgess le magad előtt egy ilyen szitut...A férfi odalép a lányhoz....teljesen közel kerülnek egymáshoz...arc az arccal érintkezik....sőt a testük is közel kerülhet ilyenkor....egészen annyira, hogy a lány cicije érinti is a férfi testét....gondolom ilyen szitukor a férfi kicsit gyengéden átkarolja a hölgyet. Akiben benne van a vágy, az igenis erre a 2-3 mp-re kihasználhatja a perverzitását és igenis vihet bele érzékiséget.
  • minigirl
    Egyetértek! :)
    Én kölyöklány módjára a barátaim nyakába ugrom néha, amikor olyan kedvem van. Ezen nem lepődik meg senki, mert tudják, hogy a barátaimmal ilyen vagyok. És (szerintem) a kislányos nyakbaugrálás-pusziadás korántsem érzéki... Hacsak nem pedofil az illető, aki a puszit kapja... xD