8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #6203 Vagyis ki kellene őket szűrni :-| -
n3whous3 #6202 Persze, hogy vannak ilyenek, de ki lehet őket szűrni :D -
#6201 Figyelek, rendben. Én azért találkozáskor is simán megmondom a véleményem. De gondolom, sejtetted.
Ráadásul szóba nem kerülhet kétszemélyes találka részemről olyannal, akivel még nem találkoztam. Ha meg már találkoztunk, fel se merülhet a kérdés: baráti találkozó, vagy találka lesz a dologból. -
Jacky #6200 Hogy pihizzetek kicsit, nézzetek be a Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei c. topicba, olvassátok el a 24624-es, a 24625-os hsz-t és végül nézzétek meg a 24622-est! Ebben a sorrendben! Garantált nevetés
Ami jól jön most ide mindenkinek pihenés gyanánt. Hogy a szikra ne lobbanjon lángra. -
#6199 Ha a Mindent Tudás Egyeteme mondja... megkérdöjelezésnek helye nincs...
A sikeres kapcsolat titkairól nyilván azt tud leginkább érdemben nyilatkozni akinek romokban hever ill. teljes csőd a magánélete.
Presze a baj a csak a gonsz környezettel és trásadalommal van...
Tudományosan fogalmazva:
"A tulajdonképpeni tömegember elvi alapon nem lát be semmit, és erre egyáltalán nincs is szüksége, mert az egyetlen, aki hibát követhet el, az a nagy Anonimus, akit konvencionálisan "államnak" vagy "társadalomnak" neveznek."
Hopppssz!
Csak véleménycsere...
-
Nandusz #6198 Nem barátokról volt szó, hanem az első találkozásig, mint potenciális jelöltekről. ÉS a hangsúly a találkozásig-on van, mert ott igenis tapintatosnak kell lenni azzal szemben, aki neadjisten ránk kattant, de mi viszont abszolút nem.
Máskor olvass figyelmesebben. Nem szeretek kétszer indokolni egy dolgot. -
#6197 Bocs, de ma nincs jó napod. A hobbitos történeted:
Ugye emlékszel, mikor emlegettem: nem kell egy párnak csak kettesben lenni? Mert a barátok, a család fontosak?
Lehet, hogy nem tévedtem?
#6191 Aki nem mondja meg nyíltan a dolgokat azoknak, akik állítólag fontosak neki, az mélyen megalázza azokat az embereket. Milyen dolog közömbös emberekkel becsületesnek és őszintének lenni, barátoknak meg sumákolni? -
#6196 Na ez már kulturált vitatkozás.
Így kell ezt. -
#6195 kicsit túloz,de csak jelezte,hogy nem szeretné,ha eldurvulna a helyzet,amíg kulturált formában megy a dolog addig rendben van,de 1-2 apró szikra már megjelent,és szeretné csírájában elfojtani a veszekedést...szerintem. -
Nandusz #6194 Sztem is...sedó kicsit túlzol. Gondolom azért azt nem akarod senkitől sem elvárni itt, hogy rózsaszín fellegeket hirdetve laffantsanak bele egymás valagába nem? Néha kell az útba igazítás is. -
Jacky #6193 Ez most nem flém. Véleménycsere. -
#6192 Már megint flém van -
Nandusz #6191 Egyik hsz-edben így:
"Vannak olyan dolgok, amiket szépít az ember, nem fogja a másik pofájába mondani az igazságot, mert lehet, hogy más nem úgy gondolja."
Másik hsz-edben úgy:
"De engem nem érdekel, ami a szívemen, az a számon."
Nos köpönyegforgatásról, már ne is haragudj de most a te esetedben beszélhetünk.
Ugyanis kiforgatod azt a tartalmat, amit Rita az igazság elpalástolása mellett ír egy számára -a randi megbeszélése okán és annak idejéig- NEM KÖZÖMBÖS személy felé, (aki persze táplál iránta intenzív érzelmeket, amit ő nem tud viszonozni valami miatt, tehát érthető a tapintatosság a részéről) valamint olyan ember felé megmondott igazság, mint pl. te is vagy, aki nem akar talizni vele és nem is beszéltek meg ilyen jellegű dolgot egymás között (gondolom én).
Tehát egy számára KÖZÖMBÖS személy felé alkalmazhatja az 'ami a szívemen, az a számon' kifejezést minden képmutatás nélkül, ugyanis a korábban említett és magáénak vallott tapintatosság és a feléd kinyilvánított szókimondása között nincs semmilyen összefüggés és ellentét. -
Jacky #6190 "Rövid tanmese a Hobbitról. Volt egyszer egy Ember, aki együtt élt egy fedél alatt egy Hobbittal. Csak barátok voltak, de jól megvoltak.
