Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akivel én már összebújok, azt én szeretni szoktam, tehát, ha õ azt mondja nekem, hogy fülig belém van zúgva, annak én csak örülni tudnék.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tehát egy kicsit megint ellentmondtál egy hsz-en belül magadnak.
Vagy ha úgy érzed, hogy nem mondtál ellen, akkor viszont Ritát cáfoltad feleslegesen, mert nem volt miért.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Társ után bánkodik, kapcsolatot szeretne, mélyet, õszintén.
Úgy látszott most összejött, de mégsem.
Ezért bánkódik...
"azt hittem, megtaláltam a "rendes srácot","
"pár kedves szóval úgy el tud varázsolni, hogy jön az a bizonyos lila köd"
Szóval nem az után bánkódik, vágyódik aki nem szereti...
/Bár õt is meg kéne kérdeznünk pontosan.../
\"Heroes never die. They just reload.\"
akkor ha jól értem, ez a "most nem vagyok szerelmes" duma azért nem bevett szokásod.
(remélem a srácok többsége nem gondolja így, hogy ez normális..)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Te szegény.... <#ravasz1>#ravasz1>
Mert ha már volt szex, meg eljárkáltatok ide-oda amoda, akkor csak eltelt már egy kis idõ és csak beszéltél neki az érzéseidrõl....
Csak azt ne mond, hogy ilyesmire soha nem terelõdött a téma.
Szegény csajszival szórakoznak egy darabig, mert jó vele ezt meg azt csinálni, aztán dobják, ha szegény lány kezdi beleélni magát a kapcsolatba.
Nem hiába mondom én: ritka rendes fiút találni......
Mert, ha igen, akkor LOL<#levele>#levele>
Ezt a nem vagyok szerelmes dumát használtam már én is. Amikor jó volt hogy van valaki mellettem, jókat szexeltünk, eljártunk ide-oda, és amikor komolyra akarta fordítani a dolgot, akkor jöttem elõ ezzel a szöveggel.
De akkor is csak azt tudom mondani, hogy aki már nem szeret minket, az után nem érdemes és nem kell bánkódni!
2. "De miért sajnálja magát?"
Azért mert ismét hoppon maradt... társra vágyik vagy mi a szösz... és azt hitte most összejött...
De miért sajnálja magát? Azért, mert egy olyan fiú ott hagyta, aki nem szereti?
Ezért én nem sajnálnám magam.
Szerelmi bánatom maximum akkor lenne, ha valami hülyeség miatt összevesztünk volna a barátommal és tudnám, hogy õ neki is éppen úgy hiányzom, mint nekem õ.
Na de egy ilyenért?
Nem kár érte! Vesszen a férgese!<#eplus2>#eplus2>
Ha tovább sajnálkozol /a nem tudom min/, akkor sem lesz jobb. Sõt!
Nem szeret téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi!
Igyál 3 felest és már nem is emlékszel rá!<#pias>#pias><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Örülj neki, hogy nem vett el még több idõt az életedbõl.
Pedig milyen rajongással beszéltél róla még pár nappal ezelõtt.
Látod, mondtam neked, hogy nagyon fiatal vagy még. /bocsi/
A sztorijaidból én már leszûrtem eddig is egyfajta nemtörödömséget a volt barátod részérõl irányodban, de gondoltam, hogy csak van szemed...
Most akkor õ felnyitotta!
Hidd el!
Nem érdemes búslakodni. Egy ilyenért?????
Ne röhögtess<#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy ezen hogy lehet segíteni? Ne higyjem el senkinek, ha azt állítja (nem konkrétan szóval, hanem tettekkel), hogy szeret? Mit a francot csináljak, ha egyszer ilyen idióta vagyok? :'(
Asszem' ismertekre kéne szert tennem mielõtt mindent megkérdõjelezek...
Írány a könyvtár...
Ó de az fárasztó, annyire nem érdekel, hogy utána is járjak és idõt energiát szánjak rá...
Az asztrológia nagyon jó példa.
Elõszerettel kérdõjelezi meg mindenki nulla tanulmányok és nulla tudás birtokában.
