8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#6083 Saját kérésre ötöt egyszerre! -
#6082 Mennyit ittál?
-
#6081 Nem ártana megismerkedned a női test rejtelmeivel! Csak jó tanács... -
#6078 Egy szónak is száz a vége, én nem lennék az ajándékba kapott eszkimó asszonka helyében. -
#6077 Inkább undi zóna. -
#6076 hát egyéni szociális probléma,ha valaki nem ismeri a saját és partnere elsődleges erogén zónáit. -
#6075 Nem menőzni akarok, milyen már az ha valakinek a fülébe nyalsz bele? :D -
Jacky #6074 Ez az élet Babolcsai néni!
Az undi szó meg már nem menő egy ideje -
#6073 Fúúúúúúúúúúj ez de undi. -
Jacky #6072 Ez mindössze egy hét elvonási tünet? Jaj! -
#6071 hidegvérű gyilkos keres 1 nőt :D (rendes vagyok télleg) -
#6070 Nem értetlenkedés, de azért hidegben több szinten logikus. -
#6069 És akkor a szexet hogy oldják meg?
Értetlenkedjünk tovább, vagy inkább jöjjek elő afrikai népekkel akik szintén nem csokolóznak és meg sem fagynak? -
#6068 Az eszkimókkal inkább az a baj, hogy bekenik magukat rénszarvaszsírral, meg hasonlókkal, mivel úgy vízhatlanok és nehezebben fagynak meg, meg hűlnek le. Na most mikor egy eszkimó felajánlja neked az asszonyát, azt nem illik visszautasítani, node ott bűzlik a bundák alatt egy full meztelen eszkimó asszonka, akitől már a gyomrod is felfordul, AZ kemény kihívás lehet! Hmmm. Oda sem megyek. VAGY gyakorlok előtte fóka és rénszarvaszsíros, mosdatlan nőkön! :DDDD -
#6067 Egy hete már ja. Baj?! De türelmes-e vagyok. :D -
#6066 Hiányod van-e? -
#6065 Én ugyan szeretem rágcsálni/csókolgatni a nők orrát, meg fülét is. Sőt van amelyik azt szereti, ha mélyen belenyalok fülébe és szépen elkezdem izgatni. Vannak abban is érzékelőszőröcskék ugye. Azt is szeretik, ha harapod a nyakukat stb.-stb. (persze mindegyik mást nyilván)
Persze, ha erősen leszopom a nyelvét (és erre term. őt is megkérem), avagy az ajkait porszívózom erős vákuummal, az szintúgy elég izgató tud lenni, így nehéz a döntés. Olykor az arcát is megszívom keményen, de még épp, hogy ne fájjon és szépen haladok rajta, anélkül, hogy beszüntetném a vákuumot és a nyelvemmel pörgök, mint a motolla. Nos ehhez term. sok nyálra is szükség van, ami nem is olyan 1xű.
De ismeretleneket NEM nyelvespuszizok le és kész! Ahhoz intimitás is kell. -
#6064 Eszkimók: Bizony az orr és az illatok. Ráadásul nem lehet kellemes a szájra fagyó nyál. Mert ugye nedves. -
#6063 Kés, villa, olló gyerek kezébe nem való -
#6062 És meg lehet olyat is valósítani ami teljes képtelenség? -
#6061 1. Az a baj hogy a politikusok szépnek látják amit csinálnak, és örülnek neki. Nem veszik észre magukat. Valamint egyszer élünk egoista logikával operálnak. Egyébként igazad van, hagyjuk ezt. Tényleg meddő.
Namost nem tudom, hogy hogy fogalmazzak, hogy érthető legyek.
Nem is örülök és nem is bánkódok. Én egy olyan ember vagyok aki a végső célokat és okokat kutatja, ha kell egy életen át.
Egy rakás okkult és materialista technika létezik amivel az ember gyakorlatilag korlátlanul megvalósíthatja mindenféle vágyát és kívánságát, és én is már mindenfélét megvalósítottam és a nóta vége mindig az lett, hogy ez nem az.
Kitűnő fizetés, kitűnő munkahely, kitűnű társaság, barátnő és stb és nem az. Nem az. Semmit sem számítanak. Sem a sok jó, sem a sok rossz.
Ez az a pont ahol általában az emberek drogokhoz, piához, vagy öngyilkossághoz fordulnak. Csak engem sokkal jobban érdekel a válasz, minthogy a kérdést vagy a kérdezőt kiiktassam... Azt is tudom hogy a válasz itt hever a lábam előtt, majd kiszúrja a szemem, de nem látom - még.
