Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Én is arra jöttem rá, hogy ez a jó módszer. Ha a legelején õszinte vagy, késõbb nem vádolhat azzal hogy hogy hazudtál, vagy félrevezetted. A legjobb ha már az elején le van tisztázva, hogy miért is történik ami történik. Sokszor még így sem egyszerû, de benne van a pakliban.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sir Quno Jedi
Így van. De egy fokkal mégiscsak kultúráltabb. Engem jobban mozgat a helyes/helytelen vonal, utána jön a jó/rossz és legvégül a boldogság/boldogtalanság.

Ha menet közben változik a viszony (mindig változik), mindig újra lehet alkotni a játékszabályokat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

salsoul
Ha megmondod, ha nem valaki elõtte, közben, vagy utána többet akar...
Sir Quno Jedi
Elsõre naív, tizedikre hülye. Tudod, hogy hogy van ez.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rita79
A szegény lányt azt én is a naivabbakra értettem.
Mininek is megmondtam, hogy nem kellett volna annyira vaknak lennie.

Tegyük hozzá, hogy több sztori szól arról, hogy a fiúk mennyire meg tudják vezetni a lányokat, nagyon sok a naiv nõ......

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Sir Quno Jedi
Azé "szegény lányt akit behúztak a csõbe", az a lány hibája is. Ismerek azé nõket, akiket NEM lehet csak úgy behúzni a csõbe, mert értelmesek, tapasztaltak és ravaszak/óvatosak is a maguk módján. Tudják mit akarnak és inkább a férfiaknak van félnivalójuk tõlük. :D

Rita79
Mini szerintem úgy gondolta azt, hogy semmi komolyra nem gondolt, hogy házasságon még nem gondolkozott, de szerintem nem csak szexet akart.
Szerette a fiút és ha egy lány azt mondja, hogy komoly kapcsolatot akar, akkor azt úgy kell értelmezni, hogy nem csak szexet, hanem hosszútávú, érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretne.

Amibe ugye nem fér bele az, hogy csak szórakozunk a másikkal.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Sir Quno Jedi
Nem szoktam "csak egy kicsit szórakozni" egy lánnyal, annál nekem több kell. DE ha nem táplálok még erõs érzemeket iránta, azt közlöm is vele, mert veszélyes abban a hitben hagyni, hogy most ez egy nagyobb szabású dolog kezdete. Lehet, hogy az is, de lehet, hogy soha többet nem találkozunk. MINDENT meg lehet értelmesen beszélni szépen. Akivel pedig nem lehet komoly dolgokról beszélni, az eleve kiesett a versenybõl, mert az késõbb is hülye lenne, az meg kinek hiányzik.

Jelzem a szexrõl is lehet/kell beszélni, akár közben is! Sokan ott rontják el, hogy abba a hitbe ringatják magukat, hogy õk most meeeennyire ügyesek voltak... Jah, persze.

Rita79
Szerintem is meg kellene mondani a másiknak az elején, ez fõleg szerintem a fiúkra vonatkozik, hogy ha nem akarnak többet a lánytól, csak egy kicsit szórakozni.

De Jedi szerintem te abba 0,0000001%-ba tartozol bele, akik ezt elõre megmondják egy nõnek.

Mert ha ezt megtennék, akkor szegény lányt nem tudnák behúzni a csõbe.

Sir Quno Jedi
Vagy fordítva, õ is kihasználhatja immár a fiú "közelségét", ha éppen szüksége va rá, most, hogy már tudja hányadán állnak. Csak hozzáállás kérdése. Mivel azt állította, hogy õ sem akart erdetileg komolyabbat, így ez csak a szexrõl szólt, az pedig mocskosan jó! :D Nem kell túlbonyolítani. Amíg mind a két fél éppen szabad, akkor bújhatnak össze, mikor jólesik. Sõt okos nõ addig húzza a pasit, míg az megõrül, ha nem lehet, mikor éppen õ akarja... :D És már meg is fogta. Utána mehet a riposzt, hogy a pasi és érezze az milyen is.

Rita79
Ebben egyetértek Dickkel!
Soha nem is voltak komoly érzelmei.

Mini: Hidd el és ez tapasztalat, ha valaki szeret valakit, egy hét alatt csak úgy nem változnak meg az érzelmei gyökeresen.
Úgy hogy haggyuk má ezt a dolgot, hogy "rájöttem, hogy nem is szeretlek"........

Inkább nem is szeretett soha, csak "kedvelt", azaz mivel, hogy együtt laktatok, lehet hogy ez kicsit durva lesz, de még közel is voltál akkor, amikor "kellettél" neki.

A késõbbiekben pedig nehogy visszafogadd!!!!!!!!
Azért, mert valszeg próbálkozni fog, de ugyanezt meg fogja csinálni újra veled.

