Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az, megint megaláztak otthon?
ha megkérdõjeleznek összeomlasz mint... és csak a mérget köpködödsz... mert hiányzik az alap...
Az #5690 nagyonjó: elõremozdító magadra nézned.
Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte õket. Így szólt: “Nem hinném, hogy ismernélek benneteket, de éhesnek látszotok. Kérlek, gyertek be és egyetek valamit. “
"A ház ura itthon van?", kérdezték.
"Nem", válaszolta az asszony. "Nincs itthon."
"Akkor nem mehetünk be, felelték.
Amikor este a férje hazaért, az asszony elmondta neki mi történt.
"Menj, mondd meg nekik, hogy itthon vagyok, és hívd be õket!"
Az asszony kiment, és újra behívta az öregeket"
"Együtt nem mehetünk be a házba," felelték.
"Miért nem?" kérdezte az asszony.
Az egyik öreg magyarázatba kezdett: "Az õ neve, Jólét," mutatott egyik barátjára, majd a másikra mutatva azt mondta," Õ a Siker és én vagyok a Szeretet." Majd így folytatta, “Most menj vissza a házba, és beszéld meg a férjeddel, melyikünket akarjátok behívni."
Az asszony bement a házba, és elmondta a férjének, amit az öreg mondott. A férj megörült. ,,Ez nagyszerû!!", mondta. ,,Ebben az esetben hívjuk be Jólétet. Hadd jöjjön be, és töltse meg a házunkat jóléttel!"
A felesége nem értett egyet. "Kedvesem, miért nem hívjuk be inkább a Sikert?"
A menyük eddig csak hallgatta õket, és most elõállt saját javaslatával. ,,Nem lenne jobb a Szeretetet behívni? Az otthonunk megtelne szeretettel!"
"Hallgassunk a menyünkre," mondta a férj a feleségének.
"Menj, és hívd be Szeretetet, hogy legyen a vendégünk!"
Az asszony kiment, és megkérdezte a három öreget, ,,Melyikõtök Szeretet? Kérlek, gyere be, és legyél a vendégünk."
Szeretet felállt, és elindult a ház felé. A másik kettõ szintén felállt, és követték társukat. Az asszony meglepve kérdezte Jólétet és Sikert, ,,Én csak Szeretetet hívtam, ti miért jöttök?"
Az öregek egyszerre válaszoltak: "Ha Jólétet vagy Sikert hívtad volna be, a másik kettõnek kint kellett volna maradnia. De mivel, Szeretetet hívtad, ahova õ megy, oda mi is vele tartunk."
Ahol Szeretet van, ott megtalálható a Jólét és a Siker is!!!!!!"
Aki szemétkedik, mit keres itt? Merthogy nem ide való, az biztos.
Sajnos ahogy a probléma ismétli önmagaát én is kényetelen vagyok magamat <#crazya>#crazya>
Vannak dolgok amiket sosem mondhat el az ember elégszer <#pias>#pias>
De lényegtelen, hiszen te csak ismételgeted magad.
Csak miért vájkál más területén az aki nem szereti ha a saját területén vájkál más... <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
<#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
Tehát tök mind1 milyen vagyok.
Nem az én világomból és környezetembõl születnek ilyen dolgaid.
Ugyan mibõl? Mások életét éled? Hát akkor? Ne gyere már ilyen hülyeségekkel. Béna volt.
Nessie azon gondolkodott, milyen egy rendes fiú. Írta, hogy szerinte milyen lehet.
Én is azon gondolkodtam, írtam egy véleményt. Ha ezt nem érted meg és félre akarod magyarázni, nincs több hozzáfûznivalóm, mert semmit nem értesz.
Otthon megaláznak apád-anyád, tesóid, vagy mi van? Mert nagyon úgy látom, itt akarod kiélni magad. Elég nagy bénaságra vall.
Mert mindig valami külsõ visszaigozlás kell neki... mert önállóan, felelõsségteljesen nem tud állást foglalni egy témában (sem).
Holott senki nem kérdezte, hogy te milyen... (#5664)
Akár ki akár mit ír te azt kényszeresen magadra veszed, magadon elemzed. Mindent.
Úgyhogy én is csak írtam a véleményemet.
Na ki a <#kocsog>#kocsog>?
Én is mondhatom ám:
/start - Jacky menekül módszer:
Miért akarod mindenáron minõsíteni az én helyzetemet? Közöd hozzá? Semmi. Vagy azért, mert a te helyzeted szar és próbálsz mást is lehúzni a személyes mocsaradba? Ettõl jobb lesz neked?
Nagyon nem jól látod a helyzetemet. Semmit nem tuszkolok a szõnyeg alá. Véletlenül nem magadból indulsz ki már megint?
Tudom kötsög vagyok már sokszor sokmindenki mondta.
Valam új szó esetleg ami eddig még nem volt? - mert így nagyon unalmas
Na ki a <#kocsog>#kocsog>?
Miért akarod mindenáron minõsíteni az én helyzetemet? Közöd hozzá? Semmi. Vagy azért, mert a te helyzeted szar és próbálsz mást is lehúzni a személyes mocsaradba? Ettõl jobb lesz neked?