És ha szerte nézek mindenhol elmarad az a fene nagy ígért boldogság.
Pótszerekkel próbálkozik mindenki... ahogy én látom.
Fodrásszal, szoláriummal, gyantázással, pénzzel, wellness-szel, fitness-szel, szerelemmel, szexel, romantikus regényekkel-filmekkel, gyerekekkel, autókkal, hatalommal, szórakozással, piálással, karrierrel, és egyéb maszkolással... a lényeg a strucc politika.
Mindenki önmagát kizsigerelve hajtja a mókuskereket...
Nem kell egyet érteni. -
#6060 Hogy lenne már reklám? Ez egy fórum. Van olyan topik, hogy AMD, meg nVidia, meg mittudomén, s így a teljes hardver, autó-motor, mobil fórum ennyi erővel reklám. Mert népszerűsítik egyes gyártók modelljeit, eladásösztönzést hajtva végre. Vagyis pénzt tesznek egyes cégek zsebébe, ingyen!
Mi is reklámoztunk azzal, hogy beírtuk Braun-t ne, Philips-t igen, meg hogy a Gilette a legjobb? A tiltandó reklám maradjon inkább az, hogy ha valaki azért regisztrál, hogy belinkeljen valamit.
Mi, akik itt postolgattunk sokezret, megosztjuk a véleményünket egymással. Különben is mi különbség van, ha nem linkben írja be, hanem márkát+típust ír? Ott a google gyorskereső. -
#6059 "1. bekezdés: ez így igaz. De jelen esetben strucc politika.
Gyurcsányban és Orbánban is vannak szép dolgok csak észre kell venni, és a köv 4 évben is hagyni kell hogy elkúrják, merthát szépis van bennük...
Tudom, visszaéltem azzal amit mondtál, de ezt a részét is látni kell a dolognak." --- nem éltél vissza, csak most nem értetted meg a mondandóm lényegét. Más dologról beszélünk. A szépnek örülni egyáltalán nem struccos dolog. A politikát hagyjuk ki, mert ha elmegy arra a topik, annak csúnya vége lesz. :)))
És nem mindegy, hogy a saját életedben a sok szar mellett észreveszed-e a szépet, vagy pedig hogy egy országot teszel tönkre amellett hogy szép dolgokat is véghez viszel. Én arra céloztam, hogy talán tényleg cinikus vagy, és nem tudsz, vagy nem akarsz örülni a jó dolgoknak. A mikro világ beli gondolatomat felemelted makro szintre a két vezető párt "főkolomposának" beemelésével.
"2. bekezdés: ez nagyon szubjektív. Mindenkinek máshol van a sértődés küszöbe. És a sértődés komplexussal mit tudok tenni?" --- tolerálod, elerülöd, ignorálos, bántod, energiát-erőt-szellemi kapacitást nem kímélve rávezeted arra, hogy a sértődés nem megoldás semmire, stb...mindegyiknek más-más hatása lesz/nem lesz. ;)
"4. bekezdés: mittomén' ki/mi vagyok. Csak azt tudom hogy felszínesen semmit sem lehet jól megoldani." --- az a fene nagy baj a fórummal, hogy nem mindig megy át a csipkelődés... -
#6058 Értetlenkedni? -
#6057 Nalátod...
Nem kell értetlenkedni állandóan. -
#6056 Az oroszok már megtették korábban, egy igen tiszta olajmező feltárása után. Hogy meddig éltek a motorok, az már más tészta. -
#6055 Mások a szokások.
Van akiknek gondot okoz hogy megegyék apjuk holttestét... és van akiknek nem.
Van akiknek gondot okoz a hamvasztás... van akiknek nem.
Mindenen úr a szokás.
Hogy melyik a jobb, a normálisabb?
A maga szemszögéből mindegyik helyes és normális...
Vitára szállni nem lehet.
Mindenen úr a szokás. -
#6054 Igaz. De nagyvonalakban leírhatja nekünk. -
#6053 Olyan mintha egy galamb bizonygatná a többieknek, hogy mekkora galambok is ők. -Ja, mindannyian galambok vagyunk, és? A tényen nem változtat, úgyhogy nem sok értelme van.
Orr vagy száj, kinek mi a megszokott. Én jobban kedvelem a szájat. Az pedig hogy az agyban mi társul a cselekvés mellé, már az embertől és a helyzettől függ. Nem attól hol csináljuk.
