8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
Nandusz #6883 Sztem most nincs olyan durvulás, mint múltkor. Az enyhe irónizmussal és cinizmussal átszőtt hangulat senkinek nem fekszi meg a gyomrát, amíg az tényleg nem durva, hanem az egymás szórakoztatását jelenti:) -
#6882 mondj egy szerzőt akinek a gondolatait felismerted
Müller Péter nem játszik. -
#6881 Az istenit neki hogy már megint kezdődik ugyanaz a vita. Nőjetek már fel végre. Miért nem lehet beírni egymás b@szogatása nélkül?
Rövid idő alatt megint anyázásig fajul a helyzet. Kinek kell ez??? -
Nandusz #6880 Szerencséd, 'hogy öregapádnak szólítottál' :DD -
Rundstedt17 #6879 ki mondta hogy nagy gondolkodók?
ilyen megélhetési gondolkodók könyveiből meg netről szedett értelmetlenségek. -
#6878 #6876
hát, ha nagy gondolkodókat ismertél fel akkor biztosan tudnál pár nevet is mondani
Szóval pár név?
Nem alig lehet. Alig tudod. Ez sokkal pontosabb. -
#6877 Nem értek hozzá.
Nem is bírálom.
Érdemben nem tudok hozzászólni.
Nem az én asztalom. -
Rundstedt17 #6876 nagy értelem kell gondolkódok szövegének szajkózásához... -
Rundstedt17 #6875 nevetséges elméleteket amiket többszöri olvasásra is alig lehet értelmezni?kössz nem -
#6874 Attól nem leszel rendes... -
Nandusz #6873 És te értesz hozzá?:D (feltehetek pár kérdést a témából néked és rögvest kiderül:DDD) -
Rundstedt17 #6872 nem vicces -
#6871 ISBN számokat plíz -
#6870 Fellázadtatok salsoul ellen?:D -
Rundstedt17 #6869 nekem meg sikeresen vette el a kedvem a topik gyakori látogatásától.amúgy teljesen igazad van könyvből kopi az egész -
Randy Orton #6868 Én mert sexi vagyok!!!!!!! -
#6867 Úgyvan, amit nem értesz az halandzsa.
Az atomfizika baromság. Miért? Mert nem értesz hozzá...
váóóóó... -
#6866 Ki mondta? :) -
Rundstedt17 #6865 szintén.felteszem a nagy kérdést tehát egyáltalán érdekel valakit salsoul filófiai halandzsája? -
#6864 Kipróbáltad őket hogy így bírálod? -
#6863 Mégis ide írsz!
Miért?
Szerintem tudnál az elméleteidnek saját topikot nyitni.....
Hajrá! -
Randy Orton #6862 ti hány évesek vagytok?????? -
Randy Orton #6861 Én rendes fiú vagyok!!!!!!! -
Rundstedt17 #6860 nem filozófia estre avagy külön beszélgetésre vágyunk és ezzel azt hiszem vagyunk egy páran,hanem valóban konstruktív vagy legalábbis könnyed beszélgetésre ebben a témában -
#6859 Hoppá... az a mónikasó... vagy legalább balázs... de lehetne ritasó - hmm, ez lenne csak a gyönyör -
#6858 Inkább nem mondok neveket, de úgy is tudják az érintettek, akik folyton könyvekből kimásolt elméleteikkel fárasztják egyesek idegrendszerét.
Ha azok egyáltalán elolvasásra kerülnek.
Részemről úgy működik, hogy egyesek 20 soros hsz-eit egyszerűen átugrom. -
Nandusz #6857 Jogos a panaszod. Bár egy elméletet az tesz unalmassá, amikor a vak is látja rajta, hogy semmi valóság alapja sincs, csak egy primkó halandzsa az egész. Nos ilyet elolvasni sem érdemes.
(ui.: salsoul postjait nem szoktam elolvasni...) -
#6856 nem nem nem
fordítva ülsz a lovon
akit érdekel az járjon utána
fektessen bele energiát
másrészt egy ovodásnak minden elvont...
majd idővel felnő a feladathoz...
és akkor talán megérti miről volt szó... -
Rundstedt17 #6855 pontosan.az itteni hozzászólások jelentős részét uncsi elmélet teszi ki...remélem ez változni fog -
#6854 A te elvont hsz-eid nélkül nagyon jól ellene a topik, mivel a témával kapcsolatban egyáltalán nem írsz.
Tehát nincs egy épkézláb, a valódi életre, társkapcsolatra alapozott hsz-ed sem.
Csak gondolataid vannak, amik a való világban sz@rt sem érnek.
Itt az igazi, megtörtént sztorikat szeretjük, nem a filozófiai elméleteidet. -
Rundstedt17 #6853 körülbelül gyakran én is úgy gondolom hogy magam sem tudja mit akar írni...... -
Rundstedt17 #6852 jobb lenne megtanulni.mert az elvontan fogalmazásnak semmi értelme... -
Nandusz #6851 Az egy dolog, hogy elvontan, csak az a baj, hogy fingja nincs róla, illetve a valós tartalomról, mert egy szekta összejövetelen hallott valamit, de fingja sincs, hogy mit. Csak egyszerűen késztetést érez, hogy megossza velünk....én emiatt nem ítélem el:D -
#6850 sajnos nem igazán tudok sekélyesül -
Nandusz #6849 -
Rundstedt17 #6848 ami érthető,nem vagyunk filozófusok... -
Rundstedt17 #6847 pf hát igen általában itt olyan elvontan írsz hogy nincs ki hozászólna... -
#6846 sztem' meg nem
attól, hogy képem nincs, még nem vagyok vak
attól, hogy esetleg nem vagyok esztétikum... attól ő még nem lesz csodás...
attól, sem hogy az sg-s sokás ízlése ízléstelen...
még a védelmedtől sem...
ez van
De legalább most van [ilyen semmilyen meddő] téma amihez ti is hozzá tudtok szólni végre. -
#6845 Ez nem felvállalás.
Így nézek ki.
De ő mit tud felvállalni magán?
Maximum az elvont gondolkodását. -
Nandusz #6844 De ő legalább felvállalta magát még a magadfajta sunyi kritikusok előtt is. Ellenben mintha rólad nem látnék képet (az infódban)....
Tehát innentől kezdve a külsőségekre alapozott megítélésben sztem neked kuss.