<#kacsint>#kacsint>
De megint tippelgetsz. Mibõl gondolod, hogy nem tudok felülemelkedni magamon? Vagy hogy nem vagyok objektív? Érzelembõl sem ítélkezem.
De megkérdõjelezek mindent és mindenkit, amivel vagy akivel nem értek egyet.
És a magadon való felülemelkedés nem az érzelmek kikapcsolását jelenti.
Hanem hogy objektíven szemléled a saját helyzeted.
Olvass, tanulj és gondolkodj mielõtt csak úgy érzelembõl ítélsz.
És írja ezt az a fickó aki bibliát elemez.
Nem a legjobb formádra van szükség: önmagadra van szükség.
Meg arra, hogy legalább te szeresd magad.
És, hogy szakíts idõt (pár hónap vagy fél év vagy egy év) a másik ember megismerésére, pontosabban szakítsatok idõt egymás megismerésére, egymás falás elõtt. És - bár ez nehéz - probáld idõnként objektíven szemlélni a helyzetet, próbáld meg kívülrõl szemlélni magad.
Én régebben voltam hasonló szituban.
Akkor a kérdésemmel Ji King-hez fordultam és:
Kínában közmondásos a jégen járó róka óvatossága.
Minden reccsenésre odafigyel, minden helyet alaposan és körültekintõen kitapogat, mielõtt odalépne. A fiatal róka azonban, akinek számára még ismeretlen ez a fajta óvatosság, vakmerõen megy elõre, s megtörténhet, hogy beleesik a vízbe, amikor pedig már csaknem átkelt azon, s nedves lesz a farka. Ebben az esetben természetesen hiábavaló volt az egész fáradozás.
Ennek megfelelõen a beteljesülés elõtti idõszakban az óvatosság és megfontoltság jelenti a siker elõfeltételét.
A változó vonások pedig azt mondták, hogy:
Farkával beleér a vízbe, megszégyenítõ.
Bár nem tetszett a válasz, mégis be kellett látnom, hogy igaza volt...
A #6498 kapcsán a lényeg ez a mondat:
nem él mindenttudásával, ennél fogva késõbb meglepik õt az eredmények. Ez a jelenség ... megfigyelhetõ, mégpedig olyankor, amikor valaki nem akarja megtagadni magától saját érzelmei élvezetét.
Fel a fejjel!
Ez nem azt jelenti, hogy nem adom magam át a pillanatnak (sõt), de ha fél perc múlva kitör a háború, veszem a sisakom és megyek a frontra.
"A szerelem vak: elbotorkál melletted, vagy felborít."
Nos, velem mindig azt csinálja, hogy felrúg, az égbeemel, majd hagy lezuhanni, jó magasról, aztán összetör, apró darabokra. Majd amikor sikerül végre összekaparnom magam, kezdõdik az egész elölrõl. Nahát, én ezt unom nagyon.
"A szülõk osztozhatnak az öröklött terhelõ tényezõkön: Ádámnak elég csak démonhercegnõjére emlékeznie, és Éva sem feldheti, hogy õ volt az elsõ, aki engedett a kígyó csábításánajk. A bûnbeeséshez hasonlóan a Káin-Ábel-közjáték sem nagyon kerül fel jól sikerült teremtési aktusok listájára. Erre abból következtethetünk, hogy maga Isten látszólag nem látja elõre az említett incidenseket. A késõbbiekhez hasonlóan már itt is fenn áll a gyanú, hogy mindenttudásából nem vont le semmilyen következtetést, vagyis Isten nem él mindenttudásával, ennél fogva késõbb meglepik õt az eredmények. Ez a jelenség az embereknél is megfigyelhetõ, mégpedig olyankor, amikor valaki nem akarja megtagadni magától saját érzelmei élvezetét. El kell ismernünk, hogy egy dürohamnak vagy egy bánatnak is megvan a maga rejtett varázsa. Ha nem így lenne, akkor a legtöbb ember már szert tett volna némi bölcsességre."
/Részlet ebbõl: C.G. Jung - Válasz Jób könyvére/
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info