Bár az eszkimók sem jókedvükből találták ki az orrvégi köszönést. -
#6052 #6041
Ja, csak hasznavehetetlen abban a formában...
Tankolj holnap nyersolajat a kocsidba aztán meglátod...
1. bekezdés: ez így igaz. De jelen esetben strucc politika.
Gyurcsányban és Orbánban is vannak szép dolgok csak észre kell venni, és a köv 4 évben is hagyni kell hogy elkúrják, merthát szépis van bennük...
Tudom, visszaéltem azzal amit mondtál, de ezt a részét is látni kell a dolognak.
2. bekezdés: ez nagyon szubjektív. Mindenkinek máshol van a sértődés küszöbe. És a sértődés komplexussal mit tudok tenni?
3. bekezdés: ezzel nem tudok mit tenni. Kész.
Csak azt tudom javasolni, hogy hagyja figyelmen kívül a hozzászólásaimat ha nem érti miről beszélek.
4. bekezdés: mittomén' ki/mi vagyok. Csak azt tudom hogy felszínesen semmit sem lehet jól megoldani.
#6046:
Merthogy?
Gondolj csak arra, hogy adott emberekből milyen adott reakciókat vált ki egy nagyobb pók, vagy egy siklónak a puszta látványa, és milyet ha esetleg a kezére teszik. És alig érintettünk bármilyen idegi végződést... -
Rundstedt17 #6051 semmi reklám -
#6050 Ez villanyborotva speciális fejjel? Linkelhetnéd azt a típust amit használsz. Kíváncsi vagyok. -
#6049 Rohadtul más a fizikai érzékelés, és a hozzá társított érzet. -
#6048 Borostavágóm van és k*va jól áll.
Legyen egy férfin egy-két szőrszál. -
#6047 Idővel talán, viszont utána nem szívesen néznél tükörbe. -
Nandusz #6046 Nem válthat ki nagyobb dolgot az agyban az, ahol kevesebb az idegvégződés. Ez biológia öreg. -
#6045 Szar, nem vágja le rendesen a szőrt, hanem csak csócsálja a végét. -
#6044 Hmm...
Miért ne tarthatnék?
Érvényét veszti az észrevételem attól, hogy én is azt csinálom amit ő?
Nem hinném. Jó magyarázkodós és kibúvós duma ez a görbetükör cucc, de attól még a szálka szálka marad, és a gerenda gerenda. Ha észre veszem a saját szememben ha nem. A máséban attól még ott van.
Az orron lehet, hogy kevesebb az ideg, de ha kevesebb ideghez nagyobb dolgok kapcsolódnak az agyban (nagyob dolgokat vált ott ki) akkor az egyre megy.
Nem vagyok sem orvos, sem biológus.
A dolog csak attól függ, hogy mihez mi és milyen erőteljesen társul.
Szerintem.
Egyszer voltam fogdokinál, és valami ízzó vassal matatott a számban. Modnom neki, dokikám miért akarja lefagyasztani a fogamat, olyan k. hideg. Hideg... hisz izzik a vas... -
#6043 "Nem kell szépíteni a dolgokat. Mert nem szépek." --- sok minden ronda ezen a világon, de észre kell venni a szépet is. És meg kell tanulni örülni neki.
"Én meg olyan vagyok amilyen és olyan stílussal amilyennel." --- nem is akarhatom, hogy kifordulj önmagadból, és más legyél. Viszont szerény véleményem szerint meg kell adni mindenkinek egy bizonyos fokú tiszteletet. És ez bizony azzal jár, hogy néha az ember másképp kell, fogalmazzon, mint ahogy azt a szíve szerint tenné. Nem másért, pusztán a rend érdekében. Ami jelen esetben a topik nyitva tartását jelenti. Az egyén szabadsága addig terjed, amíg másokat nem sért vele. Talán nem olyan nagy dolog, talán az. De meg lehet próbálni.
"Én szeretek nyitottan fogalmazni, úgy hogy az olvasónak kelljen összerakni a kirakót. Ez sokkal izgalmasabb mint a sült galamb gyártás." --- részemről ezzel megint nincs probléma, de vannak olyanok, mint Jacky is, akiket ez láthatóan felbőszít.
"És nem elégszem meg a felszínességgel.
Hatoljunk a dolgok gyökeréig akár mennyire fájdalmas is." --- most már csak azt kéne kideríteni, hogy Dr Csernus, és Dr salsoul közül ki a mester, és ki a tanítvány! -
Nandusz #6042 És begyógyul?