8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#6163 Nem erről szól ez a kép-dolog. Pár ismerős névhez tudsz arcot társítani, a csajoknak pedig jó móka.
Szó sincs itt nagy Ő-ről. -
Jacky #6162 Nem is baj, hogy nem érted. :) Majd pár év múlva talán elmesélem.
Téged legalább meg tudtalak nézni a regedben. Olyan vagy, ahogy mondtad, kb. erre is számítottam
Arról azért vitázhatnánk egyet, hogy ugyan milyen külseje legyen annak a keresett Nagy Ő-nek.
Lehetsz te akármilyen rendes, ha találnak rajtad egy icipici kifogásolnivalót - levesbe. Tökmindegy, hogy mennyi pozitívum van benned.
És ezt kéretik nem félremagyarázni, csalódottságra meg kesergésre fogni. Ez tapasztalat. -
#6161 Bér valójában nem értem miért olyan nagy szám ez. HISZEN én pontosan olyan vagyok, ahogy leírták, a lányok álma bőrkötésben-e! :DDDD -
#6160 Igen láttam! -
#6159 Elsők között! -
#6158 Látod most kár, hogy nem látod a jelölteket.
Nincs is olyan fiú köztük, amilyet leírtál.
És nézd!
Még Jedi is benevezett.... -
#6157 Az viszont nem lenne hülye ötlet, ha ennek a mintájára indulna egy "SG legidétlenebb figurája" verseny. Népszerű lenne az tuti! -
#6156 Most mi van? Beindult a jólfejlett kisebbségi komplexusod, vagy nemértem?! :D -
#6155 Komolyan ne vegyétek, csak ugrattam. -
Jacky #6154 Hát persze. Legyen mindenki 180 cm magas ott kezdődik ugye? Baromság.
Kigyúrt meg barnára szolizott? Ó, persze, az számít.
És mondhattam volna durvábban is! -
#6153 Jedi!
Köszönjük nektek -
#6152 Sezkitzavar?! Nem vagyok én hímringyó, hogy a testemmel keressem a kenyerem. Ez egy buli!!! Kétes hírnévre (mint pl. az a magyar srác a világmelegszépségversenyen közönségdíjas lett asszem) én sem vágyom, thx! De igyexünk leglább a maroknyi SG-s lányzó kedvében járni, ha már eddig is kibírták ezt az erősen kanszagú bagázst... -
#6151 "kigyúrt, barna bőrű zseléshajú diszkópatkány kinézetű"
ez így ebben a formában nem tetszik. Inkább ....... -
#6150 Miért? Csak rosszul lenne a végén. Ha ő sem olyan tipikus kigyúrt, barna bőrű zseléshajú diszkópatkány kinézetű, nem számíthat jó helyre, bár minden lány mondja hogy "ááh nem az tetszik nekik", de mindenki tudja hogy de :) (akkor is ezt látom mindenhol úgyhogy DE).
nem kell ezt komolyan venni -
#6149 Azt így is megteheted, csak nézz bele a galériámba. VIGYÁZZ, legyen melletted zsepi és abba élvezz, ha kérhetem (még összekened a heverőt)! -
#6148 Ne haragudj, de aki nem indult, az ne mondjon, mondhat semmi rosszat.
És ezt fogalmazhattam volna durvábban is! -
#6147 Az valóban nagyon jó. :D -
Jacky #6146 Látod ezt elhiszem! Még a végén rosszakat álmodnék Jedi meg a többiek iszonyatos képeitől :) -
#6145 Dick ne mondj ilyet, mert te is jelölt vagy!
Tessék komolyan venni ezt a szavazást! -
#6144 Nem sokat veszítettél... -
Jacky #6143 De jó, hogy azt a fórumot, ahová átrakták a szavazást, nem lehet megnézni 2-nél több aktív büntiponttal. Úgy örülök...
(Köszi, tartsd magadban a negatív reakciót!) -
#6142 Jah, te a szavazásról beszélsz?! :DD
Azt buktam, mert biztos szavazóim nem tudnak szavazni sajnos. Ha egy pár héttel ezelőt indul, vagy egy pár hét múlva, talán.
De én nem is a szavazásra gondoltam, hanem a ....re! Az meggyőzőbb számomra. -
#6141 Már régóta tudom....
De sajnos nem én szavaztam rád. -
#6140 Én is szeretlek! -
#6139 Hát igen! Engem is meglepett! -
#6138 Ugyan. Még olyan nők is vannak ezen a bolygón, akiknek pl. ÉN tetszem. Na ez a duuuurva! :D Engem is mindig meglepnek... -
#6137 Hát ezt bizony gondoltam, ezért nem lehet soha tudni mit akar egy nő :D -
#6136 Ezt nem fogom elárulni, bár volt tegnap olyan hölgy, akinek pont ő tetszett. -
#6135 Ejha, kiaz? :D -
#6134 Engem csak egy bizonyos ember képe rettentett meg, de az nagyon! -
#6133 Az elrettentő példák hatása. -
#6132 Na. Hogy beálltak ezek a topikok. Mindenki megijedt a valóság láttán? :D -
#6131 Azért Jedi első képe megérdemelne egy különdíjat. -
#6130 Azért játéknak nem rossz. Én már megállapítottam: néhányan egészen úgy néznek ki, amilyennek gondoltam őket. -
Jacky #6129 Már ha egyáltalán a saját képüket rakják fel ugye. -
#6128 szal értelme nincs, jólesz egy sima "vállalomapofám" topiknak :) -
#6127 Sehogy :D -
#6126 Úgy tudom nem.
Pedig úgy lenne a jó!
Nem tudom, hogyan lehetne azt ellenőrizni, hogy csak a lányok szavazzanak. -
#6125 csak lányok szavazhatnak? szerintem hirtelen alakulni fog pár női alreg. :D -
n3whous3 #6124 beraktam képt