Sir Quno Jedi
Én nem szoktam. Ha én nem vagyok szerelmes, elõre szólok, hogy nem tudok többet adni és ne feltétlenül azt, amit vár. Jónéhány nõt buktam el így, hogy már az elején nem engedtem nekik, mivel éreztem, hogy õk másként néznek rám és õk nem jelentenek nekem annyit, mint én nekik. Ezt tisztességtelennek tartom, így inkább nem megyek bele. Nem akarom senki szívét összetörni. Ha elõre megbeszéljük, hogy meddig megyünk el elsõ körben és egyikünk sem esett bele a másikba, az jó, abban benne szoktam lenni. Utána még mindig lehet közelebb kerülni az eredeti tervnél és újra lehet értelmezni a kapcsolatot bármikor, de ezt már ketten tesszük és próbálunk valamiféle egyensúlyt azért fenntartani. Igaz emberi kapcsolatokban ez mocskos nehéz, mert az egyik mindig mást és többet akar, mint a másik...

NessieGraf
És ki az a nõ, akivel a hét végét töltötte? Mert ilyen nem családlátogatástól jön elõ.

Én azt gondolom, összetalálkozott valakivel, akivel az idõ egy részét töltötte és lehet, hogy együtt ittak. Az illetõ nõnemû, volt szex is. A pasi iszonyúan szégyelli magát a szitu miatt. Inkább elküld magától, hogy megkapja szerinte méltó büntetését.

Ne várj semmit a kapcsolattól, de egy nyugodt pillanatodban mondd el neki, amit én gondolok a kérdésrõl. Nagyon kérlek, ne hisztizz, ne kiabálj, bármit válaszol.

De szerintem nem benned és a kapcsolatban van a hiba, hanem õ hibázott.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Dick Riddick
Dehogy gondolta egy hete komolyan. Változnak az érzések, de nem egy hét alatt. Sõt, tudta már õ az elején is hogy nem lesz ebbõl hosszú téma, nyugi.
A csajok szerelmesek, a srácok pedig ki is használják. És fordítva.

sygma7
szerintem ez egyértelmûen nem így történik általában,bár itt lehet h igen,de ez sztem tipikus esete a vacilálásnak vagy csak simán gyáva volt akkor még

sygma7
én iszom néha hát 20 évesen mit csinálnék:D néha elfüstöl egy dzsojci is körünkben,de ezeket nem kéne összekeverni ilyen témákhoz:S csak átgondoltan,nem hirtelen haragból,józanul. Szerintem ha már vkivel együtt vagy annak nem nehéz elmondani egy ilyen fontos dolgot õszíntén.legalabbis nekem nem.

salsoul
De nam hazudott.
Pár hete még õszintén úgy gondolta.
Idõközben változtak az érzelmei, érzései... mert azok ugye nem konstans tényezõk. Mind ilyen mikor milyen a hangulatom függõ tényezõk.

Talán
Dick Riddick
Egyetértek.
Teljes mértékben.

Dick Riddick
Az szemét dolog volt a szemedbe hazudott. De legalább kimondta, le van tudva. Hagyd a fenébe az egészet. Ne szomorkodj, inkább menj el bulizni. Vagy kapcsolódj ki ahogy jól esik. De ne rágódj rajta.

Nem iszok, nem dohányzok, nem drogozok. Berúgva sem voltam még.

salsoul
Hát akkor még korábban biztosan úgy gondolta.

#6573 végsõ kérdésére - bár én abszolut nem iszok - megfigyeléseim alapján - a válasz:
mert alkohol nélkül gátlásos beszari senkik - persze piával ez csak hatványozódik...
A társaság pedig hozzá egymás erõsítgetéséhez kell mert külön külön senkik, még piásan is.
minigirl
Nem, nem vagy indiszkrét. :)
Egészen konkrétan "csak" annyit vártam el, hogy szeressen, és õszinte legyen. Mást én sosem várok el (ennyire kevés idõtartamon). Csakhát, erre sem volt képes, mármint az õszinteségre, mert megkérdeztem tõle (pont vasárnap múlt egy hete), hogy szeret-e, és hogy akarja-e ezt az egészet, mert akkor is elég mocsok módon viselkedett. Akkor azt mondta, hogy igen, akarja. Szóval nem arról van szó, hogy valami olyan, amit én akartam késõbb megtenni, mert nem is gondoltam ilyesmire, eszembe sem jutott, viszont õ lazán a szemembe hazdta, hogy velem akar lenni, egy egész hétig (!!!!!!). :(

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Hát, pénteken hazament családlátogatni, és úgy tûnt, nincs semmi baj. Aztán tegnap két órával késõbb jött haza, mint vártam, ráadásul enyhén ittas volt. Tényleg nem veszélyesen, csak kicsit. Amikor hazaért, nem jött be a szobába, hanem a lakótársakkal sutyorgott a konyhában. Gondoltam, hagyom õket, elvégre fiúk, hagy beszéljék ki, mi volt a hétvégén, ilyesmik. Egy idõ után úgy gondoltam, hogy kimegyek a konyhába, meglesem, mi a helyzet. Amikor kimentem, a lakótársak kámformód eltûntek a konyhából, és amikor meg akartam puszilni, elfordította a fejét (ekkor éreztem meg, hogy piált), és mondta, hogy beszéljünk. Aztán megmondta konkrétan a szemembe, ezekkel a szavakkal: "figyi, én nagyon kedvellek, de...". Ekkor elkapott egy dühroham, elmentem futni, hogy lehiggadjak, és ne kezdjek el vele üvölteni azért, mert józanul ezt nem bírta volna megmondani. Aztán, amikor lehiggadtam, még beszélgettünk, és végülis szépen váltunk el, de ettõl még nem érzem jobban magam.