Nagyon nem jól látod a helyzetemet. Semmit nem tuszkolok a szõnyeg alá. Véletlenül nem magadból indulsz ki már megint?
Kérdés: azzal, hogy beláttuk, hogy igaz amit rám mondtál mennyiben változott a helyzeted?
Válasz: SEMMIBEN.
De én is kérdezhetem tõled barátom:
Ki kérte, hogy minõsítsd a helyzetemet? Semmi közöd hozzá.
Teljesen nyugodtan tuszkold csak a problémáidat a szõnyeg alá.
Attól, hogy valami látóhatáron kívülre pakolsz, attól az még nagyon is van.
Ki kérte, hogy minõsítsd a helyzetemet? Semmi közöd hozzá. Mint ahogy elõzõleg már leírtam, egész jól elvagyok.
Foglalkozz magaddal, lenne mit!!
Kérdés: azzal, hogy beláttuk, hogy igaz amit rám mondtál mennyiben változott a helyzeted?
Válasz: SEMMIBEN.
Az hogy én milyen vagyok a te helyzeteden semmit sem változtat.
Akkor sem ha éppen nem veszem észre a saját szememben a gerendát.
A feléd tett észrevételem ettõl még teljesen érvényes marad.
Sugárzik szereteted.
Mikor tiszta az ég és szikrázik a napsütés: olyankor nem nagy ügy.
Bórús idõben kell tudni szeretettel lenni a másik iránt.
Akkor kell mikor valami olyat tesz, mond ami számodra nem szimpi.
Ez a szeretet egyik próbája.
Attól független, hogy én milyen vagyok, milyen nem vagyok.
Senki sem kérte, hogy húzd fel magad 😉
Nem tudsz elfogadni senki mást, akinek más a véleménye mint neked.
Ez mit jelent ugyan? Az hogy bezárkózott, egyutas, zárt személyiség vagy.
Néha nem ártana a kinti életet is szemügyre venni és nem állandóan a gép elõtt ülnöd. Tudod, kinn zajlik az élet. De hát ezt te nem tudhatod, bezárkóztál.
Amíg másról akkor alkotsz véleményt, miután felidegesítetted a szemétségeiddel, a bunkó stílusodat hangoztatod úton-útfélen, addig csak egy <#kocsog>#kocsog> maradsz. Örökre.
Elméjét lepecsételték.
Elég csak a névjegyét megnézni - megtalálható a galériámban.
Még hogy õ szeretni tudó stb.... addig amíg valaki azt mondja és csinálja amit õ látni akar... max addig... nem tovább...
Akkor meg a feladat, mint ahogy NLP tanfolyamon hallottam: az egód utálja, ha nem vele foglalkozol. Meg kell tanulni különbséget tenni: mit akarsz te és mit õ.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Ha pedig igen, állok elébe.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Elsõ kettõ stimmel nálam. Most egyedül vagyok és jól érzem magam. De még jobban érezném, ha lenne egy párom. Szeretni és szeretve lenni jó!
Nagyon jó mondat a boldogságról onnan: A boldogság nem cél, hanem út.
Egyébként gondolkodtam sokat, milyen is egy rendes fiú. Szerintem õszinte, szeretni tudó és olyan, aki akkor is boldog tudna lenni, ha egyedül lenne. Ha lehet, ne ígérjen nekem semmit. Sok dolog van, ami valaki önhibáján kívül nem teljesít ígéreteket. Majd örülök az ígéret nélküli jó dolgoknak.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Ritka rendes fiút... Hát, én asszem ismertem egyet... De túl sokat lógott velem, és elromlott. 😄
holnap reggel megteszem 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Apropó. Ez a téme komolyabban érdekel, tehát nyitottam neki fórumot
Azóta csak "jófiúim" voltak/van, de õk sem sokkal jobbak, csak kiszámíthatóbbak. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
nemcsak az van, h elmegy dolgozni, aztán leül a tv elé, és elvárja, h kiszolgálja sörrel a nõ, hanem a nõk is, mint minden ember, nagyon is szereti, ha van mitõl izgulni, félni, nameg nagy az ember társasági élete, sok az ismerõse 😛
hisz mindenki mindig vágyik vmi uj emberi ismerettségre, elvégre is (ÁLLITOLAG) társas lény...
na de meg se közelitünk pár állatot, hamár társas lényekrõl beszélünk...
ha belegondolsz, a félelem tartja életben az embereket... félelem nélkül az emberi faj már kihalt vna (nem véletlenül nem atombombázzuk szét ezt a rohadt bolygot) 😊
hát ezért
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem vagyok kifejezetten a nõi egyenjpgúság híve, mert pl. eszembe nem jutna elmenni útépítõ-munkásnak, kõmûvesnek, de talán még a szobafestés is extrém lenne számomra.
Ám (szerintem) vannak olyan állások, amit nõk (talán) jobban el tudnak látni. Gondolok itt például tanárokra (általános iskolákban, középsulikban fõleg), ápolókra (nem feltétlenül az elmeosztályon), eladókra (nem kifejezetten autóalkatrészekre gondolok, bár ismerek olyan lányt, aki ebben a témában veri a pasikat 😄).
(jót röhögtem egyébként mini 😊 )