8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Fiúk!
    A nagy szavazó topikban várjuk a képeiteket!
    /Az Sg-s lányok/
  • Sir Quno Jedi
    Megvan gyári angolnyelvű eredetiben (is). Szerinted?!
  • Molnibalage
    Bingo. :)
  • Sir Quno Jedi
    Uccsó cserkész.
  • Jacky
    Molnibalage és most :)

6117: a nők NEM alapból nedvesek :) max. kedvesek, már amelyik.
  • Molnibalage
    "Az ég két, a fű zöld, a víz nedves és a nők titkolóznak."

Na ezt ki is mondta és hol? :)
  • Sir Quno Jedi
    A jövő mozgásban van...a nők pedig nedvesek... Vannak ilyen alapigazságok.
  • salsoul
    És hogy hamari' öregedéssel jár....
  • Jacky
    Ne feledjük a kíváncsiság hatalmát sem!
  • Különc
    Egy Jedi márcsak tudja xD
  • Dick Riddick
    Ez a szép benne.
  • Sir Quno Jedi
    Az ember holtig tanul, így minden partnerével egyre újabb dolgokat is ki tud próbálni, bővül a repertoárja és maga is taníthat új dolgokat.
  • Dick Riddick
    Már akkor tudtam hogy rosszul fogalmaztam amikor elküldtem az üzenetet.
    Nem győzködésre gondoltam, hanem arra hogyha nem csináltam neki még soha, és amolyan próba-szerencse alapon elkezdem, nem tudni mi lesz az eredménye.
    De ha ő kért meg rá, akkor nincs probléma.
  • Sir Quno Jedi
    Ő, ki próbál bármire bárkit rávenni?!?? Ha maga kéri, az már csak nem kényszer??!? :D
  • Dick Riddick
    A válasz egyszerű: Ameddig mindkettőjüknek jó.
  • salsoul
    A kérdés más csak az hogy meddig szentesíti a cél az "undikat"
  • Dick Riddick
  • Különc
    Főleg ha van benne egy szexi fülbevaló 8)
  • n3whous3
    fülcimpa az jó dolog ^^
  • Dick Riddick
    A fülbe mélyen benyalás nem az én asztalom, viszont a fülcimpákkal és a fül külső részeivel szívesen eljátszok.
    Kicsit olyan ez mint az análsex, megpróbálhatod rávenni, de könnyen ellenkező hatást válthatsz ki, mint amire számítottál.
  • Sir Quno Jedi
    Nos, nem csak ott. Viszont, ha úgy állsz hozzá egy jó nőhöz eleve, hogy ez vagy az "undi" lenne, ha csinálnod kéne vele/neki, az gáz. Kedvében kell járnod, AZAZ nem finnyáskodunk, hanem tesszük a dolgunkat!
  • Narxis
    Remélem nem a fülükben vannak a rejtelmek..
  • NessieGraf
    A kutya és a macska szelídítésénél is lehet használni a fültő vakargatást, fülmorzsolást. A kutya (ha teheti) időnként megrágcsálja szeretett gazdája fülét. A macska az eszkimó puszi híve, vár nemigen szokta érteni, kedves gazdinak miért van akkora orra :D

De fiúknál tényleg intimitás kell az ilyesmihez. Sőt szerintem komolyabb, mint a csókolózáshoz.
  • Sir Quno Jedi
    Ők mikor szocializálódnak, olyankor összedugják az orrukat, nyalogatják, rágcsálgatják egymást, főleg pl. a füleiket, vagy egymás pofáját. Nomeg egymás nemi szervét és valagát szagolgatják, hogy mégis milyen státuszban leledzik a másik... :D
  • chhaya #6099
    azt tényleg élvezi, hangosakat szokott nyögni. :D
    valami vakarógépnek néz, vagy mi.
  • Sir Quno Jedi
    Sok sikert! :D
  • Nagy01
    Aszondod?:D
    NAjólvan keresek másik "férfiasabb" moderátort aki ad nekem legalább egy felkiáltójelet..:D.
  • Sir Quno Jedi
    A fülük mögött szeretik ha vakarásszák őket, illetve a fülük belső felét is lehet, de azt inkább csak óvatosan simizni, mert az nagyon érzékeny, telis-teli apró hajszálerekkel. Nomeg a bojtot ami a fülük előtt a tövében csücsül. Persze, ha beledugod az ujjad a fülükbe, akkor megpróbálják azt afféle botcsinálta fülpiszkálónak használni, mivel saját maguk nehezen férnek hozzá a fülük belsejéhez a mancsaikkal.
  • Sir Quno Jedi
    Behonyám. Mindig azt kell csinálni, amit a másik szeret/kíván, ez a lényege. Aki undorodik a másiktól bármilyen szinten, az valójában nem is kívánja és jobb ha felülvizsgálja az érzéseit. A szexben mindent lehet, ami jó, sőt erősen ajánlott. Ha szeretsz valakit és kialakul egyfajta erős intimitás, akkor akár még az apróbb testi hibáit is szexinek fogod találni, mert már más szemmel nézel rá, mint egy vadidegenre.
  • chhaya #6094
    hmmm akkor a kutyám vajon élvezi, amikor a füleit nyúzom?
  • Sir Quno Jedi
    Hány éves vagy? Hat, esetleg nyolc??? Jobb lenne, ha tipliznél szépen aludni, mert fellőtték már a pizsit! :D
  • Sir Quno Jedi
    Mármint általában nem, vagy inkább elsősorban akkor nem, ha én lennék a vendég?! (ejnye!)
  • Nagy01
    Eszembejutott egy jó:D.
    Kérsz egy Pussy-t?
  • NessieGraf
    Tudom, hogy van aki szereti. Sőt a legtöbb füllel rendelkező élőlénynél erogén zóna.
  • Sir Quno Jedi
    De van amék nő egyenesen kéri. A fül belsejének izgatása ősi tudomány... :D
  • NessieGraf
    Én spec nem bírom, ha a fülem nyalogatják.

Viszont a puszi témán gondolkodtam: szerintem aki nem szeret puszilkodni, az teljesen normális. Aki viszont azért nem teszi, mert valakivel együtt van és tart tőle, hogy megkívánná a puszilkodó kívülállót, az nem egyenes ember, valamint igencsak híján van az önuralomnak.
  • Sir Quno Jedi
    Javaslom ezt ne forszírozd, mert nem szoktam pontokat osztogatni, hanem mész rögtön a banamákra. Szóval itt jobb lenne, ha le is állnál, mert pihenni fogsz...
  • Nagy01
    Huh? Mikor jönnek a pontok?
  • Rita79
    OK!
  • Sir Quno Jedi
    Csak töröltem egyelőre, mert direkt akarta. Majd meglátjuk mit csinál eztán.