Kérdés: ti pasik mért isztok ahhoz, hogy legyen bátorságotok valamihez???

salsoul
Ööööö...

Pontosan mit is vártál ettõl a kapcsolattól - ha nem vagyok indiszkrét?
Valamit biztosan mert ha az embernek nincsenek elvárásai (valamiféle várakozásai) akkor nincs is miben csalódnia...

Vagy tán a pasi elõbb lépte meg azt amit te szerettél volna késõbb meglépni?

ööööö....
Dick Riddick
Hát amit korábban leírtál abból nem ezt olvastam ki.
A srác ezt különben hogy adta elõ? Nem volt bunkó? Vagy igen?
Elõtte hogy viselkedett?

minigirl
Hja, csak én nem akartam semmi komolyat. Már az is viszont sok volt, hogy együtt laktunk/lakunk, és mindig egymás nyakán voltunk/vagyunk. Na, ez a legrosszabb az egészben... De legalább azt meg tudtuk oldani, hogy ne kelljen egy szobában lennünk.

Dick Riddick
Ott a pont! :D

Dick Riddick
Nálam is volt ez így. A szertartáson olyan korábbi emlékek jutottak eszembe, hogy majdnem elnevettem magam.
Nem mindig tudatosul azonnal hogy meghalt valaki.

Sir Quno Jedi
Attól megkérdezném, hogy rám írja-e a házát/autóját, ha igen, egye fene, irány a közjegyzõ! :DDD

Dick Riddick
Hidd el, sokkal ijesztõbb lett volna ha egy férfi ül az öledbe és mondja ugyanezt.
Na az TÉNYLEG ijesztõ lenne! :DDD

salsoul
De valamiért mégis ki akar jönni. Bizony esetekben.
Másokban meg ha akrnál sem menne...

Pl nekem nem ment. Kicsit fura is volt.
Hülyén is éreztem magam.
Nem éreztem, hogy meghaltak volna.
Nandusz
Minden esetben az, ezért kell ezt visszafojtani.

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

Rita79
Attól függ milyen szituációban mondod és hogyan.

Sir Quno Jedi
A "szeretlek" nem egyenlõ a "szerelmes vagyok beléd"-del ugyebár.

salsoul
Akkor miért nem felesleges minden esetben?
Rita79
Neked úgy látszik ezt hiába is magyaráznám....

Én szerelmes vagyok abba az emberbe, akivel ágyba bújok és ezt el is mondom neki. Az elsõ szeretkezésnél nincsen szebb dolog a világon, amikor kölcsönösen mondjátok egymásnak folyamatosan, hogy szeretlek-szeretlek.<#law>

Nandusz
Lehet ugyan, csak felesleges....mármint siratni.

Sir Quno Jedi
Nem errõl volt szó, hanem hogy elsõ ágyjelenet utáni szerelmi vallomást természetesnek véljük-e, avagy hívjunk orvost. :D

Sir Quno Jedi
Nézd, volt már nõ aki beült az ölembe és közölte velem, hogy szerelmes belém, de az mán nekem is ijesztõ volt. (több is volt ilyen)

salsoul
Nap mint nap múlnak el emberek és mégsem sír az egész világ.

Nap mint nap lehet "az ember elmúlását és egyben kiszolgáltatottságát a halálnak siratni"...
Dick Riddick
Van benne valami... <#nevetes1>

Rita79
Elhiszem!
Valszeg ezért vagyok itt én a témaindító!<#ravasz1>

Dick Riddick
Hidd el, ez nem egy szokatlan dolog.

Dick Riddick
Azért nem semmi arcod lenne, az tuti!
<#nevetes1>

Rita79
Miért valószínûtlen?
Elõször összeköltözés, házasság, utána vallunk szerelmet?
Naaaaaaaa neeeeeeeee!

Rita79
Ezt tudtuk, mivel ma már meséltél egy "kapcsolatodról".

Sir Quno Jedi
Kösz, de ez azé nem hiányzik. Jó nekem így is lazábban.

Dick Riddick
Ha majd veled csinálja meg ezt egy nõ, akkor neked is természetes lesz. :DD

Sir Quno Jedi
Huhh, ez azé elég valószerûtlen forgatókönyv, de legyen.

Nandusz
Az én nagymamám temetésén én az ember elmúlását és egyben kiszolgáltatottságát a halálnak sirattam (volna, ha engedtem volna, hogy kitörjenek belõlem ott fél méterre a mami holttestétõl a könnyeim)

Dick Riddick
Hát ez nálam nem mindig van így.