Egy napon az Ember szerelmes lett egy Nőbe és össze akart vele költözni. A Nő azt mondta, hogy ő nem lakik egy fedél alatt egy Hobbittal, ezért az Ember kirúgta a Hobbitot és összebútorozott a Nővel.
A Nő X idő után kiszeretett az Emberből és otthagyta, mint Szent Pál az oláhokat. Ekkor az Ember rádöbbent, hogy az igazi barátja a Hobbit volt.
Tanulság: ne mondj le senki kedvéért se a barátaidról, se a Hobbitról!"
hobbit-hobbid
Marhajókat ír ez a srác -
Jacky #6189 Te kötöttél belém pld. a 6168-ban. Ugyan mit vársz? Bólogatást? Aztán meg teszed itt a meglepődöttet, ha kétszer annyit kapsz vissza...
Egyik hsz-edben így:
"Vannak olyan dolgok, amiket szépít az ember, nem fogja a másik pofájába mondani az igazságot, mert lehet, hogy más nem úgy gondolja."
Másik hsz-edben úgy:
"De engem nem érdekel, ami a szívemen, az a számon."
Ezt úgy hívják köpönyegforgatás. És hazugság. Hát persze. Jobb hazudni szerinted. Gratula. Szép kapcsolataid lehettek eddig.
6181: Na most beletrafáltál newhouse! Véletlenül tényleg igazad van ebben :)
6178: egyetértünk serginho. Jobb ha megmondja az ember az őszintét és nem baromságokra hivatkozik, mint el nem fogadható dolgokra. Az nem egyszerűbb, hogy nem jössz be? Hát persze hogy nem, mert rövidre akarja zárni a másik, nehogy véletlenül magyarázkodnia kelljen. Vagy neadjisten kiderülne a csajról mennyire sekélyes, felszínes
6185: pedig hidd el vannak ilyenek is.
6187: várd csak a sültgalambot. Majd azért 80 évesen gondolj vissza mit kellett volna másként tenned.
-
#6188 Az igazság az, hogy találkozik.
Sőt nap mint nap találkozik vele.
Csak mivel vak, nem látja.
Én sem látom... én is vak vagyok...
Vagy torzan és szemellenzősen látok... -
#6187 Egyetértek.
Majd jön a nagy Ő, minek egyfolytában ennyire izgulni, menni utána, keresni, kutatni?
Annál inkább nem fog sikerülni.
Úgy is mindenkit vár valaki, valahol... -
n3whous3 #6186 Na ez igaz. Nem kicsit. -
n3whous3 #6185 ja és én a külsőségekre gondoltam ÉS arra, hogy valaki csak amiatt dobna egy pasit/csajt, nem azért, mert pl nem cseng a lóvé a zsebben. HA így van, akkor szerintem mindenkiben van egy minimális tolerancia és nem fog feltétlen eldobni egy lehetőséget csak azért, mert xyz dolog nem olyan pont rajta, ahogy azt a rózsaszín párnás csipkés franciaágyon megálmodta éjjel. -
#6184 Ja, és azok elől akik görcsösöen és türelmetlenül akarnak párkapcsolatot automatikusan menekülnek a kiszemelt jelöltek. -
#6183 a probléma akkor van,ha az ember egyszerűen nem találkozik "rendes" emberekkel,ahogy leírtad...mint pl.nálam... -
#6182 Tudod Jacky a nem csak biológiailag felnőtt emberek nem mások külsejét vagy belsejét analizálják, hanem képesek az illető teljes lényének megérintésére, érzésére minden szó nélkül.
És nem a műszaki paramétereket tanulmányozzák... és nem azok alapján döntenek. Mert az mindig tele van undorító marketing fogásokkal... -
n3whous3 #6181 Az a helyzet, hogy van aki nem kezd alapból a hülye csajokkal/pasikkal, mások meg csodálkoznak azon, hogy fúdeszar. -
#6180 Már én is látom.
Ha nem értek egyet vele, már minden vagyok, csak szép lány nem.
De engem nem érdekel, ami a szívemen, az a számon.
Ha ezt akarta, megkapta.
Valszeg ezért nincs nője sem, mert egész nap csak siránkozik.
Unalmas! -
#6179 Ez már csak így megy.
Aki nincs Jacky-vel egy véleményen az a rendszer ellensége.
Egyébként tudhatnád hogy Jacky a megtestesült makulátlanság, úgyhogy a feltételezésed nem helyén való. -
#6178 hát jobb lenne,mint a legyünk csak barátok szöveg... -
#6177 Miért inkább mondják azt, hogy legszívesebben hánynának, ha hozzájuk érne?
Most már legalább kezded kapizsgálni!
Vannak olyan dolgok, amiket szépít az ember, nem fogja a másik pofájába mondani az igazságot, mert lehet, hogy más nem úgy gondolja.
Egyébként a szocializált emberek nem is mondják meg a saját véleményüket a másikról, ha az nagyon negatív, mert akkor képtelenek lennénk egymás mellett élni, dolgozni.
Gondolj bele, ha mindenki mindenkinek megmondaná a frankót, amit gondol róla......
Csak az antiszociális emberek szólogatnak be mindig mindenkinek, így el is nyerik a köz utálatát.
-
Jacky #6176 OFF
Valóban nem akasztottad fel magad. Csak majdnem.
Azt pedig én döntöm el hova írok és mit.
ON
Na, hogy a témánál maradjunk: nem ok nélkü vetettem fel a 180 cm-es magasságot. Úgy találtam, hogy a nők általában ekörül a magasság körül keresgélik álmaik férfiját. 180-185 cm
Ritka rendes fiút találni - többek között ezért nem találják meg. Ha kiböki a szemüket, akkor se.
Ja és van amikor valamilyen mondvacsinált indokot hoznak fel arra, miért nem felel meg nekik a férfi. Olyan okot hoznak fel, ami megváltoztathatatlan és ez jó ürüggyel szolgál. Erre is jó példa a magasság.
Holott van olyan is - igaz kisebbségben - amikor magasabb a nő mint a férfi. És mégis működik a kapcsolat. -
#6175 Te valamilyen zavarban szenvedsz!
Ez nem az én topikom, csak én nyitottam!
És ha kihal, akkor kihal, mert magammal nem fogok írogatni.
Sokszor volt már olyan, hogy napokig nem volt bele írva, mégsem akasztottam fel magam!
Ellenben úgy látom te már a végedet járod....
LOL
Egyébként nem muszáj ide írni, tehát próbáljuk ki, hogy kihal-e a topik nélküled -
Jacky #6174 Annak örülj, hogy van vmi téma és nem merül ki a drágalátos topicod az - egyébként sem ide tartozó - képszavazásról történő hangulatos beszélgetésekkel. -
#6173 Erre mondják azt, hogy savanyú a szőlő! -
Jacky #6172 Na mi az, kibújt a szög a zsákból! Hol van a megértő, rendes Rita? Ja hogy sose létezett?
Helyette itt van egy felületes lény.
Milyen szerencse, hogy nem vagy házigazda ... Már belátom.
6164-re: akkor gondolom te mindig csak olyanokkal találkoztál akinek bejöttél elsőre. Ugye? Nem volt sikertelen próbálkozásod ugye? Na ennyit a balfaszozásról.
Örökbecsű egy klasszikusból: "Hülye aki mondja" -
Jacky #6171 Igen, kerüllek is .. -
#6170 Igazad van!
Az első benyomás nagyon sokat számít! Ha nincs meg az a bizonyos szikra, akkor nem fog senki de senki próbálkozni azzal, hogy hátha ő lesz a nagy Ő, mert belsőleg TALÁN kifogástalan...
A külső megfog, a belső megtart!
És ha valakinek nem tetszem, akkor akár a fejem tetejére állhatok, akkor sem fog belém zúgni, amit el kell fogadni, nem köpködni rá, meg hasonlók, hogy a rohadt szemétje nem adott nekem még egy lehetőséget.
LOL -
#6169 ugyanúgy vagyok vele,mint Jacky...mindegy milyen jó a belső,egy apróság miatt bizony megy a pecsét,és jön az "lcsb"(de ezeket 2 nap alatt le szoktam építeni...) -
#6168 Ezt már nem hiszem el, komolyan mondom!
Nem lehet, hogy azért nem találsz magadnak barátnőt, mert benned van a hiba?
Gondolkozz el ezen és akkor talán abbahagyod végre ezt a szánalmas vergődésedet! -
#6167 Ettől még az a véleményem. -
#6166 Megint te kötsz bele, látod-látod. -
#6165 Primitív emberek primitiv gondalatvilágából primitív gondolkodás után levont primitív következtetés.
Megoldás az említett problémádra: kerülni a primitíveket. -
n3whous3 #6164 "Lehetsz te akármilyen rendes, ha találnak rajtad egy icipici kifogásolnivalót - levesbe"
Hát ez elég nagy balfasz felfogás, az első/második benyomás számít, icipici kifogásolni valót elnézi az, aki olyat keres, akit kibír, mint embert. Aztán az icipici külsőségeket megszokja az ember és másként hat a lány/fiú, mint amikor megismerte